Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Polster Attila: mindig is tervben volt, hogy apa régi csapatában játsszak

A ZTE kölcsönbe érkező fiatalja szerint megérte akkor elmennie Fehérvárra.

  •   :

:

Mint ismert, a következő idényben a Zalaegerszeg csapatában, kölcsönben fog játszani Polster Attila. A 19 éves kosaras a BB1.hu-nak beszélt a váltás okairól.

– A több játéklehetőség reményében mentem vissza Zalaegerszegre, mindig is tervben volt, hogy apa régi csapatában játsszak – mondta, majd kitért rá, hogy miért igazolt korábban az Alba Fehérvárhoz és hogy miben kell még fejlődnie az élvonalhoz.

– Szerintem megérte akkor eljönnöm Fehérvárra. Nagyon jó edzőkkel dolgoztam és rengeteget fejlődtem, nagyon szépen köszönöm nekik a közös munkát. Egyénileg sokat léptem előre. Erősségeim közé tartoznak a távoli dobások, az első osztályú játékhoz pedig fizikálisan kell még felnőnöm.

A játékos szeretne minél több lehetőséghez jutni.

– A fiatalszabályt kihasználva minél több játéklehetőséget szeretnék kapni. Csapatszinten nem tudom, hogy mi lehet a cél, ezt majd az alapozás megkezdésekor és a légiósok érkezésekor fogjuk látni.

A kék-fehérek fiataljai augusztus 3-án kezdik meg az alapozást, Ante Nazor vezetőedző 10-én érkezik az együtteshez. Polster természetesen a nyáron sem állt le, már másfél hónapja készül egyénileg egy erőnléti edző segítségével Zalaegerszegen, és bár kevesebb labdás edzés van a programban, igyekszik minél többet azzal is dolgozni.

Fotó: fiba.basketball

  •   
3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Votautánpótlásért aggódó Recent comment authors
utánpótlásért aggódó
Olvasó

Hogy is volt az az elmenetel a a Zte-től ? Akkor nem az apa csapata volt ? Szelektív az emlékezet ?

Vota
Olvasó

Nemám örülnél hogy visszajött és vissza is akart jönni egy saját nevelés! Ha már úgyis utánpótlásért aggódó a neved akkor igazán tudhatnád hogy jó döntést hozott amikor elment fehérvárra!

utánpótlásért aggódó
Olvasó

Elnézést, rosszul fogalmaztam, nem az elmenetellel, hanem a mikéntjével volt egy kis “furcsaság”, viszont nem akarom tovább gerjeszteni ezt a dolgot,ezzel lezártnak tekintem.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés