Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Pécsi VSK-VEOLIA – Atomerőmű SE

Nem adta fel a küzdelmet, hazai pályán egyenlítene a Pécs.

Pécsi VSK-VEOLIA - Atomerőmű SE

Bajnokság, Playout, 2. forduló
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Cziffra Csaba Zsolt, Győrffy Pál Attila, Nagy Viktor (Dernei Gábor)

Pécs: Haynes-Jones - Donaldson - Ivosev - Brkics - Meleg.

Paks: Brown - Frank - Brzoja - Eilingsfeld - Pacevicius.

Szerdán folytatódnak a playout küzdelmei. A második forduló alkalmával ezúttal a pécsiek otthonában csapnak össze a felek. A két győzelemig tartó párharc állása jelenleg: 1-0 az ASE javára.

Drazsen Brajkovics, Pécsi VSK-VEOLIA: Szerintem mindenki tisztában van azzal, hogy ez a következő mérkőzés mennyire nehéz lesz a számunkra. 1-0-ra vezet az ellenfelünk, ez nem könnyíti meg a helyzetünket, de egy pillanatra sem szeretnénk feladni a küzdelmet. Hiszek a játékosaimban, tudom mire képesek és hiszem, hogy ki tudjuk egyenlíteni a párharcot. A Paksot továbbra is egy nagyon erős csapatnak tartom, mely jó játékosállománnyal rendelkezik. Kemény küzdelemre számítok, de számunkra még nincs vége a szezonnak és mindent meg is fogunk tenni a győzelem érdekében.

Jan Pavlik, Atomerőmű SE: Egyszerűen, három szóval lehetne lezárni ezt a nyilatkozatot: még egy kell! Azonban, ha jobban ki kell fejtenem, akkor a következőket tudom mondani: azzal a lendülettel és hozzáállással kell elkezdenünk a szerdai mérkőzést, mint ahogy az előzőt tettük. Ha ezt pluszban tartani is tudjuk az egész találkozón át, akkor nagy esélyünk lehet lezárni a párharcot. Hatalmas előnynek tartom, hogy az elmúlt időszakban már négyszer játszottunk a Pécs ellen. Ismerjük a játékukat, tudjuk milyen erőket képviselnek. A csapatukon belüli változtatások miatt az utolsó mérkőzésen bár voltak eltérések az eddigi taktikájukat illetően, ezt alaposan átnéztük, gyakoroltuk a felkészülés során. Kemény dolgunk lesz, hiszen biztos, hogy a Pécs nem fogja ingyen adni, de a holnapi napon le szeretnénk zárni ezt a párharcot egy magabiztos győzelemmel.

HIRDETÉS
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés