Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Pontgazdag meccsen kaposvári siker Zalaegerszegen

Nagyot hajráztak a vendégek.

  •   

Zalakerámia ZTE KK - Kaposvári KK 102-113 (37-30, 26-25, 22-26, 15-32)

Bajnokság, 15. forduló
Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok
V.: Papp P., Minár L., Boros T. (Bodrogváry I.)

ZTE: Bibbins 23/12, Johnson 12/3, Williams 25/9, Szabó 12/6, Agafonov 13. Csere: Djurics 12/6, Simon 2, Doktor 2, Gulyás -, Bagó -.

Kaposvár: Krnjajski 10/6, Norfleet 29/12, Ponjavics 12/3, Dramicsanin 12, Lalic 15. Csere: Davis 23/12, Hendlein 10, Bogdán -, Baki 2.

A két csapat őszi mérkőzésén hat ponttal győztek Szabóék, így szerették volna megtartani az egymás elleni pozitív eredményt, ám Agafonov és Djurics kórházi kezelése nem éppen jó előjelet jelentett a feldobás előtt, még ha a gondos orvosi kezelésnek köszönhetően mindketten pályára is tudtak lépni.

A vendégeket népes szurkolósereg kísérte el, a „somogyi bicskások” nagy hanggal biztatták csapatukat. Triplaesővel indított a ZTE, Williams háromszor, Szabó egyszer köszönt be távolról, Sztojan Ivkovics máris időt is kért. Egy 3+2-es akcióval tovább növelte előnyét a ZTE, majd Szabó ismét betalált kintről, így már tíz feletti volt a zalai előny. Lalic tartotta a lendületet a vendégekben, a KKK centere tarthatatlannak bizonyult, bárki is fogta. Mindkét csapat jól dobott, Djurics nagyon elkapta a fonalat, hét pontot szerzett zsinórban, többek között Hendleinről is triplát dobott. Davis egyre jobban játszott, szép betörése után Agafonovra fújtak faultot, s az amerikai kisember a megítélt büntetőt is a helyére küldte. Nagyon jól fogta a Kaposvár a ZTE pontkirályát, a tavaly még „Somogyországban” pattogtató Johnsont, akinek dobáskísérlete sem igazán lehetett az első félidőben. Az utolsó percben közelebb jött a KKK, Krnjajski Boris buzzer-triplája révén, így hét ponttal vezetett a ZTE, mely kiválóan célzott: nyolcból hét hármast értékesített az első tíz percben.

37-30-ról folytatódott a játék, Krnjajski újabb tempója már a nyolcadik pontját jelentette az ezúttal a kezdőben helyet kapó fiatal játékosnak. Potyogtak a kosarak, a tizennegyedik percben a ZTE már elérte az ötven pontot is, továbbra is 80 %-al célozva távolról. Bibbins estében is betalált távolról, ám a vendégeknél Norfleet is elkapta a fonalat és vezérletével a KKK elkezdte a felzárkózást. Johnson mindössze az utolsó percben szerezte meg első kosarát, a ZTE nyolc pontot még így is őrzött előnyéből. 63-55-el zárult az első félidő.

Norfleet-Dramicsanin összjátékkal indított a Kaposvár, majd Lalic szerezett támadólepattanót és kosarat. Norfleet taktikusan kiharcolta Agafonov negyedik személyi hibáját, majd a kígyótérről szerzett triplát. Válaszul Bibbins is betalált kintről, ám a ZTE-szurkolók mégsem örülhettek sokáig, ugyanis Szabó is a kipontozódás közelébe került. Johnson jött vissza irányítani, egymás után kétszer forintos passzt is adott Williamsnek, aki aztán Szabó passzából zsákolt, robbant is a csarnok, újra tízre nőtt a hazai előny, amikor Johnson hármasból is betalált. A harmadik negyed végére a Kaposvár ismét visszajött a meccsbe, 85-81 állt az eredményjelzőn 30 percnyi játékot követően.

Rashun Davis csereként 23 pontig jutott a Kaposvár színeiben. Fotó: Zsu

Davis, majd Djurics hármasa indította a zárónegyedet, majd Davis ismét triplát dobott. A kaposváriak irányítója nagyon elkapta a fonalat, az ő dobásával egalizált Sztojan Ivkovics csapata, majd az egerszegi csarnokot jól ismerő Norfleet saroktriplája után már a KKK vezetett. Négy perc volt hátra, amikor Agafonov megkapta ötödik hibáját, Davis pedig bevágta a somogyiak 100. pontját – természetesen szintén hármasból. Amikor Norfleet is megszerezte újabb trojkáját, már öttel ment a Kaposvár, Bencze Tamás időt kért. Három perc volt hátra, a vendégek pedig már nem engedték ki kezükből az irányítást. Davis negyedik hármasa verte be a szöget a ZTE koporsójába, ekkor már nyolcra hízott a vendégelőny. A ZTE-nek a negyedik negyedben semmi nem jött össze, a Kaposvárnak minden: 17-32 lett az utolsó negyed eredménye, 102-113 pedig a végeredmény, így egymás elleniben is jobb lett a KKK.

A bicskások hosszan ünnepelték övéiket, az egerszegi szimpatizánsok pedig csalódottan hagyták el a csarnokot: hiába jutott 12 hármasig 60%-al a ZTE, a második félidőben nemcsak a lepattanócsatát, de a dobópárbajt is elveszítette. A Kaposvár Norfleet, Davis és Lalic extrájával megérdemelten vitte el a bajnoki pontokat Zalából, a ZTE-re pedig roppant nehéz találkozó vár Oroszlányban, hisz egyre nehezebb lesz a harc a nyolcba jutásért.

Szöveg és fotó: Zsu

  •   
88 hozzászólás

88
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
50 Comment threads
38 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
50 Comment authors
nyolcmegnyolcPaul georgeKovács OttòOroszlanyi BanyaszMilenko Recent comment authors
nyolcmegnyolc
Olvasó

Szerintem maradjon BT. Én úgy tudom, hogy ő a támadó koordinátor. Az jól működik. Most is 102-t dobott a csapat. A védekezőt kellene kirúgni. Az nem működik.
😀😁😄😆

BódyGuccsi
Olvasó

De tényleg ez jó!Fél meló, fél pénz. Szóljatok neki.

Kovács Ottò
Olvasó

Bencze GEEET OUUUUUT!!!!!

Milenko
Olvasó

A legnagyobb gond az, hogy Benczenek még 1 éves szerződése van. Szerintem ezért nem rúgják ki. Gondolom nagy pénzeket kellene kiköhögni feléje. Pedig most már tényleg mennie kéne, mert ez tarthatatlan. Nem meccsek óta, hanem szezonok óta nincs védekezés. Ad hoc kosárlabdát játszik a csapat. Ha a sülnek a triplak akkor van esélyünk nyerni. Vagy ha gyenge napot fog ki az ellenfél… Emellett pedig szinte kizárólag Bencze választotta ki a játékosokat is. Legiosok, Simon stb. Lehet szidni Stáricsékat, mert ráhahagyták. Illetve vannak még hibaik nekik bőven. Az viszont elvitathatatlan, hogy mióta ők a vezetőség legalább anyagiakban rendben van a klub.… Olvass tovább »

kentin
Olvasó

Szerinted a 2011-es majdnem csődöt kik okozták? Ébresztő

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Emberek nem veszitek eszre, hogy BT mar boven tullepte ennek az ocska bajnoksagnak a szintjet, ez nba europaban, ha ezt egerszegen keptelenek ertekelni akkor szurkolok mongyanak le

FALCO1980
Olvasó

Egy hete mi nyomtuk le őket.Fe most Somogyországból is kaptak egy tockost.😂😂😂Kemény lehet….🤣🤣🤣🤣🤣🤣💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤👍

FALCO1980
Olvasó

Megint cumizott a Zete😂😂😂😂😂

cipofuzo
Olvasó

Stárics Kornél, meg a többiek megtettek mindent a ZTE-ért, még talán többet is, mint a lehetőségeik engedték!
Bencze Tamás a probléma.
Szakmailag 5 évvel le van maradva, a fiatalok képzéséhez nem ért, védekezéshez analfabéta, de a legnagyobb hibája már harmadik éve a LÉGIÓSVÁLASZTÁS!
5 védekezni nem akaró, és arra képtelen külföldit még a WC-s néni sem igazolt volna!
Tamás, menni kell…

Tóth István
Olvasó

Oké de akkor Stárics miért nem rúgja ki?

prof
Olvasó

Hol vannak a szurkolók? Visszamentek focit nezni? Színházba hangosabban tapsolnak mint amit tegnap a hazai szurkolók nyújtottak. Szomorú, azért Zalaegerszegen nem ehhez szoktunk.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

@prof, akkor tessék szurkolni! Persze mindig az a legkönnyebb, hogy egy csoport megcsinálja a hangulatot, aztán ha úgy adódik kedve az embernek akkor bele-bele tapsol. Ne azokat kérjétek már számon, akiknek bassza a csőrét egy gyengébb szereplés. Oda lehet àllni, meg lehet szervezni a szurkolást – senki nem tiltja meg. De az, hogy egy bármikori néző kérjen számon egy bármikori tábort, az mindig nonszensz. Klubtól függetlenül.

Beniben
Olvasó

Prof is színházhoz van szokva…
Nézd el Neki! 🙂

kentin
Olvasó

Egyetlenegy klubnál sincs ennyi túlbecsült játékos ikon edzői, vagy vezetői pozícióban, mint egerszegen…

szurkoLÓ
Olvasó

A ZTE csak ne csodalkozzon hogy egy ilyen meccsen kikap ilyen “szurkolassal”. A kaposvariak kiuvoltottek a lelkuket is es ez szerintem hozzajarul a gyozelemhez.

Hajra Kaposvar!

SárgaPárna
Olvasó

Röhögök rajtatok… 🙂

BódyGuccsi
Olvasó

Nem ok nélkül!

JACKSON
Vendég
JACKSON

Zalai Hírlap szombati cikke:Nem lehet több kifogás!Most mégis van??? Mi folyik itt?Titkoltok valamit?300 millióval több pénzetek van mint a play outos időszakban!5minőségi légióssal!MAGYARORSZÁGON A LEGJOBBAN MEGFIZETETT MAGYAR EDZŐVEL!Ki az a Stárics Kornél!?Polgármester úr aszisztál?Ehhez?

BódyGuccsi
Olvasó

Tisztelt Akárki! Mármint aki a lapokat osztja az egyesületnél! Fogalmam sincs, ki van döntési pozícióban, de gyakorolhatna önkritikát és elhúzhatna a teljes edzői stábbal karöltve, valami olyan területre, amihez van tehetsége! Sajnos a kosárlabdához nincs! Ez ugye ez tiszta!
Vasárnap reggel, még mindig nincs semmilyen hír arról, hogy lemondott volna a vezetőség és az edzői stáb! Mire várnak uraim? A csodára? Önkritika?
Lehet negatív lájkokat nyomogatni…….attól ugye minden jobb lesz!!!
Remélem a következő hazai mérkőzésen, ha nem változik semmi, üres csarnok várja a varázslót…….

Notorius Naftalinus
Olvasó

Tudud, míg a cirkuszba megveszik a jegyet 1500-an illetve 500-600 ember a bérletet addig minek változzon valami? Te is elüldögölnél a pozicíódban ha megkapod a pénzed, sőt még nézik is amit csinálsz addig nincs gond (akkor se ha van). Abból tanulnának , ha üres csarnok lenne, vagy vernénk a tamtam-ot.

BódyGuccsi
Olvasó

Látod, még van olyan gy@kér akinek ez tetszik! Minuszold Te p@raszt!

antikosar
Vendég
antikosar

20 meccs van hátra csak nem veled Mester!!! Huzzál el innen még ma!!! Jobb lesz neked is hidd el.

Basketball 7
Olvasó

Gratulálok a Kaposvárnak!!! Valóban megérdemelték a győzelmet! A mérkőzés elejétől fogva belementünk egy adok – kapokba. Rengeteg pont a félidőre. Védekezés egyik csapatnál se volt. A stat most megtévesztő a dobott pontok miatt. Védekezés katasztrófa!!! 17 pontos vezetést engedünk ki a kezünkből!!!! Bíró is volt bent bőven!!! Csatlakozni tudok az elöttem szólókhoz, nem tudom hogy meddig engedi “SZALAI ÚR” (Papp és Kapitány ámokfutását!!!) Azon versenyeznek hogy melyik tudja jobban hergelni a közönséget!!! Ez nem róluk kellene hogy szóljon! A 4.játékvezetőről meg nem is beszélve!!! Egyszer nem kérdőjelezte meg a bírói munkát! Csak végigülte a meccset, füldugóval a fülében és végig… Olvass tovább »

ztefan
Olvasó

Régóta nem írok a negatív statisztikákat követte egy újabb Hazai vereség ÚJ edzőt kérnénk új vezetéssel pl. Bodrogi Csabít, és edzőnek Csirke Férfit csak a ZTE!!!

BódyGuccsi
Olvasó

Csak azt ne!

kentin
Olvasó

Úristen!

Aszongya
Olvasó

Csirke Ferencet a ZTE-nek!

ldd
Olvasó

“Vakuljon meg” aki azt gondolja, hogy ez egy erősebb bajnokság az előzőeknél …

Marillion
Olvasó

Talán egy edzőcsere megoldaná a gondokat Egerszegen…. mondjuk PL. délszláv szakembert keresve aki/knél köztudott hogy először védekezzen a csapatom…aztán ha ez már működik ennél jóval kevesebb kosár is elég lehet a győzelemhez! De valamit nagyon nem akarnak megkavarni ennek esélyt adva Egerszegen….

Praenoricum
Olvasó

Ez a déli szél, ami Pécsről indult és már elsodort két edzőt, ez a Dél-Dunántúlon erősödik.

dzsipszi
Olvasó

Szép volt srácok!!Gratula a győzelemhez!
Zoli nénje te miért szomorkodtál a padon????!!
Csak nem a -130 miatt,amit a Monok apu hagyott ittt??
Ne aggódjál majd a Dér tesó meg a város segit!

ldd
Olvasó

dzsipszi baba …
eddig szidtad, hordtad őket.
Elismerő, amit az új Sztole rendszerről mondtál …

dzsipszi
Olvasó

Te vad barom nem a csapatot szidtam soha!!!
A sok élősködöt!!
Dér,Monok,Puska,stb!!!!

ldd
Olvasó

Most, hogy már tudom ki vagy, lazább keszek.
Hagyjuk a p..-ba.

Prisztás
Olvasó

Kedves Zalaegerszegi szurkoló társaim! És persze kedves Bencze közeg! Hónapok óta olvassuk itt a fórumon , hogy milyen szurkolók vagyunk mi pár hozzászólóval!! Igen biztos tudjátok kikről van szó! Azokról a józan gondolkodású szurkolókról akik megmondták nagy baj lesz itt ha ez tovább így megy! El lettünk küldve melegebb éghajlatra Azzal hogy majd Bencze Tamásunk Megmutatja mire is képes valójában….Hát ma ismét megmutatta mire is képes!! 113 pontot kaptunk itthon!!! Kíváncsian várom mivel etetnek meg még embereket itt Zalaegerszegen…. Egyenlőre annyit mondok, hogy elnézést kell kérni a Tamásnak is és a bérenceinek is irányunkba ez a minimum!!! Meg az hogy… Olvass tovább »

xxx
Olvasó

Dusánt kifelejtetted!

Prisztás
Olvasó

Ehhez mi köze van?

Megyeri 80
Olvasó

Elöször is szeretnék gratulálni a Kaposvárnak megérdemelten nyertek! Másodjában viszont szeretnék feltenni egy kérdést a kedves MKOSZ-nek (csapattól függetlenül). Meddig kell még a MAGYAR kosárlabda szurkolóknak azt nézni, hogy a játékvezetők elveszik a “Show”-t a játékosoktól? Nagyon szeretném azt megélni, hogy a mérkőzéseken ne a játékvezetőkkel hanem a csapatok játékával tudjunk foglalkozni! Sokszor van az az érzés, hogy már eleve a küldést úgy állìtják össze, hogy biztos legyen a “botrány”, ez vajon jó valakinek? Harmadrészt a saját csapatom vezetéséhez is lenn pár kérdésem! Mire jó ez amit csinálnak, a 2. év, hogy jobban jártam volna, ha jeggyel járok mérkőzésekre és… Olvass tovább »

Notorius Naftalinus
Olvasó

1. Mert ha szidják a szurkolók őket az jó pénzbevétel
2. Ha nem felelnek meg a kitűzött célnak vissza igényelném a bérlet árát.
Stárics elvtárs miért nem mutatkozik sehol ebben a szezonban? Tán tart vmitől, esetleg valakitől?
Sürgősen változtatást várunk!

Tóth István
Olvasó

Milyen emberek azok akik Több mint ezer ember szórakozását teszik Tönkre Saját Érdekeik és Hatalomvágyuk érdekében???Az ügyvezető egy világ bohóca az elnökségi Tagoknak pedig semmi közük a Kosárlabdához!!!Meddig megy ez Kedves Szurkolók?

Mike
Olvasó

Gratulálok a csapatunknak! Ügyesen csendet tettek a károgóknál legalább egy hétre.

Paul george
Olvasó

Mike! En is nagyon orulok a gyozelemnek, felre ne erts, DE akkor neked ez az egy gyozelem eleg volt, hogy a csapat jova tegye azt a tobb szornyu vereseget es lelektelen jatekot? Valamint, ez a gyozelem eleg arra, hogy tovabbra is befogott szemmel (es szajjal) nezzuk a szurkolok hulyenek nezeset?

Mike
Olvasó

Nem, azt nem felejtem el. Nekem a játék a lényeg, ha szívvel, tudásuknak megfelelően játszanak, már örülök. Arra gondoltam, hogy most nem kell az olvasni, Lalic, Krnjajski, Ponjavic selejt, miért nem zavarják el. Hogy az edzők nem értenek hozzá, hess mindenkinek. Ezt a győzelmet összehozták, együtt, nem csak a két amerikai volt értékelhető. Azt várom a csapattól, hogy most a Szombathely ellen is győzelmi vággyal menjenek fel a pályára, és mindent tegyenek meg a sikerért. Várom a meglepetés győzelmet! 🙂

KPSVRKK
Olvasó

Sztem ami változott:
Jobb rotáció.
Jobb pedagógia.
Nagyobb önbizalom, hit.

Viszont szétesett az eddigi jó védelmünk.
Ha azt sikerül újraépíteni, tudunk még komoly meccseket hozni.

gabor77
Olvasó

Sztojan Ivkovics: „Az eredményen kívül sok más dologgal nem vagyok elégedett. Most kezdtük a munkát, még kell idő, hogy alaposan megismerjük egymást a csapattal.”

ldd
Olvasó

én csak annyit szeretnék mondani … hogy ez nekem magas …
mea culpa …
ezer teóriát tudnék gyártani, de minek?

Beniben
Olvasó

Elmehettél volna úgy, hogy nem gyűlölteted meg magad…de tudod még fokozni!
Meddig?
Tudjuk, nem a szurkolók a főnökeid…van olyan?
Mert ha ezt tűri, akkor ő is alkalmatlan!

antikosar
Vendég
antikosar

Mondjal már le te balfasz!!! Elég volt belőled.

Ballabolla
Olvasó

Gratulalok a nagyszeru egerszegi vedekezeshez… ja, nem! Szegyen. A Falco ellen meg konnyu volt megmagyarazni, hogy sok csapat megprobalja, de csak egynek sikerult…. na de a Kaposvar? Az eddig 9-nek sikerult. A Zalaegerszeg jateka a jatekososk napi hangulatatol fugg, edzoi tevekenyseget nem venni eszre, de cadoljatok meg 😐

gabor77
Olvasó

Bencze Tamás: „Megérdemelten nyert az ellenfél, elsősorban azért, mert a kulcsszituációkban rendre eredményes volt. Nagyjából 30 percig jól játszottunk, a hajrá viszont érthetetlen számomra. Minden hibánkat triplával büntette az ellenfél. Nagyon nehéz, mert ezt a találkozót nyernünk kellett volna. De van még húsz meccsünk, hogy a céljainkat elérjük.”

Beniben
Olvasó

Te már elérted! Köszönjük!
Vastagbőr az van!

Ballabolla
Olvasó

Nulla onkritika!

Zeg
Olvasó

Reméljük már nem veled Tamás…
Viszont ha kérhetem vidd magaddal a fogadott fiad Simont is…de szerintem nagyon gyorsan..
Ez a Mai teljesítmény értékelhetetlen…
Szerintem ezt elég nehéz már megmagyarázni…meg azt is hogy itthon égünk tíz ponttal…van vissza két perc s a padon a játékosok nevetgélnek (Bagó…Gulyás…)ez az igazán vérlázító szerintem…

lujo
Olvasó

Van húsz meccsünk? Jövő héten Oroszlány, az eddigiek alapján ha az oroszlányi csapat nem bízza el magát akkor sima liba, utána jön egy feljövőben lévő Sopron, ami már más mint ősszel, mire várnak még…?

Sedmakfun
Olvasó

Ez a meccs egyértelműen Bencze sara. 22-10 állasnál , az 5. percben nem cserélem szét a csapatot, hanem padlóra kuldom az ellenfelet.

Tóth István
Olvasó

A Ganajdombról ne csak a Kakas menjen!Mindenki!!!

redmiller
Olvasó

Pap megint alkotott??? Ki lett neki adva utasításba???

Tomika2
Vendég
Tomika2

A kosárlabda társadalom legalja kapitánnyal együtt hosszú évek óta. A nyomorult életükben csak a palyán tudnak érvényesülni.

JozefRohácvisszatért
Olvasó

Ahogy te is az vagy.A legalja.Átb_sztál,becsaptál már itt mindenkit. Még azokat is, akik melletted álltak. Itt az idő…

gyógyegér
Vendég
gyógyegér

Neked nem mindegy? Úgyse tudsz eljönni egy meccsre sem.Maradj csak a focinál inkább külhonba,van elég baj itt nélküled is. Ide segítség kell, nem kárörvendés.

JR.Benitez
Olvasó

Bencze ha most is megmenekül akkor nagyon tud valamit

KPSVRKK
Olvasó

Szép volt, gratulálok a csapatunknak!
Borisznak jót tett az edzőváltás, ennek nagyon örülök.
Baki, szegény…

Tomika2
Vendég
Tomika2

Ivkó védekezést váltott, a 3 csicska meg lement kutyába. Ettől függetlenül mennie kell Benczének, de még inkább -ahogy előttem írták – a “vének tanácsának”.

Fenyő
Vendég
Fenyő

“Bencze megint nyert…lassan fenyő mikiék is a helyükre kerülnek”.3 hete írtad.Te kerültél a helyedre.Először is nem Miki,hanem János.Másodszor ne álszenteskedj itt,te aki állítólag nem is egerszegi vagy és nem Zete drukker.Aki szidja Benczét te azonnal ott teremsz és írod a baromságaidat.Az anyagiakról, a csapatról mindenről.Annyit hazudtál a fórumozóknak itt az elmúlt félévben,hogy elképesztő.Mindenkit ennyire hülyének nézel? 😀 Nézz kicsit magadba mit tettetek a zalai kosárlabdával,aminek mindent köszönhettek.A helyedben szégyenemben elsüllyednék.

Tomika2
Vendég
Tomika2

3 éve szenvedsz itt kb. a huszadik ninckneveddel. Ha valakinek itt szégyenkeznie kell az te vagy Miki. Egerszegi továbbra sem vagyok, de a Zetének továbbra is szurkolok. A baj az hogy te viszont nem vagy Zete szurkoló. Az aki már Bencze megérkezésétől (a bronz szezonban is) minden vesztes meccs után ide járt hisztizni, az nem szurkoló, hanem egy megkeseredett bohóc, aki nyilvánvalóan valamilyen személyes sérelem miatt vergődik itt. Az a te privát szerencséd, hogy eközben Benczének lefőtt a kávé és nagy örömödre egyre több vesztes meccse után károghattál. Ha szurkoló lennél és nem a személyes bosszú vezérelne, akkor nem felejtetted… Olvass tovább »

Fenyő
Vendég
Fenyő

Ebből éltek,hogy Bencze előtt mi volt…Bencze és a klub kapcsolata elfáradt,te is és az országból mindenki látja.Huszadik nicknév?Ne magatokból indulj ki (Sopronbasketfan,Tomika2,LaBe,xxx,zete93 stb ) amit képviseltek.Én egy nicknéven vagyok fenn,mint Fenyő.A többihez semmi közöm.Személyes bosszú? 😀 Ahány emberrel összevesztetek az utóbbi időben, az tű a szénakazalban.

LaBe
Olvasó

Te nagyon el vagy tévedve barátom! Ne magadból indulj ki…Semmi közöd Rohácshoz meg a többihez. Aha mesélj még..

xxx
Olvasó

Szerintem meccs elott Papp beszelt Kapitannyal… vagy Ivkoval. Nyilvanvaloan el lett csalva a meccs, nem gondolom, hogy ez Bencze hibaja.

Zeg
Olvasó

Szerinted akkor kié..????
Ki találja ki a taktikát…ki meccsel….ki cserél…????????????

xxx
Olvasó

Amint +10 fole mentunk volna, Papp azonnal visszahozta a Kaposvart… Ez ellen nehez mit tenni. Egy dolgot lehetne mondjuk: nem kurvaanyazzuk Kapitanyt 20 percen keresztul.

Zeg
Olvasó

Igazad van lehet volna +10-nél több…csak pályára lépett a titkos fegyver Simon…..

KPSVRKK
Olvasó

Ivkót láttad amint a perkolóban nokiás dobozokat osztogat igaz?

Hülye vagy, de látom ezt Egerszegen is tudják rólad.

lujo
Olvasó

Gratulálok Kapisvárra, ma egy Pappal jobbak voltak, gratulálok a saját csapatomnak is, újfent megmutatták hogy kell védekezni…

Muszka7909
Olvasó

Gratulálok a Kaposváriaknak,Tomika lefőtt a kávè,vège ha ezután sem lesz változás ès edzőcsere akkor soha,legjobb 8😂😂 álom álom,Tamás veled a realitás 11-12 hely max!!Nagyon elszomorító ez hogy egy patinás klub itt tart miközben a riválisok èvről èvre ott vannak a top 5-be,èn szègyenlem magam helyezték!!

Fenyő
Vendég
Fenyő

Gratulálok a Kaposvárnak!!Nálunk pedig ismét a remek védekezés kidomborodott a 113 kapott ponttal.ELÉG VOLT!!Be kell ezt már fejezni,az illetékesek is lássák be,hogy nincs tovább.BENCZE TAKARODJ!!!!!És vidd magaddal azokat is,akik eddig ebben a pozícióban tartottak!!

Csakaszombathely
Olvasó

Nem lehet, hogy a játékosok részéről ez egy edzőbuktató meccs volt? Otthon egyszerűen nem lehet 113 pontot kapni…

Fenyő
Vendég
Fenyő

Legyen edzőbuktató vagy nem, egy a lényeg takarodjon el végre a kerékkötő és a barátai!!Nektek gratulálok a mai győzelemhez!

Csakaszombathely
Olvasó

Köszönjük. Csirke Feri most éppen szabad, nagy tudású szakember, szerintem jól járnátok vele.

Mary
Olvasó

Szép volt fiúk! Csak így tovább!

Rubik75
Olvasó

Bravo,bravo,bravo!Szép győzelem,és megint az utolsó negyedben jöttünk egerszegen ahogy szoktunk.Az utóbbi meccseken rendre 90 felett kapunk,a jó védekezésünk valahol elveszett,de ilyenkor kit zavar ha ezentúl mindig 100 felett dobnánk.Minden kaposvári szurkoló társamnak jó utat hazafelé.Hajrá Kaposvár!

Bezse
Olvasó

Nyertünk OK , alleluja. De hogyan lehet több mint 60(!!!) pontot kapni egy félidőben? Védekezés megint zéró. 90 felett kaptunk a legutóbbi 2 meccsen is ( alba , deac ). Ez nekem igy nem tetszik.

JACKSON
Vendég
JACKSON

Bencze, Stárics, Bárdos, Gyimesi!!!!Köszönjük a Soha Viszontnemlátásra!!!Szakembereket a klubhoz!!!!Nem kellenek Bábuk se Vének Tanácsa! BALAICZ ÚR!Teljes Megtisztulást a Kosárlabdába!!!

ZTE ZOLI
Olvasó

Ez így teljes, ahogy leírtad! 👏👏

zetekosarak
Olvasó

Jó védekezés, az nem volt, több lepattanó, az sem. Ezek szakmai hibák. Főleg úgy, hogy félidőben még vezettünk. Csúszunk le, most már én is edzőváltás mellett teszem le a voksom.

ZTE ZOLI
Olvasó

Szépen leépült ez a csapat! Egy ku..a nagy 0! De gondolom még vannak emberek akik ezeknek tapsikolnak! SZÉGYEN, DÜHÍTŐ!!!😕🤦‍♂️

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Szép volt fiúk, ez már döfi !!!

gabor77
Olvasó

Bencze menj a p…ba!

Beniben
Olvasó

Össze van rakva ez a védekezés…
Ja, nem…
Viszlát!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés