Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Perl edzője behajolt az idősebb játékosoknak

Ivkovics szerint bármelyik válogatottunk tudna kiegészítő szerephez jutni az Euroligában.:

:

A DIGI Sport kosárlabda magazinjának különkiadásában Korpás Gábor műsorvezető a magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitányával, Ivkovics Sztojannal értékelte a 2018-as esztendőt.

Szó esett többek között az Euroligáról, az Adria Ligáról, a szövetségi kapitány korábbi klubjáról, a Buducsnosztról is, amelyről azt mondta, olyan a hangulat a hazai meccsein, mint Körmenden vagy Szolnokon, csak éppen négyszer.

Ivkovics Perl Zoltánnal kapcsolatban is kapott kérdést, szerinte őt most ugyanazok bírálják, akik Vojvoda Dávidnak azért ordibáltak, hogy miért nem ment külföldre.

A teljes beszélgetést ide kattintva tudja megnézni.

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
bányászzolajkaNagy KacLuminasSpirithorse Recent comment authors
zolajka
Vendég
zolajka

Sajnos nincs sok fantázia zozókában.Itthon az Ezüst Sc-ben talán,de kint gyenge fizikálisan, még feje lenne hozzá de ez kint kevés.

Nagy Kac
Olvasó

Egy jó riport lett. Végre valaki jó kérdéseket tette fel és volt türelme kivárni a válaszokat. Ivkó tudja a magyar kosárlabda helyét, nem kapkod,nem ígérget de megpróbál minél többet kihozni a keretből. Nagyon nagy az űr a mostani keret és a leendő játékosok között. Valaha nagyon értékes utánpótlást nevelő együttesek most a légiósok javára sorra mellőzik a fiatalokat. Egyre kevesebb fiatal kerül be a rotációba és így nagyon nem tudnak tapasztalatot szerezni.Pénz centrikus a kosárlabda is és a jelenlegi sikerekért nem gondolnak a jövőre. Nagyon sok B csoportos játékos marad azon a szinten, vagy elmegy a kedve az egésztől hiszen… Olvass tovább »

bányász
Vendég
bányász

Sokszor az edzőket is hibáztatják. Viszont kevés az a klub, ahol nem gyors eredményeket akarnak. Az edzők meg jönnek-mennek. Miért gondolkodjon 5-6 év távlatában… Sajnos ez van.

Luminas
Olvasó

Remélem nem jön vissza, ha már rászánta magát. Még mindig megelőzheti Gentile-t, ha odateszi magát, márpedig amit eddig láttam tőle az az alázatos munkája. Szerintem be fog érni és megragad majd. Hangának is a második éve volt sokkal jobb a Manresa-nál, bízzunk ebben.

nemethimi
Olvasó

Ez egy érdekes dolog. Hazánkban kiemelkedő teljesítményű kosarasnak számít, míg a spanyoloknál lehet, hogy kevés. Az ő érdeke az, hogy a kettő között találjon csapatot magának. Sok sikert Zozó

drazsen
Olvasó

Bízom benne, hogy erős marad és inkább kint marad és megküzd magáért.

SárgaPárna
Olvasó

Remélem Perl Zoli is majd szépen hazakullog hozzánk a Falcóba…

Kovács Bálint
Olvasó

Nagyon nagy rosszakarója lehetsz Zolinak ha ezt szeretnéd. Végre valaki aki nem sübbed bele ebbe az állóvízbe egy csomoan már helyette is feladták a külföldi karriert. Inkább bíz benne, hogy megveti a lábát a kontinens legerősebb bajnokságában.

kid67
Olvasó

+1

Spirithorse
Olvasó

Ha nem játszik nem tudja megvetni a lábát. Ennél tényleg jobb ha inkább hazajön.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés