Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Pitts szerint a Körmend nyeri a bajnokságot

Az amerikai irányító nagyon szívesen játszana a következő szezonban is a magyar bajnokságban.:

:

A JP Auto-JKSE és Damier Pitts számára már véget ért a bajnokság, miután a negyeddöntők során 3-0-val búcsúztak a Pécs elleni párharcban. Az eredmény könnyen más lehetett volna, ha nem sújtja annyi sérülés a jászsági együttest.

– Természetesen nem vagyok elégedett a play-off során elért eredményünkkel, de ennek ellenére nagyon büszke vagyok a csapatra – mondta Damier Pitts a BB1.hu-nak. – Büszkék lehetünk arra, amit elértünk az idei bajnokságban, valamint arra is, ahogy az utolsó meccsünkig küzdöttünk. Sajnos nagyon sok sérülés ért minket a szezon során, de ez benne van a sportban. De én tényleg úgy gondolom, hogy akár a bajnokságot is megnyerhettük volna a teljes csapatunkkal. Nagyszerű szurkolóink vannak Jászberényben, így nem könnyű minket legyőzni hazai pályán. Amíg Coleman meg nem sérült, egy darabig a második helyen is álltunk a tabellán, emiatt is gondolom úgy, hogy akár bajnokok is lehettünk volna teljes kerettel. Nem lett volna lehetetlen, hiszen nem volt olyan csapat az idei bajnokságban, amelyiket ne tudtuk volna legyőzni. Követem azóta is a bajnokságot egyébként. Szerintem a Körmend lesz idén a bajnok.

A jászberényi klub vezetői úgy nyilatkoztak, minimális esély mutatkozik arra, hogy meg tudják tartani csapatuk legjobbját. Az amerikai azt mondta, szívesen visszajönne Magyarországra játszani.

– Jelenleg az a tervem, hogy hazamegyek és együtt töltök némi időt a családommal, barátokkal. Majd elkezdem az edzéseket a következő szezonra készülve. Nagy örömmel jönnék vissza a magyar bajnokságba, de ha Istennek más tervei vannak velem, akkor máshol fogok játszani. Meglátjuk, hogy mit hoz a jövő – zárta szavait a játékos.

Fotó: Zsu

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
mte1234WSrebornS.Pippenderrylnick19 Recent comment authors
mte1234
Olvasó

Nagyon remélem igaza lesz

WSreborn
Olvasó

A próféta szóljon belőled Pitts!!!

S.Pippen
Olvasó

Én azért nem szeretném Pittset más magyar csapatban látni. Colemant még kevésbé. A mondandójával egyébként egyetértek.

derryl
Olvasó

Nem is tudtam, hogy Isten a managere! Berényben ki van jóban a Főnökkel?

nick19
Olvasó

Ha egy kicsit túlkombináljuk a dolgokat, akkor Pitts ezzel a nyilatkozattal bejelentkezett Körmendre 🙂 De azt gondolom, hogy őt sok csapatban látnák szívesen.

jaszberenyikse
Olvasó

Legyen igazad Damier! Így,hogy elúszott a Szolnok hajója remélem az MTE lesz a bajnok. Egyébként akárhova is kerül a srác a következő szezonban biztos,hogy egy kiváló irányítót nyer vele az a csapat. Sok sikert neki a továbbiakban,remélem még látjuk játszani.

pbask
Vendég
pbask

Jó a Körmend,Delas kiesésével Csori jobb mint valaha,szóval nem nevezhető akkora kiesésnek,talán még erősebbek.Ők kosárlabdáznak, nem ütnek-vágnak mint egyesek.bármi lehet

red-black01
Olvasó

Halkan mondom, ez nagy tévedés. Nagy kiesés, csak sokan nem látják vagy nem akarják látni a lehetséges következményeket.
Ráadásul Csori pécsi játéka néhány dolgot elfedett, igaz ez egyben jó dolog is.
Néhány dolgot mindenképpen át kell variálni és rákészülni váratlan helyzetekre, mert ami gyors variálás elég volt a Pécs ellen, az 1000% hogy nem lesz elég a Falco ellen.
A variálásból lehet hátrány mert nagyon élesben kell kipróbálni. Másrészt jól is sülhet el, mert ha érdemi lesz és működik, Okornnak és a csapatnak helyben kell majd rá reagálni.
Nem álszerénység, még várjunk egy picit a döntőig. Nem ti, hanem mi.

pbask
Vendég
pbask

Zollner szavaival élve: Előre az Európai kosárlabdáért 🙂
Behúzzátok,ebben biztos vagyok.

WSreborn
Olvasó

Biztos amikor 18al nyertünk ősszel Szombathelyen akkor is ütés-vágással értük el….szànalmas ez terelés tőletek mákotok van nem is kicsi hanem óriási, ennyi csak ti nem fogjátok elismerni, mert ti ilyenek vagytok……kíváncsian várom mekkora lesz az arc ha legközelebb teljes csapatunkkal kell játszanotok….

red-black01
Olvasó

Haverom vagy Pitts boy 🙂
Ha ez így lesz, ahogy mondják amit eszel-iszol 😉 .

2lee14
Olvasó

Ne legyen igazad barátom!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés