Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Pécsen sosem lesz öt légiós”

Csirke Ferenc megtehetné, hogy átalakítja a szerkezetet és Taylor is játszana irányítót, de ezt nem szeretné, túl sok energiát venne el.:

:

Nincs könnyű helyzetben a PVSK-Veolia NB I-es férfi kosárlabdacsapata, az egyik irányítóra, Simon Kristófra ugyanis bokasérülés miatt hetekig nem számíthat Csirke Ferenc vezetőedző.

– Egy sérülés sohasem jön jókor – mondta a BAMA.hu-nak Csirke Ferenc, a PVSK-Veolia vezetőedzője. – Magyar irányítópárossal vágtunk neki a szezonnak, ilyet rajtunk kívül csak a Paks csinál. Elég bevállalós dolog ez. Mi egyrészt azért döntöttünk emellett, mert bízunk a két játékosban, másrészt nálunk sosem lesz öt légiós. Simon Kristóf volt a csereirányítónk, de megesett, hogy együtt játszott Pongó Mátéval. A kiesése miatt eggyel kevesebb olyan kosarasunk lesz a pályán, aki labdával együtt is tud játszani, és nem mellesleg ő a jobb védők közé tartozott.

S hogy mi lesz a megoldás? A szakvezető úgy fogalmazott, megtehetné, hogy átalakítja a szerkezetet és Taylor is játszana irányítót, de ezt nem szeretné, túl sok energiát venne el az amerikaitól. Inkább arra szavaz, hogy Pongó pihenőidejében Bíró Leventének adnak lehetőséget – meglátják, miként reagál erre. Az ugyanis biztos, hogy Pongó Máté egymaga nem tudja elvinni azt az öt-hat hetet, amíg Simon Kristóf lábadozik.

Fotó: Zsu

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
balldontlie Recent comment authors
balldontlie
Olvasó

Olvastam egy interjút, ahol írták, hogy a Pécs költségvetése 20 millával több, mint eddig volt. Sajnos ez nem egy óriási pénz, de kosárlabdában számít azért. Mindenképp megsüvegelendő, ha kitartanak amellett, hogy 4 légiós van csak-bár nem tér ki arra, hogy ennek elvi vagy anyagi okai vannak-, viszont akkor, ha most játékosfizetésre volt több pénz, nem feltétlenül sáfárkodtak jól. Horti mondjuk egy stabil teljesítményt hoz, év elején nem mondtam volna, hogy nyer vele a Pécs, de ahogy most játszik, kicsit rámcáfol. Nálam Ciric leigazolása lóg ki a sorból, mert nála azért x perc után rohamosan fogy a levegő. Úgy összességében azt… Olvass tovább »

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés