Connect with us
Hirdetés

FIBA Europe Cup

Pécsi VSK-Veolia – Inter Bratislava

Az oddsok a pozsonyi csapat mellett szólnak.

Pécsi VSK-Veolia - Inter Bratislava

FIBA Europe Cup, A-csoport, 4. forduló
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, kedd, 18:00

Pécs: Ruják - Pongó - Smith - Budimir - Horti.

Inter Bratislava: Browning - Alcegaire - Funderburk - Skinner - Batka.

Az Európa Kupa A-csoportjában egy győzelemmel és két vereséggel második Pécs fogadja az azonos mérleggel, ám a kvartett utolsó helyén álló Inter Bratislava csapatát.

A PVSK a legutóbbi fordulóban történelmi sikert aratott, hiszen megszerezte fennállása első nemzetközi győzelmét, míg a pozsonyi együttes csak a magyarok ellen nyert eddig, hazai pályán, egy ponttal.

Csirke Ferenc fiai jó passzban várhatják a mérkőzést, mivel a magyar bajnokságban még nem találtak legyőzőre. A szlovák ellenfél jelenleg listavezető hazájában, a Pécshez hasonlóan hat találkozót nyert meg, de egyet el is veszített, így a nemzetközi eredményekkel is egybevéve 7/3-as mérleget tudhat magáénak.

Két kulcsjátékos hiányozni fog a PVSK-vól, Diggs és Aiken személyében. Ennek tudatában a fogadóirodát szerint a vendégek az esélyesebbek, mert míg az odds náluk 1,62, addig a Pécsnél 2,20.

Csirke Ferenc, a Pécsi VSK-Veolia vezetőedzője: Nehéz bármi okosat mondani. A legfontosabb, hogy úgy menjünk ki a pályára, lehet bármennyi problémánk, tegyük meg a legtöbbet egymásért és a szurkolóinkért. Kicsit sokkolta a csapatot Aiken sérülése, de sokáig nem lehet sopánkodni. Fontos lesz, hogy ha Bálint nincs a pályán, akkor még jobban figyeljünk a lepattanókra, illetve a sok pozíciós játékot játszó pozsonyiakat kiszorítsuk a büntető területen kívülre. Jól kell dobnunk. Diggs sem játszik.

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
RedbidHenry14RRichieGGecse J. Márió Recent comment authors
RRichieG
Olvasó

Browningról nem nagyon írtok semmit, talán mert Magyar Kupa győztes volt az Olajjal??
😂😂😂
🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
(8db,ne számold,falkós lnbtq)

Gecse J. Márió
Olvasó

Ebben a formában nem igaz, amit a cikkszerző állít. A kezdőszorzók a Pécsre: 1.4 és a Pozsonyra: 2.75 voltak és egyáltalán nem Diggs és Aiken hiányának tudatában… A jelenlegi szorzókat a vendégsikerre rakott hatalmas tétek alakították ki. 😉 (A vendég +6-os hendit mi is alaposan megszórtuk, bár a vendégeknél Ihring esetleges játékáról nem találtam infót még a tótok honlapján sem.)

Gecse J. Márió
Olvasó

Azért reménykedem benne, hogy sikerül egy szoros mérkőzésen legyőzni a tótokat, mindenesetre Diggs és Aiken nélkül nem lesz egyszerű, de talán nem is lehetetlen! Hajrá magyarok!

Henry14
Vendég
Henry14

Szerinted mitől kezdte el pakolni mindenki a vendéget “hatalmas téttel”? Mert kiderült, hogy a 2 amcsi nem lesz…

Gecse J. Márió
Olvasó

Szerinted nem ugyanerről beszéltem!?

Redbid
Olvasó

Hát megbocsáss de nem 🙂
“Gecse J. Márió
Ebben a formában nem igaz, amit a cikkszerző állít. A kezdőszorzók a Pécsre: 1.4 és a Pozsonyra: 2.75 voltak és egyáltalán nem Diggs és Aiken hiányának tudatában… A jelenlegi szorzókat a vendégsikerre rakott hatalmas tétek alakították ki.”

Gecse J. Márió
Olvasó

Értem… Szóval azért 2.75-tel adták a bukik a Pozsony-győzelmet, mert őket gondolták esélyesebbnek… khmmm

Gecse J. Márió
Olvasó

Henry14, nem kell zárójelbe rakni a hatalmas tétet. 😉 Olyan kicsi piacot, mint a magyar kosár, már 2-3 M-nyi téttel romba lehet dönteni, a FEC azért már nagyobb piac, oda ennél sokkal több zsé kellett.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés