Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Pitts a társainak hálás, hiába a győztes kosara

A jászberényiek kiválósága egyelőre csak arra koncentrál, hogy csapata jusson be a play-offba.:

:

Nagyon jól szerepel az elmúlt hetekben a JP Auto – JKSE csapata, utolsó öt mérkőzéséből négyet sikerült megnyernie, csak a bajnoki címvédő, jelenleg is listavezető Szolnoki Olaj KK-tól kaptak ki a kék-fehérek. Legutóbb Paksról távozott győztesen Nikola Lazics csapata (72-71). A jelentős formajavulásban nagy szerepe van Damier Pitts-nek, aki az Atomerőmű ellen a mindent eldöntő dobást magára vállalta tíz másodperccel a vége előtt, ezzel megnyerve csapatának a meccset.

– Nagyszerű mérkőzés volt, főleg a védekezésre igyekeztünk koncentrálni – mondta Pitts a BB1.hu érdeklődésére. – Tudtuk, ha sikerül megállítani a paksiak támadásait, akkor sok könnyű kosarat szerezhetünk rendezetlen védelem ellen. Ami a győztes kosaramat illeti, először is hálás vagyok a társaimnak, mert nélkülük el sem juthattunk volna odáig. Mielőtt értékesítettem az utolsó dobást, előtte kétszer is eladtam a labdát, és máris a hazaiaknál volt az előny. Emlékszem, körülbelül 10 másodperc volt hátra, és le akartam vezényelni egy utolsó támadást. Szerencsére végül megvolt a helyzetem, amit sikerült is bedobnom

A JKSE kiváló szereplésével kapcsolatban azt mondta a meccsenként 20.9 pontot átlagoló irányító, hogy nincsen benne semmi titok. Egyénileg is nagyon jól megy neki, hiszen eddigi kilenc meccse alapján ő a bajnokság legponterősebb játékosa.

– Az érkezésem után hamar elfogadtak a társak, és éreztem a bizalmat részükről, valamint az edzőm részéről is – folytatta Pitts. – Ez nagy önbizalmat ad minden játékosnak, ha bíznak benne. Ezután már tényleg minden adott ahhoz, hogy jó teljesítményt tudjak nyújtani, csak játszanom kell a játékomat. Tényleg nincsen semmi titok a jó szereplésünkben. Minden edzésen odatesszük magunkat maximálisan, felkészülünk minden találkozóra becsülettel. Az edzőnk nagyszerűen felkészíti a társaságot taktikailag, amit igyekszünk betartani. Egyelőre arra koncentrálunk, hogy sikerüljön bejutnunk a play-off-ba. Nyilván a mostani negyedik helyünk nagy önbizalmat ad mindenkinek. Meccsről-meccsre építkezünk.

Kiemelt kép: JKSE Facebook oldal

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Aspergius Recent comment authors
Aspergius
Olvasó

Colemannal együtt biztos all-star gála résztvevők.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés