Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Pécsi VSK-VEOLIA – Atomerőmű SE

Készülnek a play-outra a felek.

Pécsi VSK-VEOLIA - Atomerőmű SE

Bajnokság, középszakasz, alsóház, 6. forduló
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, szombat, 18:00

PVSK: Haynes-Jones - Donaldson - Goldring - Ivosev - Meleg.

ASE: Brown - Frank - Taylor - Eilingsfeld - Pacevicius.

A play-out előtt még egyszer összeméri a tudását a Pécs és a Paks csapata, az alsoház utolsó fordulójában találkoznak a felek.

Drazsen Brajkovics, Pécsi VSK-VEOLIA: Számomra ez csak egy egyszerű meccs, hiszen mi a fő mérkőzésekre készülnük, amelyek ezután jönnek majd. A felkészülés ezekre van kihegysezve, de edzőként rövid időm van csak erre, szóval egy ilyen találkozót is a gyakorlásra használunk fel. Brkics nem tud most pályára lépni, de nincs ezzel semmi gond, a tekintetünk már a play-outon van.

Jan Pavlik, Atomerőmű SE: Egy kicsit furcsa a helyzet, hiszen a lényegi kérdések már eldőltek. Ezt a meccset a felkészülés jegyében fel tudjuk használni, egy kicsit szokatlan rotációban játszani. Nem szeretnénk sok mindent kipróbálni, amit a play-out meccseken akartunk majd játszani, hogy tartogassunk arra is valamit a tarsolyunkban. Nem mindenki fog játszani annyit, mint kellene. Ami fontos, hogy tényleg lássuk, hogy készen állunk a play-outra. Ilyen szempontból nem rossz, hogy most találkozunk, mert legalább látjuk őket közelről és ha a taktikai elemeket nem is, a játékosaikat mégegyszer meg tudjuk nézni. Ebben segíthet nekünk ez a meccs. Természetesen nyerni megyünk, mert az a célunk, hogy minden hátralevő mérkőzésünket megnyerjük. Bízom benne, hogy ez sikerül is. Leginkább a védekezésre fogunk koncentrálni, hiszen amikor győztünk, az leginkább ennek volt köszönhető.

HIRDETÉS
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés