Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Pitts nem elégszik meg, bajnok szeretne lenni

A Szolnok ellen győztes kosarat szerző amerikai két hétig nem is edzett a meccs előtt.:

:

Szombaton este újabb bravúrt hajtott végre a JP Auto-JKSE csapata, mely hazai pályán 80-79-re legyőzte a bajnoki címvédő Szolnoki Olaj KK-t. Pár másodperccel a vége előtt még úgy nézett ki, hogy a vendégek két ponttal behúzzák a meccset, ám ekkor érkezett Damier Pitts, és a “kígyótérről”, dudaszóra betalálva megnyerte csapatának a meccset. Ide kattintva megnézheti a jelenetet.

Az amerikai irányítónak idén ez már nem az első esete, hogy kosarával a végjátékban eldönt egy meccset.

– Nagyszerű mérkőzést játszottunk a Szolnok ellen, a szurkolók kiváló hangulatot teremtettek – mondta Damier Pitts, a Jászberény irányítója a BB1.hu-nak. – Ez egy presztízs meccs is volt, ahol idáig nem sokszor volt esélye legyőznie a Jászberénynek a bajnok Szolnokot. Közel voltunk hozzájuk az egész szezonban, és még várható a két csapat számára néhány komoly csata egymás ellen. Összességében jó érzéseim voltak a meccsel kapcsolatban, bár hozzá kell tennem, hogy kicsit aggódtam is, mert előtte két hétig nem tudtam edzeni.

Kicsit kifulladtam a találkozó alatt, de a csapattársaim nagyszerűek voltak. Több játékos is előlépett a meccs során kulcspillanatokban. Úgy gondolom, hogy ez a sikerünk titka.

A végén valóban bement a mindent eldöntő triplám, de igazából a csapat nyerte meg ezt a meccset. Szeretem az ilyen kiélezett szituációkat, mindig készen állok a nagy pillanatokra. Jó helyzetem volt a végső hárompontos előtt, és éreztem, hogy jó lesz a dobás, amikor elhagyta a kezemet a labda. Csak szerencsém volt.

A térdsérüléssel küzdő játékos honlapunknak azt mondta, a folytatásban rendben lesz, nincsen semmi komoly baj a lábával. Szükség is lesz a jó teljesítményére, mert nem elégszik meg a negyedik hellyel.

– Voltak nagy pillanataink a szezon során, sok örömet okozott egymásnak a csapat és a szurkolóink, akik az egész szezon alatt buzdítottak minket. De én nem szeretnék megelégedni a legjobb néggyel. Meglátjuk, hogy hogyan szereplünk a következő meccseken. A tervem az, hogy megnyerjük a bajnokságot – zárta szavait az amerikai.

Fotó: Gémesi Balázs

30 hozzászólás

30
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
11 Comment threads
19 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
Ironikusfalco2008SetbackJ.R.BenitezWilson Recent comment authors
J.R.Benitez
Olvasó

Egy sportembernek 2 célja lehet. Elkerülni a kiesést, vagy bajnoknak lenni. Aki nem igy gondolja ne sportoljon! Korrekt nyilatkozat, sok sikert Pitts!

Delirium
Olvasó

Nagyon szimpatikus játékos, szerintem gyakorlatilag mindenki örömmel látná a saját csapatában. Hihetetlen energia van benne, jókedélyű, olyan játékos, akivel jó lehet a társaknak is együtt játszani.

Miután mi “nem avatkozunk bele a rájátszás küzdelmeibe”, szorítok, hogy minél tovább jussanak! Pantelicset nem szeretem, Alexandrov sem győzött meg, de a magyarok, valamint Pitts és Coleman nagyon szimpatikus kis csapatot alkotnak. Józsinak meg külön szurkolok, hogy minél több perc alatt hasznos tagja tudjon lenni a Berénynek!

Hajrá Alba 🙁

Wilson
Olvasó

Nagyon szimpatikus csávó ez a Pitts gyerek, és Coleman is valahol itt helyezkedik el nálam! Jó lenne kettejük közül valamelyiket megfogni a nyáron vagy legalább a bajnokságban tartani, én már akkor is örülnék hisz ilyen játékosokat mindig öröm nézni!

derryl
Olvasó

Hűha! Az cseppet se zavarja, hogy rajtuk kívül lesz még ott más is, aki szintén meg akarja nyerni a bajnokságot. Ha a PO első körét túlélik, már nagy szó lesz..

jb17
Olvasó

Komolyan mondom idióta és rosszindulatú vagy. Egy tök korrekt inerjút adott. Olyan mentalitással mint az övé meg persze,hogy bajnok akar lenni, még ha erre sok esély nincs is. Szerintem azzal is tisztában van, hogy más csapatok is vannak, egy szóval se mondott olyat hogy ne lennének.
Ezt a kommentet csak azért írtad, hogy meg legyen a napi kötekedés adagod.
Remélem nem vált az egészségedre.

derryl
Olvasó

Én neked nem kívántam rosszat, és még én vagyok a bunkó! Nézőpont kérdése.

Kérdem: a PO-ba jutott csapatok közül ki nem akar bajnok lenni? Ha azt nyilatkozza, ha bent vannak a 4 között, onnan már minden lehet, pillanatnyi forma, fáradt csapatok stb, megcélozzuk a bajnoki címet, aláírom. Természetesen csak kötekedésből írtam, hogy bosszantsalak benneteket, és sorry, hogy nem ájultam el a nyilatkozattól, hogy más véleményen vagyok! Szép napot neked, bízom benne, rendben az egészséged!

Setback
Vendég
Setback

Rosszindulatért nem kell a szomszédba menned.

derryl
Olvasó

Legközelebb majd egyeztetünk a jászberényiekkel, hogy mi pór kommentelők mit írhatunk olyan cikkhez, melyben róluk is írnak, legalább két szót! Én írok ide hármat: menj a picsába!

donnarumma
Olvasó

az “a” betű az nem szó:-)

derryl
Olvasó

Jó, tudom, határozatlan névelő. Kicsit bőkezű akartam lenni, ne két szóval intézzünk el valamit. Így ok?

Rouge
Vendég
Rouge

A névelő az bizony szó.

RRichieG
Olvasó

Győrben nem volt ekkora pofája a második meccsen már megvolt halva, jaj a sorozatterhelés, most meg menni akar a goldensztétbe…

jaszberenyikse
Olvasó

Mi az,hogy meg volt halva cinege? 19/6-ot dobott ellenetek is,ahogy az egész alapszakaszban 20 pontot átlagolt. A sorozat terheléstől nem őt vagy Coleman-t (ha egészséges) kell félteni,max a szerbjeinket.

donnarumma
Olvasó

Pont akartam mondani,hogy a 2 amcsi ott is jól tolta..Coleman szinte mindent bedobott…

Lightbringer
Olvasó

Mitől lett cinege egy Olaj szurkoló?

jaszberenyikse
Olvasó

Abból,hogy a falco elleni kupameccset hozta fel erre következtettem. Másrészt egy Olaj szurkoló miért ír ilyen rosszindulatú kommentet berényi cikk alá? Derryl átragasztotta a JKSE utálatot az egész Olaj táborra? Eddig úgy élt a tudatomban,hogy a két klub között baráti a kapcsolat.

derryl
Olvasó

Kapaszkodj meg, nem utálom a Berényt! Ha valakinek nem egyezik a véleménye a tiétekkel, az már csúnya bácsi! Egy Olaj szurkolónak, hogy van mersze ide citálni egy Falco meccset? Nem tudom, ha ti is úgy kapnátok az ívet, mint az Mte, Zte, Falco, Alba szurkolói, magunkat sem kifelejtve, mit szólnátok hozzá?

donnarumma
Olvasó

Az gondolom nem is zavar,sőt alanyi jogon cinegézel,persze ha a csapatodról szól valaki,az már felháborít…

RRichieG
Olvasó

Azért a bajnoki címhez kicsit több kell, mint egy buzzer egy u20as csapat ellen..

Ironikus
Olvasó

kretén ???? arra sem lennél jó, hogy a cipőjét bekösd….???

nazol
Olvasó

Szurkolni ugyan nem fogok nekik, hogy bajnokok legyenek, de nagyon helyes hozzáállás! Persze h bajnok akar lenni. Nem az lenne a normális, ha mindenki így indulna neki?!

Rouge
Vendég
Rouge

“… A tervem az, hogy megnyerjük a bajnokságot – zárta szavait az amerikai….”

Ember tervez, Isten végez.

Bár ez a Pitts gyerek Berényben már valahol félisteni magasságokban van…
teszem hozzá: jogosan…

Godemperor
Olvasó

Azért a heti 2-3 meccs nem tudom hogyan fog ízleni a Berénynek… A kezdővel bárkivel felveszik a versenyt ez tény, ami az alapszakaszhoz elég is volt. De most azért sűrűsödik a program.

Tudodki
Olvasó

Jó olvasni mindig, ha egy játékos a csapatot emeli ki és nem saját magát. Amerikeiaktól nem szokás olyat hallani, hogy csak szerencsém volt. Nagyon normálisnak tűnik, nagyot húzott vele a Jkse az biztos.

jaszberenyikse
Olvasó

Jó interjú de Pitts utolsó mondatának sajnos még úgy sincs nagy realitása,hogy ez a csapat hihetetlen akarattal, kitartással és küzdőszellemmel rendelkezik (lásd sorra nyert szoros végjátékok) és már egyszer legyőztük az előttünk állókat is. De adja Isten,hogy ne legyen igazam.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Kétségtelenül legalább két szinttel a bajnokság felett jár a csávó, Vojvodával egyetemben. Az önbizalma, az idegzete, na meg persze a kvalitásai is a helyén vannak. Emellett egy nagyon közvetlen és szerethető figura. Szezon közben ilyen irányítót hozni több mint csoda.

Ha bajnokok nem is leszünk, de ha szerencsénk van a 4 közé besurranhatunk.

A nyáron ha csak 50 km-rel költözik arrébb, akkor Szolnokon nyugodtan készíthetik a “BAJNOKCSAPAT 2020” pólókat (bár sanszosan olasz honban köt ki) ?de addig még itt van jelenése ???

garcia
Olvasó

A lényeg lemaradt:):)

falco2008
Vendég
falco2008

Azért ez Vojvodára nézve nagyon sértő :)) akármennyire nem szeretem

moldi56
Olvasó

Azért nem minden papsajt.Bár ha azt vesszük..1991-ben sem sokan gondolták volna,hogy bajnok lesz az Olaj és azok lettünk.Előző szezonban meg csodával határos módon maradtunk bennt az “A”csoportban.Ez a Pitts gyerek kisértetiesen hasonlít Kendrick Perry-re.A következő szezonban szívesen látnám az Olajban.Egyébként Rakics elengedését nagy könnyelműségnek tartottam már korábban is.

Rolex
Olvasó

Bazdmeg Moldi.
Esküszöm neked valami vezetőnek kellene lenned az Olajnál.
Tuti 1000évig bajnokok lennénk..
??

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés