Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Pitts dudaszós triplája után: a sérült Coleman féllábon ugrált ünnepelni – VIDEÓ

Jászberényben nagyon együtt van a csapat.:

:

A BB1.hu-n is beszámoltunk róla, hogy a Jászberény egy dudaszós triplával ütötte el az alapszakasz-győzelemtől a Szolnokot.

Az utolsó másodperceket egy jászberényi szurkoló rögzítette és feltöltötte a legnépszerűbb videómegosztó portálra. Két jelenetre hívnánk fel külön a figyelmét. Pantelics minden rutinját bevetve csinálja az utat az amerikainak, másrészt a sérült Orlando Coleman produkciójára, aki féllábon ugrálva érkezett meg ünnepelni.

28 hozzászólás

28
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
19 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
jaszberenyikseSetbackRRichieGjb17derryl Recent comment authors
Setback
Vendég
Setback

Szép győzelem ez a Berénytől. Hozzátenném, hogy a jobb oldali narancssárga kapucnis “úriember” sem a normális kategóriát képviseli. Kihagyta az első büntetőjét az olaj, ennek meg a reakciója, hogy a 2 középső ujját mutatja. Komolyan ez az öröm kifejezése Berényben?

gulyasszabolcs00
Olvasó

Igazad van, de ne általánosíts! Amint látod, nem így szoktunk örülni. Kivétel mindenhol akad, az illetőnek akire te céloztál még nem nőtt be a feje lágya.

Setback
Vendég
Setback

Én kérdeztem, nem kijelentettem. Óriási különbség.:)
Amúgy csak hozzáteszem, hogy érdekes, hogy valaki ekkora vehemenciával tud szurkolni, de egy csapatszínű ruházatot nem tud magára ölteni. Nem elvárás részemről, csak fura, általában, bármilyen csapat “csupaszív” szurkolójára nézve is.

RRichieG
Olvasó

Lehet itt statisztikázni, de Voja sérülése miatt buktunk el a végén.a Pécs ellen bravúr kell a győzelemhez. Középszakasz 4.hely a realitás jelenleg. A PO ban bármi lehet Benkével, Kováccsal. Voját, Andricot azonnal pihentetni 3 hétig, Frank, Csák, Sam, beépítését megkezdeni.
Rowsey tényleg Jakab szeretője volt azért lépett le?

derryl
Olvasó

Rozinak megszakadt a szíve? Akkor ezért tűnt el az ál purple is. Zajlik az élet!

Rouge
Vendég
Rouge

Ha megnézzük a statisztikát, akkor meglepő, hogy mennyivel jobban dobtunk (Berény: 41%, OLAJ: 55%) és mégis kikaptunk. Ilyenkor az ember automatikusan a lepattanókat nézi, hogy biztos elveszítettük a lepattanócsatát… de nem, mindkét oldalon 37-37 lepattanó. Ha megnézzük az eladott labdákat, ott már rosszabbul állunk: nálunk 12, a Berénynél 8; de még ez sem kompenzálja a dobószázalékok közötti különbséget. Az igazi különbség a hárompontos dobások között mutatkozik: Olaj: 7/18, Berény: 15/34, ez 24 pont differencia, ezért vesztettünk. Az oké, hogy a kisemberek (Pitts-Rakics-Brbaklics) dobnak két-három triplát, viszont a két magas emberük közül Alekszandrov is dobott négyet, Pantelics pedig hármat, ezen ment… Olvass tovább »

J.R.Benitez
Olvasó

Azért ez nem olyan egyszerű. Kísérletek száma 34-18. Ez elméletileg 16 labda plusz az Olajnak. De ok abból eladnak párat meg leszed pluszba pár pattanót a Berény. De nehogy 10 labda plusz ne legyen elég 1 pont különbségnél mert az nonszensz! Máshol keresgéld szerintem. Lehet hülyeséget irtam mem láttam statot. Fullcourt meg igye behalt közben.

J.R.Benitez
Olvasó

2 pontos, büntetők hogy voltak?

Rouge
Vendég
Rouge

Minden más statban jobbak voltuk,
és valóban, abban igazad van, hogy voltak plusz labdáink, amiket jó százalékkal értékesítettünk közelről és középtávolból;
de a két pontos dobás az ugye két pont,
a tripla pedig három…

A triplák miatt veszítettünk.

http://netcasting.webpont.com/?hun_1155

J.R.Benitez
Olvasó

Szerintem az hagyján hogy Pantelic és Brbaklic 6 triplát dob. Na de hogy ilyen százalékkal….

gulyasszabolcs00
Olvasó

https://www.facebook.com/150411495032438/posts/2570895289650701/?sfnsn=mo

Aki szeretné itt megnézheti kommentátorral is a meccs másfél perces összefoglalóját, és az utolsó 7 másodpercet.

derryl
Olvasó

Sikerült beszarás nélkül túlélned a tegnapi napot?

jb17
Olvasó

Muszáj ekkora parasztnak lenni ugye? ?

derryl
Olvasó

Veletek szemben igen!

jb17
Olvasó

Okod is van rá? ?

derryl
Olvasó

Hidd el, nem ok nélkül írtam, akik itt voltak a fórumon akkor, mikor felkerültetek az első osztályba, vagy akár csak két éve, tudják miről beszélek.

jb17
Olvasó

És azoknak a berényieknek akik nem tudják elmondanád?

derryl
Olvasó

Ellenünk szurkoltak, az Olajt szurkolóival együtt szidták mint a bokrot, parasztok voltunk. Kaptunk a jász kultúrából elegst. Akkor megfogadtam nem szurkolok nektek, ha a fene fenét eszik is, ellenetek sem, azért ennyire ellenszenvesek nem vagytok. A Szabival semmi bajom, de ennyire nem kell túltolni az érzelmeket! Ennyi.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Ha volt pár paraszt részünkről, semmiképp se érezz ellenszenvet irántunk. Az ilyeneket nevesd ki! Kiváltképp azért sem, mert mi is rendszeresen megyünk az Olaj hazai és idegenbeli meccseire egyaránt. Én személy szerint idén az Alba-Olaj és a Kecskemét-Olaj meccsen is voltam, de a Ligetbe is voltunk már páran bérletesek. Sokan törekszünk arra, hogy a két csapat szurkolói között jó viszony legyen, szerintem ez fontos ha egy megyén belül van két ilyen csapat. Azért annak örülök, hogy velem nincs bajod, de az érzelmeimet hagyd meg nekem ?

jaszberenyikse
Olvasó

Érdekes. Én személy szerint még soha életemben nem hallottam egy rossz szót sem elhangozni a szolnoki olajra jászberényi ember szájából.

Csapajev
Vendég
Csapajev

Eléggé szar dolog így kikapni… Hirtelen halál.
Amúgy a kosár szenzációs.

810509
Olvasó

Óriási ! Nálam idáig az év dobása !

SárgaPárna
Olvasó

Akárhogy is nézük, Pantelics óriási tanár volt ennél a szitunál!
Örök kedvencem marad!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Pontosan! Köszönöm szépen, ezt akartam írni én is!

J.R.Benitez
Olvasó

Na akkor…. Azért durva hogy Pante az utolsó pillanatban ilyen gyors tud lenni. Másik. Szegény Rudner ha jól látom folyton kerülgeti a blokkot. Nálam okosabbak irják már meg kinek kell ilyenkor besegiteni. Mert szerintem Pante embere Andric aludta be ezt a szitut. Nem kell leirni ezt az Olajt, biztos hogy érmesek lesznek. Más. Coleman még mindig csak igy ugrál akkor az még minimum 2-3 hét. Grat Berénybe kár hogy nem adta emnéty! Első 4 még izgi lehet nagyon a play offban. Középszakasz után valószínű kb ez lesz a helyzet! Talán mi is elkezdünk tudásunkhoz méltóan kosarazni, mert akkor mi is… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Andric minden meccset óriási fájdalmakkal beinjekciózva játsza végig,köszönet neki hogy még így is vállalja a játékot.Minden mozdulatán látszik hogy fáj mindene,de még így is jót tud nyujtani.Nem hiszem,hogy kellene szemrehányást tenni neki ezért a “nem védekezésért”Így jött ki a szitu,bedobták,kész…innen már történelem.

J.R.Benitez
Olvasó

Nem azt mondtam hogy elcseszte. Csak először nem értettem hogy dobhatott ilyen tisztán, ezért újra megnéztem és akkor láttam meg.

moldi56
Olvasó

Óriási a berényi szurkolók öröme,ami érthető.Nekünk is volt ilyenben részünk a tavalyi bajnoki dőntőben.Azonban azért szép sport a kosárlabda,hogy hamarosan lesz lehetőség visszavágni.Mert hogy vissza fogunk vágni abban biztos lehet mindenki.CSAK AZ OLAJ!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés