Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Pécsi VSK-VEOLIA – DEAC-Tungsram

Hazai pályán javítanának a pécsiek.

Pécsi VSK-VEOLIA - DEAC-Tungsram

Bajnokság, 2. forduló
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, vasaárnap, 18:00
V.: Benczur T., dr. Mészáros B., Dr. Oláh M. (Fekete L.)

PVSK: Illés - Popadic - Bryson - Ivosev - Brkics.

DEAC-Tungsram: Thames - Polyák - Valerio-Bodon - Dzeletovics - Tóth Á.

Az előző fordulóban a baranyaiak idegeben kaptak ki a Falcótól, míg a vendégek hazai pályán győzelemmel indítottak az “újonc” Nyíregyháza ellen.

Dragan Alekszics, Pécsi VSK-VEOLIA: Biztos vagyok benne, hogy a Debrecen idén is magas színvonalat fog képviselni. Szerintem egy nagyon jó csapat a DEAC, amelynek a légiósai kiválóak, erősödtek a fiatalok terén Valerio-Bodonnal, és náluk van a legjobb magyar center; Tóth Ádám is, szóval elég komoly kihívással állunk szemben. Próbálunk jobban teljesíteni, mint a legutóbbi mérkőzésünkön. Fontos, hogy kontrollált játékot játsszunk, oda kell figyelnünk az eladott labdáink számára, hogy minél kevesebb legyen. Szeretném, hogyha a védekezésünk jó lenne; mind egy-egy ellen, mind pedig kettő-kettő ellen is, és biztos vagyok benne, hogy nem lesz egy könnyű mérkőzés. Hazai pályán játszunk, ami szerintem még egy plusz motiváció számunkra, szeretnénk egy jó mérkőzést játszani.

Milenko Topics, DEAC-Tungsram: A Pécs egy jó csapat, melynek a keretét magas játékosok alkotják, melyet ki tudnak használni a támadások során; mind a betörések során, vagy éppen a mélységi játékok kapcsán. Csapatként játszanak és a játékosok jól kiegészítik egymást. Jó pár nagyszerű kosarasuk kiváló dobó, akikre kiemelten oda kell figyelnünk, emellett pedig még a fiatalok terén is jól állnak. A fent említett játékosok közül bármelyik veszélyes lehet számunkra, ha nem a megfelelő hozzáállással indítunk a mérkőzésen és elfelejtjük a feladatainkat. Szerencsére mindenki egészséges nálunk és megpróbálunk a holnapi nap folyamán minél jobban teljesíteni.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés