Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Pécsi VSK-Veolia – NKA Pécs

Hazai pályán egyenlítene a döntő első mérkőzésén súlyos vereséget szenvedő PVSK.

Pécsi VSK-Veolia - NKA Pécs

Piros-csoport, döntő, 2. mérkőzés
Pécs, PVSK NKA Csarnok, szombat 18:00
Goda László, Minár László Balázs, Horváth Csongor Béla (Dernei Gábor)

PVSK: Halász - Molnár - Harler - Bíró O. - Horti.

NKA: Kerpel-Fronius - Benke - Kollár - Meleg - Djordjevics.

A fölényes NKA-győzelmet hozó első mérkőzés után a PVSK otthonában folytatódik az egyik fél harmadik sikeréig tartó finálé.

Szrecsko Szekulovics (PVSK): Nem sikerült az első mérkőzés, megyünk tovább. Most arra összpontosítunk, hogy a szombati meccsen győzzünk, megvédjük a saját pályánkat, aztán nekifutunk idegenben újra, hogy elvegyük a pályaelőnyt. Köszönöm a szurkolóknak, hogy ilyen hangulatot teremtettek idegenben, és azt, hogy ilyen pozitívan álltak a mérkőzés után is hozzánk. Vissza akarjuk ezt nekik adni a hétvégén, azzal, hogy megmutatjuk, hogy hogy tudunk harcolni.

Ivica Mavrenszki (NKA Pécs): Természetesen nagyon örülünk annak, hogy hazai pályán nyerni tudtunk, és így 1-0-ra vezetünk, de nem győzöm hangsúlyozni, hogy az első meccset azonnal el is kell felejteni, mert a különbség nem tükrözi a realitást! Biztos vagyok benne, hogy a második összecsapás teljesen más lesz, abszolút nem lehet tudni előre, hogy mi fog történni, mi lesz a forgatókönyv. Ellenfelünk nem fogja feladni, ez száz százalék, ki fog valamit találni ellenünk, úgyhogy nehéz meccs elé nézünk. Arra nagyon kell figyeljünk, hogy ne ismétlődhessen meg az, ami a szerdai mérkőzés elején, amikor sok támadó lepattanót engedélyeztünk a PVSK-nak és sok volt az eladott labdánk is. Keménynek és koncentráltnak kell lennünk negyven percen keresztül, csak így lehet esélyünk az újabb győzelemre!

Fotó: hunbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés