Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Perl Zoltán: Mindegyik hátralévő csoportmeccsünket meg akarjuk nyerni

A válogatott bedobója szerint utánpótlás játékosként játszottak ennyi mérkőzést ilyen rövid idő alatt.:

:

A magyar válogatott bedobója, Perl Zoltán nyilatkozott falcokc.com-nak, melyben a válogatott esélyeit firtatta a sorsdöntő Eb-selejtezők előtt:

A keret nagy része komoly terhelés után érkezett Kecskemétre, mert a bajnokság utolsó két hete erőltetett menetben zajlott le. Ott volt a lábakban legalább 4-5 mérkőzés, így elég fáradt volt a társaság. Az első napokban ezért a regenerálódásé volt a főszerep, aminek remélem meg lesz a hatása. A fiúkon és magamon is azt éreztem, hogy szükségünk volt egy – két pihentetőbb edzésre, hogy újra 100%-on tudjunk teljesíteni. Öt nap alatt négy mérkőzést fogunk játszani, ami nem lesz könnyű. Talán utánpótlás játékosként játszottunk ennyi mérkőzést ilyen rövid idő alatt. Nem lesz megoldhatatlan feladat, mert bő rotációval dolgozhatunk, de nagyon fontos lesz a mérkőzések közötti regeneráció. Tudjuk, hogy egy győzelem elég a továbbjutáshoz és fontosnak tartom, hogy ezt mihamarabb megszerezzük. Talán akkor nyugodtabban tudunk pályára lépni a többi mérkőzésen. Mindegyik hátralévő csoportmeccsünket meg akarjuk nyerni és jó lenne csoportelsőként kvalifikálni magunkat. Nagyon motiváltak vagyunk és jó a csapaton belüli hangulat is, úgyhogy bizakodva várjuk az ukrajnai buborékot. Kulcs lesz, hogy mindig mérkőzésről-mérkőzésre gondolkodjunk és minden ellenfélből 100%-osan felkészüljünk. A pályán mindent meg fogunk tenni, meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.

Fotó: fiba.basketball

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
hopehelyJosé "Gyilkos" MendezcsocsaBoban Recent comment authors
hopehely
Olvasó

Bodnár Péter és Szalay Ferenc vezette MKOSZ az utolsó 10 év legnagyobb bukásához asszisztált, mármint Székely Norbi ámokfutásához!
Bodmárék meg akarják menteni Norbikát?
Azért nem lehet kommentálni?

Boban
Olvasó

A Bodnárral készült interjú biztosan véletlenül került át a női aloldalra, ahol nem lehet hozzászólni a cikkhez. 😀 Csajok senkit nem érdekelnek, a többi meg Ivko és a válogatott tömjénezése. A cikk címe is a fiúkhoz kapcsolódik. Ez a fajta újságírás a kommunizmusban volt divat kedves bulvárbasket. 🙂

csocsa
Olvasó

Ma már toleráljuk a másságot.
Téged nem,sok férfit érdekelnek a csajok is.?

José "Gyilkos" Mendez
Olvasó

Mit varunk az mkáosz ivkovicc lapjától! Igy legalabb egy negatív v komment sem érkezhet alá! A számok nem hazudnak!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés