Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Pécsi VSK-VEOLIA – Egis Körmend

A Pécs hazai pályán javítana, a Körmend pedig sorozatban a harmadik győzelmére hajt.

pvskkormend

Pécsi VSK-VEOLIA - Egis Körmend

Bajnokság, 21. forduló
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Győrffy Pál Attila, Farkas Gábor, Török Róbert (Bodrogváry Iván József)

Pécs: Haynes-Jones - Goldring - Bryson - Ivosev - Brkics.

Körmend: Stokes - White - Martinez - Szavics - Gordon.

Az előző fordulóban ellentétes utat jártak be a felek, hiszen a Körmend egy nagyon meggyőző játékkal nyert a Nyíregyháza ellen, míg a Pécs hazai pályán kapott ki a remek formában levő Soprontól.

Andrija Csirics, Pécsi VSK-VEOLIA: A következő forduló során a Körmend csapatát fogadjuk, amely egy jó együttes, illetve remek játékosállománnyal rendelkezik. Nagyon fontos számunkra a győzelem, és úgy gondolom, hogy jók az esélyeink – új játékost szerződtetnünk és a felkészülés is jól sikerült. A legfontosabb, hogy a saját játékunkat tudjuk ellenük játszani, azt, amit az elmúlt napokban gyakoroltunk. Ha ez sikerül, akkor nagy esélyünk van a győzelemre, ami egyfajta löketet is adhatna nekünk a következő fordulókra. A játékosaimtól elsősorban száz százalékos koncentrációt, negyven percig tartó küzdelmet és egy kiegyensúlyozott csapatjátékot várok.

Antonisz Konsztantinidesz, Egis Körmend: A holnapi találkozó rendkívül nehéz lesz számunkra. Az elkövetkezendő időszakban két hazai, illetve négy idegenbeli mérkőzés vár ránk, amikből az első ez a Pécs elleni összecsapás. Nagyon fontos számukra a győzelem, hiszen a bennmaradásért játszanak, ez pedig veszélyessé teszi őket. Maximális koncentrációra és komolyságra lesz szükségünk a pálya minden területén – mind védekezésben, mind pedig támadásban. Védekezésben sok mindent kellett változtatnunk a Nyíregyháza elleni meccs óta, illetve mentálisan is jobban felkészültünk – mindenképpen a győzelem a cél.

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
RedbidXeroRolexgarciaMTE444 Recent comment authors
Rolex
Olvasó

Sárgaféreg,hogy hogy nem okádtál még ide valami okosat?
Gondolom éppen apádat szopod..?
❤️?

garcia
Olvasó

Én Bodrogváryba bízok, hogy korrekt játékvezetést kér a kollégáitol.

abcabc
Olvasó

Én azt tudom hogy többet nem lesz Kmd mezbe

MTE444
Olvasó

?

Xero
Olvasó

Mondjuk az nagyon szomorú lenne, ha tényleg igaz, hogy megint megsérült.. Ha ez így van, akkor belőle már nem nagyon lesz meghatározó kosárlabdázó.. Pedig nagyon tehetséges, kár lenne érte.. :/

Redbid
Olvasó

Elvileg nem újra sérült, hanem talán rosszabb is annál, mert most, hogy már teljes értékű edzésmunkát végzett, a Nyíregy. elleni meccs előtti edzéseken, sajna újra jelentkezett a térdében az a fájdalom ami miatt megmútötték!
Eleve nehezen is derítették ki, hogy mi a probléma, aztán a műtét mellett döntötek, most pedig sajna lehet újra ott van minden ahol “a part szakad”.
Jövő héten megy kontrollra a műtétet végző orvoshoz, talán akkor majd többet lehet tudni.

Kitartést Bálint!

Xero
Olvasó

Hát nagyon sajnálom szegényt, mert egy nagyon jókezű, szimpatikus játékos. De egészséges térd nélkül nem lehet ezt a játékot nem lehet játszani. Reméljük, hogy annyira nem komoly, mint ahogy most tűnik.
Kitartást és mielőbbi felépülést!

JR.Benitez
Olvasó

Bálint?

JR.Benitez
Olvasó

Ki az a hibbant aki egy kérdést lelkesen mínuszol?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés