Connect with us
Hirdetés

FIBA Europe Cup

Pécsi VSK-Veolia – Inter Bratislava

Az oddsok a pozsonyi csapat mellett szólnak.

Pécsi VSK-Veolia - Inter Bratislava

FIBA Europe Cup, A-csoport, 4. forduló
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, kedd, 18:00

Pécs: Ruják - Pongó - Smith - Budimir - Horti.

Inter Bratislava: Browning - Alcegaire - Funderburk - Skinner - Batka.

Az Európa Kupa A-csoportjában egy győzelemmel és két vereséggel második Pécs fogadja az azonos mérleggel, ám a kvartett utolsó helyén álló Inter Bratislava csapatát.

A PVSK a legutóbbi fordulóban történelmi sikert aratott, hiszen megszerezte fennállása első nemzetközi győzelmét, míg a pozsonyi együttes csak a magyarok ellen nyert eddig, hazai pályán, egy ponttal.

Csirke Ferenc fiai jó passzban várhatják a mérkőzést, mivel a magyar bajnokságban még nem találtak legyőzőre. A szlovák ellenfél jelenleg listavezető hazájában, a Pécshez hasonlóan hat találkozót nyert meg, de egyet el is veszített, így a nemzetközi eredményekkel is egybevéve 7/3-as mérleget tudhat magáénak.

Két kulcsjátékos hiányozni fog a PVSK-vól, Diggs és Aiken személyében. Ennek tudatában a fogadóirodát szerint a vendégek az esélyesebbek, mert míg az odds náluk 1,62, addig a Pécsnél 2,20.

Csirke Ferenc, a Pécsi VSK-Veolia vezetőedzője: Nehéz bármi okosat mondani. A legfontosabb, hogy úgy menjünk ki a pályára, lehet bármennyi problémánk, tegyük meg a legtöbbet egymásért és a szurkolóinkért. Kicsit sokkolta a csapatot Aiken sérülése, de sokáig nem lehet sopánkodni. Fontos lesz, hogy ha Bálint nincs a pályán, akkor még jobban figyeljünk a lepattanókra, illetve a sok pozíciós játékot játszó pozsonyiakat kiszorítsuk a büntető területen kívülre. Jól kell dobnunk. Diggs sem játszik.

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
RedbidHenry14RRichieGGecse J. Márió Recent comment authors
RRichieG
Olvasó

Browningról nem nagyon írtok semmit, talán mert Magyar Kupa győztes volt az Olajjal??
???
????????
(8db,ne számold,falkós lnbtq)

Gecse J. Márió
Olvasó

Ebben a formában nem igaz, amit a cikkszerző állít. A kezdőszorzók a Pécsre: 1.4 és a Pozsonyra: 2.75 voltak és egyáltalán nem Diggs és Aiken hiányának tudatában… A jelenlegi szorzókat a vendégsikerre rakott hatalmas tétek alakították ki. 😉 (A vendég +6-os hendit mi is alaposan megszórtuk, bár a vendégeknél Ihring esetleges játékáról nem találtam infót még a tótok honlapján sem.)

Gecse J. Márió
Olvasó

Azért reménykedem benne, hogy sikerül egy szoros mérkőzésen legyőzni a tótokat, mindenesetre Diggs és Aiken nélkül nem lesz egyszerű, de talán nem is lehetetlen! Hajrá magyarok!

Henry14
Vendég
Henry14

Szerinted mitől kezdte el pakolni mindenki a vendéget “hatalmas téttel”? Mert kiderült, hogy a 2 amcsi nem lesz…

Gecse J. Márió
Olvasó

Szerinted nem ugyanerről beszéltem!?

Redbid
Olvasó

Hát megbocsáss de nem 🙂
“Gecse J. Márió
Ebben a formában nem igaz, amit a cikkszerző állít. A kezdőszorzók a Pécsre: 1.4 és a Pozsonyra: 2.75 voltak és egyáltalán nem Diggs és Aiken hiányának tudatában… A jelenlegi szorzókat a vendégsikerre rakott hatalmas tétek alakították ki.”

Gecse J. Márió
Olvasó

Értem… Szóval azért 2.75-tel adták a bukik a Pozsony-győzelmet, mert őket gondolták esélyesebbnek… khmmm

Gecse J. Márió
Olvasó

Henry14, nem kell zárójelbe rakni a hatalmas tétet. 😉 Olyan kicsi piacot, mint a magyar kosár, már 2-3 M-nyi téttel romba lehet dönteni, a FEC azért már nagyobb piac, oda ennél sokkal több zsé kellett.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés