Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Pitts már az első meccsén varázsolt, de kikapott a Sopron

Izgalmas meccset játszott az SKC, még kiállítás is volt.

MBK Reiker Com-Therm Komárno – SKC 90-87 (21-21, 22-30, 22-11, 25-25)

Edzőmeccs
Révkomárom

Sopron: PITTS 17/9, Johnson 2, TAKÁCS 14/12, RIVERS 19/3, CARTER 20. Csere: Supola 8, Molnár M. 2, Buzsáki 3/3, Werner 2, Élő -, Fazekas -.

Forrás: sakc.hu

A kiegyenlített nyitó etap után, a másodikban hatékonyan támadva nyolc pontos előnyt épített ki a Pitts vezette SKC, ráadásul ekkor kiállították a – három amerikai mellett szlovén és szerb kosarast is foglalkoztató – hazai gárda szerb játékmesterét.

A harmadik negyed egyértelműen a hazai együttesé volt, akik 11 ponttal nyerték ezt a játékrészt. Az utolsó 10 perc sok pontot és izgalmas, szoros csatát hozott. A végén még volt labdája a Sopronnak a hosszabbítást kiharcolni, ám a tripla nem ment be, így a Komárom örülhetett a győzelemnek. A jó iramú mérkőzés kitűnően szolgálta a felkészülést – írja a sakc.hu.

Fotó: sakc.hu

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
ScofieldMásikVégétFújdMegzetomeeErika75sobis Recent comment authors
Scofield
Olvasó

A soproni tornáról van esetleg valakinek infója? Milyen csapatok lesznek? Stb. Köszi szépen:)

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Szerintem ez egy egész tisztességes szezon lehet, Pitts nálam a no.1. zsugabubus, Rivers végre hozta azt, amit nagyon is vártam tőle, úgy tűnik, Carter is jó lehet. Ha Supola hozza a múlt szezonbeli formáját, és hozzá (tartósan) felnő egy másik magyar játékos (pl. mint ezen a meccsen Takács), akkor min. a lehotóbbi szezon eredménye megismételhető.
Ha az ötödik légiós is Pitts-szintű lenne, akkor talán még jöhet is az előrelépés…

zetomee
Olvasó

Kedves Bb1!
Hogy volt ez a meccs zártkapus ha 2 €ért belépőt vettünk és vagy 6-700 néző volt? 🧐
Pitts varázslat azért nem volt, de a számok biztos mást mutatnak. Bíztató jelek voltak, de az összhanghoz sok gyakorlás kell.
Na meg a hiányzó légiós

Erika75
Olvasó

Már 10 éve a magyar magot szidjuk Sopronban, akárki is játszik itt. Ha emlékszel, tavasszal ők vittek be minket a rájátszásba.
Még nem láttam az idei csapatot, de ezek az edzőmeccsek nem mérvadóak, a Krasznain már többet fogunk tudni.

SopronKCfan
Olvasó

Tényleg nem szeretnék károgó lenni. Felkészülés van. De. ez a szezon is szokás szerint a légiósokról fog szólni, ha nekik megy, lesz esélyünk, de különben semmi! Elkeserítő a magyar mag teljesítménye. Bár ne lenne igazam és egy szép szezonunk lesz…
HAJRÁ SOPRON!

sobis
Olvasó

A jò magyarokhoz több pènz kell mint a jò amerikaiakhoz vagy nagyon jò utànpòtlàs nekünk most is az lesz hogy 4 amcsi jàtszik meg egy magyar Taki Supi kb 20 percet Molnàr Verner kb 5 percet ez van…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés