Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Pécsi VSK-VEOLIA – HÜBNER Nyíregyháza BS

Edzőváltás utáni első meccsét játssza a PVSK.

Pécsi VSK-VEOLIA - HÜBNER Nyíregyháza BS

Bajnokság, középszakasz, alsóház, 4. forduló
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, péntek, 18:00
V.: Tőzsér Dénes Kelemen, Nagy Viktor, Farkas Gábor (Farkas Zoltán)

Pécs: Haynes-Jones - Popadic - Carpenter - Ivosev - Brkics.

Nyíregyháza: Johnson - Kiss - Bryce - Pipiras - Suárez.

Az alsóház negyedik fordulójához érkeztünk, melyben a Pécsi VSK-VEOLIA és a HÜBNER Nyíregyháza BS csapata vív meg egymással. A Pécs a Paks elleni vereségét követően edzőváltáson edett át, ezentúl a tapasztalt horvát szakember, Drazsen Brajkovics irányítja a gárdát.

Drazsen Brajkovics, Pécsi VSK-VEOLIA: A magyar bajnokság nagyon kemény és jó, ami elsősorban a remek edzőknek, és a minőségi csapatoknak köszönhető. Jó szervezettségű a mezőny, ami pedig a klubok profizmusában mutatkozik meg. A holnapi, Nyíregyháza elleni találkozó az első nagyon fontos megmérettetés a számomra. Fantasztikusan dolgozott a csapat az elmúlt napokban és hiszem, hogy maximálisan felkészültek a holnapi mérkőzésre. Bízom bennük és abban, hogy egy nagyon jó meccset fogunk játszani. Kulcsfontosságú számunkra ez a mérkőzés, éppen ezért mindent meg fogunk tenni a győzelem érdekében.

Pethő Ákos, HÜBNER Nyíregyháza BS: Volt egy kis időnk regenerálódni, illetve pihenni. Megpróbáltunk maximálisan felkészülni a Pécsből, a helyzetünket viszont nem könnyítette meg a hirtelen edzőváltásuk. Egy ilyen helyzet mindig hozhat újdonságot. Ha nem is taktikai dolgokban, de mentális szempontból biztosan. Ez viszonylag megnehezítette a felkészülést. Azonban úgy gondolom, hogy nekünk elsősorban magunkra kell koncentrálnunk. Folytatni szeretnénk azt a minőségű játékot, amit a Zalaegerszeg ellen a negyedik negyedben játszottunk. Tudjuk, hogy a Pécs nagyon nehéz helyzetben van, ezért veszélyes ellenfél. Ismerjük az erősségeiket is. Tudjuk, hogy palánk alatt komoly erőforrásaik vannak, emellett pedig az amerikai kisembereiket is féken kell tartanunk. Úgy gondolom, hogy jól ki tudtuk használni a rendelkezésünkre álló időt, jó formában van jelenleg a csapat, megpróbálunk Pécsett nyerni.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés