Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Pécsi VSK-VEOLIA – Sopron KC

Zsinórban a tizenegyedikre hajt a Sopron.

Pécsi VSK-VEOLIA - Sopron KC

Bajnokság, 20. forduló
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, vasaárnap, 18:00
V.: dr. Mészáros B., Frányó P., Kovács N. J. (Farkas Z.)

Pécs: Haynes-Jones - Goldring - Bryson - Ivosev - Brkics.

Sopron: McGill - Myers - Ford - Sitku - Montgomery.

A holnapi nap folyamán mérkőzik meg egymással a Pécsi VSK-VEOLIA és a Sopron KC csapata. A hazaiak jelenleg 6-12-es mutatóval állnak, míg a vendégek továbbra is kirobbanó formában vannak, már zsinórban tíz győztes mérkőzésnél tartanak.

Andrija Csirics, Pécsi VSK-VEOLIA: Megint egy újabb kemény mérkőzés előtt állunk, hiszen ellenfelünk az a Sopron, amely már zsinórban tizedik győzelmét szerezte meg a legutóbbi fordulóban. Ez a jó periódus amelyet futnak, biztos vagyok benne, hogy plusz önbizalmat és magabiztosságot ad számukra a parkettán a játék során és nagyszerű játékosok alkotják a csapatuk keretét. Szerintem ha sikerül megint úgy játszanunk, ahogyan a Falco ellen tettük és kicsit jobban hiszünk magunkban, akkor úgy gondolom, hogy egy jó mérkőzés kerekedhet ki ebből, amit akár meg is nyerhetünk. Remélem sikerül megtörnünk a győzelmi sorozatukat, de ehhez a fent említettek és negyven percnyi küzdés szükséges.

Kosztasz Flevarakisz, Sopron KC: Egy újabb idegenbeli mérkőzés vár ránk, melyet Pécsen játszunk, amelynek a keretében három nagyszerű alacsony posztos játékos van, akik képesek kintről és bentről is pontokat szerezni, illetve társaikat kosárhoz segíteni. Brysonék mellett nem szabad megfeledkezni a magas posztos játékosokról sem, mint például Ivosev vagy Brkics, hiszen mindkét kosaras nagy erőt képvisel és ezt kihasználják a palánk alatt. Kulcsfontosságú lesz a mérkőzésen az egy-egy elleni védekezésünk, illetve hogy a lepattanókat milyen arányban tudjuk megszerezni és hogy a támadásban megfelelő szituációkat válasszuk. Továbbra is fontos, hogy egy csapatként játsszunk a támadásaink során és hogy negyven percen keresztül hajtsunk.

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KOKODobeySkcforever Recent comment authors
KOKO
Olvasó

McGill nemjátszik sajnálatos módon… de annyira egybe van a csapatkohézió, és egységesen a fiatalok kiegeszítő szerepből 1-2 jó teljesítménnyel tudják pótolni, itt a lehetőség, győzni kell előre a 11/11 ért!! Hajrás Sopron! 🔵⚪️

Skcforever
Olvasó

McGill nélkül nehéz lesz, de ha felsőházba akarunk menni akkor muszáj lesz. Remélhetőleg Rickey sérülése hamar rendbe jön. SKC!!

Dobey
Olvasó

Ott van McGill a várható kezdőben.

Skcforever
Olvasó

Igen, de sajnos nem játszik, ha jól tudom el se utazott.

Dobey
Olvasó

Akkor szerinted miért írják bele a várható kezdőbe ha tényleg így van?

Skcforever
Olvasó

Mert másképp nem tudnál itt kötekedni. McGill nem játszik és pont.

Dobey
Olvasó

Nem kötekedésből írom, hanem a “szakportál” másol+beilleszt, utánanézni minek stílusára szeretnék reflektálni.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés