Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Polgármesteri Elismerő Emlékérmet kapott Lóránt Péter

Székesfehérvár köszöntötte a visszavonuló játékost.:

:

Rangos elismerésben részesítette Székesfehérvár polgármestere a visszavonuló Lóránt Pétert. Dr. Cser-Palkovics András Facebook-posztban méltatta a játékost, aki négy szezon alatt Magyar Kupát és bajnoki címet is nyert az Albával.

“Rengeteg meccs számtalan pazar pillanatából talán az egyik legkedvesebb, legszebb emlék a 2017-es Magyar Kupa döntője: Lóránt Péter egy tökéletes dobással az utolsó pillanatban fordított az álláson és elhozta Fehérvárnak a győzelmet! Egész városunk elismerését fejezi ki a Polgármesteri Elismerő Emlékérem, amit ma adhattam át a visszavonuló Bajnoknak. Büszke vagyok rá, hogy városunk sporttörténelme és Péter fantasztikus karrierje egybefonódott és tudom, hogy elhivatottsága, egész pályafutása kosarasok és sportolók generációnak jelent majd példát Fehérváron és az egész országban! Péter, legalább annyi siker kísérjen civilben, mint a pályán!”

Lóránt Péter 20 éves profi sportolói karrierjétől, 35 évesen köszönt el.

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
DallasRedbidRoundmendSárgaPárna Recent comment authors
SárgaPárna
Olvasó

Egy fesztiválbérletnek jobban örült volna, meg a tahó, személyiségzavaros tesójának egy illemkönyvet vehetne valaki, hogy miként illik viselkedni, ha az ember társaságba megy…

Roundmend
Olvasó

Írja ezt egy tudathasadásos személyiségzavaros, személyét és hányingerkeltő okádmányait soha fel nem vállaló, nem hogy társaságban, de még egy fórum viselkedni sem tudó kretén!

Redbid
Olvasó

Mindezt a Bb1 hathatós támogatásával!!
Igen támogatásával, mert sértegethez ez bárkit, bármilyen ordenáré módon, még csak egyetlen ilyen hsz.-ét sem törlik, nemhogy a ki tudja hányadik ilyen után az ittlétét!!
Bezzeg érdekes módon, ha valaki felhívja a figyelmüket valamilyen tévedésükre, elírásukra vagy hasonló, valahogy pillanatok alatt meg tudják tenni, de a gyűlöletkeltővel azzal nem tudnak mit kezdeni!

Továbbra is “érdekes”!!

SárgaPárna
Olvasó

Aki cenzúrán nevelkedett, az mindig cenzúráért fog kiáltani. 🙂 🙂
Nevetséges vagy!

Redbid
Olvasó

Vakok közt a félszemű is király. … ??? 🙂 🙂 Írj normális hangnemben, és akkor nem fogok a kitiltásodért lobbizni!! Vannak akiknél nem az a gond, hogy mit csinálnak, hanem, az hogy hogyan, de nálad sajna mindkettő probléma. Te se normális hangnemben sem normális tartalom mellett nem tudsz megszólalni, csak a mocskolódás megy! Két lehetőség van, vagy nem fogod fel, hogy mit csinálsz, vagy nagyon is tudatosan teszed. Ha az első és papírod is van erről, akkor megértem a Bb1-et 🙂 De eléggé feltűnő, mert te vagy az egyetlen itt aki a kosárlabdáról nem ír soha egyetlen szót sem csak… Olvass tovább »

Dallas
Olvasó

Bazeg leettem magam a röhögéstől 🙂 de ja ,még ha olyan is a tesója mint amilyenek leírja,Viziló mondja a nádiposzátának hogy nagy fejű 🙂

SárgaPárna
Olvasó

Most komolyan nézzétek meg bármelyik tévéműsorban. Úgy viselkedik, mint, aki nem százas…
A török bazáros óráját villogtatja, meg rágózik…
Aztán igazából csak arról híres, hogy ő viszi Hanga gyerekeit óvodába…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés