Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Pécsi VSK-VEOLIA – Naturtex-SZTE-Szedeák

Hazai pályán javítana a Pécs.

Pécsi VSK-VEOLIA - Naturtex-SZTE-Szedeák

Bajnokság, 12. forduló
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Tőzsér D. K., Minár L. B., Horváth Cs. B. (Balogh L. Gy.)

Pécs: Illés - Bryson - Hőgye - Gordon - Brkics.

Szeged: Persons - Cook - Szatmári - Bognár - Alston.

A bajnokság 12. fordulójában mérkőzik meg egymással a Pécsi VSK-VEOLIA és a Naturtex-SZTE-Szedeák csapata. A hazaiak legutóbb az MVM-OSE Lions csapatától kaptak ki, míg a vendégek a Körmend otthonában maradtak alul.

Dragan Alekszics, Pécsi VSK-VEOLIA: Szerintem a Szeged csapata egy nagyon jó együttes, amely előszeretettel játszik gyors kosárlabdát. Persons és Cook diktálja a tempót a játék során, Alston pedig nem egy tipikus center, hiszen kintről is veszélyes, így nehéz ellene védekezni. Melléjük nagyszerűen illeszkedik három remek magyar játékosuk, a Keller – Bognár – Kerpel-Fronius trió és egy igazi csapatjátékot mutatnak be a pályán. Fontos lesz, hogy lassítsuk a játékukat és jól kell védekeznünk az egy-egy elleni szituációkban. Hazai pályán fogunk játszani, ami számunkra előny, hiszen a szurkolóink velünk vannak és erőt adnak és ha sikerül megvalósítani a fent említetteket, akkor szerintem holnap győzhetünk.

Simándi Árpád, Naturtex-SZTE-Szedeák: Fáradtak vagyunk, hiszen szerdán Körmenden játszottunk egy elmaradt meccset. Hosszú utazás áll mögöttünk, amely még benne van a lábakban és emiatt a legfontosabb, hogy frissítsük a játékosokat. Próbálunk felkészülni a lehető legjobban. Szerintem a kulcs a mérkőzés megnyeréséhez az az, hogy a két pécsi hátvédet kivonjunk a játékból és akkor győzni tudunk.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés