Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Perl Zoltán marad a Falcóban

A válogatott játékos három évre írt alá nevelőegyesületéhez.

  •   :

:

Ma délelőtt hatalmas sajtóérdeklődés mellett, a szombathelyi városházán jelentették be, hogy Perl Zoltán aláírt a bajnoki címvédő Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapatához.

A válogatott hátvéd újabb három évre kötelezte el magát nevelőegyesületéhez, a szerződés nem tartalmaz olyan opciót, hogy Perl külföldi ajánlat esetén távozhat, miután a játékos lemondott erről a kitételről.

Dr. Nemény András, Szombathely polgármestere azzal kezdte, hogy az elmúlt két hónapban szinte csak arról tartottak sajtótájékoztatót, hogy a járvánnyal szemben hogyan tudnak védekezni, illetve hogy annak szociális és gazdasági vonzatát hogyan tudják menedzselni a városban.

– Biztos, hogy még a közeljövőben is legnagyobb részt erről fog szólni a média. Vannak olyan esetek, amikor már előre kell néznünk, és már most döntéseket kell hoznunk, annak ellenére is, hogy nem tudjuk még pontosan, hogy milyen gazdasági helyzet lesz Szombathelyen. Ki kell tűznünk prioritásokat minden területen. A sport területén elég egyértelműen fogalmaztunk korábban is már, a járványhelyzet előtt is. Azt mondtuk, amit mi igazán tudunk értékelni, az a teljesítmény, illetve azt tudjuk még értékelni, ahol nagyon sok ember, akár utánpótlás szinten sportol, nekünk ezt városként támogatnunk kell. Nagyobb felelősségünk van a saját, városi tulajdonú cégeink iránt, egyik ilyen a Falco KC Szombathely, amelyről azt tudjuk mondani, hogy erőn felül teljesített az elmúlt években és nagyon sok örömet okozott a városnak. Ezért is volt különösen nagy fájdalom az előző szezon vége számunkra, hiszen a csapat mindent megtett azért, hogy bajnok legyen. Vezette a tabellát, minden esélye megvolt rá, hogy megnyerje a bajnokságot, ráadásul én úgy éreztem, hogy az idei lesz az az év, amikor a kupában is tudunk bizonyítani, és nyerni tudunk, ráadásul fantasztikus sorozaton voltunk túl a Bajnokok Ligájában is. Tudom, hogy az is óriási csalódás volt mindenkinek, hogy normálisan még el sem tudtak búcsúzni a csapattól, hiszen az utolsó mérkőzés, ami még meg volt hirdetve, telt házas lett volna, de sajnos akkor már meg kellett hozni azt a döntést, hogy a pandémiás helyzet miatt már csak nézők nélkül játszhatták le a csapatok. Nagyon sok minden van, amit mi szeretnénk visszaadni a Falcónak, a közönségnek és a szombathelyieknek.

Amikor a jövőt tervezzük, akkor azt beszéltük, hogy ez az a csapat, amely biztos, hogy prioritást kell, hogy élvezzen a teljesítménye és az „elvett lehetőség” miatt is. Ezen kívül ez az a csapat, ahol szombathelyiek erősen képviseltetik magukat a csapatban is, illetve a magyarok is sokkal nagyobb arányban vannak, mint bárhol máshol, hiszen majdnem egy komplett magyar válogatott kezdőcsapatot ki lehetne állítani az előző évi Falcóból. A célunk az volt, hogy a következő éviből is ki lehessen.

Külön prioritás volt, hogy a szombathelyi értékek maradjanak Szombathelyen, a lehető legtöbb ideig. Mint nagyon nagy kosárlabda-szurkoló mondom azt, hogy az én két kedvencem a csapatban értelemszerűen a két szombathelyi játékos, Váradi Benedek csapatkapitány és Perl Zoltán voltak. Nekem az egyik fő prioritásom volt, hogy ők mindenképpen maradjanak a csapatnál. Örömmel mondhatom ezen a sajtótájékoztatón, hogy ez most már több, mint remény – mondta Szombathely polgármestere.

Az aláírás pillanata (fotó: ugytudjuk.hu/Vágvölgyi Bálint)

Ezt követően Gráczer György ügyvezető ismertette a Falco csapatépítésének folyamatát.

– A vezetőedzőnek és segítőjének, Gasper Okornnak, illetve Milos Konakovnak a következő szezonra élő szerződése van, a két magyar válogatottunknak, Váradi Benedeknek és Filipovity Márkónak szintén, ők még külföldi ajánlat esetén kiléphetnek a kontraktusukból. Légiósaink közül De’Quon Lake-nek szintén élő ajánlata van klubunkkal. Ő az elmúlt szezon egyik meghatározó centere volt, rengeteget fejlődött, és úgy gondoljuk, hogy most már ötös pozícióban ő lesz az első számú emberünk. Az a célunk, hogy a magyar magot, amennyire lehet, tartsuk együtt. Tartsuk meg válogatott játékosainkat, illetve meg kell felelnünk annak az új szabálynak, amit a soron következő szezontól vezet be a szövetség, miszerint egy U23-as játékosnak az alapszakaszban a mérkőzések első felében pályán kell lennie. Ebből a célból történt tegnap egy bejelentés, hogy saját nevelésű játékosunk, Dancsecs András visszatér a Falcóba, ő egy évet volt Amerikában ösztöndíjjal, majd tavaly nyáron azt beszéltük meg vele, hogy egy évre elmegy Nyíregyházára, ahol újra felépítheti magát, sokat játszhat, és utána visszatér a Falcóba. Mellé igazoltuk Zalaegerszegről Doktor Pétert – mondta el Gráczer György ügyvezető.

Gráczer György: Lake lehet a Falco első számú centere (fotó: ugytudjuk.hu/Vágvölgyi Bálint)

Perl Zoltán ezt követően érkezett meg a terembe.

– Nagyon örülök, hogy sikerült megegyeznünk, és további három évig a Falco csapatát erősíthetem. Nem volt nehéz döntés számomra, itt szerettem volna maradni, mert látom, hogy a csapat és a menedzsment a város segítségével évről évre fejlődik. Úgy érzem, hogy mindig tudunk előrelépni, és bízom benne, hogy az elkövetkezendő három évben ez ugyanígy lesz.

Nekem életem egyik legszebb élménye volt a bajnoki cím ünneplése a szurkolókkal, ezt szeretném még sokszor átélni a csapattal.

Tudom, hogy a három év kosárlabdában hosszú idő, szeretném megköszönni a bizalmat a várostól és a vezetőségtől is, azon leszek, ahogy eddig is, hogy minden mérkőzésen a legjobbamat tudjam nyújtani, hogy a szurkolóink büszkék lehessenek ránk Magyarországon és az európai szereplésünk során is – mondta Perl Zoltán.

A sport zászlóshajója Szombathelyen a Falco (fotó: ugytudjuk.hu/Vágvölgyi Bálint)

Végül dr. Horváth Attila, Szombathely sportjáért és költségvetéséért is felelős alpolgármestere kapott szót.

– Számomra az a döntés, hogy a Falco kosárlabdacsapata mellett a város továbbra is teljes mellszélességben kiáll, és megpróbáljuk azt a szintű támogatást biztosítani a klubnak, amit az elmúlt években, az egy picit túlmutat azon, hogy kosárlabda és túlmutat azon, hogy sport. Nekem személyes meggyőződésem, hogy ez a mai szerződés is valahol a reményt is kifejezi. Egyszer el fog múlni az az időszak, hogy maszkban ülünk itt, egyszer el fog múlni az az időszak, hogy arról olvasunk, hogy csődbe mennek a cégek, emberek elveszítik munkájukat, hogy nem tudjuk, Szombathelynek mennyi adókiesése lesz, hogy nem látjuk, mit fog hozni a holnap. Egyszer ennek az egész rettenetes történetnek vége lesz. Nekünk addig is, amíg visszatér az élet a normál kerékvágásba, arra kell törekednünk, hogy a legnagyobb értékeinkre vigyázzunk, óvjuk, és építsük, legyen szó akár a sportról, kultúráról, vagy minden létező egyéb városi fontos területről.

Nyilván a szombathelyi sport zászlóshajója a Falco, aki szereti a sportot és a kosárlabdát, annak annyit tudunk üzenni, hogy nagyon fogunk vigyázni a Falcóra, és én nagyon bízom benne, hogy a következő szezont a pályán úgy fogjuk tudni befejezni, hogy lesznek olyan élményeink, amiket még az unokáinknak is mesélhetünk

– mondta az alpolgármester.

Az ugytudjuk.hu élő közvetítése:

  •   
HIRDETÉS

111 hozzászólás

111
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
23 Comment threads
88 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
38 Comment authors
Chikán SándorLacataylordrszepkarolyPraenoricumPiffinger Recent comment authors
crazybasket
Olvasó

Index fórumon az Alba topicban Keller faterja írta a találgatásokra,(Keller és Benke Alba) hogy Forray megy de a többi tárgytalan!

Chikán Sándor
Olvasó

Sok sok ezer kosárrajongó nagy nagy örömmel üdvözli zozó aláirását és mindenkinek köszönet akinek szerepe volt ebben!!!!!!! De szeretnénk Benke aláirásáról is mielőbb hirt kapni!!!

Praenoricum
Olvasó

A legjobb hír a Falco szurkolók számára. Ő és Beni jelenleg a Falco gerince. Azzal, hogy hosszú távra számolhat vele a klub, az komoly előny.

Piffinger
Olvasó

Ha az anyagi oldalt kiveszi az ember, akkor szakmailag nem feltétlenül rossz az, hogy a top magyar játékosok a hazai bajnokságban fognak pattogtatni.
Hangán és Dávidon kívűl nem igazán hagyott más mély nyomokat külföldön.
Báder, Keller, Voja (a teljesség igénye nélkül) honi csapattal tudott nemzetközi kupában maradandót alkotni.
Ha én most légióst igazolnék az ABA liga lenne az elsődleges piac. (De ez én vagyok).
Féltem a “kis” csapatokat…

Downtown
Vendég
Downtown

Nemeth Isti, tobbszoros bajnok volt kulfoldon.

Piffinger
Olvasó

Igen! Jogos! Köszi!

Downtown
Vendég
Downtown

nincsmit, barcsak tobb nevet sorolhatnank….

drszepkaroly
Olvasó

Azért Gulyás egy csöppnyit nagyobb király volt külföldön mint pénzéhes pista. De nyilván ő nem volt körmendi, így nem is említi a sport almanach.

Downtown
Vendég
Downtown

Ha Nemeth Isti nem kormendi lenne, de se okadnal mint egy aznapos alkoholista…

Azt vegkepp nem tudom milyen almanachot emlegetsz, de maradj józan, akkor szebbnek latod az eletedet is. 😉

Kendeffy Botond
Olvasó

Azért ahhoz nagy ész kellett, hogy Perl – akit különben tényleg egy korrekt játékos – aláírása kapcsán ide böfögsz. Szaros párna szintjére kerültél…

SárgaPárna
Olvasó

És azért a Báder illetve a Gulyás is extra volt külföldön…

Downtown
Vendég
Downtown

ez is igaz.

Rouge
Olvasó

Az, hogy Zozó aláírt a Falcóhoz, az nem meglepő; ami számomra inkább meglepő, az az, hogy három évre írt alá, akárcsak Voja az Albához. Mi van emögött? A magyar látványsportágakban nincsenek piaci viszonyok, a finanszírozás közpénzek útján valósul meg (TAO, önkormányzat stb). 2010-töl Orbán kiépített egy olyan rendszert a sport, elsősorban a látványsportok finanszírozására (főleg a TAO pénzek révén), amit nem enged veszni hagyni, jöhet bármilyen gazdasági visszaesés, válság, az államtól a pénzügyi támogatások továbbra is jönni fognak. Amíg az USA-ban és Nyugat Európában a válság miatt nagyfokú gazdasági visszaesés lesz, és ez természetes módon kihat a kosárlabdasport finanszírozására (mivel… Olvass tovább »

Pbask
Olvasó

Na,akkor ha nálunk van egy Dancsecs, nálatok meg lehet Doncsics. 😉

Leklibajsza
Olvasó

Ez igaz, viszont ha a válság közben csökkenni fog a társaságok nyeresége, úgy csökkenni fog a társasági adóból levonható, rendelkezhető összeg is.

donnarumma
Olvasó

Ez így elég nagy ferdítés szerintem… – van/lesz visszaesés a játékosok bérében és a költségvetésben is. -Zozó is kevesebbért írt alá(februárban már megegyeztek,de borult a vírus miatt) A Falco KC a város tulajdona.A város a sportra jóval kevesebb pénzt fog/tud finanszírozni, mint eddig…a közgyűlés úgy döntött(balos), hogy több sport kárára a Falco-t nem engedi visszasülyedni. Kevesebbet kap a Hali, megszűnik élsport szinten a vízilabda, röplabda stb….. Viktor nem utalt plusz pénzt a Falco segítésére,se a haverjai… a város vezetésének az egybehangzó döntése volt, hogy a tavalyi évhez hasonlóan fogja támogatni a csapatot-mivel kevesebb a pénz-, más sportok kárára. Az hogy… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

-Ha nincs a vírus, Voja a 140 helyett 180 ért írhatott volna alá.
-ahogy a Barcánál ugy nálunk is szinte minden focicsapatnál csökkentettek a béreket, de ne legyenek kétségeink,nem örökre,ahogy indul a bajnokság Messiek ugyanugy zsebbre teszik a fizetesuket mint eddig..nem 2-3 év, hanem 2-3 hónap nekik a válság

JR.Benitez
Olvasó

Azért is jó hogy balos a város vezetése, mert így még a legnagyobb ellenségeink sem tudják tovább hajtani a Mészáros Lőrinc dumát…. Mert gondolom a vezér kedvence nyilván nem egy balos város kirakat csapatát fogja nyomni… Vagy rosszul látom?

Motoros
Olvasó

Ember,a Vulcano mögött szerinted ki áll?!
Ennyire azért ne legyél már vak…

SárgaPárna
Olvasó

egy sárvári, gyáva, fiatal nőket gyalázó ingatlanos

Motoros
Olvasó

Mivan neked nem állt meg?
Jah, neked nem állt fel😂😂😂😂

Loser🐒🐒🐒🐒

FalcoParádé
Olvasó

Sárgapárnának a Réka állt meg!!!

Motoros
Olvasó

Nekem meg anyád,hülyegyerek😂🐒😂🐒😂🐒😂🐒

Downtown
Vendég
Downtown

Amúgy a tobbi megszuno elsport-csapatok kepviseloi/vezetoi/jatekosai/szurkoloi hogyan fogadták ezt a hírt?
Volt errol valami tajekoztato?

(Ha mondjuk en az egyik csapat jatekosa lennek, elegge el lennek keseredve, hogy csak úgy megszunik a csapatom. Ha meg mélyebben gondolok bele, hát még rosszabb lenne…)

donnarumma
Olvasó

Egerben is megszunt a patinans polo..ott is az Avus volt a főszponzor és itt is…azért nem a város feladata minden sportot eltartani-fenntartani…teljesen más dolog támogatni.
Nem a Falco miatt szűntek meg, hanem azért mert nem találtak maguknak olyan támogatót akik mellett magas szinten tudnának működni.

Downtown
Vendég
Downtown

igen, ez vilagos, hogy nem a Falco miatt szuntek meg.

Pbask
Olvasó

Ha jól tudom,kézinek is annyi.

drszepkaroly
Olvasó

Melyik csapat szűnt meg?

Tudod hányan jártak röplabdára és vízilabdára? Nyilván tudod Körmendről. Azért is aggódsz miattuk 😀

Downtown
Vendég
Downtown

nem aggodok, es nem tudom, mivel nem kovetem.
Ezert teszek fel kerdeseket, es vannak ertelmes helyiek, akik valaszolnak.

mielott lefekszel, moss fogat, mert a mocsok kimarja azt a 3 db fogadat is 😉

JR.Benitez
Olvasó

Rouge. Hasonlóan látom én is. Viszont az nem tudható ha virus helyzet javulni kezd, elszabadulnak e az árak.

Rouge
Olvasó

„…Naivitás lenne azt gondolni, hogy Orbán Viktor hirtelen és váratlanul el fogja engedni a sport kezét. Mondom ezt úgy, hogy a gazdasági lassulás, a munkanélküliség, az infláció adatait nem ismerjük, még rengeteg változó van. A sport biztos lehet abban, hogy számíthat az ágazatot még nálam is jobban kedvelő miniszterelnökre, hiszen tíz évet épített rá…”

https://www.google.hu/amp/s/index.hu/sport/2020/04/08/denes_ferenc_sportkozgazdasz_tao_orban_es_a_sport/amp

Kendeffy Botond
Olvasó

Van benne logika, ha igaz az alapfelvetés. Itt azért vannak még kérdőjelek. Egyáltalán nem biztos, hogy a régi formájában megmarad a Taos pénzbőség.

Heindrich
Olvasó

Sajnálatos hogy nem tud kilépni a saját árnyékából. Perl egyetlen ellenfele a kishitűség.Tehetsége megvan de nem elég éhes. A lehetőségei megvoltak, nem élt vele…most jöhet egy túlhajszolt szezon BL meccsekkel és egy fáradásos sérülés.

Motoros
Olvasó

Megdobbant ismét a filcó sziv,
Egy tál lencse nála 3 évet ért,
Túrista lesz az új Illés Béla,
Innen megy majd nyugdijba😂😂😂😂

Ui:TahóCity Silverhely🐒🐒🐒🐒

Motoros🏍🏍🏍🏍

Leklibajsza
Olvasó

“Megdobbant ismét a filcó sziv,
Egy tál lencse nála 3 évet ért,”

Low IQ humor😂😂😂😂😂😂😂

Motoros
Olvasó

High IQ humor😄
Te ezt nem értheted bajusz😂

Leklibajsza
Olvasó

A pisi-kaki vicceket sem értem.🤔

2lee14
Olvasó

Ne erőlködj ennyire a végén még be…. 🙂😉

donnarumma
Olvasó

Piros párna…
Miért akarod szégyenbe hozni a szomszédokat a viselkedéseddel?

SárgaPárna
Olvasó

Ne foglalkozzatok vele! Bíróság előtt felel azért mert egy fiatal, senkinek sem ártó lányt gyaláz…
Ott persze nincs nagy pofája, gyáva,, sunyi, hazudik, körmendi….
Ígérem hozom majd a jegyzőkönyveket!!!

Motoros
Olvasó

A sajátodat esetleg TintásBarnies😂😂😂😂

Downtown
Vendég
Downtown

…kiscserkész,ha ennyire ismered az ügyet, tudhatnad, hogy nem kormendi…. 🤦‍♀️

de a jegyzokonyvben biztos benne lesz minden 😂😂😂😂😂😂😂😂

FalcoParádé
Olvasó

Sárvári bohóc Balázs!!! 🤡🤡🤡

Motoros
Olvasó

Szombathelyi filkóOboa Hülyegyerek🐒🐒🐒🐒

Lacataylor
Olvasó

Most az ingatlan SEM, megy már neked….

Motoros
Olvasó

Ne aggódj,az osztrák nyugdíj pontosan érkezik😂😂😂😂

Dudi
Olvasó

Köszi Zozó!!
Csak a Falco!!

CsakAzImitNe
Olvasó

Semmi nem lesz így belőle sajnos … Szolnokon lett volna esélye kupát és bajnokságot nyerni sőt megkockáztatom hogy egy előkelő EL helyezés is befigyelt volna, de így csak az örök második hely lesz a sorsa 🙁 sajnálom pedig kiváló tehetség !

2lee14
Olvasó

😂😂😂Na jól van

Downtown
Vendég
Downtown

keves a hsz? 😁

FalcoParádé
Olvasó

Hülyegyerek😂😂😂

Zsarkov
Olvasó

Tisztelem a lokálpatriotizmusáért…, a többi pénzéhes kurv@ példát vehetne róla (tudom persze, hogy nem gombokért játszik, de ő már a sokkal többre is mondott nemet…)

97MTE00
Olvasó

Nem értem kinek vagy kiknek kellene példát venni róla. De 3 évre aláírni külföldi lehetőség nélkül gondolom nem egy tál lencsével lett megoldva. Szerintem ez Vojvoda szintű szerződés. Biztos megkérte az árát, hogy itthon maradjon. Megkapta.
Tény, hogy jelenleg az egyik legjobb magyar játékos. Ráadásul szerethető karakter. Alázatos, küzdő. Sok sikert neki és csapatának a nemzetközi kupában.

Itthon pedig hajrá MTE.

JR.Benitez
Olvasó

97MTE00! Biztosan jól fog keresni. Ez vitán felül áll. De ő legalább nem választotta a még több pénzt mint a többség! Fodorék, Isti, Szöszi, Lóri, Simon, Keller Báder, és a többiek

97MTE00
Olvasó

Mindenki előtt volt és van választási lehetőség. Szerintem nem feltétlenül csak a pénz miatt váltanak, bár valószínűleg az a legfőbb mozgatórúgó. És a régieket nem feltétlenül venném a maiakkal egy kalap alá. Más világ volt, más árazással.
Szép napot.

ferrroil
Olvasó

Voja,Benke kimaradt.Egyébként mindenki pénzből él…Zolika és a csapat szerencsés ,hogy a Naffalko felszàlló ágában érkezett haza az “olasz melóból”.Nagyságrendekkel egyik magyar csapat sem tudott,és főleg nem tudna most többet ígérni.Illúziótok ne legyen,a “hűségnek” ára van,főleg úgy, hogy a három évben nincs külföldi opció.Voja szint kb.

Downtown
Vendég
Downtown

biztos, hogy nem vattacukorért maradt itthon, es biztos, hogy egy hazai csapat sem tudta volna őt megfizetni. (az Alba igen, ha Voja apropenzet nezzuk, de nekik pottyant egy Voja). Paks kerdojel,ezt nem tudom. A tobbi csapat szerintem nem.

Ettol fuggetlenul tenyleg respekt neki azert, amilyen karakter. Az adakozasukat Fepuval es Benivel kifejezetetten nagyra tartom. Szeretem nezni a jatekat,kivetel persze ellenunk. De a BL-ben fogok neki/nekik szurkolni.

WSreborn
Olvasó

1-2 éven belül a legjobb magyar játékos lesz, szvsz szakmai szempontból a Falco jobb döntést nem is hozhatott volna. Emberileg pedig nálam ez a csávó ötös. Ha Keller hazamegy Fehérvárra akkor igencsak valószínű a két legerősebb csapat. De azért remélem a döntőkbe beleszólnak a piros-feketék is, akár mind a három!!!
Hajrá Olaj!!!!

Downtown
Vendég
Downtown

+1!

a 3 ev letelte utan is lesz eselye kulfoldot is megprobalni. Idoben lesz.

Redbid
Olvasó

“egyszer el fog múlni az az időszak, hogy arról olvasunk, hogy csődbe mennek a cégek, emberek elveszítik munkájukat, hogy nem tudjuk, Szombathelynek mennyi adókiesése lesz, hogy nem látjuk, mit fog hozni a holnap.”

Ez keretet adott az egésznek 🙂
NO Comment!

Leklibajsza
Olvasó

Mi a konklúzió?

Redbid
Olvasó

Ajaj 🙂
De, biztos majd sokan lefordítják neked, én tartom magam az utolsó soromhoz!

SárgaPárna
Olvasó

Hogy egy irigy körmendi kutya…

Downtown
Vendég
Downtown

jobb egy irigy, mint egy patkany…

egy irigy, az csak irigykedik. Egy patkany az aljas, gonosz, es masok dolgaival visszaélő.

Redbid
Olvasó

Hé szafaládé látom továbbra sem bírsz a pofáddal, és egyébként meg honnan veszed, hogy körmendi vagyok?

Ja meg látom nem sikerült rájönni a feladványra akkor segítek! 🙂
“nem tudjuk, Szombathelynek mennyi adókiesése lesz, hogy nem látjuk, mit fog hozni a holnap.”
Ahhoz képest akkor elég bátor történések nem?

Egyébként Zozónak nagyon sok sikert, hazai szinten kiváló játékos!
Ha a tökösségben is növekszik, akkor kétségtelen. hogy külföldön is meg fogja tudni állni a helyét!!

Downtown
Vendég
Downtown

Ha igaz, hogy Keller-Alba, akkor jo kis Alba-Falco meccsek johetnek..

CsakAVasut
Olvasó

Alba- Keller+Omenaka Debrecenből…

Hubie Brown
Olvasó

Ez valami matek feladvány?
Alba-Keller+Omenaka=?

Pbask
Olvasó

😂
Alba-Keller+Omenaka =0
Alba +Omenaka = Keller
Alba = Keller-Omenaka

Ezek szerint Kellerből kiveszik Fehérváron Omenakát.

White
Olvasó

Szegény olyan sötét, hogy tuti van benne egy néger. 😂😂😂

crazybasket
Olvasó

Tesito
Olvasó

Keller meg hazatér hozzánk?!Ezt suttogják…

Tomba01
Olvasó

Akkor ezek szerint mégis csak lett bajnok hirdetve 20/21-es idényre???:O

Pbask
Olvasó

Alba sem lesz gyengébb,sőt.

JR.Benitez
Olvasó

Ki a bajnoki cimvédő???? Jesszus ennyit nem lehet értelmezni…

Tomba01
Olvasó

Szuszááá :))))

JR.Benitez
Olvasó

Segitek. Utolsó bajnok 2018/2019 a Falco….

crazybasket
Olvasó

Nagyon boldog vagyok én is! Ez Szombathely! Köszönjük Zozó! Ezzel az is biztos, hogy 3évig biztosan komoly csapata lesz Szombathelynek!

2lee14
Olvasó

Nem tudod, várható mostanában még bejelentés?

Master1
Olvasó

Várható ám…:)

crazybasket
Olvasó

Igen várhatóak, de inkább jövő hétre tippelnék azzal!

2lee14
Olvasó

Publikus is ki vagy kik várhatóak?😅

donnarumma
Olvasó

publikus..amikor bejelentik:D

in_vitro
Olvasó

Ez szuper hír! 3 évig (ha a politika nem kever bele) hétről hétre csodálhatjuk játékát. A legjobbakat kívánjuk Neked: ZOZO !

Vadkakas
Olvasó

Mindenképpen jó hír a Falconak, nagy fegyvertény a megtartása, de szakmailag ugyanaz az eset mint Vojvoda…. 2-3 év további, külföldi szakmai fejlődés egy erősebb közegben, amennyiben a válogatott szempontjai fontosak, jobb lett volna.
Itthon kiemelkedően fognak teljesíteni, de ebből a magyar válogatott illetve a klubcsapatuk nemzetküzi szintetn nem fog sokat profitálni.
Természetesen sok sikert mindkettőnek, biztosan jó okuk van itthon maradni.

Hajrá DEAC!

Hubie Brown
Olvasó

Vojvodában már nem hiszem, hogy van fejlődési lehetőség. Egy nem rossz szezon után is hazajött inkább. És az ő véleménye szerint nem esett jól neki a kisebb szerepkör, illetve gyengébben játszott a válogatottban is emiatt.
Fejlődésre pedig a Falcóban is van lehetőség szerintem. Ha van BL, akkor vannak komoly ellenfelek, van jó edző.

2lee14
Olvasó

A lehető legjobb hír! Köszönjük Zozó!!

milanka487
Olvasó

Nagy fogás, gratulálok!
Jó lenne nálunk is egy ekkora bejelentés!

dell
Olvasó

Azt is mond el miből lenne ekkora fogás? Olvasd el Potocnik nyilatkozatát a Sportban és rögtön tudod mi a helyzet. Kisebb költségvetés és csak négy légiós!

Downtown
Vendég
Downtown

szerintem Nektek Cakarun nagy fogas lesz.
Egyik kedvenc legiosom volt az elozo szezonban, es szerintem O marad Nalatok.

dell
Olvasó

Igen úgy néz ki,hogy ő marad de akkor is csak négy légiós lesz. Nemzetköziben így elindulni nem sok értelme van mert csak a pofozógép szerep jut.

milanka487
Olvasó

Igen négy légiós , de az a négy légiós minden bizonnyal azért csak 4 mert jön még egy magyar!

Milo
Olvasó

Hagyjátok már. Ez a szokásos 4legios, persze 4et hozunk június/júliusban, augusztusban elkezdjük az alapozást, és szeptemberben hozunk egy “olcsó(bb)” légióst. Főleg, hogy a nemzetközi miatt kell is az 5legios, ráadásul az 5. játékengedélye olcsóbb is a nemzetközi miatt. Senki ne gondolja, hogy ezzel a magyar maggal 4legiosunk lesz🤣

nyolcmegnyolc
Olvasó

Fő, hogy pozitívan állsz hozzá

donnarumma
Olvasó

A lehető legjobb hír!
Üdv Zozó, köszönjük!

SárgaPárna
Olvasó

Ezazzz! Ha Dellas nem épül fel bajnokok leszünk!

donnarumma
Olvasó

tényleg nem unod meg?kár….

MAFCdrukker
Olvasó

Nem vagyok sem Falcós, sem MTE-s. Ha nem érdekel egy hozzászólás, nem olvasom el. De ez most már igencsak idegesít. Értem én, hogy a rivalizálásnak helye van a sportban, de ez szerintem egy olyan alantas formája, amelyet egy jóérzésű szurkoló nem csinál. Főleg nem egy sérüléssel viccelődni, főleg nem most, amikor minden valamirevaló Falco-szurkoló ünnepel. Miért nem elég egy “Ezaz! Köszi Zozó! Jövőre is bajnokok leszünk, hajrá Falco!”? Így szerintem a körmendieknek is beleférne, de ezzel csak felbosszantasz mindenkit, és nevetségessé teszed magadat mindenki, még a saját szurkolótársaid előtt is.

Pbask
Olvasó

Ezt akarja elérni.

Downtown
Vendég
Downtown

mert koze sincs a Falcohoz, es nincsenek szurkolotarsai se 😃

o nem szurkolo, nem is joerzesu, hisz kepesek voltak mas, egy serult ember kozossegi oldalanak a felhasznalasaval IGYVAN nevu profillal raterelni a gyanut egy masik emberre. Vissza lehet nezni, aprilis 21-i cikkeknél.

o csak annak szurkol, hogy a Kormend megszunjon, de arra még varhat. 😃

Kendeffy Botond
Olvasó

Inkább ő szűnne meg. Persze bébéegynek jó, mert hozza a forgalmat.

Downtown
Vendég
Downtown

persze, hogy jo. Ha ezeken múlna, a Kormend mar nem letezne.
Szerinted az IGYVAN nevu profil veletlen volt, es veletlenul szunt meg azota? Azelott es azutan se volt ilyen profilrol hozzaszolas.
ugyan…tudatos itt minden, es asszisztalnak mindenhez. 😃

Redbid
Olvasó

Asszisztálnak? 🙂

És annak ellenére, hogy nagyon úgy tűnik, még csak nem is tudathasadásos “személy” hanem az éppen “ügyeletes” akinek kedve van röfögni egyet?
Talán nem véletlenül “szólnak” elsőnek minden körmendi cikkhez sem?

Viszont a feltűnő magabiztosság mindig feltűnő, de mondjuk az elbizakodottá is tesz 🙂

Igaz szafaládé?

Downtown
Vendég
Downtown

asszisztalnak IS 😉

Redbid
Olvasó

🙂

SárgaPárna
Olvasó

🙂 🙂 🙂
Nem szurkolok annak, hogy megszűnjetek, én sokkal jobban fogom azt élvezni, amikor a bentmaradásért küzdötök évekig. 🙂 🙂
Azt a hazugságot viszont nem tűröm el, és mindig reagálni fogok rá, hogy én terjesztettem el, hogy P. János vagyok. Ezt te és a körmendi haverjaid irkáltátok és hazudtátok.
Én ezt, veled ellentétben soha nem állítottam. 🙂

Downtown
Vendég
Downtown

azt a hazugsagot en sem turom el, hogy allitasod szerint EN terjesztettem el. En lementettem mindent 😉 megvan minden 😉 es bizony volt kozod a dologhoz, vastagon, hisz az iromanyod jelent meg elotte a FB feluleten PJ nev alatt, majd szarosparna nev alatt itt. Tagadod? minek? 😁 IGYVAN is megszunt? 😁

szegyen!

igeeeen, mi evek ota a legjobb 8ban se vagyunk, megis a vegen ottvagyunk, evek ota 🤷‍♀️

Hajraaaa Kooooormend ❤️❤️❤️❤️

SárgaPárna
Olvasó

Hazudj, megszoktuk!
Nekem fogalmam sincs mi jelent meg P. János honlapján, azt se tudtam ki az amíg nem kezdtétek el itt hajtogatni, hogy én vagyok…
Akkor néztem meg az adatlapját, ahol semmi magamra jellemzőt nem találtam….
Sajnálom szegényt, hogy ilyen helyzetbe hozta a körmendi kamu kommandó, szégyelljétek magatokat!

Downtown
Vendég
Downtown

ki szokta meg? ki az a MI? 😂😂😂 ja a masik nickneveid? jaa, igy oke, de legkozelebb fogalmazz egyszerubben 😂😂😂 egy csokor sargaparna, meg kitudja hany nev még 😂😂😂 Nem az O honlapjan jelent meg a TE KOMMENTED a neve alatt, hanem a bb1 fb cikke alatt 😁 sajnalom szegenyt, hogy belekevertétek a piszkos jatekaitokba. Hisz valahonnan az o neve alatt kikerult a te kommented, hova szépited még ezt?? keress egy tukrot, es beszelgess el magaddal, mert ehhez nem a kormendieknek van köze. Szeretnél mindent a nyakunkba varrni? hahahahaa 😂😂😂 imadom az ennyire buta, frusztralt embereket, mert annyira egyszerűek, hogy… Olvass tovább »

Downtown
Vendég
Downtown

Amugy pici kiscserkeszem, keresd meg az IGYVAN nevu profil tulajdonosat, aki kiírta ide, hogy parna=PJ. Keresd meg, mert tole szarmazik. Sajnos a profil azota megszunt, es se elotte, se utana semmit se írt ide, es nem körmendi volt. Esetleg a kisgazdi a kozpontban tud segiteni.

Remelem segithettem kismókus!

Redbid
Olvasó

BB1.HU 2020.04.21. …. “Igyvan Na Pozsonyi fel keltél? Sok volt a nasi mi? 😂 Már értem mixer írogat össze vissza! Csak nézetek meg a profilját Szegény kis nyomi! 😂😂😂” Tehát Igyvan nick, (és nem Down!!) aki soha nem kommentelt sem előtte sem azóta, de akkor két cikk alatt is elsőként nevezte meg P.J.-t, és valahogy érdekes módon, csak mert tudjuk ez itt nem éppen erősség, de ott utólag hirtelen mégis rekordot döntött a kommentek törlése, hogy ennek ne maradjon nyoma! Zetés cikknél pedig, ahol személyiségi jogokat sértve formálsz véleményt az egerszegi ügyvezetőről, még mindig ott van, ott lehet. Érdekes Hát… Olvass tovább »

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés