Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Pongó Marcellt bejelentette új magyar csapata – HIVATALOS

Két évre írt alá.:

:

Pongó Marcell a következő két évben az Alba Fehérvár együttesénél folytatja a pályafutását – jelentette be a klub honlapja.

Baján született és kezdett kosárlabdázni, két bátyja, Martin és Máté a Kecskemét színeiben mutatkozott be az élvonalban, Marcell viszont a PVSK csapatában szerepelt először az NB I-ben, a 2014-15-ös idényben. A német Bundesligában szereplő Ratiopharm Ulm együtteséhez vezetett az útja, később játszott az Orange Academy-ben, majd 2018-tól  Nürnberg Falcons csapatában szerepelt. Márciusban a Crailsheim Merlinshez szerződött.

– Terveztem már a hazatérést, örültem az Alba ajánlatának, gyorsan megegyeztem Simon Balázs ügyvezetővel. Örömmel írtam alá, a Fehérvár mindig szimpatikus klub volt számomra, követtem az eredményeiket. Németországban is figyeltem a hazai élvonal küzdelmeit, a tévéközvetítéseket mindig megnéztem, különös tekintettel a bátyámra, a Szolnokon játszó Mátéra, akivel ősztől ellenfelek leszünk. Úgy gondolom, az Alba erős csapat lesz az új idényben, mindent meg fogok tenni, hogy sikeresek legyünk, nagyon várom már a felkészülés kezdetét. A legjobban irányítóként, azaz 1-es poszton érzem magam, de pályafutásom során szerepeltem már hátvédként, sőt, úgy gondolom, a 194 cm-es magasságom miatt 3-as szerepkörben is megállom a helyem – mondta az oldalnak Pongó Marcell.

17 hozzászólás

17
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
15 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
AtisFjodaMTEMotorosArtoiscsakakörmend Recent comment authors
SárgaPárna
Olvasó

Lófaszjóska…

CsakAVasut
Olvasó

Őszintén kívánom, hogy Marci pont ellenetek szórja meg magát annyira, hogy leessen az a kis köcsög állad.

Atis
Olvasó

Nem lehet mindenki oly tökéletes mint Ön nagy Uram! 😀

gulyasszabolcs00
Olvasó

Mondtam. Kár volt mínuszolni. ?

Jó kis magyar mag lesz így már az Albánál.

Boban
Olvasó

Milyen játékerőt képviselhet a kisebbik Pongó?

gulyasszabolcs00
Olvasó

Én nem vagyok szakmabeli, így megkérdeztem egy olyat, aki az. Véleménye szerint igen komoly erősítést jelenthet az Albának.

Boban
Olvasó

Ha hoz egy hasonlót, mint Mócsán, vagy talán még egy kicsit jobbat, akkor szerintem már bőven jó deal volt/lesz.

BL menetelés
Olvasó

Kit kérdeztél a mesemondó Forray haverodat?

csakakörmend
Olvasó

Ireland jólvan??

gulyasszabolcs00
Olvasó

Igen, őt kérdeztem, Kulcsár Úr. Mégha Ön szerint nem is jó edző. De máskor az Ön véleményét fogom kikérni.

Motoros
Olvasó

Radom City Sanyiiii, küldj majd képeslapoooot ha mész meglátogatni a fiatalokat, sanyiiiii????

FjodaMTE
Olvasó

Remélem szereted a tejeskávét!!!☕️

Milo
Olvasó

Ez szerintem nagy húzás az Albatól. Máténál jobb támadó, jó 1-1ben is. Máté jobb védő, de ebben sem rossz Marci. Pongó-Voja-Lukács-Szöszi-Omenaka magyar mag 5légióssal egyértelműen döntőre hivatott és méltó kihívójának kellene lennie a Falconak. Talán még kiegyenlítettebb bajnokság lesz, mint a tavalyi. Mi nem gyengülünk, az Alba és a Deac erősödik, Falco sem fog (sokat) gyengülni akkor sem, ha esetleg Váradi/Benke megy. Jó kis szezon elé nézünk.

Boban
Olvasó

Aranyos, hogy átpakolod megint a terhet, de a jelenlegi Alba magyar mag a Falcoéhoz képest sehol nincs, és a DEAC-Szolnok duónál sem hiszem, hogy sokkal erősebb.

Artois
Olvasó

Megint? Ettol a tehertol roskadt meg tavaly is az alba??

Boban
Olvasó

Nem, attól roskadt meg a csapat, hogy Curry és Ahmad nélkül 5. meccsen idegenben estek ki a már tavaly is igen izmos DEAC ellen. De gondolom ti elbírtatok volna 2 légiós mínuszt. 🙂

Milo
Olvasó

Örülök neki Boban, hogy az én kommentem miatt roskadt össze idén is az Alba. Remélem jövőre is így fognak tenni, mert akkor írok még 1-2 ilyen kommentet?. Minden bántás nélkül, de amúgy te teljesen vak vagy? A Deac példád helytálló, de komolyan a Pongó, Kovács, Zsíros triót akarod összevetni a Vojvoda, külföldről hazahozott Pongó és a “magyar válogatott” Szabó trióval? Remélem csak viccelsz. Az más kérdés, hogy nálunk a légiósokon volt tavaly a hangsúly és idén is ott lesz. Minden bántás nélkül, de a két csapat magyar magja közötti havi fizetésbeli deficit kb 5-6millio forint?. Az más kérdés, hogy lehet,… Olvass tovább »

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés