Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Pécsen nyert a Kecskemét

Váradi Kornél csapata végig uralta a találkozót.

PVSK-VEOLIA – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 73-83 (18-24, 17-17, 21-22, 17-20)

Playout 4. forduló
Pécs
Cziffra Cs. Zs., Farkas G., Makrai M.

PVSK: Ruják A. 6/3, Funderburk 14/9, Lewis 12, Budimir 11/9, Brkics 14. Cserék: Dragasevics 3/3 , Krivacsevics 7, Demeter 6/6, Carev -.

Kecskemét: Wittmann 16/9, Thomas 17/3, Jaramaz 13/6, Kucsera 11/3, Karahodzsics 4. Cserék: Dramicsanin 12/12, Lukács -, Horti 10, Körmendi -.

Jó mérkőzést hozott a találkozó első negyede. Mindkét csapat remekül dobott, a KTE távolról is jól célzott. Jaramaz, Wittmann, Dramicsanin és Kucsera is betalált távolról. Ennek ellenére sokáig felváltva vezettek a csapatok, Váradi Kornél együttese a negyed végére rázta meg magát. Ekkor hat ponttal is megléptek, időt is kért a Pécs. A negyed végén Budimir büntetőkből talált be, de az utolsó kosár Kucseráé volt. 18-24.

Krivacsevics szerezte a negyed első kosarát, 20-14 volt a táblán. A jól játszó Kucsera kétszer is villant a másik oldalon, 9 pontnál járt már a fiatal kecskeméti. A tízet Thomas tette közé, jött is az újabb hazai időkérés. A pécsiek azonban továbbra sem kapták el a fonalat, a KTE akarata érvényesült, Rujákék futottak az eredmény után. Wittmann nagyon jól elkapta a fonalat, hazaiknál pedig Brkics teljesítménye érdemel dicséretet. 35-41.

Brkics duplájával folytatódott a mérkőzés, amire Kucsera válaszolt. Ruják is betalált, jól jött ki az öltözőből a Pécs. Thomas triplája sem szegte kedvüket, Funderburk válaszolt rá. Ruják triplája után már csak kettő volt közte. Jaramaz és Budimir is betalált, utóbbi ráadásul triplát dobott, így egyre olvadt a KTE előnye. Horti kétszer is betalált közelről, Dramicsanin triplája pedig ismét megnyugtatta a vendégeket, gyorsan visszavették az irányítást. Hiába talált be Funderburk, Dramicsanin újabb hármasa szottyant a pécsi gyűrűbe. Jaramaz duplája után tizenegy is volt közte. A hazaiak ezen kicsit tudtak kozmetikázni, de így is hátrányból várhatták az utolsó etapot. 56-63.

Wittmann triplája adta meg az alaphangot az utolsó negyednek, Budimir ugyanis azonnal válaszolt rá, majd újra Wittmann triplája jött, erre Funderburk válaszolt. Jaramaz közelről talált be, rengeteg pont született a negyed elején. A folytatásban is nagyon jól dobott a KTE, őrizte tíz pont körüli előnyét. A pécsiek mindennel próbálkoztak, az akaratra náluk sem lehetett panasz. A jól játszó vendégek megérdemelten nyerték meg a találkozót. 73-83.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Pvskpanthers Recent comment authors
Pvskpanthers
Olvasó

Szurkolók: Amit a Feri felépített nyolc év alatt, azt nem lehet egy év alatt tönkretenni!

PVSK vezetőség: Na fogd csak meg a söröm!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés