Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Pontgazdag rangadót nyert Zalaegerszegen a Körmend

Mindkét csapat 100 pont fölé jutott, de az MTE zárta le rossz sorozatát.

Zalakerámia ZTE KK - Egis Körmend 101-110 (29-29, 22-24, 21-27, 29-30)

Bajnokság, 18. forduló
Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Nagy Viktor, Györfy Rúben, dr. Németh Patrik (Dernei Gábor)

Zalaegerszeg: Hicks 19/3, Paige 20/15, Németh 9/3, Szalay 6/6, Osztojics 17. Csere: Keller 5/3, Mishula 13/12, Tóth 7, Csátaljay 5/3.

Körmend: Basic 14/9, Morgan 19/12, Takács 19/6, Djogo 16/3, Tolbert 21/6. Csere: Ferencz 21/15, Herczeg -, Schmera -, Kiss -.

Két rendkívül csalódott csapat lépett parkettre a 146. örökrangadón, melyen a vidéki kosárlabdaélet két legpatinásabb nyugat-magyarországi gárdája mérkőzött meg egymással, ezúttal Zalaegerszegen.

Természetesen teltház és kiváló hangulat várta a mérkőzést, melynek az is volt a tétje, hogy ki tudja kicsit jobban megerősíteni pozícióját a tabella középmezőnyében. Mivel már csak 9 forduló maradt az alapszakaszból, ráadásul szokatlanul éles a párharc a 4. pozíciótól lefelé és egyre nehezebb javítani a hibákat, a ZTE KK vezetősége is változtatásra szánta el magát: közös megegyezéssel szerződést bontottak a cseh Lubomir Ruzickavezetőedzővel és a születésnapját éppen tegnap ünneplő Baki Gergely kezébe került ideiglenesen a karmesteri pálca, akinek Bencze Tamás szakmai igazgató ad tanácsokat ebben az átmeneti időszakban. A találgatások természetesen megkezdődtek Egerszegen, vajon valóban külföldi szakemberre esik-e az egerszegi döntéshozók választása…

Mindkét csapat négy légióssal állt fel: a ZTE továbbra is keresi négyes posztú játékosát, ám érkezését az is elodázza, hogy várhatón megvárják a jövő héten érkező új vezetőedzőt. Az influenzával bajlódó Csuti Kornél ezúttal sem volt ott a kispadon, így egy fiatallal kevesebbel gazdálkodhatott a zalaiak „Gegéje”. Az egerszegiek közül többen is megfázással bajlódtak a héten, Ostojic még infúziót is kapott, de pályára lépett. Körmenden Cook-ot Bazic váltotta ideiglenesen, ám nem kizárt, hogy a Rába-partján hosszabb távra is marasztalhatják a Szeged ellen kiválóan bemutatkozó horvát kisembert. Kocsis Tamás gondjait nehezítette, hogy Syllamellett Durázi Krisztofer is megsérült a kupameccsen, Doktor Péter pedig még nincs hadrafogható állapotban háztartási balesete után.

Mindkét tábor „Szurkoljunk együtt Jázmin gyógyulásáért” transzparenst tartott fel a meccs kezdete előtt, hiszen nyugat-magyarországi szurkolói összefogás bontakozott ki a bocföldei kislány gyógyulása érdekében.

Két triplával indított a ZTE, de a Körmend sem akart lemaradni e téren. Tolbert hármasára Szalay felelt, ám az igazi vezér Takács Kristóf volt: labdát és pontokat is szorgalmasan szerzett a körmendiek hármasa. Paige nagyon elkapta a fonalat, rövid időn belül már negyedik trojkáját is berámolta, 22-18-ra vezetett a ZTE. Érkezett az új körmendi játékos, Basic, aki gyorsan bemutatkozott, a vendégek pedig tapadtak Tóth Ádámékra. A kék-fehérek centere nagyon nem találta a fonalat, sorra hagyta ki büntetőit, de a ZTE pontkirálya, Hicksis csak a negyed végén szerezte első pontjait. 29-29 állt az eredményjelzőn tíz percnyi játék után.

Djogo és Ferencz Csaba egy négypontos akcióval nyitottak, majd beindult a körmendi szőnyegbombázás. Djogoután Morgan kétszer is berámolt egy trojkát, nyolc ponttal léptek meg a piros-feketék. A ZTE nem tudta kihasználni, hogy az MTE center nélkül játszott, a vasiak pedig kiválóan dobtak távolról, ennek köszönhették előnyüket. Morgan zsákolása után tombolt a zsúfolásig megtelt vendégszektor, szólt a „tíz, tíz”. Keller Iván gyors triplája jelentette a felzárkózás kezdetét, ám Ferencz Csaba egy kissé szerencsés hármassal felelt. A ZTE azonban nem adta fel és a félidő végére hatalmas küzdéssel két pontra zárkózott.

53-51-ről folytatódott a játék, igencsak pontgazdag találkozónak nézhettünk elébe… A ZTE Keller labdalopása és Németh ziccere után fordítani tudott, ám a Körmend megint elővette nyerő húzását, a trojkát. Basic egyre jobban mozgatta övéit, a második félidőben tíz asszisztot osztott ki, szépségdíjas megmozdulásai után joggal tombolt a közönség piros-fekete szívű része. A harmadik negyed egyértelműen a vendégekről szólt, egy 10-0-ás szériával magukhoz ragadták a kezdeményezést, amit aztán már nem is adtak ki a kezükből.

80-72-es körmendi előnyről indult a zárónegyed, nem meglepő módon triplazuhataggal. Mishula, Paige, Ferencz, Mishula, Basic volt a sorminta, a ZTE nem tudott érdemben közelebb férkőzni, mivel a Körmend továbbra is kiválóan dobott távolról. Basic pontos labdáiból pedig Tolbertzsákolhatott kedvére, extázisba kergetve a vasi drukkereket. Az egerszegi szimpatizánsok döbbentek figyelték, ahogy a 100. körmendi pont is megszületik, közben pedig Ferencz Csaba kapta el fonalat távolról és rövid idő alatt több triplát is bevarrt. Szétesett a ZTE, s bár többen is remekül dobtak távolról, ez semmire nem volt elég a Körmend ellen, ahol többen is kiválóan játszottak. Takács Kristóf, Tolbert, Basic, Djogo és Morgan is jól teljesített, de a meccs embere mégis Ferencz Csaba volt, aki a legfontosabb pillanatokban biztosította be a vasiak győzelmét. 110-101 arányban győzött a Körmend, és visszavágott az október végi egerszegigyőzelemért.  Az MTE öthetes nyeretlenségi szériáját törte meg ezzel a győzelemmel, s megelőzte a ZTE-t a bajnokságban.

Fotó és szöveg: Bálizs Zsuzsa

116 hozzászólás

116
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
34 Comment threads
82 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
43 Comment authors
BogyóMTE1975AkuverTom84Noname Recent comment authors
Bogyó
Olvasó

Nagyon ugy néz ki, a Zte KKjövő bajnokságban már nem az első osztályban fog játszani, a csapat ill a légiósok alkalmatlanok rá, hogy benntartsák a csapatot az 1 osztályban.
Irányító nélkül katasztrófa, a mostani irányítónál minden csapaté osztállyal jobb !
Következő idény másodosztály….

MTE1975
Olvasó

Emésztve a szombati mérkőzést az látszik Baki egy hatalmas baki ! Nincs magas embere a Körmendnek és center poszton nem tudunk mit kezdeni ! Sőt voltak periódusok amikor Osztojics és Tóth is a padon ül.Ákoson kívűl ebben a csapatban nem sokan tudnak védekezni és Őt is ülteti a 4 negyedben egy ilyen kiélezett meccsen. Misula mit keres még itt .Jó jó hogy néha bedob egy egy 3 pontost de ennyi . Zollner kell edzőnek aki rendbe szedi a fejeket és Misula helyett egy extra dobó és egy extra 4 es plusz. Ha nem akkor nem lesz meg a 8,dik hely… Olvass tovább »

Akuver
Olvasó

Többen nem értették hogy a ZTE miért nincs már egy penge 4.

Zombi
Olvasó

Mert mindenki szarik rá? Vagy nem a megfelelő emberek vannak döntési pozícióban? Aki kicsit is ért a kosárlabdához, az már szeptemberben is látta, hogy cserés mindenki….Ezek szerint a vezetők nem értenek hozzá?
Akkor azonnal kuka.
Azt is tudta mindenki, hol vedelnek az alkeszok. Miért kellett eddig az eltávolításukra várni?

Zombi
Olvasó

Volt szerencsém megnézni a mérkőzést. Lehet,hogy kár volt. Nem tudom ki volt az ész a kispadon, de ez valami borzalom. A mezőny két top centerét nem kihasználni bűn volt. Én úgy gondolom Baki Gergőt el kell felejteni. Felháborító, hogy félpályától a Tóth Ádám védekezik az irányítón. Nem a semmiért esett vissza a teljesítménye. Ha mindenki szarik bele Ő miért küzdjön.. Most kell eldönteni, hogy hozunk egy normális edzőt és egy extra 4-est, vagy Bencze megoldja az edzőkérdést és a megmaradó pénzből hozunk a Mishula helyett egy qrvajó játékost az amúgy is érkező extra 4- es mellé? Itt már nagyon nagy… Olvass tovább »

Akuver
Olvasó

Körmenden pontosan azért győztünk mert centerben megettük őket.

Tom84
Olvasó

Milyen érdekes ez a játék, Djogo múltkor volt, hogy irányítót játszott, tegnap meg volt, hogy centert.

zterulez
Olvasó

Gratulálok a körmendi stábnak, a csapatnak! Hihetetlen küzdeni tudásról tett tanúbizonyságot, amit a 6 hadra fogható emberük tegnap csinált a pályán. Tényleg az életükért küzdöttek, a stáb pedig szó szerint az állásáért. A játék nagyon érdekes taktikai csatát hozott, és nyílt sisakos küzdelmet, ahogy a meccs előtti cikk alatt meg is írtam, hogy ezt vártam. A védekezésre egyik csapat se fordított nagy gondot, és hát sajnos nekünk fogytak el előbb a tripláink… Lényegében ez döntött. Ha belenézünk a statokba, akkor láthatjuk, hogy mi se nagyon dobtunk még ilyen százalékkal kintről, és ellenünk se sokszor, tegnap tényleg minden is beesett. Akár… Olvass tovább »

Redbid
Olvasó

Azért a Körmend esetében amikor számonkéred a pontosabb védekezést, ami amúgy jogos kérdés alapesetben, (viszont itt most nagyon nem az van!) azt azért ne felejtsd, néhányan nem egy, hanem esetenként akár kettő poszttal játszanak feljebb vagy épp lejjebb a sajátjuknál, ami azért messze van nagyon mind az ideálistól, de legfőképpen a szükségestől!! De alapvetően egyetértek, ilyen helyzetben egy csapatnak nincs is nagyon más esálye mind megpróbálni a small-ballt! Mivel az elcsúszott posztok miatt már meccsek óta ezt tudjuk játszani, most már rutinosabban tettük! Szerencsére elképesztő akarattal, most kiemelkedő dobóformával, végre nagyobb fegyelemmel, és tegnap kitartó erővel is párosult, ill. köszönhetően,… Olvass tovább »

zterulez
Olvasó

“Körmend esetében amikor számonkéred a pontosabb védekezést” – a korábbi hozzászólások miatt írtam, amit írtam. 1-2 fordulóval ezelőtt 100 kapott pontos meccsek után többen még Tatu fejét követelték, most meg minden rendben van? “Small ball és nem volt más esélyetek stb.” – Igaz, hogy nem volt más esélyetek, de azért ne tegyünk úgy, mintha feltaláltátok volna a spanyol viaszt. A small-ball egy széles körben alkalmazott játékstílus a mai modern kosárlabdában (A GSW small-ball ellen pl. évekig nem volt ellenszere az NBA csapatoknak, 5 döntőt játszottak ebben a stílusban zsinórban.). Tippeket nem akarok adni, de akkor is ezt kellett volna játszanotok… Olvass tovább »

KisArany
Olvasó

Baki, játékosként is egy halvérű 0-voltál!Hozzád képest K. Attila egy Murinho! ”
Nagyon nem is volt érdemes hozzányúlni a dolgokhoz” persze b@.dmeg teljesen rendben volt eddig is minden, mi a szarért kéne hozzányúlni itt bármihez!

Rámen11-12
Olvasó

Bencze Tamás ezzel a Panteliccsel elég merészet húzott! Kel még egy 4-es, meg a Mishulát is cserélni kéne?

JR.BENITEZ
Olvasó

Akkor ezzel pont a csapat nagy része cserélve lesz, és eredmény ezután sem garantált. Magyarán olcsónak egyáltalán nem hívható, de legalább szar…Az àltalatok jónak mondott magyar mag mellé elég lett volna 3 jó légiós kezdésnek, aztán ha van lóvé hozni közben negyediket. De normálisat. Lóvé márpedig van, mert ész nélkül cseréltek edzőt jàtékost. De ami a legfontosabb az nincs. Normális vezetés és normális edző , meg koncepció. Anélkül csak ez lesz évről évre.

Johnyx
Olvasó

Ma is a pénz verte meg a ZTE-t, igaz Heraklith?!

heraklith
Olvasó

Dehogy, te buta! Az a csapat nyert, amelyik ma jobban játszott. Körmenden meg éppen a másik csapat nyert. Ezek hasolnó lehetőséggel rendelkező csapatok meccsei. Az ilyen meccseknek van értelme. Nem előre lefutottak. Egyik sem a zsoldos sereg. A kirakatcsapat itthon a milliárdjaival nyer. Azoknak a meccseknek nincs értelme, ahol az egyik csapat a csere játékosaira többet költ, mint a másik a teljes keretre edzőkkel-gyúróval. Azoknak nincs sportértéke, oda nem kell edző, nem kell felkészülni a meccsekre. A többi csapatnál meg az aktuális forma dönt, meg hogy ki hogy készül fel a másik csapatból. A Körmend nagyon jól felkészült most a… Olvass tovább »

PL
Olvasó

Nem bántásból: de köztudott, hogy a Körmend gyenge a palánk alatt. Erre NBA-edzői tapasztalat kell valakinek, hogy erre kidolgozzon valami taktikát? Gyenge edző?

Hát erre még én is fel tudnék készíteni egy csapatot…egy Baki-Bencze páros ilyet nem vesz észre? Pedig én edző se vagyok, csak sima mezei szurkoló.

Persze jó, hogy mellélőttek, mert akkor nem nyerünk tegnap.

Azt meg nem hiszem, hogy a büdzsé a 2 csapatnál ugyanaz lenne…

heraklith
Olvasó

Pont a smalball volt a nyerő taktika. Azzal nyertek. Akkor volt jobb a Körmend, amikor Tolbert ült. A Zetében 1 ember (Keller) volt a 3-as és 4-es posztra. Mindenki más kényszerből játszott ott, nem a saját posztján. Ezt használta ki a Körmend. Csodálkozol hogy Fepu élete meccsét játszotta, ha 10 percig Tóth Ádám fogta? Ostojic és Tóth is sokkal lomhább volt Tolbertnél és Djogonál. Amikor támadtunk akkor meg jól dupláztak a centereken. Ezért írtam hogy jól felkészültek erre. A 4-es poszt ahol csúnyán elvertek minket, mert nincs azon a poszton játékosunk. Ha mismatch van, akkor az egyáltalán nem biztos, hogy… Olvass tovább »

Redbid
Olvasó

Smallball igen, de azért maradjunk abban, hogy mindez posztokra levetítve, a Körmend szempontjáből ez egy sokkalta nagyobb hátrányt, és több rizikót rejtő dolog! Nem véletlen, hogy álltalában a csapatok inkább csak kényszerűságből nyúlnak ehhez a megoldáshoz, esetleg mérkőzésen belűl a taktika részeként X ideig még, (ott is inkább egy nagyob hátrány ledolgozásához) mert ha ez ennyire egyszerű lenne, akkor sokkal többet játszanának így a csapatok, nem? Vagyis inkább kényszerűségből, felforgatott felállás, vagy egy a győzelemre eleve esélytelennek tartott mérkőzés erejéig szokták ezt játszani! Sopron meccs óta ezt próbálgattuk, igazi center hiánya miatt, persze, hogy nem olyan így a védekezés, de… Olvass tovább »

Johnyx
Olvasó

Heraklith akkora hülyeségeket írsz, hogy öröm olvasni! Mindegy keresetek egy normális edzőt meg pár játékost, aki hajlandó 100%-on “pörögni” egész meccsen

Redbid
Olvasó

Egyáltalán nem ír hülyeségeket, smallbal játék pontosan erre épül amit leírt, és nagyon jól kell csinálni, hogy működhessen, épen ezért egy egész mérkőzésen át inkább csodaszámba menő dolog. Pláne 6 emberrel!
Vagyis a gond azzal van ahogy leeírta, mert az kb. úgy néz ki mintha olyan nagyon könnyű lenne, sőt csak előnyére van egy csapatnak, ez messze tévedés, hiszen akkor sok csapat így lepné meg az ellenfelét!
Szóval ez egy taktika valóban, van Sopron meccs óta próbálgattuk, ott és Szeged ellen nem estek be a triplák a végén ezért elment a meccs, de most igen, így bejött!

maros
Olvasó

Tisztelt Heraklith!

Rolad mindig egy finn falfirka jut eszembe: “Ha ilyen okos vagy, miert nem vagy gazdag?”
Nemzetkozi meccseken miert nem hozod fel a csapatok koltsegvetese kozotti kulonbseget (pl Malaga- Falco)? Azoknak a meccseknek sincs sporterteke? Azokat sincs ertelme lejatszani? Miert nem erv az egyik oldalon az, ami a masikon vad? Eddig azt irtad, hogy milliardos koltsegvetese van a Falconak. Most meg mar azt irod milliardjai vannak? Mennyi milliard? Fogalmazz pontosabban!

Noname
Olvasó

Ostoba heredenevér!
Bízom benne, hogy jövőre ötször ennyi pénzből gazdálkodunk és akkor elérjük a BL csapatok költségvetését. Te pedig beleőrülsz!
Amivel viszont nem várnám meg a jövő évet.
Kinyalhatod s seggünket már most!????

Marillion
Olvasó

Egerszegen még ezzel a játékoskerettel is illett volna behúzni ezt a meccset! De a Körmend viszont megérdemelte a győzelmet mert jobban pörgették a játékot mint a Zte! Tóth Ádinak a palánkok alatt illett volna dominálni mivel a Körmend ott eléggé hiányos de ezt is megoldották a vendégek! És hát megint a Fepu…mikor nagyon kellett akkor elrendezte a hajrát! A pont gazdag meccsért viszont gratuláció mindkét csapatnak jár!

Motoros
Olvasó

Derulo hol van,nem tudjátok?
Lol

Zombi
Olvasó

Csajodon! Ja neked olyan nincs! Faluházban újra van wifi?

Motoros
Olvasó

Zsepi érdekel?
LOL

Motoros Anyukája
Olvasó

Kisfiam! Mondtam már, hogy fejezd be! Elég nagy szégyen vagy így is. Nincs elég balhé körülötted? Mikor lesz nekem unokám? Azért járok a Mariskával meccsre, mert legalább az ö unokája játszik.

PL
Olvasó

Remélem az életben is beöltözöl idős nőnek, az a te tereped. A szombathelyi Fő-téren vonulhatsz le-fel…

Motoros Anyukája
Olvasó

Ritkán járok Szombathelyen. Azt bírom, hogy mindenki okos. Többet gondoltok ebbe, mint ami van. Helyiként, de nem hülyeként nézem mi folyik nálunk. Sehová sem vezet ez az út. Néhány ember miatt utálnak minket. Bemutattuk. Most is. Gyerekeink nevelői is bemutatkoztak. Most is. Nézzétek meg a videokat! Vicc kategória. Néhány furcsán okos szülőnek meg tetszik is. Néha nem értek embereket. Odavisítunk az ellenfél csapat szüleinek. Vicc az egész. Rajtunk röhögnek. Beállunk feleslegesen verekedni. Minek? Kell ez valakinek? Ha nektek ez tetszik, csináljátok!

Figura
Olvasó

Ádi meccsek óta maga alatt van látszik rajta, pedig ha valakinek, az Ő rutinjával igazán ki lehetne húzni a csapatot a (mentális) gödörből, lásd Fepu.. Olyan mintha belefáradt volna Ő is az egészbe, valahogy nincs meg a kémia. Hicks is szépen hozza a statját, de sokszor hatalmas kerékkötője a csapatnak, rengeteg támadás megy rajta el, persze a végén mindig hozza a pontjait, hogy jövőre is legyen azért csapata, de mint irányító nem irányítja a csapatot. Mishulát rossz nézni, hogy mennyire bizonytalan magában, mikor bedob egy hármas még ő is meglepődik, hogy hiszen megy ez.. ma VÉGRE ment is neki.. de… Olvass tovább »

JR.BENITEZ
Olvasó

Motiváció veszett ki Dusànból.

agyas
Olvasó

“Szurkoljunk együtt Jázmin gyógyulásáért”, aztán az egerszegiek Fepu kedvenc ünneplő nótájával kedveskedtek vendégeiknek. Most azt igyekeznek eldönteni, melyikük a bagoly, és melyik a veréb.

Figura
Olvasó

Szerintem mindkettőben magadra ismertél, azért vagy ennyire elgondolkozva 🙂

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Nagyon kellett! Végre!

Zombi
Olvasó

Várjuk a szokásos polgármesteri posztot, hogy nyertünk! Ja, ilyenkor csend van! Legalább azt posztolja már ki, hogy kirúgott minden felelőst! Már régen meg kellett volna tennie!

Motoros Anyukája
Olvasó

Körmendiként írom, nálunk tényleg nincs lejjebb. Megnéztem ma egerszegen az utánpótlás meccset. Ott ahogy beszélt a mi edzőnk a gyerekeinkel, az nem semmi. A hazaiak be is szóltak, erre az okos tőlünk jövő anyuka vísítozik velük, hogy legalább beszél a gyerekekhez, nem mint a másik. Hát könyörgöm normálisak vagyunk? Egyébként tényleg alpári a fickó. De ha anyukának ez kell, ám legyen. Hab a tortán, felnőtt meccsen ki boxol? Hát a mieink. Szépen bemutatkoztunk!

PL
Olvasó

Dehogy vagy körmendi…

Motoros Anyukája
Olvasó

Nagyon fontos számomra a véleményed! Miért ne lennék az? Mert helyetted is ég a pofám?

red-black01
Olvasó

Te akkor vagy körmendi, amikor én los angeles-i.
És nagyon gyorsan hozzáteszem, elsősorban nem is a valóságtartalmát vitatom a mondanivalódnak (bár az ilyen történetekben nüansznyi a határ az értelmezésben), mert nem voltam ott, nem hallottam, nem láttam.
Hogy mégis miért kérdőjelezek meg bizonyos dolgokat a hozzászólásodban?
Szakmai ártalom 😉

Motoros Anyukája
Olvasó

Hozol nekem amerikai colát? Még sose ittam. Ezek szerint te ott laksz?

RicsiVas
Olvasó

Kutyat nem erdekli hogy eg-e a pofad vagy nem????

Motoros Anyukája
Olvasó

Gondolom te is ott verekedtél. Biztos büszke vagy magadra. Látványosan intelligencia hiányban szenvedsz.

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Mi történt, miért volt balhé?

Motoros Anyukája
Olvasó

Kérdezd red-black 01 től. Nála szakmai ártalom az iq. Mi Mariskámmal középen ültünk, annyit láttunk, hogy fölöttünk a mieink megtámadták a biztonságiakat.

RicsiVas
Olvasó

Akkor nem vagy kepben bogaram. Meccsen meg ne uldogelj mert felruglak mint a bolond gombat????

Motoros Anyukája
Olvasó

Kedves édesanyádat rúgod fel te gyökér! Látom nem nevelt, csak felnőttél. A mondat végén a kérdőjel nem megfelelő! Felkiáltó jel szükséges! Tudod !- ez lenne az. Ennyi eszed van. 8 általános azért megvan? Az a baj, hogy az ilyenek vannak többségben. Habzó szájjal visítanak mindenért. Lehet, hogy anyukád élvezett majdnem a kis mitugrásztól? Mit is várhatnék a magadfajtától. Én neveltem a gyerekemet, igaz ő is félrecsúszott, de ez van. Büszke vagyok rád, csak így tovább Te analfabéta!

RicsiVas
Olvasó

Majd a kovetkezo meccsen felsetalsz a b kozepbe aztan megbeszeljuk h ki a gyöker????

Motoros Anyukája
Olvasó

Itt sem kérdőjelet használunk! Nagyon primitívnek látszol. Ez a XXI. század. Láthatóan Te egy neandervölgyi szintjén lehetsz. Látod ezért utál minket mindenki, mert ilyen emberekre büszkék a hozzád hasonlóak. Mariska barátnőm két unokája is játszik, sok meccsre elmegyek vele. Lenne hová fejlődni, azt látom. Azért természetesen sokkal több értelmes emberből áll a táborunk, de sajnos vannak hozzád hasonló ősemberek is. Tegnapi kedvencem a melltartó nélkül visító kislány, akivel szintén elbánt a sors. Lehetne akár a csajod is, biztosan értelmes családot képeznétek. Látom magam előtt az idillt, hogy elmentek együtt meccsre. Rajtatok röhögne mindenki. Szánalmas vagy. Megütnél egy idős nőt?

PL
Olvasó

Hagyd már ezt az ostoba szerepjatékot…nem szól senki, hogy szánalmas és unalmas vagy?

Mennyire kell agyi károsultnak lenni, hogy kiadd magad egy idős nőnek? Életben is ezt játszod?

Baromira sajnállak…semmi közöd a Körmendhez, és gyengén játszod a szerepet. A megyeszékhely nickgyára veled mellélőtt.

Unalmas a műsor. De lassan farsang, ott beöltözhetsz idős nőnek, az lesz a te tereped.

Motoros Anyukája
Olvasó

Szerepjáték, az a Te műfajod állítólag. Ha éppen van kivel. Tudod kicsi település ez, a nagymamák meg pletykásak. Szánalmas és unalmas lennék? Nem tudom, de talán nem. De inkább legyek az, mint egy primitív bunkó! Legyél büszke magadra, meg az egysejtű Ricsikére. Engedd meg nekem, hogy eldöntsem mihez van közöm és mihez nincs! Arra legyetek büszkék, hogy még megyén belül is tudtok verekedni egymással egy meccsen.

RicsiVas
Olvasó

Tudom mikor teszunk kerdojelet meg mikor nem, csak nem mukodik ez a fos te barom???
Am teged meg, mert te nem egy idos no vagy hanem egy szanalmas bohoc???

Motoros Anyukája
Olvasó

Egyre mélyebbre mész okoska! Ismét csak a kérdőjel. Nagyon buta vagy! Nem vagyok idős, csak régen voltam fiatal. Viszont, ha az én gyerekem volnál, minimum szájon csapnálak, ha így viselkedsz. !!!!!! ezek a felkiáltó jelek. …..Ezek a pontok. Neandervölgyieknek sértő volt, hogy hozzájuk hasonlítottalak.

SzhelY
Olvasó

az önmegvalósitásban megkéstél ,mi van otthon a neved kuss!?

SzhelY
Olvasó

gyerekek? u 20 ban játszanak felnőtben talán mesét olvasnak fel nekik,pri átban iswc száju az összes kamasz,ne játszd magad ráadásul erebmény is van,sportoltál volna ismernéd a közeget

Motoros Anyukája
Olvasó

Hát, téged sem az eszedért szeretnek okoska! Ezek a mai fiatalok tényleg nem tudnak írni. Hát még viselkedni.

RicsiVas
Olvasó

Te nem tudsz viselkedni.
Senki nem verekedett,ezt csak te kezdted el.
Arrol persze elfelejtettel irni,hogy a 4 tabor(tudod ezek a “verekedos neandervolgyiek”) gyujtest szerveztek egy beteg kislanynak es eleg szep osszeg jott ossze.????
Mondom ha bajod van,feljossz a kovetkezo meccsen aztan elmondod hogy mi nem tetszik????

Motoros Anyukája
Olvasó

Te tényleg primitív bunkó vagy! Nagyon szép dolog a gyűjtés. Példaértékű, a magam részét én is beletettem. Pont. Mi nem tetszik? Az emberi primitívség. Verekedés az volt, majd szeretett klubod meg is kapja a megfelelő büntetést.

Motoros Anyukája
Olvasó

Ha idézőjelbe raksz valamit, akkor tudd használni. De látom, még ehhez is gyenge vagy! Verekedős neandervölgyit speciel nem írtam. Baromira egyszerű ember lehetsz!

SzhelY
Olvasó

egyszerű vagy mint.egy barlangrajz

Csakajót
Olvasó

Nagy Gratula Körmendre! Ez az! Igy kell ezt csinálni.
A zalai tábor ismét nem hazudtolta meg magát. Trágár, ordenáré, rájuk jellemző színvonalat hozták. Ezt nagyon tudják. 🙂 De a végén ismét tapsolhattak a Vasiaknak!

Motoros Anyukája
Olvasó

Nem mintha mi külömbek lettünk volna! Nem a zalaiak boxoltak.

PL
Olvasó

Dehogy vagy körmendi…

red-black01
Olvasó

Itt is mondom: te nem körmendi vagy 🙂

Motoros Anyukája
Olvasó

De jó, hogy te mindenkinél jobban tudsz mindent. Anyukád büszke lehet rád.

Csakajót
Olvasó

Gondoltam is, hogy az igazság fáj. De hát ez van. Szokjátok zalaiak.
Ja, és még egy. Erre pénzt kidobni??? Pffff..

csakazete
Olvasó

Jelenleg mindkét csapat kidobott pénz…

Johnyx
Olvasó

Kö(s)zpénz milliárdok -> #halottpénz

Zombi
Olvasó

Nagy a pofád bohóc! Most mi voltunk szarabbak, de nálatok is szar a helyzet!

ldd
Olvasó

majd visszahozzák “Istit” meg szlovák négert…

PL
Olvasó

Ti kit hoztok vissza? Senkit?

torma
Olvasó

Iszonyú nagy a gáz nálunk most.Attól tartok,ha ez ebben komoly változás nem lesz ebből play out lesz.Egyértelműen látszik ,hogy nem játszunk csapatként,védekezés megint nulla volt.
Ezt a több sebből vérző Körmendet illett volna megverni.Sajnos Ádám és Ostojic is árnyéka önmagának. Látszik ,hogy ez a Katyvasz most nem sokra hivatott.
Kiváncsian várom mi fog történni,mert elég nagy a baj.

Zombi
Olvasó

Na ez kemény volt…..Tisztelt Tamás, Róbert menni kellene, illene.Tisztelt polgi bácsi, remélem Ön is veszi a kalapját….Bizton állíthatom, mi is mindent megteszünk azért, hogy ezt a szart többé ne kelljen nézni.

JACK
Olvasó

Ide nem edző kell, hanem legalább 3 légiós!
Ha jó az infó, akkor Pantelic érkezik edzőnek, de az 1 légiós, akit még ilyenkor keres a csapat, annak eléggé extrának kellene lennie, hogy ebből 8 legyen.
A Körmend megérdemelten nyerte a rangadót.

Zombi
Olvasó

Na az fasza lesz. Edzősködött már valahol?

heraklith
Olvasó

Másodedző a német élvonalban.

Zombi
Olvasó

Hát akkor marha sok tapasztalata lehet…Nem lesz egy kicsit kevés ide? Inkább, ha mindenképp itthon már megfordult edzőt akarunk, keressük Emír Mutapcicot. Ő legalább látott már védekezni nem tudó játékosokat….

heraklith
Olvasó

Főleg, hogy 2-3 éve még játékos volt a német másodosztályban.
Mondjuk játékosként hatalmas koponya volt, meg neki senki nem szólt vissza 🙂
3 évvel idősebb Dusannál, de mintha az apja lenne.

JACK
Olvasó

2 szezon másodedzőként.

heraklith
Olvasó

Semmi baj. Majd jövőre jobb lesz.

csakazete
Olvasó

Mint tizenx éve mindig… 2x megcsillant a remény de következő éven ugyanaz a nulla… Szerintem nincs olyan edző aki ebből a szarból bármit is tud építeni… Nagyon szomorú vagyok, leginkább mert nem látom hogy ezek a srácok igazán akarnának nyerni…

Mendez
Olvasó

Többszázmillió ismét lehúzva a wc-n.
Eredmény nulla.

heraklith
Olvasó

Kirakatcsapatokat azért szoktak összevásárolni, hogy legyen az adott bajnokságnak egy olyan csapata, amelyiknek nemzetközi szinten képes értékelhető eredményre. Ismét milliárdos tétel lett lehúzva a WC-n, az eredmény meg nulla.
A ZTE még hozhatja a reális célt a playoffot, a kirakatcsapat viszont már leszerepelt ott ahol eredményt kellett volna felmutatni.
Mindkettő ablakon kidobott pénz, csak az egyik kb négyszer annyit dob ki.

Vulcano
Olvasó

A reális cél, hogy hazai pályán leszopat az újonc a kupa negyeddöntőben?

albc
Olvasó

Szeged megvan?

heraklith
Olvasó

A reális cél az hogy kirakatcsapatként leszoptok egy olyan csapattól amelyiknek a kezdő ötöse kevesebbet keres, mint az egyik cserejátekosotok? Amelyik alíg tudott elindulni a bajnokságban? Még ez a ZTE is megverte Szegeden őket.
Annál nagyobb szopófesztivál (hogy a ti szavaitokkal éljek) nem lesz az elkövetkezendő évtizedekben.

Mendez
Olvasó

Az a baj here, hogy te idegileg annyira ledobtad a láncot, hogy elvesztetted a kapcsolatot a külvilággal.
Azt gondolod, hogy amiket itt leírsz azt egy épeszű ember megeszi, nem veszed észre, hogy egyre nagyobb hülyét csinálsz magadból hétről-hétre, bár ennél nagyobbat már aligha tudsz.
Nem tudsz megbírkózni a gondolattal, hogy a Falco ötödik éve bajnoki címvédő és a csapatod már számolni sem tudom hányadszor zsinórban csak letérdelni jár a Falco elé.
Mondtam már sokszor, keress egy dilidokit aki segít feldolgozni ezt a traumát.

heraklith
Olvasó

Aranyos ahogy a tények ellen küzdesz, de ahogy mindig most is csak a személyeskedés az egyetlen (rémgyenge) fegyvered.

Mendez
Olvasó

Amiket te tényeknek nevezel, azok bizony a megbomlott elméd kényszerképzetei, magyarul mondva hazugságok.

albc
Olvasó

A tény, hogy szoptatok Szegeden.

Vulcano
Olvasó

Ellenben here, a szegedi meccs az semmit nem befolyásol a végkifejletben, a körmendi szopófesztiválotok, tudod az 50 pontos, az viszont egy érembe került nektek professzor úr.
Az ember azt hinné ennyi belefeccölt pénz, több playout és zöldasztalos bennmaradás mellett jobban tudtok értékelni egy bronzérmet, de ezek szerint nem.
Az utóbbi 5 év legnagyobb lúzer csapata vagytok, ami mondjuk teljesen megmagyarázza a frusztrációtokat.

albc
Olvasó

Nem befolyásol ? Tehát nem zavar egy szopás egy nálad gyengébbtől ? Nem véletlen vagy vérbeli divat . Zöldasztalos bennmaradás , ti meg bajnoki döntő meccset vettetek bíróval . Egy – egy .

heraklith
Olvasó

https://youtu.be/KoUdomGZF9Q?si=dazKLchmAFVz-ghZ

Arra a playoffra gondolsz, amikor a ZTE elengedett egy meccset? Amikor ezt a lesajnált, zöldasztalos, csóró Zetét otthon így tudtátok megverni? Amikor egy ZTE elleni hazait is még kellett venni?
Igazad van, ez még a Szegedi alázásnál is szánalmasabb volt.

Vulcano
Olvasó

Ja tényleg, ezen a meccsen volt mikor a bírók 3 kamubüntetővel mentettek meg titeket.
Ha ezzel kezded akkor egyből tudom melyik
meccsre gonoldsz.

heraklith
Olvasó

A fogyatékos Kellerre ki ne emlékezne, igaz?
Ő még nálad is jobban szerette volna elhinni, hogy kamufault volt a baltázása. Kb ugyanannyi eszetek van.

Mendez
Olvasó

Az a fogyatékos Keller annyiszor húzott f@szra téged here, hogy az agyad teljesen belerokkant és próbálsz kapaszkodni a semmibe, egy lúzer voltál, vagy és örökre az maradsz.
Vergődni fogsz életed végéig, mint egy láncravert kutya, ez a sorsod fogadd el.

Mendez
Olvasó

Egy a baj ezzel here, hogy csak te nevezed kirakatcsapatnak.
Ha az lenne akkor kimaxolták volna a légióshelyeket és nem a cserepadra igazolták volna őket a magyar játékosok mögé.
Nálatok viszont évek óta a légiós és edzőkeringők, felesleges pénzkidobás aminek a vége ugyanaz.
50 pontos zakók, újonctól hazai pályán elszenvedett arcpirító vereségek, zöldasztalos bentmaradás.

albc
Olvasó

Bíróval megnyert bajnoki döntő meccs.

Vulcano
Olvasó

Ne csüggedj, 50 pontos zakó után most legalább meccsben maradtatok a Körmend ellen.
Még egy kis közpénz és talán a győzelem is összejöhet.
Vagy neadjisten legközelebb sikerül túljutni az NKA-n.

ZTE_KK
Olvasó

Baj az van. Nem látni kit fogunk megverni…

Misi
Olvasó

Gratulálok a Csapatnak, végre sikerült! Adódik a kérdés, hol voltatok eddig? Remélem, véget ért ez a rossz időszak. Mindenkinek köszönet, aki szívvel odatette magát. MTE!

ZTE_KK
Olvasó

Mikor fog a fejekben realizálódni, hogy védekezés nélkül nem lehet ezt a sportot űzni….eltelt 18 forduló és ez a csapat képtelen (nem akar?) védekezni.
Tóth és Ostojic hihetetlen lyuk volt ma pont ott, ahol dominálnunk kellett volna..

lujo
Olvasó

Gratulálok a Körmendnek, kozünk nem volt a meccshez. Paige és Mishula hiába dob tizen x pontot, 2x annyit kapunk róluk.
Az új edzőnek fel lesz adva a lecke, kérdés hogy vállalja e ezt vakaki.
Az elvárások nagyok, az idő kevés, a szurkoló türelmetlen.

JR.BENITEZ
Olvasó

Azok a fránya adóforintok… Fepunak és Körmendre gratulálok. Zete meg… Hagyjuk is. Azért azt hittem ha van egy ikon, akkor a sereg élére áll ha baj van. Ehhez képest Tóth Ádám újra gyenge volt, Fepu meg lazán eldöntötte. Ez a különbség kettejük közt. Ki mennyire akarja a sikert. A többi jön magától

PL
Olvasó

Látva a meccs előtti nevezett játékos-névsort…semmit nem tettem volna a csapatom győzelmére.

Mint ahogy Mendez is megfogalmazta: a ZTE a palánk alatti dominanciával nyerhetett volna…de ezt nem vették észre? Vak is látta…

Fepu, Taki extra…

Nagy, és hála Istennek kellemes meglepetés volt a mai győzelmünk.

Szép volt Fiúk,
Szép volt Körmend!

nick19
Olvasó

A pontszámok alapján NBA-s eredmény. Fepu egy kicsit megnyomta a végét.

ZTE ZOLI
Olvasó

Elmentek ti a jó büdös franba….Körmendnek gratulálok!

donnarumma
Olvasó

Szerencsétlenek…

Mendez
Olvasó

Az NB1 toronymagasan leggyengébb csapata a zete.
Egy center nélküli Körmend ellen, ahol a legmagasabb játékos sincs 200 cm, nem tudják dominálni a lepattanókat és több hárompontos kísérletúk van, mint kettes.
Kapnak 17 hármast úgy, hogy nyilvánvalóan az ellenfélnek nincs más esélye, csak kintröl hajigálni.
Gratulàlok baszki mesternek, ez a mai meccselése a szakma csúcsa.

Roundmend
Olvasó

Még ha Baki fogalmatlan is edzőnek, Benczét azért komolyabb szakembernek tartottam ennél, hogy ne legyen neki a napnál is világosabb, hogy ha a felső posztokon verjük őket akkor egy Tóth Ádámmal és egy Osztojiccsal nem hogy meccset, de még lepattanózást is alig nyertek úgy, nem hogy ötös posztosunk nincs hanem még a négyesre is a hármasok voltak beküldve…

Redbid
Olvasó

Ráadásul amig a zete hozta a kétcenteres játékot, Tolbert az egyetlen palánk alatti játékosunk “pillanatok alatt” szedte össze a három faultját, aztán emiatt a második negyed elején le is kellett cserélni, és ha jól emlékszem a kékek onnan, sokak legnagyobb meglepetésére, el is felejtették ezt a játékot!
Pedig valószínűleg a két magas ember egymást is megjátszva, ebben a felállásban megoldhatatlan feladat lett volna számunkra!

Ettől függetlenül, le a kalappal a srácok előtt, hatalmas küzdés, briliáns dobóforma, végre nagyobb fegyelelem és figyelem!!
Szép volt MTE!!

Vulcano
Olvasó

Szegény herakltith… : (

tortajanos
Olvasó

Az eredmény alakulása
https://kepkuldes.com/image/PElvXB

tortajanos
Olvasó
gulyasszabolcs00
Olvasó

Körmendnek gratula!

Zegen felkészül: Djordje Pantelic.

Kosárfan66
Olvasó

Mármint?

pirosf
Olvasó

Hozzánk is beférne Sylla helyett…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés