Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Perl Zoltán az év játékosa az MKOSZ-nél

Második alkalommal lett Perl a díjazott.:

:

A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden évben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Idén 58 sportág szövetsége válaszolt az MTI megkeresésére. Az olimpiai sportágak legjobbjai meghívást kapnak az M4 Sport-Az év sportolója gálára, január 9-én a Magyar Állami Operaházba. A Falco játékosa másodszor lett az év legjobbja, a nőknél Fegyverneky Zsófia 6. alkalommal kapta meg a díjat.

Forrás: MTI

44 hozzászólás

44
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
18 Comment threads
26 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
22 Comment authors
TZLLOlajheart2StockalonekormendmindorokkeSzhelY Recent comment authors
Olajheart2
Olvasó

Gratulálok Perl Zoli!

kormendmindorokke
Olvasó

Gratulálok! Teljesen megérdemelten lett ő.

WSreborn
Olvasó

Akit ez meglep az nemigen ért a kosárlabdàhoz. Emellett szimpatikus alázatos csávó, nem igazán értem hogy kinek lehet vele gondja.
Persze rendszeresen megszór minken de ez a sport ugye erről szól…
Gratulálok

Stockalone
Olvasó

Ott a pont.
Remélem a közeljövőben szolnoki játékosnak is gratulálhatunk. Jó lenne, ha az év játékosa díj is nagy küzdelemben dőlne el, az a magyar kosárlabda fejlődését is jelentené.
Hajrá Falco! ??

piros-fekete
Olvasó

Gratulálok!

JólnézünkMIKI
Olvasó

Perl Zoli már kinőtte a magyar A-csoportot, talán a Falcot is! Egy igazi sportoló mindig új kihívásokat keres, és nem lubickol a langyos vízben! A Falcoba mindig visszamehet.
Gyerünk Zoli!

Laposvár
Olvasó

Úgy kinőtte, hogy a filkón kívül a kutyának sem kell….

Rouge
Olvasó

Kétségkívül megérdemelte, GRATULA!

Knézy Ernő
Olvasó

Nemzet színésze!
Nincs Váradi,van Perl Zoli!
gyurka ezt is elintézte….

Pbask
Olvasó

Amúgy nektek, szolnokiaknak mit ártott Perl Zoli? Mert máshonnan nem jöttek ilyen stílusú kommentek. Bizonyára ‘Gyurka’ intézte el, hogy a BL szakoldala beválasztotta legjobb ötösben, írtak róla külön cikkeket, kiemelték tudását, stb. Andris pls.

2lee14
Olvasó

Nem ártott nekik semmit. Csak szokásukhoz híven jó belerúgni, meg irigykedni rá.

Pbask
Olvasó

De pont azt a játékost, akibe minimális csibészség nincs, csak játszik, alázatos, csendes? Életemben bíróval is akkor láttam vitatkozni, mikor BL-en elfújták, és belerúgott dühében a székbe tavaly. Azonkívül semmi. Szóval totál nem értem.

fanaticfantastic
Olvasó

Pbask! Ugye ,nem álsz be a sorba,azok közé akik 2 ember hozzászólásai alapján az írják,hogy “nektek,szolnokiaknak” ? Te nem ilyen vagy,szerintem.

Pbask
Olvasó

Persze, azóta tőletek is jöttek korrekt hangvételűbb írások. Csak egyszerűen nem értettem ezeket a beírásokat. Bocsi.

fanaticfantastic
Olvasó

Nézd csak meg! 12 óra 34 perckor az elsők közt gratuláltam. A Gyurka elintézte órákkal később lett odaírva. Pontosan 15 óra 13-kor. Ezzel szemben ,Párna 12.27-kor már Pallaizott. Azért nézd a sorrendet. Érdemes.

Rózsabimbó
Olvasó

Ha ló nincs a szamár is jó.

olajos001
Olvasó

Gondolom ezen a szavazáson csak a magyar bajnokságban játszók vehettek részt. Mert nálam Hanga Ádi azért többet ért el, a spanyol bajnoki arannyal és az euroliga ezüsttel.

Marillion
Olvasó

Gratulálok Zozó! Hajrá Falco!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Gratulálok

JólnézünkMIKI
Olvasó

Zoli szuper! Gratulálok!

Milivoj
Olvasó

Azért Filipovty nagyobbat ment sokkal, ő nemzetközi szinten is kiemelkedő volt…, Zoltánt meg itthon annyira védik a bírók, hogy 1 méteren belül meg se lehet közelíteni, mert szól a síp, így más is tudna brillírozni, külföldön meg láttuk mennyit ér

2lee14
Olvasó

Ne fájjon ennyire….

KD
Olvasó

Akkor Neked még egyszer leírom: ne sajnáljatok 990 Ft-ot a mindigo-s BL előfizetésre, nézzétek vissza pl. a Murcia elleni két mérkőzést( 29, illetve 19 pont, számos lepattanó és gólpassz). Nyilván ott is védik a bírók, ja nem! Ha jól emlékszem, ebben az évben lett bajnok a Falco és jutott be az előző szezonban a BL legjobb 16 csapata közé, amiben Zozonak elévülhetetlen érdemei voltak. Filipovity Márkónak minden tiszteletem, de ő közben csapatával kiesett a török első osztályból.

Pbask
Olvasó

Mivel tudsz te korrekt is lenni: Zozó és a külföld esete azért másabb, mert ott nem magyar, csak egy légiós. Nem ő kapja a labdák nagy százalékát, így kevesebből kell dobnia. Látjuk azért Beninél is a visszalépést, de Filipovitynak is sok klubváltás kellett, hogy ez kijöjjön belőle. Ha nem ő az első számú kreátor, meg van lőve. Plusz, ami itthon gyors az irányváltása, ott erősebb bajnokságban leszerelik, lassú a dobásstílusa, igaz a 3 pontos dobása fejlődőtt, de az is lassú relatíve, csak egy komoly elzárásból képes ellőni. Amit írnak mások, azt azért tényleg ajánlom: BL meccseken is rengeteg büntetőt tud… Olvass tovább »

Milivoj
Olvasó

Nem bántásként ìrtam, vele aztán tényleg semmi bajom, csak ez a véleményem…, pont leírod te is, hogy lassú a dobásstílusa, erősebb bajnokságban leszerelik, stb., ezzel szemben mondjuk Filipovity minden külföldi csapatánál megállta, kiharcolta a helyét, nem egyszer egészen extra teljesítményt nyújtott…, egyébként teljesen mindegy, hogy ki az év játékosa, bárki is lenne az, mindenki úgysem értene vele egyet

TZLL
Olvasó

:DD Eszem ágában sincs bántani Filipovityot, mert tökös gyerek, de a spanyol bajnokságban ugyanúgy megbukott, mint Perl, szóval egyáltalán nem igaz, hogy ő mindenhol megállta a helyét.

TZLL
Olvasó

Perlt olyannyira védik Magyarországon, szemben a külfölddel, hogy a BL-ben egy hangyafasznyival több büntetőt dob meccsenként az idén, mint a magyar bajnokságban.

fanaticfantastic
Olvasó

Gratulálok neki!

SárgaPárna
Olvasó

A szolnokiak nyugodjanak meg: Pallai nyerte a szépségversenyt!

fanaticfantastic
Olvasó

Ilyen verseny a kosárlabdában nincs. Amúgy ,tudod,hogy kik próbálnak másokat a külsejük alapján sértegetni,provokálni? Ugyanazok akik kutyának nevezik a nekik nem szímpatikus embert. Talán érted. (nem bíztos)

Marillion
Olvasó

Kár a gőzért agyilag egy kretén…vagy a BB1 beépített szarkeverője lehet.

SárgaPárna
Olvasó

Marika, nem arról volt szó, hogy te nem szólsz bele a nagyok dolgába?

SzhelY
Olvasó

kicsicsíra akkor neked kuss!

Marillion
Olvasó

A nagyok dolgába? Ezt pont te mondod aki fosol mindenkitől személyesen,de az arcoskodás itt ahol meg lehet bújni az megy! Te vagy itt a legnagyobb senki!

Marillion
Olvasó

A két játékost már csak az életkoruk miatt se hozzuk már itt össze egymással szemben oké! A Szolnokiak játékosa is lehet majd húzóember jó pár év múlva és azt se hanyagoljuk hogy ő is legalább Magyar kosaras és nem légiós! Ne szólogassunk be mindenkinek!

fanaticfantastic
Olvasó

Köszönöm! Amúgy Pallai,idén már húzóember volt,amíg le nem sérült. Még ebben a Szolnokban is hiányzik.Ami,ugye jobbnak tűnik,mint,pld. a tavalyi. Meg ,egyáltalán,hogy jön ide Pallai? Nem róla szólt a hír. (Lesz amúgy olyan is,szerintem)

KD
Olvasó

Akkor esetleg olvasd el fentebb Milivoj hozzászolását.

fanaticfantastic
Olvasó

Párna! Egy versenyt már te is nyertél,életed folyamán. Ennek eredménye ,hogy élsz. Igazi meglepetés,hogy te voltál a leggyorsabb. Mondjuk vagy bunda volt és kaszált valaki a tippmixen,vagy a többi sejt másnapos lehetett.

SzhelY
Olvasó

milyen lehetett többi ha ez maradt életbe?

2lee14
Olvasó

Hát ki más? A legnagyobb!☝️

Laposvár
Olvasó

Ez elég sokat elárul a magyar kosárlabdázásról is! Vakok közt a félszemű…

Pbask
Olvasó

Majd pont olyan ember véleménye lesz fontos, aki minden meccs alatt máshoz nem ért, mint az ellenfél csapatához odaírni egy hajrát, Lacika.

2lee14
Olvasó

Had higgye azt hogy fontos. Ne vedd ennyire a kedvét.

Heindrich
Olvasó

Csodálatos hír.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés