Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Pécsi VSK-VEOLIA – Jászberényi KSE

Alekszics szerint már nem nagyon kaphatnak ki hazai pályán. Csurovics fontos találkozóra készül.

  •   

Pécsi VSK-VEOLIA - Jászberényi KSE

Bajnokság, 17. forduló
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, péntek, 18:00
V.: Földházi T., Farkas G., Török R. (Fekete L.)

Pécs: Pongó - Diggs - Smith - Budimir - Horti.

Jászberény: Nelson - Mészáros - Miller - Alekszandrov - Pantelics.

A Pécs egy végig kiélezett, de elveszített mérkőzés után fogadja hazai pályán azt a Jászberényt, amely a Paks ellen már mutatott biztató jeleket, de vesztesen hagyta el a parkettet.

Dragan Alekszics, a Pécsi VSK-Veolia vezetőedzője: Ez egy nagyon fontos meccs lesz számunkra, mert az elmúlt időszakban több hiba is becsúszott a hazai mérkőzéseinkbe, ezért nem nagyon fér bele még egy kisiklás a saját közönségünk előtt, ha a a tabella felső felébe szeretnénk tartozni. Nehéz lesz, a Jászberény az új edzőjükkel egy agresszív védekezést próbál megvalósítani, nagyobb nyomást gyakorolva a labdára. Egész héten küzdöttünk a sérülésekkel és a betegségekkel, nem is tudtunk még teljes csapattal edzeni. Antóni Csanád és C.J. Aiken biztosan nem játszik, Horti és Pongó szereplése pedig erősen kérdéses, emellett 2-3 játékosunk küszködik influenzás megbetegedéssel.

Miljan Csurovics, a Jászberényi KSE vezetőedzője: Reméljük, hogy sikerül feljebb lépnünk az elmúlt két találkozónkhoz képest is. Volt egy-két jó momentumunk, de ennek a csapatnak győzelmekre van szüksége, hogy a gondolkozásmód is megváltozzon, hogy magabiztosak legyünk. A lehető legnagyobb tisztelettel készültünk a Pécs ellen, meglátjuk, hogy mi fog történni. Fontos találkozó lesz, a srácok remekül dolgoztak a héten, jó a csapatenergia, reméljük, hogy ez hoz néhány győzelmet nekünk a szezon hátralevő részében. Úgy gondolom, hogy a betegségek ellenére mindenki bevethető lesz holnap.

  •   
1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
redmiller Recent comment authors
redmiller
Olvasó

Úgy hallottam, hogy Ivosev Jászberénybe se megy… Áprilisig akar teremben játszani, utána 3×3, mivel jön az Olimpia, ahok a szerbek esélyesek!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés