Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Óriási pécsi fordítás az Alba ellen

Nagyon mélyről kapaszkodott vissza a házigazda, és a végén a győzelem is összejött.

Pécsi VSK-VEOLIA – Alba Fehérvár 103-99 (24-33, 13-27, 30-14, 36-25)

Bajnokság, 5. forduló
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok
V.: Papp P., Balog Gy., Sörlei A. (Bognár T.)

PVSK: Illés M. 5/3, Popadic -, Bryson 31/12, Gordon 6, Brkics 6. Csere: Haynes-Jones 36/9, Ivosev 14/6, Bíró O. 3/3, Goldring G. 2, Hőgye -.

Alba: Stark 21/6, Mulalic 6/3, Lukács N. 15/6, Laksa 18/12, Steele 10. Csere: Pongó 10/3, Vojvoda 9/3, Omenaka 8, Szabó Zs. 2, Takács Mi. -.

Az ötödik forduló utolsó mérkőzésén az Alba Fehérvár a legutóbbi két bajnokiját megnyerő Pécsi VSK-VEOLIA vendége volt az A-csoportban.

Stark köszönt be rögtön kintről, majd Gordon büntetőire Lukács triplája érkezett, és bár Brkics révén egyenlíteni tudott a Pécs, a harmadik perc közepén Mulalic süllyesztette el az Alba harmadik tripláját (6-9). Elkapta a fonalat az Alba, tízpontos vendég vezetésnél faragott a hátrányból Ivosev egy pécsi hármassal, de Laksa kintije is ült, így azonnal visszaállt a közte tíz. Laksa ismételt: az első öt fehérvári tripla-kísérletből mind célba ért. Tizenegy ponttal vezetett az Alba, de a negyed végén Bryson hétre faragta a különbséget – Pongó közelijével lett közte kilenc (24-33).

Bár a triplák most nem mentek olyan jól, így is növelte előnyét az Alba a második negyed elején: három perc után már tizenhárom pont volt a csapatok között (31-44). Laksa aztán gondoskodott róla, hogy távolról se maradjon adós a csapata: saját harmadik, csapata hatodik trojkáját süllyesztette el. A félidő hajrájához közeledve már a húszpontos vezetésért támadhatott az Alba az ekkor csak büntetőkből betaláló hazaiak legnagyobb bánatára, másfél perccel később pedig már 25-tel vezettek a vendégek (33-58). Az Alba ott folytatta, ahol az első negyedben abbahagyta, a Pécs játéka viszont visszaesett ebben a negyedben, így 37-60-nál mehettek a nagyszünetre a csapatok.

A Pécs volt valamivel aktívabb a második félidő elején, de minden második hazai kosárra érkezett Alba-válasz, így éppen csak húszon belülre tudtak felzárkózni a hazaiak. Haynes-Jones triplája lejött, de egy duplával javított – 50-66-nál időt kértek a pontatlanabbá vált vendégek. Újabb hat pécsi pont – Haynes-Jones kettő plusz eggyel, Ivosev triplával jelentkezett – kötött ki az Alba-gyűrűben, Bryson triplájával pedig már tízen belül voltak a megtáltosodó hazaiak (59-68). Jelentősen leromlott a vendégek dobóhatékonysága, míg a hazaiaknál Bryson mellé Haynes-Jones is felzárkózott ponttermelésben, ami meg is látszott az eredményen: 67-74 állt a táblán harminc perc után.

Alba-pontokkal indult az utolsó tíz perc, ismét távolodott ellenfelétől a székesfehérvári együttes (67-80), de a pécsiek is rákapcsoltak, és egy időkérést követően már ugyanannyi dobott pontnál jártak a negyedben, mint a vendégek. Bryson dobhatott három büntetőt, 82-86 lett ezzel az állás, Mulalic pedig csak egyet dobott be a vonalról. Haynes-Jones talált be ismét, majd Omenaka hibáját elsőre Ivosev nem tudta kihasználni, de nála kötött ki a támadó-lepattanó, amit sikerrel tett vissza. Sőt, ugyanő szedett pattanót a saját gyűrűjéről is, majd újabb támadást fejezett be sikerrel – vezetett a Pécs! Haynes-Jones növelte egy kettessel a hazai előnyt. Lukács és Vojvoda hármasa is betalált, de ez nem zökkentette ki a hazaiakat, akik Haynes-Jones triplájával vették vissza a vezetést (97-95). Steele egyenlített, Bíró triplája viszont szintén a gyűrűben landolt. Haynes-Jones egyik büntetője kimaradt, de Stark kettese után a pécsi légiós akcióból javította iménti megingását. Vojvoda triplája lejött, elúszott az Alba-siker: óriási fordítással a Pécs húzta be a találkozót 103-99-re.

Kiemelt kép: hunbasket.hu

76 hozzászólás

76
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
35 Comment threads
41 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
43 Comment authors
DaniZeteszivO1GMivanmivanHeindrich Recent comment authors
budosalbacomp
Olvasó

Budosalbacomp

Zetesziv
Olvasó

Az albánál is nagy gondok vannak úgy mint nálunk.

Zetesziv
Olvasó

A hozzászólás moderációra vár.vicc

Boban
Olvasó
Dani
Olvasó

Kezdetnek mulalic helyett kellene egy légiós aki tényleg minőségi nem 4,5 pontot átlagol

Boban
Olvasó

Mulalic, Mihevc, Simon kuka. Ez az alap.

Heindrich
Olvasó

Meglepetés lenne ha Voja nem a falkóban kötne ki.

Mivanmivan
Olvasó

Szakmai szempontból újabb öngól lenne… De tudjuk, pénz beszél, Voja ugat!

Mexx92
Olvasó

Gratulálok a csapatnak de főleg a 2 amerikainak. Ha ők nem játszanak ilyen pazar formában mint ahogy tették, akkor ez a meccs bukta lett volna! Hajrá PVSK!

Laposvár
Olvasó

Ennyit számít egy 5. légiós, ha a magyarok vállalhatatlanok. A Pécsnek nem az első meccse ahol az első félidő kuka, a második meg nagyon jó. Úgy tűnik, hogy jól sikerült a külföldiek kiválasztása. Talán elég lehet a bentmaradásra. Jobbulást Fehérvárra!

törrögszultán
Olvasó

Háát ez továbbra is qva gyenge!!
Mulalics mi a bánatos fittyfenét keres még itt …??
Ezt gyerekek jól el qurtátok, 23(!!!)pontos előnyt leadni, hát most komolyan, ennyit tudtok??- úgy látszik IGEEEN!
Bűn, de remélem sokan bűnhödni fogtok végre: – Simon, Balássi, Mulalics! lejáratjátok az Albát teljesen! Szöszi, Te sem vagy kivétel!!! – alibizel!!!
QVA GYENGE, QVA GYENGE!!!
KI ÉS MIKOR FOGJA MÁR VÉGRE AZT MONDANI: “EDDÍG ÉS NEM TOVÁBB!!”
Simon, Balássi Csesszétek szét magatokat, de takarodjatok már el a francba!!!

Aranyalba
Olvasó

Balsay miről tehet ? 🙂 😀

Koops
Olvasó

Szép volt a játékosoknak! 2 amerikai szét dobta Albát elég rendesen…
Hajrá Pécs!

redmiller
Olvasó

Kellett nektek Forrayt kirúgni! Égő eredmények, pocsék védekezés egy ilyen erős kerettel….

Aranyalba
Olvasó

Ez nem Forrait igazolja, hanem a szlovent teszi Gábor mellé, az alsó polcra.

Csippa
Olvasó

Hagyjad már ezt a forrait, pls. Bukott berenyben, bukott az albanal, bukott az up válogatottnál, semmi eredménye nincs sehol, csak lehozott pár alibi szezont kecson a jovanazugyban….

red-black01
Olvasó

Ebben a bajnokságban sok ilyen meccs lesz, ahol 90 pont felett lesz mindkét csapat. Legalábbis addig, amíg észbe nem kapnak, de van olyan csapat ahol sem a szakma, sem az akarat nem lesz meg hozzá. Kiegyensúlyozott tabellával, (egyben a Falcot leszámítva) többé-kevésbé kiszámíthatatlan eredményekkel. Azoknál a csapatoknál lesz majd kiszámíthatóbb az eredmény, ahol a védekezés már most több vagy több lesz, mint annál hogy várom az ellenfél bedobja-e vagy sem a kosarat és gyerünk most mi támadunk. Vagy ahol a “húzóneveket” rá tudják arra venni, hogy nem dobóverseny van, hanem a kosárlabda kiszámíthatóbb eredményességét a védekezés minősége dönti el. A… Olvass tovább »

Redbid
Olvasó

A Falco esetében én még mindenképpen kiemelném, a szigorított védekezés képessége mellett, hogy alapból két 210es ember dolgozik a palánk alatt, (ilyen sehol máshol nincs!) és elég pár kihagyott dobás, a leszedett lepattanókból nagyon gyorsan leindítanak!

Vulcano
Olvasó

Ilyenkor összeteszem a két kezem, hogy nekünk egy Simon meg egy Stárics helyett jutott egy Gyuri bácsi. És, hogy egy olyan ember vezeti a klubot, akinek ez nem egy zsíros karrier csak hanem az egész élete. Ő él hal a kosárlabdáért és a Falcoért, az előbb megnevezett úriemberek pedig csak a mozdítható pénzt látják csak az általuk vezett klubokban.

Dallas
Olvasó

Tényleg komolyan gondolod hogy nem 6 Magyar válogatott(ráadásul kezdök ! ) hanem GYuri bácsin múlik ? 🙂 persze szíved joga,én anno Báderékre,Trotterékre,stb. “fogtam” az eredményeséget ,nem a szakosztályvezetökre .)

Vulcano
Olvasó

Ha ennyire nen múlik semmi a klubelnökön, akkor miért követelik sokan Simon fejét? Akkor nem tök mindegy hogy ki az elnök? Gyuri bácsi hozzádaott értékét a csapathoz, pedig orbitális hülyeség megkérdőjelezni. Ha ő anno nem küzd és nem dolgozik éjt napallá téve akkor ma nincs ilyen színvonalú kosárlabda Szombathelyen. Az ilyen fanatizmus az, ami kell egy sportigazgatói pozícióban. Régen a Fakombinátban az állása mellett kosárlabdázott, addig lobbizott amíg támogatókat nem talált egy profi kosárcsapat megszervezéséhez, járták az iskolákat, kutatva a fiatal tehetségeket. Na ilyen egy igazi vezető. Ambíciózus, kitartó és fanatikus.
Javaslom, hogy olvasd el a vele készült márciusi NSO interjút.

Csippa
Olvasó

Amit eddig felépítettek, az igenis rajta múlt, múlik, nyugodj bele. 😉 Jó vezető nélkül nincs jó csapat…

Csippa
Olvasó

Jah, eddig nem sok köszönet van a munkásságukban, de legalább siminek mindig van zseton cipőboxra…

panther
Olvasó

Hát ezt nem hittem volna. Két negyed kilátástalan játék, majd a szünet után jelentősen felkeményedő védekezés és a két amerikai légiós “megőrülése” győzelmet ért! Ezért óriási gratuláció a csapatnak, és igen, meg kell követnem Dragant is, nem hittem volna, hogy vele a padon 3-2-vel fogunk állni 5 forduló után. De elszállni nem kell, idén nem elvárás a legjobb 8-ba kerülés szerintem, az Alba játékosállománya is lényegesen erősebb, de mentálisan ma mi voltunk jobbak, főleg a 3. és 4. negyedben nagyobb akarattal játszottunk, elsősorban védekezésben. Az Albában óriási tehetség Lukács, vigyázzatok rá, a közeljövő egyik legjobb magyar játékosa lehet. Szerintem Voját… Olvass tovább »

Zsarkov
Olvasó

Jó lesz az Bazsi, ne add fel…, kicsit több kávézgatás és minden a helyére kerül…, csak azt nem értem, hogy Vojci milyen címekről beszélt, amit a kompóttal fog nyerni!?

Csippa
Olvasó

Vojvoda az albanal egy szezon alatt leépült átlag magyarrá, megérte…

crazybasket
Olvasó

Ennyi pénzből ilyen sz@rt főzni Bazsika..Persze ahogy hallani a munkanapod nagy része kimerül abban, hogy hol és milyen kávét igyál. Lehet hogy játékosként voltak jó szezonjaid, de így tönkretenni egy Albát..odavinni egy kókler edzőt, aki széthajtja az edzéseken a csapatot, majd erőlteti azt makacs módon, ami látványosan nem megy az egész csapatnak..Ha a biztos benntmaradás a cél, akkor az talán meglesz, de amíg a fejétől bűzlik a hal, addig az alba olyan lesz mint az olcsó k*rva a sarkon. Átmegy rajta az is, aki nem akar. Szerintem megvan az első edzőt váltó csapat, kérdés hogy a Bazsika meddig élvezheti még… Olvass tovább »

PL
Olvasó

huh….valamikor a 3.negyed elso perceben raneztem az eredményre. Ahh, gondoltam, ez sima Alba lesz, semmi izgalom, nem is nézem meg. Erre…

Feherparna
Olvasó

Most legyen képe az edzőnek kifogásokat mondani. Ja, hogy Voja játszott már és Stark is
Ideje lenne magába néznie mindenkinek a fehérvári vezetőségben és nem kifogásokra fogni az eredménytelenséget.

Boban
Olvasó

Azt suttogják, hogy Voja nem biztos, hogy sokáig lesz már Alba mezben…

crazybasket
Olvasó

Amikor ilyet írsz járj utána mi szerepel a 3 éves szerződésében, és rájössz, hogy miért nem fogja tudni senki kimozdítani onnan!:) Nem titok, csak időt kell rá szánni!

O1G
Olvasó

Pont azt a részt keresik benne, hogy mégis hogyan lehetne…

Zsarkov
Olvasó

Hova menne? Külföldön megbukott, a Falcoba nem férne be, mi köszönjük, nem kérjük, esetleg marad a Deac? Vagy levezet otthon?

Boban
Olvasó

Hozzátok.

Mendez
Olvasó

Szolnok vagy ZTE, neadjisten DEAC?
Vagy Falco, na abból nagy botrány lesz! 🙂

milanka487
Olvasó

Tényleg?

Dallas
Olvasó

A hozzátok remélem Szolnok,tölem még az életbe nem láttatok olyat hogy szídtam volna egy eligazolt játékost 🙂 Az külön vicces volt amikor “BuziKellert” leigazoltuk és hogy tapsikolt neki a B közép,vagy amikor elhoztuk szerzödésböl “BuziSimont” és hirtelen Simi lett a Bközépnek. na ezért nem érdekel a szurkolás,csak a meccs.Ha kapsz jobb melót fogadd el ,és ennyi.1900 néző szivesen látná, 100 szurkoló meg nem,erröl ez jutt eszembe mindig.ja az a 100 is hirtelen elfelejt minden sérelmet mihelyst megnyer egy meccset egy 12m-es triplával 1.8mp-el a vége elött -2-nél 🙂

nazol
Olvasó

Jajjjdehogyisnemkérjük. Kurvára kérjük. Kérnénk. Visszajönne és annyit mondana, hogy “bocs srácok, ezt benéztem, hibát követtem el, én mindig is az Olaj családhoz tartoztam” … stb. És mindenki tapsol. Plusz, pont az első meccsnyerőjénél felejt el mindneki mindent. Nincs is ezzel semmi baj, nagyon sokat tett ő értünk, én hiszek benne hogy kurva nagy bizonyítási vággyal térne vissza.
De ez persze csak amolyan álomporba és lila ködbe belefingás, mert nem fog visszjönni. Ahhoz túl nagy a lóvé igény + kivásárlási érték.
Én mindenestre szívesen látnám újra nálunk. (Magánvélemény.)

Zsarkov
Olvasó

Az tény, hogy az ő igazi közege a délszláv kontrollált kosárlabda és akkor tud extrát nyújtani, ha jóértelmben vett fanatikus “őrült” karakterek (Milo + Andric –> Csaki + Subotic) között osztanak rá főszerepet…, mivel azért ő ikon volt, az illetékesekkel való tisztázó beszélgetés után, lehetne visszaút…, pénz talán lenne rá…, átgondoltam…, jöhetne…, DE nem fog

Boban
Olvasó

Ha tényleg menni fog, akkor az Olajba fog.

KovàcsIstvàn
Olvasó

Igen csak úgy hallani, hogy a jövő héten 2 légiósát is szélnek eresztő ZTE már megkereste! ?

nyolcmegnyolc
Olvasó

Egy következmények nélküli ország.
Bár lehet, hogy egy takarítónőt kirúgnak a rossz szereplés miatt.

Csippa
Olvasó

??????

KD
Olvasó

Hát ellenünk arra hivatkoztak, hogy hiányzott az irányító, de szerintem inkább a védekezés. Majdnem 30 pontos vezetésröl kikapni nagy bravúr. Amíg nem fognak védekezni és abban bíznak, hogy túldobják az ellenfelet, addig becsúszhatnak ilyen meccsek, amikor idegenben dobott 99 ponttal sem jön össze. A védekezés nem csak az edzön múlik, hanem a játékosállományon is. Amíg egy csapatban mindenki a pontokra hajt, a másik oldalon nem tesz vagy a képességei miatt nem tud energiát beletenni, addig benne van a pakliban a zakó.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Simi, Simi… nem értesz te ehhez. Ennyi pénzből ezt kihozni öregem ? maximálisan kimeríti a hűtlen kezelést gyanúját. ?

Minden6ó
Olvasó

Stárics 2.0 ????

Noname
Olvasó

Ez tuti buktatás!
Ilyen nincs, hogy +23 aztán -27.
Megmutatom mit tudok,aztán megmutatom mi van ha nem az történik amit akarok.
Voja hetek óta komoly pénz miatt vitázik. Sajnálom a fehérváriakat, nem ezt érdemlik!

Waczak
Olvasó

Izgalmas mérkőzés volt! Gratulálok a Pécsnek ( főleg 3-nak 81 pont )nem semmi!

donnarumma
Olvasó

ez már gazdasági csalás .ennyi pénzből ezt kihozni…kimeríti a hűtlen kezelés fogalmát.
gratulálok a Pécsnek

orszagalama
Olvasó

Erre nem találni szavakat! Szerintem ennél nincs lejjebb.Az az igazság hogy nem tudom meddig védik még simon picsáját, ez már több mint kínos. Cser-Palkovics, Mészáros urakat szívesen meghallgatnám mi a következő lépés. egy biztos, Simon kiválóan, elegánsan issza a kávét, de a szakmához teljesen ökör.

budosalbacomp
Olvasó

budosalbacomp remélem pénzt nem veszitek fel hulladékok

Vulcano
Olvasó

Erre már nem nagyon vannak szavak. A délszláv edzőktől az ember általában feszesebb védekezést vár. Konakov, Potocnik vagy Szrecsko biztos tart korepetálást. Ilyen anyagból, Voja, Pongó, Szöszi, Lukács plusz légiósok, ezt a teljesítményt kihozni elég szánalmas. Kettő, konkrétan KETTŐ pécsi játékost kellett volna csak fogni a 4. negyedben. Ez se sikerült. Az Alba szurkolók végén még visszasírják Forrayt és az amcsi streetballt.

Kovacs
Olvasó

Szrecsko védekezésből korrepetálást???
Ne már. ???

Csippa
Olvasó

Jah, szöszit meg hagyjuk már, igazoltak egy nyugdíjas okostojast….

SZÉKESFEHÉRVÁR
Olvasó

Takarodjatok a jó kur….. pics..a!! Szennyes banda! Simon te féreg, te semmire kellő szar alak! Meg ne lássalak a kávézóba!Takarodj a Mihevcel, meg a mulaliccsal a ótvaros picsába!Cser-Palkovics Úr! Meddig tűrik ezt a gyalázatot???Balássy te s meddig vagy még ilyen nagy marha?

apasas
Olvasó

“Grundkosárlabda a javából”…..?

Milo
Olvasó

???

Bencur2021
Olvasó

4. Negyedben a pecsi amerikaiak gyakorlatilag doboedzest tartottak nem is nagyon vedekeztek rajtuk nem kell csodalkozni h szep szazalekkal be is dobtak oket. Alba edzoje is eleg gyenge h nem tudott belenyulni ebbe a 4. Negyedbe.

SZÉKESFEHÉRVÁR
Olvasó

ez nem edző!! Ez simon köcsöge! Egy kókler!

Mendez
Olvasó

A Falco ellen is a trash time-ban szórta meg magát Bryson és Jones, csak ott észnél volt az edző és tudta kezelni a helyzetet.
Simon meg beletenyerelt megint valami kókler vándorkoldusba.
Vojci a 3 évből kb. kioffolta a második szezont is, mozdulni baromi nehéz lesz ebből 140 millás deal-ből, hazai pályán szinte lehetetlen hacsak Gyuri bácsi ki nem talál valami furfangosat jövő nyáron, remélem ezt még meglépi az öreg mielőtt nyugdíjba vonul….:-)

Dallas
Olvasó

Baszus,az első félidőbe majdnem elaludtam,(simma vendég)micsoda másodikat kaptunk.grat nagyot küzdöttek,az Alba évek óta : jó keret,de semmi se sikerül….nincs az a nagy szakértő aki tényleg értené mi van ott…

Boban
Olvasó

A probléma forrása: Simon Bazsika és Balássi Jimmyke.

Mendez
Olvasó

Ennyi?
Tegnapi körmend-Falconál nagyobb volt a szád!

Boban
Olvasó

Mire gondolsz? 🙂 Jogos, itt a verekedés elmaradt.

Csippa
Olvasó

Verekedés? Ilyen 3 év után ekkora büdzséből már mindkét városban vasvillával kergették volna ki Simont a szántóföldre ..

Dallas
Olvasó

Üdv. bocs de leírod részletesebben ? ugy értem mit rontanak el ök ,tudod az örök igazság hogy nem nekik kell már bedobni,pénzfizetési gondok?, vagy mit csinálnak rosszul ? Vojvoda : én csak annyit látok nála hogy egyszerüen túl van a fénykorán,amikor idejött Szolnokra és elötte Paks,én akkor éreztem azt az EXTRA klasszist nála hogy róla szóltak a cikkek,de én már a Szolnoki utolsó 1-2 évében se láttam benne ezt,persze akkor is jó volt,de már nem voltak azok az igazi EXTRA meccsek,a félpályás,12-15 m-es triplák, a negyedek végén-támadóidők végén,pontosabban voltak, csak már ritkán estek be,én legalábbis igy emlékszek rá,hogy a védjegye… Olvass tovább »

Boban
Olvasó

Hogy mit? Mit nem? Légiósok, vezetőedző. Ez mondjuk két elég fontos dolog. Nem látod, vagy nem akarod látni?

Dallas
Olvasó

Bakker nehéz veled normálisan beszélgetni…. Én nem vagyok Fehérvári,nem vagyok annyira képe mi van nálatok….csak mindig azt olvassa az ember hogy drága-jó légiósok,aztán valami nem stimmel.

Rantotta
Olvasó

Válaszolok én. A bajnok csapat után Simi már ki akarta rúgni Bánét, de az ugye gáz lett volna. Mutyiba idehozta a spanyolt, Dzunicsnak nem adtak lóvét a légiósokra, nem tartottak meg egyet se a bajnokcsapatból. A kevésből is sikerült egy bronzérmes csapatot összehozni, abból kérte Báne hogy tartsák meg Simpsont vagy Hortont. Egyik sem maradt, még kevesebb jutott légiósra, plusz elkezdték fúrni Lórit is, hogy véletlen se sikerülhessen semmi. Ebbe már belebukott az edző és a csapat. Jött a spanyol vonal, egy nagy szar volt az egész, de majd jövőre. Megint bukta közben Ivánt is sikerült elüldözni, Ákossal összeveszni, Lórit… Olvass tovább »

Csippa
Olvasó

Hagyjad, erre már úgysem tud értelmesen válaszolni …

Boban
Olvasó

Nagyjából így.

Dallas
Olvasó

Aham ,értem,viszont eszembe jutott valami( nem igaz már rég eszembe jutott) Ha ténylegesen(relative pontosan) NYILVÁNOS lenne a csapatok költségvetése sokkal könnyebb lenne látni ki az aki az 5-6 és ki az aki a 10-12 E dolláros légiósokat igazolja,és persze ez a Magyarokra is igaz,amikor nekünk( Szolnok) elkezdett dölni a saját adóforintunk(közpénz) akkor se igazán tudtuk mennyi az annyi csak sejtettük van böven .ezek nékül nehéz eldönteni hogy mennyit is ér a csapatok kerete.Hadd meséljek el egy “vicceset?” : anno bérletvásárlásnál lenn a földszinten(csarnok elött) ment a viccelödés : Tudjátok hogy hova kell húzni majd az x-et 🙂 persze persze,tudjuk .)… Olvass tovább »

Wilson
Olvasó

Szép volt!

23 pont előnyről kikapni egy gyenge Pécstől úgy, hogy 103 pontot kapunk és 2 légiós ver meg minket!
Szerintem jobban teszitek, ha haza se jöttök, szerencsétlen banda kezet foghattok a focistákkal!
Grat a Pécsnek!

Kovacs
Olvasó

Az komoly volt!
Gratula Pécsre!

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Akinek ez a Pecs 66 pontot tud dobni egy felidoben…

Boban
Olvasó

Szégyen. Menjetek a picsába. Bohócok. Sikerült szétkúrni Fehérváron a kosár, a kézi és a focicsapatot is.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés