Connect with us

Bajnokság

Peringer Balázs Olaszországba igazolt

Hat év után távozik a magyar élvonalból.:

:

A 213 centis, 19/20-ban már a 6. NB I/A-s szezonját teljesítő 24 esztendős center első ízben próbálja ki magát külföldön, miután több megkeresés közül az olasz Serie C Gold bajnokságban magasra törő terveket szövögető Basket Todi ajánlatát fogadta el – írja az Ict Europe Facebook-oldala.

Az idén Jászberényben 10 percet átlagoló Peringerrel húzóemberként számolnak az olaszok és egyéni fejlesztő programokat garantálnak neki.

Így köszöntötték az olaszok:

Ezt a videót is kitették:

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
S.PippenMarko_tropojábólDennisZsarkovSetback Recent comment authors
S.Pippen
Olvasó

Én sem szeretném megbántani, de esküszöm, ilyen gyenge, ügyetlen játékost még nem láttam Jászberényben. Már a mozgását is rossz volt nézni. Nyaralni megy vagy dolgozni.

Marko_tropojából
Olvasó

Ez nekünk jó hír. Finoman fogalmazva azt mondanám, hogy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, itt Berényben. Csúnyábban fogalmazva: keresztanyám sem lett volna sokkal gyengébb nála. Amikor idehozták, akkor azt gondoltuk, hogy egy értékes csere lesz, vagy legalább egy faultokat beütő emberke, amíg a nagyfiúk pihennek. De szerintem semmire sem tudtuk használni, hacsak nem az edzésen visszadobálni a labdát. Nem akarom megbántani, mert egyébként lehet, hogy egy végtelen rendes srác, de az biztos, hogy szerintem semmi keresnivalója az élvonalban.

Dennis
Olvasó

Szerintem dolgozni megy olaszba, és mellette munka után lemegy a haverokkal pattogtatni. Blaskovics2.

Setback
Vendég
Setback

Megnéztem a promo videót. Szépen fel van építve. Eleje adatokkal indul, aztán a bemelegítés során ziccert dob sikeresen. Vannak benne passzok, amiből a játékostárs pontot dob. Van benne ölébe hulló lepattanó. Van benne sikeres büntetődobás is.

MAFCdrukker
Olvasó

Van benne egy-két zsákolás is, de tényleg nem tűnik olyan acélosnak a tavalyi teljesítménye, ha ezek voltak a legszebb momentumai. Az látszik, hogy gyors, szépen felér a támadásokhoz, de többnyire emberelőnyös szituációkat fejez be, nem kell egy az egyet nyernie. Gólpasszai közül egy tűnt nekem szép meglátásnak, a többi egyszerű átadás, mely után a passzt kapó játékos emberről kosarat dob. A lepattanói is lehetnének látványosabbak. De az olasz C azért szerintem jóval gyengébb a magyar A-nál, talán még a Piros csoportnál is, úgyhogy hajrá!

Gézuka
Olvasó

Somogyi Gregg vol2.

Zsarkov
Olvasó

Gregnek jobb volt a marketingje…, de a pályán ugyanaz a magas színvonalú képzettség jellemzi őket…, a magasságot meg nem lehet tanítani…, de legalább ez is elég ahhoz, hogy világot lássanak 😂

moldi56
Olvasó

Nagyon meg lehet szorulva az olasz kosárlabda magas emberek dolgában,ha már Magyarországról egy viszonylag ismeretlen játékost akarnak leigazolni.Ha Balázsban látják a megoldást…akkor benézték.Annak azért örülnék,ha én tévednék és Balázs rám cáfolna.

Mivanmivan
Olvasó

Egyetértek. Nem kimagaslóan jó játékos 🙂 Cáfoljon ránk…

Boban
Olvasó

Ez az olasz 4. osztály, elvileg amatőr státuszú. Karrier. 😄

MAFCdrukker
Olvasó

Sajnos igazad van szerintem. Nekem az maradt meg róla, hogy 2018 telén egy SKC elleni fontos meccsen sorsdöntő helyzetben ziccert hibázott a Gabányiban. De azóta biztosan rutinosabb lett, remélem, jobb is, váltsa be a hozzá fűzött reményeket, sok sikert neki!

Pbask
Olvasó

Moldi ez Serie C,nem olasz komoly csapat. Tengerpartot látni tökéletes.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés