Connect with us
Hirdetés

Légiósok

Perlnek egy másodperc sem jutott a Murcia ellen

Az Estudiantes nyert, de ez most senkit nem vigasztal.:

:

Egyre kilátástalanabb helyzetben van Perl Zoltán. A méltatlanul mellőzött magyar játékos csapata az UCAM Murcia együttesének otthonában lépett pályára, és győzött 88-73-ra.

A magyar válogatott kitűnősége egyetlen másodpercet sem játszott a Movistar Estudiantesben.

Szinte érthetetlen, hogy miért kerül parkolópályára a válogatottban minden meccsén extrát nyújtó magyar, aki a BB1.hu-nak nemrégiben adott egy nagyinterjút.  Pár nappal ezelőtt Sztojan Ivkovics is kifakadt, a magyar kapitány beolvasott az Estudiantes edzőjének. 

23 hozzászólás

23
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
13 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
derrylbakibaOutlawmakelovenotwar69O1G Recent comment authors
Rouge
Vendég
Rouge

“Egyre kilátástalanabb helyzetben van Perl Zoltán…” “…Perlnek egy másodperc sem jutott ..” “…A méltatlanul mellőzött magyar…” “….egyetlen másodpercet sem játszott…” “….Szinte érthetetlen…..” “….miért kerül parkolópályára ….” “….Sztojan Ivkovics is kifakadt….” Kilóg a lóláb… A BB1-nél már tudják. Egy rövid cikkben (és már nem az elsőben) a BB1 elkezdte megdolgozni a közvéleményt….elkezdte felépíteni Zozo hazatérését…persze úgy, hogy Zozonak ez minél kisebb presztízsveszteséget okozzon. Nincs ezzel semmi gond, Zozo egy kiváló játékos, de megmérettetett és könnyűnek találtatott. Hazajön. Sajnálom, mert szerintem kiváló játékos, de legalább izgalmas lesz a bajnoki döntő, nem pedig előre lefutott… Az Olaj-falco. Ami Zozo nélkül egy sima söprés… Olvass tovább »

J.R.Benitez
Olvasó

Pontosítsunk! Zozó nélkül szerintem nincs döntő. Vele is nehéz lenne!!!! Te személy szerint biztosra veszed hogy itthon csak Falco? Mert a vezetőitek nem….. Még egyszer leirom örülnék ha sikeres lenne légiósként!!! Ha nem spanyolban akkor máshol. Aki ismeri tudja milyen ember, mennyire megérdemelné! Hajrá Zozó! Hajrá Falco!

Outlaw
Olvasó

Hajrá piros-feketék!:)

bakiba
Vendég
bakiba

Már jövő hét elején bejelenti a Falco. Szerintem.

Kendeffy Botond
Olvasó

Ő amerikai. Abból meg akad bőven. Vojvodából/Perlből meg nem, teszem hozzá sajnos:-)))))

Outlaw
Olvasó

Megérte ez neked Zozó?:)

Kendeffy Botond
Olvasó

Azért ott van Keller és Golomán is, ők azért többet játszanak. Arról nem beszélve, hogy Vojvoda azért sokoldalúbb és idősebb/tapasztaltabb játékos mint Perl, és lehet, hogy ő többet játszana.

Persze azt is lehet érteni, hogy miért nem megy Vojvoda.

Rouge
Vendég
Rouge

“….Vojvoda azért sokoldalúbb és idősebb/tapasztaltabb játékos mint Perl, és lehet, hogy ő többet játszana…”

Govens?

O1G
Olvasó

Ő most is külföldön játszik 🙂

Rouge
Vendég
Rouge

O1G

Nem a hsz. miatt, hanem a neved miatt lájkoltalak…:)

derryl
Olvasó

az a G ugye nem géniuszt jelent!

makelovenotwar69
Olvasó

Optimális fizikumú 4-es és 5-ös játékos (mint Keller és Golomán) kevesebb van. Én nagyon tisztelem Perlt, hogy a Föld talán 2. legerősebb bajnokságába szerződött, megpróbálta + jó az ügynöke. Sajnos a posztján rengeteg jó játékos van, lássuk be nagyobb rutinnal és gyilkosabb távoli dobásokkal.
Perl mentálisan erős, alapvetően jó kezű. Szerintem ha picit gyorsabb lenne a labdafelhozatala, gyűrű támadása, megmaradhatna akár a spanyol ligában is. Így viszont esélytelen a posztján a rugólábú amcsikkal vagy agresszívebb délszlávokkal vagy a triplakirály északiakkal szemben.
Nagyon szimpatikus, szurkolok neki, hogy minél több lehetőséget kapjon – akár külföldön akár itthon.
Hajrá magyar kosárlabda!

Rouge
Vendég
Rouge

Azért most megkérdezném azoktól,
akik Zozo külföldre igazolásakor
szakmai fejlődésről, kihívásról beszélve
Voját fikázták, hogy változott-e a véleményük.

Tessék…

majerle09
Olvasó

Igen, az enyém változott.

Van ilyen, szegény Drazen Petrovic is 1 perces ember volt Portland-ben.
Aztán elment máshova és megmutatta, mit tud…

J.R.Benitez
Olvasó

Figyu! Nem azzal van a baj hogy légiós lett. A világ talán második legerősebb bajnoksága. Cáfolj meg ha nem igy van! Ez a kabát sajnos nagy neki. Magyar és spanyol bajnokság között kellett volna vmi célirány. Ez volt a hiba. Szurkolok Neki! Sokakkal ellentétben nem örülnék ha visszajönne!!!! Persze, kellene ide mint egy falat kenyér. De van olyan Falconál erősebb külföldi csapat ahol vígan megélne! Itthon meg úgyis csak hazajönne pedig 2 csapat még a hetekben is próbálkozott nála. Sok sikert Zozó!!!! FALCO!

SPARTAN
Olvasó

Tarthatatlan a helyzet! El kell jönni!

J.R.Benitez
Olvasó

Zozót onnan kimenekíteni nagyon nem egyszerű. Itthon csak a Falco jöhet nála szóba pedig az előttünk álló 2 csapat is nagyon akarta, akarja… De remélem az ő érdekében hogy kinnt tud maradni és játszani egy magyar élcsapatnál nívósabb brigádban! HAJRÁ ZOZÓ! HAJRÁ FALCO!!!

majerle09
Olvasó

Hát, Perl Körmenden az kb annyira életszerű, mint Isti a Falcoban

falco2008
Vendég
falco2008

#FreePerlZoli

mte01
Olvasó

Sokkal jobban járna ha visszajönne!

vasipasi
Olvasó

Ebből Falco lesz?

boston_celtics
Olvasó

Gyere haza Zozó! Govens is hazatért. 🙂

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Zozó gyere inkább haza. Itt tudnál fejlődni pár évig még. És utána egy megfelelő külföldi csapat. Túl nagy falat lett, ráadásul az idősebb játékosokat favorizáló vezetőedző mellett. 🙁 De respect azért, mert megpróbáltad.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés