Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Perl Zoltán: Közel vagyunk Európa 16 legjobb csapatához

A siker várható hozadéka, hogy ismét szem előtt lehetnek a magyar játékosok egész Európában.:

:

Nagy dolog, örülünk neki, ez volt a cél a sorozat kezdete előtt

– fogalmazott az InfoRádióban a magyar válogatott Perl Zoltán azzal kapcsolatban, hogy kivívtuk az Európa-bajnoki részvételt.

Ismert, már igencsak a kijutásra esélyesként érkezett a csapat Kijevbe, hisz a négy meccs közül elég volt egyet megnyernie, hiszen korábban idegenben verte Ukrajnát, itthon pedig Szlovéniát.

Hogy a csapatnak hol a helye a legjobb 24 között, arról azt mondta, sok dologtól függ.

A legjobb 16-hoz közel vagyunk, legutóbb sikerült e közé kerülni, és a vb-selejtezők során is bent voltunk a legjobb 15 európai csapat között. Szerintem valahol ez lehet a realitás

– mondta.

Perl Zoltán, aki Olaszországban és Spanyolországban is légióskodótt már, úgy gondolja, a siker várható hozadéka, hogy ismét szem előtt lehetnek a magyar játékosok egész Európában. A Szombathely kosárlabdázója egyébként úgy tervezi, a másfél év múlva Eb-szereplő csapatban is ott lesz.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
pályaszélső Recent comment authors
pályaszélső
Olvasó

Gratulálok a kijutáshoz.A tegnapi sportban Ivkovics fülig érő szájjal látható?!Az Ukránok elleni meccse katasztrofális volt, szegény fiataloknak igen nagy ÉGÉS volt, persze a nagy csapat is beégett volna!Ivkovics a teljes Buborék alatt kapkodva cserélt! Mit keres a válogatottban a FAKEZŰ HORTI,amikor a DEAC centereit nem vitte el? Miért nem volt ott Mocsán Bálint? Ivkovics a “Bugaci homokba” dugta a fejét !Keller amióta elment Körmendről, csak vissza fejlődött/8:2 büntetőzés!/ Perl Zoltán is nagyon hullámzót mutatott, de leginkább Ivkovics!A fiatalok közül nagyon kevés lehetőséget kapott FAZEKAS, aki azonnal pontot is szerzett az utolsó meccsen,őt kellett volna Horti helyett az előző meccseken is… Olvass tovább »

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés