Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Perl Ivkovicsról: Minden játékos tűzbe menne érte

Kecskeméten edzőtáborozik a csapat.

  •   :

:

Egyhetes edzőtáborozásra jön össze vasárnap Kecskeméten, a Sheraton Hotelben találkozik a magyar férfi kosárlabda-válogatott. Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány a már megszokott játékosok mellett néhány fiatalnak is bizalmat szavazott. Perl Zoltánnal, a szombathelyi Falco-Vulcano sokszoros válogatottja nyilatkozott a Borsnak.

– Így, a járvány után, vagy éppen közben, jó lesz újra találkozni a régi válogatott csapattársakkal – mondta a szombathelyi hátvéd a Borsnak. Azzal folytatta, hogy biztos nem fognak unatkozni, hiszen Ivkovics kemény követelményeiről ismert. – Olyan egyéniség, aki magával ragadja az embert, tud a játékosok nyelvén beszélni, és persze a kisujjában van az egész kosárlabda. Nem véletlen, hogy minden játékos a tűzbe menne érte. Nyilván fontos feladat, hogy át tudjuk vele venni a különféle taktikai elemeket is, hogy a novemberi Eb-selejtezőkre már mindenki éles legyen.

  •   
12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
GézukaColeRedbidSajkaSárgaPárna Recent comment authors
SárgaPárna
Olvasó

Nagyon szar napok járnak most Lóránt Petire…
Törölték a teljes fesztiválszezont, ilyeneket kell olvasnia…
Remélem azért valami szépészeti műtétet betud még iktatni mielőtt kezdődik a bajnokság.

ldd
Olvasó

Nem értitek, nem baj…
A ti bohócaitok, cucikáitok közül ki ért el valami kézzel fogható eredményt?
(a teljesség igénye nélkül, Rátgéber, Dzunics, ki volt még?)
Akik nektek hiányoznak, hiányoznak – e a válogatottnak???
Akadjatok már le a témáról…

Sajka
Olvasó

A válogatottbeli eredményeit szerintem mindenki elismeri. Azzal nincs gond…
A tenyérbemászó, provokatív stílusa, meg az egyes játékosokkal – akik valami miatt ellentétbe kerültek vele – szembeni bosszúállás az, ami miatt nagyon sokan nem kedvelik.

SárgaPárna
Olvasó

Ha az eredményei rendben vannak, akkor minden rendben van. A szövetségi kapitány azt hív be a válogatottba, akit akar, pláne amíg eredmények vannak.
Semmi bosszúállás nincs abban, hogy valaki nem akar úgy edzeni, nem akarja azt csinálni, amit a kapitány elvár, azt többet nem hívja a válogatott környékére.
És persze azt se felejtsük el, hogy többek között Lórántnak is akkor lett fontos a válogatott, amikor eredmények lettek, azok pedig Ivkóval lettek…

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Ivkó érte el, hogy felemelték az EB létszámát? Ezt nem is tudtam…

Redbid
Olvasó

Tudod gondolkodni nehéz, dumálni könnyű. A gond csak az, hogy az ilyen sárgaoárnafélék meggyőzhetők akármiről is ha sokat vagy jó hangosan mondják neki, vagy ő saját magának 🙂 Akinek nem inge …! Még arról is, hogy ehhez te úgysem értesz 🙂 Innen aztán már csak egy lépés a, nehogy meg már még véleményed is legyen róla 🙂 Az okos csak a saját világában bízik, a bölcs “meghallja” az egyéb véleményeket is, mert képes okosan választani! “Több szem többe lát!” Sajkával értek egyet, pláne azért mert mint látjuk Ivkó is kapott egy esélyt újra, annak ellenére, hogy hibázott! Kíváncsi lettem volna… Olvass tovább »

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Amúgy tökös kis tetű vagy te, de most vigyázz, mert nagyon kakis a nyelved ! 🙁

Cole
Vendég
Cole

Minden tiszteletem Ivkovicsé, de egy úgymond elismert edző a számára ismeretlen szurkolókkal nem szabadna, hogy kötekedjen egy interntes fórum irányába (pl. a cucikás eset) és hasonló dolgok. Törvényszerű, hogy egy edzőt kritizálnak a szurkolók. Igaz, hogy elvárható, hogy kulturált formában tegyék azt. De akkor sem mehet neki mindenkinek, aki kritizálja. (Phil Jacksontól mikor láttunk ilyesmit?) Ő az edző, sajnos ez plusz terhekkel jár. És ezt most Ivkovicstól függetlenül írom, hogy valahogy mostanában a sportban dolgozó és PÉNZT KERESŐ emberek furcsán tekintenek a szurkolókra. Nem veszik fielembe, hogy egy szurkoló tuljadonképpen nem nyerhet semmit sem az egészen, maximum indokolt esetben örül,… Olvass tovább »

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Milyen eredményeit?

Gézuka
Olvasó

MÉSZÁROS! 😀 Ő nagyon hiányzik, de nem nekem!!

Skcforever
Olvasó

Olyan aranyosak ezek a nyilatkozatok 😀 Tudjuk hogyan jártak azok a játékosok, akik nem úgy nyilatkoztak ahogyan azt a bohóc megkívánta. Azért egy veritaserumot beadnék nekik, mielőtt nyilatkoznak 😃🤡🤡🤡

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Cucika,csak meg ne égesd magad!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés