Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Pécsen tervezgetik az élet beindítását

Közlemény.:

:

HIRDETÉS

Hétfőtől lépnek hatályba a sportrendezvényekkel és edzésekkel kapcsolatos intézkedések: a rendelet értemében sportrendezvény nézők nélkül, zárt körülmények között Magyarország egész területén megtartható, illetve megengedett a sportegyesületek által szervezett, valamint az amatőr sport, a szabadidős sport és a tömegsport célú edzésen való részvétel.

Ennek kapcsán a ratgeberakademia.hu adott ki közleményt a hivatalos honlapján:

Tisztelt Szülők, Kedves Sportolóink!

Amint azt a különböző médiumokban hallhatták, olvashatták, a Kormány 170/2020. (IV. 30.) rendelete május 4-től, hétfőtől engedélyezi a sportegyesület által szervezett, valamint az amatőr sport, a szabadidős sport és a tömegsport célú edzésen való részvételt.

Akadémiánk nagy örömmel fogadta a korlátozások bennünket is érintő enyhítését!

A fokozatosság elvének eleget téve azonban kérjük mindannyiuk további türelmét és kitartását annak érdekében, hogy sportolóinkvisszatérését a legnagyobb felelősséggel biztosíthassuk.

A Pécsi Tudományegyetemmel kiváló kapcsolatban vagyunk, az intézmény orvosai és kutatói nagy számban vesznek részt a koronavírus elleni küzdelemben, természetes tehát, hogy kikérjük a véleményüket, hogy az Akadémia újranyitása biztonságos körülmények között történjen meg.

Ennek értelmében az elkövetkezendő napokban e-mail-ben és a közösségi oldalainkon kapnak tájékoztatást arról, hogy játékosainkkal mikor és milyen feltételek mellett kezdjük meg az edzéseket.

Reméljük, hamarosan azt az örömhírt is közölhetjük, hogy a Rátgéber Kosárlabda Akadémia a megszokott rendben ismét megnyitotta kapuit.

Jó egészséget kívánunk!

A Rátgéber Kosárlabda Akadémia vezetősége

Fotó: pexels.com

HIRDETÉS
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
HIRDETÉS


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook