Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Pongó Máté az első meccsen elvenné a Körmend pályaelőnyét

Az irányító beszélt arról is, hogy miért döntött a hosszabbítás mellett.:

:

A sikeres idei szereplés mellett gőzerővel építi a Pécsi-VSK VEOLIA a következő szezon csapatát. Ennek első lépéseként a klub szerződést hosszabbított a csapat két magyar alapemberével, Pongó Mátéval és Horti Bálinttal. Az irányító kiváló szezont fut, így nem csoda, hogy szívesen bólintott rá a baranyaiak ajánlatára.

– Jól érzem magam Pécsen, és ez a legfontosabb – mondta Pongó Máté, a Pécsi-VSK VEOLIA irányítója a BB1.hu-nak. – Az elsődleges szempont az volt, hogy sok játéklehetőségem legyen a következő szezonban is. Úgy érzem, hogy erre itt meglesz a lehetőségem. Csirke Ferenc vezetőedzővel már egyeztettünk a jövő évi csapatot illetően, és elmondta, hogy hasonlóképp számít rám jövőre is, mint idén. Ez befolyásolta a legjobban a döntésemet. Nagyon jó szezont futunk, abban bízom, hogy jövőre is hasonlóan erős lesz a PVSK. De az első számú dolog a sok játéklehetőség volt. Voltak más érdeklődő klubok is, volt konkrét megkeresésem is, de pár hét mérlegelés után úgy döntöttem, hogy maradok Pécsen.

A legjobb négy között már ott van a PVSK, ám akár ennél még jobb eredményt is elérhet, ha kiüti az elődöntőben a pályaelőnnyel rendelkező Egis Körmend csapatát.

– Volt időnk pihenni a Jászberény elleni párharc után. Úgy készülünk, hogy az első meccsen szeretnénk elvenni a pályaelőnyt. Tisztában vagyunk azzal, hogy ez nagyon nehéz lesz, mert a Körmend veretlen hazai környezetben ebben a szezonban. Nagyon fókuszáltnak kell lennünk az egész meccs alatt, mert ha egy pár percre kihagyunk, esetleg lesz egy-két eladott labdánk, akkor kialakulhat egy tízpontos különbség, amiből nehéz visszajönni. Szeretnénk minél tovább húzni ezt a párharcot, nem szeretnénk könnyen adni magunkat.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
apasas Recent comment authors
apasas
Olvasó

Máté erre azért ne fogadj nagy tétben…..? Forever MTE ?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés