Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Pécsi VSK-VEOLIA – Egis Körmend

A pécsieknél Budimir és Bíró is edzett, a vasiaknál kérdéses Németh játéka.

Pécsi VSK-VEOLIA - Egis Körmend

Felsőházi középszakasz, 8. forduló
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, csütörtök, 17:00
V.: Cziffra Cs., Ádám J., Goda L. (Hartyáni Zs.)

PVSK: Pongó - Taylor - Budimir - Csirics - Horti.

Körmend: Bradford - Price - Ferencz - Hammonds - Delas.

A listavezető Egis Körmend látogat az ötödik helyen álló Pécsi VSK-VEOLIA otthonába a középszakasz 8. fordulójában. Csirke Ferenc csapata szeretne egy újabb értékes skalpot begyűjteni, ezzel is közelebb kerülve a negyedik helyhez. A túloldalon a vasiak az első helyüket szeretnék megerősíteni.

Csirke Ferenc, a Pécsi VSK-VEOLIA vezetőedzője: Nehéz mérkőzésre számítok. Agresszíven kell támadnunk a Körmend letámadós védekezése ellen. Nagyon figyelni kell arra, hogy ne legyen sok eladott labdánk, mert a vasiak nagyon könnyen megbosszulják ezt gyors indításokkal. Ma már edzett Veljko Budimir és Bíró Levente is, így Antóni és Simon kivételével mindenki bevethető lesz.

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője: Ahogy a pécsiek vezetőedzője elmondta a sajtótájékoztatón a legutóbbi mérkőzésük után, le szeretnének győzni minket, hogy odaérhessenek a negyedik helyre. Számunkra is ugyanúgy fontos ez a meccs, mert mi pedig az első helyünket szeretnénk bebiztosítani a tabellán. Készen állunk arra, hogy ez egy nagyon kemény találkozó lesz. Fontos lesz, hogy mi diktáljuk a mérkőzés ritmusát, hogy a saját stílusunkban tudjunk játszani. Védekezésben felkészültnek kell lennünk arra, hogy a hármas és négyes pozícióból sok betörés érkezik a pécsiek részéről. Ebben elsősorban Budimir, Csirics és Taylor jeleskedik. Ezen kívül meg kell becsülnünk a labdákat, és megfelelően ki kell zárni az ellenfelet a saját palánkunk alatt, hogy ne szerezhessenek támadólepattanókat. Ha ezeket megvalósítjuk, akkor jó esélyünk lehet a győzelemre. Németh Ákos összeszedett egy sérülést az utolsó meccsen, emiatt nem tudom, hogy rá számíthatok-e holnap.

[totalpoll id=”16460″]

11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
barryhellred-black01EmőkevagyokKoopsMásikVégétFújdMeg Recent comment authors
Emőkevagyok
Olvasó

Anyukámmal azt gondoljuk, hogy ma cumimumi (anya fogalmazott így) lesz a Körmendnek, és Pista mérges lesz, olyan lesz a feje, mint a pulykának…

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Csak egy jó tanács ha börtönbe kerülsz ne hajolj le a szappanért…

red-black01
Olvasó

Ha lehet, nincs válasz.
Ez volt az ajánlás vagy javaslat.
Se Fehérvárról, se Körmendről, se Paksról.
Minek? Egy sértődött, lelki beteg “valakiről” van szó, akit nem zavar hogy a nemével, az anyjával, meg egyebekkel játszadozik és reggeltő-estig a “Pistán” pörög visszatérően és egyre unalmasabb módon.

Lépd át, mint a kutyaszart.
Mint egy szánalmas kutyaszart 😉 .

barryhell
Olvasó

Alapjában véve teljesen igazad van, és bár már tényleg kezd kissé unalmas lenni, engem nem zavar, néha még szórakoztat… egyfajta pszichiátriai esettanulmány a csávó, ajándék a tudománynak ?
A Pista meg gondolom le?ja nagyívben

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Pistának már MOST olyan a feje, mint egy pulykának, függetlenül attól, hogy nyernek-e ma a Drágaszágaim, vagy sem!
SZERETLEK ! 😉

barryhell
Olvasó

Ernőke (hisz tudjuk, akkor vagy te emőke, amikor te játszod a kislány szerepet), segíts értelmezni: miért lesz a BebesPistának pulykafeje, ha te meg anyuka cumimumi? 😉

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Németh Ákos a sérülése miatt legalább 4 hétre kidőlt, barátaim! 🙁
Furcsa lenne, ha ma játszana…

Koops
Olvasó

Te neked mindenhova oda kell nyomni a hülyeségeidet? Inkább foglalkozzál a saját csapatoddal, hogy feljussatok végre már az nb1-be…!!!
Ákosnak meg mihamarabbi felépülést kívánunk Pécsről!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Elárulod, mi sértőt vagy “hülyeséget” írtam? Vagy te tudnád vállalni akár részleges bokaszalag-szakadással a játékot, mókuskám?
SZERETLEK téged. 🙂

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Pécset 76,5-ös határa dobták ki Körmend 83,5 nem tudom eldönteni melyik fog könnyeben jönni 😀 :D.Merthogy ezek nagyon elszúrt határo az egyszer biztos gyorsan rakom is mindketőt.

Soma
Olvasó

Mindent bele fiúk! Nyerni kell, aztán a matek meg maradjon meg a többi csapatnak!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés