Connect with us
Hirdetés

Légiósok

Perl Zoltán megegyezett új csapatával, visszatér Magyarországra

A magyar válogatott kosarast hamarosan bejelenti a Falco.:

:

Úgy tűnik, hamarosan megoldódhat Perl Zoltán helyzete. A BB1.hu információi szerint ugyanis a 23 éves válogatott kosaras megegyezett nevelőegyesületével, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapatával, ahova közel fél év után térhet vissza.

Aláírt szerződés egyelőre nincs, erre még várni kell, ugyanis előbb fel kell bontania az Estudiantesszel kötött kontraktusát.

Úgy tudjuk, a spanyol klub pénzt kér a sárga-feketéktől azért, hogy elengedje az amúgy mellőzött légiósát. A szombathelyieket azonban ez sem riasztja el, hajlandóak fizetni is a hátvédért, így napokon belül bejelenthetik az átigazolást.

Arról már korábban írtunk, hogy a Falco mellett egy másik magyar csapat, az Alba Fehérvár is konkrét ajánlatot tett Perl Zoltánnak.

A magyar bajnokságban egyébként február végéig tart az átigazolási szezon.

Edzőkérdésben született döntés Kaposváron, ahol Fekete Ádám felajánlotta lemondását. Itt írtunk róla. 

fotó: fiba.com

105 hozzászólás

105
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
21 Comment threads
84 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
31 Comment authors
CsapajevAramisLuminasegismte1Zvezda Recent comment authors
Luminas
Olvasó

Remélem már csak egy cikk lesz erről az átigazolásról :).
Tudom, hogy nagyon örülnek a hazatérésének (én is örülnék a helyükben), de azért lehetnének határok.
Nekem inkább az furcsa, hogy nem volt jobb ajánlata Zozonak? Nem a magyar csapatokra gondoltam, hanem, ahogy többen is említették, francia, olasz, netán ABA ligás csapatnak? Hiszen a válogatottban láthatták – ha már a spanyoloknál sajnos nem – játszani, és ott rendre megbízható – jó teljesítményt hozott. Nem hiszem, hogy nem kellene máshova egy ilyen kaliberű játékos.
Na mindegy, hajrá Zozo, reméljük megéri hazaigazolnod!

J.R.Benitez
Olvasó

Sajnos úgy néz ki nem volt komoly csapattól ajánlat. Vagy besokallt és ezért mképpen haza akart jönni. Nem tudni csak tippelni lehet

nyolcmegnyolc
Olvasó

Biztos még sok cikk lesz. Még néhány bőr lehúzható. Lehet arról, hogy mikor jelentik be, biztos őt is egy extra szponzor fizeti, akivel lehet. Lehet a bejelentéskor is, lehet arról, hogy miért nem Alba és lehet vele is.

J.R.Benitez
Olvasó

Sajnos. De ez bb1 sara, nem Zozóé!!!!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Meddig tart a műszak? Meddig kell védeni, azt akit itt nem is bántanak. Ebben a bajnokságban vannak Perlnél jobb játékosok. Róluk még nem nagyon készült cikk. Van egy-egy, de csak nagyon ritkán. Róla folyamatosan. Szerintem sokakat érdekelne, hogy miként gondolja a dolgokat Voja, LP, SzabóZs, Benke, de még Váradi visszaesése is érdekes lehetne. Lehetne szó a fiatalokról, sok mindenről. Itt viszont más az irány.

J.R.Benitez
Olvasó

Ezzel bb1 szerkesztőségét illene megkeresni. Abszolút igazad van. De ha ennyire nem tetszik miért nem lehet a cikket nem megnyitni? Ami engem itt nem érdekel nem nyitom meg. Nem bántásból, de rosszul látom? Elhiszem hogy zavar. Ugord át. Bb1 kattintást hozzászólást akar. Eléri.

Aramis
Vendég
Aramis

Jó üzleti érzék, semmi több.
Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy szolnokon ugranak ezekre a cikkekre, na uccu neki írjunk minden nap egy Perl Zolis cikket.
És láss csodát, a szolnokiak csak jönnek és jönnek….ma is meg lesz simán a 100…

J.R.Benitez
Olvasó

Erről beszéltem én is.

J.R.Benitez
Olvasó

Ja és extra korrekt vagy! Gratula!

Zvezda
Olvasó

Nincs mese itt az idő!
Ha idén sem jön össze semmi, akkor az már több, mint kínos.
Vannak azért riválisok is bőven:
Olaj: nem tűnik olyan nagyon-nagyon erősnek, de mégiscsak az. Kb. mindegy nekik, hogy otthon
vagy idengenben játszanak. 2x kaptak csak ki, s mindkétszer csak egy ponttal.
Körmend: erősek, de kevés lesz. Úgy gondolom most előjönnek a szokásos év eleji problémáik.
Alba: messze vannak, de ott lesznek a PO-ban. S onnan meg hip-hop a négybe találhatják
magukat.

Többi csapatot nem tartom esélyesnek a bajnoki címre.
De jónak találom még a Berényt és a ZTE-t is.

J.R.Benitez
Olvasó

Szerintem ez azért túlzott optimizmus. Erősek leszünk de Olaj Mte is nagyon jó! De legyen igazad! Falco!

Zvezda
Olvasó

Optimizmus:
kb. most írtam le, hogy az Olaj penge, az Alba veszélyes.
Körmend nem lesz sehol.

J.R.Benitez
Olvasó

Szerintem meg kupa fő esélyese az Mte.

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Üdv itthon Zozó! 🙂

zterulez
Olvasó

Govens és Perl hazahozásával és a légióscserékkel a Szombathely egyértelműen ráúszott a bajnoki címre. Kvázi semleges nézőként ez pozitív, hisz a Szolnok eddigi szárnyalása biztos öröm volt a szolnokiak számára, de mindenki más számára unalmassá tette a bajnokságot (már ami a bajnoki cím sorsát illeti).
Ennek ellenére két kérdés motoszkál bennem:
1. Mennyiben lesz ez egy erősebb keret, mint a tavalyi ezüstérmes?
2. Nem késői csapatépítés ez egy kissé az ellen a Szolnok ellen, ahol a keret jelentős része a bajnokság kezdete óta együtt játszik?

J.R.Benitez
Olvasó

Végre egy építő hozzászólás! Őszintén? Sok kétségem van. Erősek leszünk. De olaj Mte is az. Olaj abszolút esélyes szerintem. Valahogy profibbnak tűnnek. Rengeteg tartalékuk van úgy érzem. De szoros lesz, és ez jó. Falco!

heraklith
Olvasó

1. Sokkal. 4-es és 5-ös poszton egyaránt komoly erősítés történt.
2. Nem lesz jelentősége. Govens és Perl is ismeri a közeget. Pályaelőny úgysem lesz már, a középszakaszra/ rájátszásra meg összeszoknak a falcosok is.
Szerintem.

J.R.Benitez
Olvasó

De döntőben Szolnokon nyerni akár nekünk akár Körmendnek komoly meló…

heraklith
Olvasó

Az biztos, de annyira azért nem erős a Szolnok hazai pályája, mint a falcoé…

nyolcmegnyolc
Olvasó

A Falco tétmeccsen 2013 óta nem nyert Szolnokon (addig néztem vissza). Tényleg nem erős a hazai pálya. A Falcoé erős. Az Olaj tavaly 2x nyert, idén 1x. Plusz van egy 1pontos zakó

Kétszó
Olvasó

Na akkor csak a tisztánlátás végett. Tavaly nyertünk nálatok, csak ti szeretitek nem tétmeccsnek titulálni / csúsztatni. Idén ha jól emlékszem három ponttal kaptunk ki. Azóta viszont bitang módon erősödtünk. 2013 óta szerintem messze ez lesz a legerősebb csapatunk, ha jön Zozó. Szóval szép statisztika, de nem pontos és nem ér sokat, mert a csapaterősséget nem veszi figyelembe. Plusz szerintem az idei csapatotok gyengébb, mint a tavalyi és valamiféle késő fizukról és lázadásról is hallani. Meglátjuk, én várom nagyon. Május végén, június elején okosabbak leszünk.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Tavaly, amikor a középszakaszt már megnyerte az Olaj és a PO első helye már biztos volt játszottunk a Falcoval. Pihentettünk játékost is. (Azt hiszem Milo)
Te azt a meccset tétmeccsnek nevezed, amikor, ha kikapsz megnyered a középszakaszt, ha nyersz akkor is? Ez egy meccs volt, ami nem számított. A hàlóvágós az tétmeccs volt.

derryl
Olvasó

És mi lesz, ha a bitang erős (copy right) csapatotok ellenére a falu előttetek végez, kiüt benneteket?

J.R.Benitez
Olvasó

Benne van ez is.

Zvezda
Olvasó

az nem fog megtörténni

heraklith
Olvasó

Nem csak az Olaj- Falco párharcra gondoltam. Nézd meg azt is, hogy, összesen hányszor kapott ki az elmúlt 2-3 évben otthon a Falco és az Olaj. Nem tudom, nem néztem meg.
Az erős hazai pálya alatt egyébként (másodlagosan) annak lejtésére is céloztam.

Pityesz
Olvasó

Issstenem…….

royalka
Olvasó

Én azért egy kicsit aggódok Zoli fizikai állapota miatt. Ugye az a sok lejátszott, rengeteg meccs a spanyol bajnokságban, azért csak megviseli még a géniuszokat is. Nem is beszélve az állandó pszichikai nyomásról. Folyamatosan úgy játszani az európai top bajnokságban 40 perceket, hogy az embert a Barcelona, az NBA játékosügynökei figyelik, bizony nem könnyű. De Zozót szerencsére kemény fából faragták, megmutatta külföldön is, milyen a magyar virtus, milyen is az, amikor egy magyar élcsapat játékosa légiósnak áll.Grat!!! Most pedig hazajön levezetni , ennél nem is tehetne jobbat. Alig várjuk, hogy gyönyörködhessünk a játékában, amit rendesen megalapozott Spanyolországban. Üdv itthon!

J.R.Benitez
Olvasó

Ügyes vagy.

Master1
Olvasó

Az irigység nagy úr ..:) Látszik a fröcsögő írásaidból,hogy sok dolgot nem értél el az életben.

2lee14
Olvasó

Ezt nem hagyhattad ki, ez most biztos jól esett a lelkednek!
Hajrá Falco!

Kétszó
Olvasó

Búcszúztok idén is hamar, szóval nézheted eleget még a játékát. Jöhetsz is szurkolni az épp aktuális ellenfelünknek. Úgyis sokkal fontosabb nektek, hogy mi kikapjunk, mint hogy ti nyerjetek! A Durázit légyszíves ne hozd magaddal, mert a végén még vissza akar majd igazolni!

Zvezda
Olvasó

Szép volt.

J.R.Benitez
Olvasó

És a még a legnagyobb durranás várat magára! Tárgyalásban állunk egy magyar válogatott olaj neveléssel, szeretnénk őt is hazacsábitani!!!! Amúgy üdv itthon Zozó! Épitsd fel magad, lesz rá 1,5 éved! Aztán válassz egy olyan külföldi csapatot ahol komolyan számolnak veled! Mi meg legyünk ott az elején vhol, legyenek jó meccsek, sok néző! Falco!

derryl
Olvasó

Látom, az utóbbi napok történései megviselték az idegeidet, bízom benne, hamarosan felépülsz. Mint ahogy Bumeráng is felépíti magát, csak az a baj, hogy, ha az ember elér egy pontot, onnan már csak irtózatos akarattal, energiabevitellel van továbblépés. Zozókátok eddig ennek nem sok jelét adta, inkább visszatér mindig oda, ahol terített asztal várja mindig,teletömheti a bendőt, zsebet! Nincs meg benne az az elszántság, akarat, küzdés, ami ilyen szinten már alap, kényelmesebb a mama szoknyája, Gyuji bácsi buksisímogatása. Igy a büdös életben nem lép előre (ellenben Hangával, aki előtt meghajlok), viszont szerez nektek örök boldogságot, mindigEzüstfalván fog játszani, ilyen mentalitással sem külföldön,… Olvass tovább »

J.R.Benitez
Olvasó

Soha de soha nem szóltam le Voját akit ti csak megvásároltatok hogy igy döntött. Az ő élete tiszteletben tartom. Neki ez a jó. Szurkolok neki. De mi ez a köpködés Zoli felé? Megérdemli???? Erre válaszolj kérlek. Plusz ha olajba megy milyen okos meg szép lenne….Kettőnk között az a különbség minden magyarra büszke vok. Voltunk Ádi meccsein, Zolién is. Tervezzük Golománt is de azért az nem 2 fillér.

derryl
Olvasó

Imádom az ájtatos hozzászólásaid. Érdekes lenne ide citálni azokat a szombathelyi kommenteket, mikor Voja nem ment külföldre, hanem maradt itthon. Minden volt, csak ember nem, ott volt példának Perl! Nem állítom, hogy te is köztük voltál, akkor még nem volt Benitez nick, ha jól emlékszem. És hidd el, nem utálom Perlt, mikor kiment szurkoltam neki, mint a többi magyarnak, de ez a felhajtás, amit rendeztek körülötte a bb1-el karöltve, enyhén szólva nevetséges. Ahogy elnézem, nem csak én látom így.

J.R.Benitez
Olvasó

Soha nem szidtam Voját. Erről a felhajtásról igazad van. Nekem se tetszik. De néhányan nem állitom hogy pont te is, de ahogy sokan Zolit szidják emiatt….. Szerintetek ő akarta ezt a sok cikket? Vagy amikor nyáron spanyolok megkeresték nemet kellett volna mondania?

derryl
Olvasó

Nézd, én leírtam a véleményem, néha túloztam, belátom szándékosan, nem a Zozó miatt, inkább a sárga-fekete szín az oka. Mondjuk ez elég régóta így van. De most is az a véleményem, amíg Perl egy közepes magyar légiós szintjén mozog, addig ne ilyen bajnokságokról álmodozzon
A kevesebb több lehet az ő esetében.

J.R.Benitez
Olvasó

Pont azt irtam hogy a 2 liga között kell csapatot találnia. Hidd el nem minden szörnyű nálunk sem, ahogy nálatok sem minden szimpatikus.Ha mi a 2 városba forditva születünk akkor minden forditva lenne hidd el. Arról mi a véleményed amit irtam hogy Mte a kupában nagyon veszélyes? 4 szines bőrű légiósuk nagy tempót diktál. Ha bírják 3 napig, meleg a pite

Aramis
Vendég
Aramis

Perl, mint közepes légiós szint?
Azért a tavalyi átlagait elnézve szerintem minden csapat szeretne ilyen közepes légióst igazolni, aki
17,8 pontot dob
4,8 lepattanót szed
4,1 gólpasszt ad
1,5 labdát szerez
és 33 perc alatt 26 VAL-t átlagol.
A sztár légiósotok Miló idén 29 perc alatt 22 VAL-t hozott össze.
Miló Istenkirály, Zozó közepes.
De nyomjad csak, a BB1-nek ilyenekre van szüksége.
Belőled élnek.
Pár év múlva BB1-Falco néven indulunk :-DDDD

nyolcmegnyolc
Olvasó

Értem! Miló idei statját a tavalyi Perllel kell összehasonlítani.
Miló egy vezér, Perl nem az. (Voja sem)

J.R.Benitez
Olvasó

De Voja vezér szerintem.

Aramis
Vendég
Aramis

Voja nem vezér Szolnokon? :-DDD
Na pont eddig voltál komolyan vehető ezen a fórumon…

nyolcmegnyolc
Olvasó

Voja egy szuper játékos! Lehet, hogy a legjobb játékos az Olajban, de nem vezér.

Aramis
Vendég
Aramis

A Miló akit tavaly többször kiállítottak fegyelmezetlensége miatt, vezér.
Voja, aki ha kell irányít, ha kell pontot dob, ha kell lepattanót szed, na Ő nem vezér.
Szerintem ezt most engedd el és aludj egyet.

Zvezda
Olvasó

Tényleg Vojvoda miért maradt az Olajban?
Nyelvtanulási nehézségek, vagy mi az oka?
Ugye azt már nem lehet mondani, hogy fejlődik, mert az Olaj már nem lép előre önmagához képest, s most már nem lehet mondani, hogy bezzeg itthon verjük a Partizánt.
Vojvodát jó látni, ahogy játszik, de benne nincs az akarat, a kockázat vállalás. Perl-ben ez meg van. Eddig nem jött neki össze, de ami késik nem múlik.

derryl
Olvasó

Kérdezd meg Voját a fb-n, talán első kézből kapsz választ.

J.R.Benitez
Olvasó

Szerinted Zoli kérte ezt a sok cikket? Szerintem nem. Nekem se tetszik hidd el.

Master1
Olvasó

A viccet félretéve,Zozó aláírása után várható még egy minőségi csere légiós poszton;)

Piffinger
Olvasó

Ilyenkor el lehet azon gondolkodni, hogy Voja miért nem igazol külföldre…
Hajrá Olaj!!!

J.R.Benitez
Olvasó

Mert ja nem felel meg az nem az ő szégyene vagy az olajé, hanem beárazta a bajnokságot? Ha Zozó olajba ment volna akkor is menne a köpködés?????

Piffinger
Olvasó

Hogy ez mitől köpködés??? Egy gondolat…

J.R.Benitez
Olvasó

Általánosságban irtam. Elmúlt napokról beszélek. Mintha Zoli tehetne erről a sok cikkről.

Piffinger
Olvasó

Amúgy amit írtál, igaz.

derryl
Olvasó

Mert neki esze is van!

Zvezda
Olvasó

Kétségtelen.

zolajka
Vendég
zolajka

Bravó Szilverhelyi Zozo szép külföldi karrier a tiéd!!!!Most nincs szöveg a költségvetésről,hogy az Olajnak könnyű mert ott van pénz.Szílverhelyen látom nagy szegénység uralkodik….Mindenki Ausztriában csövezik….hogy a csapatnak legyen miből visszavásárolni a játékosait.

Leklibajsza
Olvasó

Remélem azért a bírókra továbbra is marad pénzünk.?

red-black01
Olvasó

Holnapra javaslom a bb1-nek 😉 .

Főcím: ÚJABB SZERZEMÉNY A FALCONÁL!
Alcím: Egy most jelentkező szponzornak köszönhetően további meglepetések történnek a megyeszékhelyen.

A BB1.hu információi szerint a Falco komoly erőfeszítések árán, hosszas egyeztetések és tárgyalások után beszerezte azt a két tollat, amivel Perl Zoltán és a klub ügyvezetője a közeljövőben alá fogják majd írni a szombathelyi születésű, Spanyolországból érkező kosaras új szerződését.

derryl
Olvasó

Kihagytad:Spanyolországból érkező, “válogatott”…..!

red-black01
Olvasó

Jajj, bocs!
Tudod, egy percem volt hogy a 12 kosaras portál közül itt jelenjen meg először és egy kicsit kapkodnom kellett 😉

derryl
Olvasó

Ez így megbocsájtható!

Kétszó
Olvasó

Szar lehet falun, hogy télen semmi tennivaló. Nyugodj le, lassan felveheted már a trágyatipró csizmádat és mehetsz már szántani meg vetni. Addig ismerkedj a visszapillantó tükrökkel vagy verekedj a szurkolótársaiddal, ahogy szoktál, esetleg hugyozz a tornaterembe a nézőtérre, az is megy már vagy számolgasd a söprűket, van belőle elég. Esetleg még elmehetsz a Tescoba vagy írhatsz a falukönyvbe.

Paks II
Olvasó

Kétszó, ugye tudod hogy a földművelők nélkül nem tudnál mit a nagy arcodba beletenni ?

red-black01
Olvasó

Hagyjad csak. Én büszke vagyok a “falusi” származásomra.

red-black01
Olvasó

Sajnos a felsorolt tevékenységek nagy részét jelenleg nem áll módomban gyakorolni, de azért köszönöm 😉
Csak úgy mellékesen jegyzem meg, te ilyesmi falusiaknak tapsolsz, esetleg tapsoltál elég sűrűn.
Kálmán Laci megvan? 🙂 Esetleg Pankár Tibi?
Gráczer Gyuri bá’ magyarnádaljai volt 🙂 .

Az meg végképp ne zavarjon, hogy Perl Zoli táplánszentkereszti 😉 .

egismte1
Olvasó

Hirdetted fennhangon, hogy te senkibe sem állsz bele ok nélkül. A kutya sem bántott, nem vagy jobb semmivel a mindig csak szidóknál, alig várod, hogy beszólhass, hogy faluzhass, hogy kötözködhess! Taps,taps! Gratulálok

J.R.Benitez
Olvasó

Én?

egismte1
Olvasó

Nem, te normálisan csinálod, kétszóról van szó, tudja ő nagyon jól!

Kétszó
Olvasó

Na oda ne rohanjak megbántottam azt a pici érzékeny kis lelkedet? Tudom, szar, amikor visszanyal a fagyi, de ez ilyen akció-reakció szitu, ha tudod értelmezni. Szerintem én csak egy beszólásra reagáltam, ami ( honét máshonnét is ) megint felőletek jött. Sajnálom, ha zavar hogy nem hagytam szó nélkül.

egismte1
Olvasó

Te, okoska! Nem neked ment az a beszólás! Senki nem szidta a csapatod! Nincs itt fagyi, már többször belefutottál ebbe, holott te hirdeted, hogy te aztán nem kötözködsz! Az én pici lelkem megbántásához te nagyon kevés vagy!

Rouge
Vendég
Rouge

Miért nem az a főcím, kedves BB1, hogy:

“AZ ALBA KI LETT KOSARAZVA,
PERL A FALCÓT VÁLASZTOTTA!”

Ja, hogy tudtátok, hogy mi tudjuk, hogy tudtátok…

Nagggyon gagyi így ez az egész….

Egyébként üdv itthon Zozo,
örülök hogy újra láthatunk!

O1G
Olvasó

Szezon eleje óta fel lett ez szépen építve a bb1-nél. Folyamatos cikk címekkel, szegény zozó jogtalanul maradt ismét játékperc nélkül meg hasonlókkal, kb csak azt nem írták bele, hogy gyere haza zozó..
Aztán az albát is be kellett dobni, hogy ki lehessen hozni belőle, hogy a falcoszív akkora, hogy szinte fizet azért, hogy ismét sárgában játszhasson.
Nem tudom ki dől be még bb1-nek..

Mindenesetre annyi kiderült, hogy bőven van pénz Szombathelyen..

Rouge
Vendég
Rouge

Abszolút igazad van, lájkoltalak,
de téged a neved miatt mindig is lájkolni foglak…:)

derryl
Olvasó

Így, ha már vörös szőnyeget nem, legalább egy rongyszőnyeget le tudtak elé teríteni a diadalmas hazatéréshez. Bocsi, de még nem ocsudtam fel a meglepetéstől, úgy mellbe vágott a hír.

TavaszZ
Olvasó

A magyar válogatott több szempontjából is jobb ez így, legalább itthon lesznek játékpercei, ráadásul Váradival és Govens-el egy csapatban lesz.

heraklith
Olvasó

Így, hogy az utolsó belépés óta írt hozzászólások ki vannak emelve, már sokkal jobb, de még mindig végig kell görgetni.

balldontlie
Olvasó

Mindenképp a magyar kosárlabdázás egyik legnagyobb kincse ő, akár itthon játszik, akár kint, de szerintem a karrierje szempontjából a legjobb az lenne, ha nem is spanyol liga, de nem is magyar, mondjuk francia vagy olasz szinten szerintem megállta volna a helyét. Talán nem kezdi ki az önbizalmát a hazafutkosás.

A Falco így viszont abszolút bajnokesélyes csapattá vált, nagyobb is lesz rajtuk így a nyomás, kíváncsi vagyok, mi lesz a végén.

J.R.Benitez
Olvasó

Igy van. Magyar és spanyol liga között van az ő szintje. Ott érdemes jövő nyáron próbálkozni. Addig 1,5 év itt. Ellenben továbbra sem mi leszünk a fő esélyesek aranyra szerintem.

heraklith
Olvasó

Így már szerintem majdhogynem kötelező az arany. Talán csak azért nem, mert pályahátrányban lesztek.

J.R.Benitez
Olvasó

Trhát alkor mégsem. Saját magad cáfolod meg

heraklith
Olvasó

Erre a következtetésre többszöri olvasás után jutottál?
Ha nem, akkor kérlek legķözelebb olvasd el többször. Ha igen, akkor nincs több kérdésem.

balldontlie
Olvasó

Ha nem is fő esélyesek, de tavaly döntőt játszott a Falco, ergo volt reális esélye. Most a légiósötös jól el van találva, az edző -még ha mint ember annyira nem is szimpatikus- jobb, mint tavaly, plusz hazajött megint Perl és a légiósok között ott van Govens, 9 fős aktív rotáció is lehet. Így szerintem az arany az elvárható cél a végén. Plusz valaki már írta és abszolút egyetértek vele, hogy ha nem most, akkor pár évre lehet, hogy kipukkad a lufi. Légióst választani mindig lutri, ezt nem is írom, de Govens és Perl közül valszeg csak Perl marad jövőre, Tóth… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

A lufi nem pukkan ki egy darabig ettol nem kell felni…a szponzorok meg nem csak akkor vannak,ha vki bajnoksagot nyer..tudjatok ezt ti jol a szomszedban..az utolso 10 evbol 7x nalatok volt a tobb love..es mennyi bajnoki cim sikerult?
Amig kozel telt haz van es felsohazi rajatszas az eredmeny szponzori szempontbol szinte teljesen mindegy (2.vagy 3.)…sokan vannak,nagy reszuk normalisan es jol erzik magukat,ennyi eleg..ha egy jobb csapat nyer,pl mint tavaly a Szolnok,senki nem hozongott az eredmeny miatt…
Egy csapat kivetelevel mindenki orult volna a masodik helyunknek,de itt ugy irjak sokan,mintha az lenne a lehető legrosszabb helyezes

balldontlie
Olvasó

Én csak örülök neki, ha a megyén belül két élcsapat van. Máshol ilyen nincs!

heraklith
Olvasó

Várd ki a végét! Lehet, hogy Jász megye összesítésben előttetek végez majd.

derryl
Olvasó

Ilyen megye nincs! Mint Sokác-Bunyevác-Zala sincs!

heraklith
Olvasó

Szerintem azért rajtad kívül értette mindenki.

derryl
Olvasó

Úgy látom, csak te nem érted. Egy megye, de… Inkább hagyjuk.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Az Olaj az első, Berény a 4. De mèg egy olyan megye nincs. El ne olvadj.

balldontlie
Olvasó

Tudom, de ha a múltat nézzük, azért nem az a jellemző, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok megyében mindkét csapat az elején van. Viszont a Berény idén abszolút kellemes meglepetés.

heraklith
Olvasó

Ez kétségtelen.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ha a múltat vesszük akkor meg JNK Szolnok vezet. Több bajnokság, több kupa. Trvutko is megmondta.
215x-ös válogatottak az asszonnyal. (a szám nem biztos).
Ő nulla, a felesége 215

J.R.Benitez
Olvasó

Csak jobb a 2 közül. De nem vezet. Pest megye vezet.

Csapajev
Vendég
Csapajev

Pest megye biztos nem vezet, de Budapest igen….

Bazinga
Olvasó

Így már fix elődöntő a Falconak, kérdés éltek-e a lehetőséggel…

Frenchy
Olvasó

Az nem is számit mennyi a kivásárlási ár?

2lee14
Olvasó

Üdv itthon Zozó!
Hajrá Falco!

Beniben
Olvasó

Silverhelyi mesék…2. évad! :)))

zte2018
Vendég
zte2018

Csak az ezüst!!

donnarumma
Olvasó

Osszepisilnatok magatok egy ezustert..de Ti mar azt sem fogjatok elerni soha

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Mesék nálatok vannak minden szezonban,fóbiás… ?

red-black01
Olvasó

Hát ezek vadonatúj információk, teljesen meg vagyok lepődve.
A tegnapelőtti cikk óta gyökeresen megváltozott a helyzet, csak úgy kapkodom a fejem.

Szofibacsi
Olvasó

Udv itthon Zolika!!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés