Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Vezet a Pécs

Izgalmas, szoros meccs volt.

Pécsi VSK-Veolia - JP Auto-Jászberényi KSE 77-73 (23-24, 22-16, 20-16, 12-17)

Negyeddöntő, 1. mérkőzés
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, 2200 néző
V.: Papp P., Györffy P. A., Fodor A. (Bernáth A.)

PVSK: Pongó 10/3, Taylor 29/6, Csirics 10/6, Budimir 9, Horti 19/9. Csere: Wright -, Demeter -.

JKSE: Pitts 21/6, Rakics 8/6, Brbaklics 6/3, Alekszandrov 8, Pantelics 21. Csere: Czirbus 4, Ruják 2, Kerpel-Fronius 3/3,

Remekül tüzeltek kintről a csapatok, eleinte fej-fej mellett haladtak a felek (13-13). Az első negyedet végül eggyel nyerték a vendégek (23-24).

25-32-nél már héttel vezetett a JKSE, aztán rákapcsolt Horti, így fordított a PVSK. Továbbra is inkább a baranyaiak domináltak, Taylor büntetőivel, öttel vezetett a PVSK (45-40).

Lazics eltiltás miatt csak a lelátóról figyelhette csapatát (fotó: Zsu)

A kék-fehérek azonban nem adták fel, Rakics és Pitts is hozta a pontokat. Taylor tempója zárta a harmadik játékrészt, 65-56-ra mentek a hazaiak.

Nem hagyta magát leszakítani a jászsági együttes, habár egy darabig még magabiztosan ment a Vasút. A hajrához érve szigorított védekezésén a JKSE, és visszajött a meccsbe (74-71). Sok volt a hiba mindkét oldalon, a hajrá végül Csirke Ferenc együttesének kedvezett.

Pitts és Csirics harca a palánk alatt (fotó: Zsu)

41 hozzászólás

41
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
12 Comment threads
29 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
IronikusJkseMásikVégétFújdMegjászberényi_seprűKoops Recent comment authors
Jkse
Olvasó

Gratulálok a Pécsnek nagy szó, hogy két iylen szoros meccset is megnyertek. Nem akarok bírózni de teljesen elegem van belőlük! Sztem még nem kell feladni látszott, hogy van esélyünk Pécsen ha Alexandrov már majd tud játsszani 30 percet és formába jön lehet egyszer összejön idegenbe de ehhez szükség lesz szerencsére is mert úgy érzem mindkét meccsen a Pécsnek volt.
Ez nem von le semmit az érdemükből!
A következő meccs nagyon fontos lesz, meglehet fordítani a lélektani állapotot ha végre megszűnik a pécsi átok.
Gyerünk Berény!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Reméljük, hogy a Berény jut a négybe !!! SZERETLEK titeket. 😉

Koops
Olvasó

Már csak te hiányoztál ide 😀

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Tudom, édes, tudom! 😉

hp12
Olvasó

Részletekbe nem mennék bele, mindkét oldal a saját szemszögéből nézi a dolgokat, sok mindent nehéz volt átélni a meccsen, de remélem, hogy hideg fejjel, egy kicsit dacból is megfordítja a csapat ezt a párharcot. Hajrá JKSE !

SCS78
Olvasó

Semmi gond srácok
Nagyobb különbséget vártam azok után hogy hetek óta a légiósaink nincsenek edzésben és meccs ritmusban.
Kedden egyenlítünk otthon és
péteken újra nekifutunk.
Ez a lufi még nem pukkant ki hiába a sok vereség.
Összerázódik a csapat és hozzuk amit az alapszakaszban

jászberényi_seprű
Olvasó

szép remények

panther
Olvasó

“nem mert beszólni”

Így helyes.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Amiket szerettem volna ideírni, azokat Csirke Ferivel megbeszéltük meccs után. Egyezségre nem jutottunk, talán így is van rendjén. A zsűriasztal bal oldalán ülő két személy (egy hölgy és egy fiatal fiú) viselkedése hagyott maga után kívánni valót, akárcsak az ellenőr fellengzős megnyilvánulásai a meccs után a csarnok mellett. Ami a pályán történt, nem értékelem. A lelátón elmaradt a beígért “hangrobbanás”, a 10 félrészeg suhanc kiabálása által keletkezett zajocska hanghullámai még a túloldalig se jutottak el, 25 jászberényi leszurkolta a 2000 pécsit. Teszem hozzá intelligens volt mindkét oldal! Kedden folytatás, kíváncsian várom, több szempontból is! ?Semmi nem dőlt még el, ha… Olvass tovább »

panther
Olvasó

Ne haragudj, de akinek a viselkedése ma a legtöbb kívánnivalót hagyta maga után, az az általatok istenített Pantelics volt. Alább már leírtam, hogy miért gondolom így.

Sajnálom, hogy a pályán történteket nem értékeled, kíváncsi lennék a véleményedre, tényleg.

Nem értem miért kell belerúgni a pécsi “B” középbe, még ha valóban vékonyka is, és a pécsi közönség sem a legvérmesebb.

Egyébként én meg azon az oldalon álltam, ott meg a ti hangotokat nem lehetett hallani, ezt most komolyan mondom.

Amúgy nem Te voltál az a fehér inges fiatalember az első sorban?

Pvsk Fanatic
Olvasó

Azért a te hisztid se volt semmi, amit egész meccsen lenyomtál 🙂 Ahhoz képest, milyen korrekt hozzászólásokat tudsz néha írni, a meccs közbeni korláton áthajolós mocskolódás elég méltatlan volt hozzád. De persze a meccs hevében bármi előfordulhat, csak meglepett. Mondjuk erre a fellengzős stílusra sem értem miért van szükség, igazából végig bírózta a jászberényi oldal az egész meccset, szurkolás nem nagyon volt, csak ökölrázást, meg egy-két középsőujjat lehetett látni, hallani meg semmit. Persze mi is bíróztunk párszor, de amikor kellett azért volt hangja is a csarnoknak. Például akkor, amikor a meccs vége előtt kirohantál 🙂 Kedden másik meccs lesz, remélem… Olvass tovább »

gulyasszabolcs00
Olvasó

“…meccs hevében bármi előfordulhat…” -pontosan, ahogy mondod. Ki tud hozni a sodromból a mérkőzés, alapvetően nem vagyok egy vérmes emberke.
Örülök viszont, hogy veled meg lehet beszélni normális hangnemben a dolgokat itt a fórumon, ha jövőhét pénteken eljutok megint Pécsre megihatnánk egy sört a szünetben! ?

Pécsidrukker99
Olvasó

Nem szoktam ócsárolnin semelyik csapatot, a mai meccsen visszakaptátok akit kellett volna de a Pécs még mindig előttetek van. Ha jövő héten elkapjuk a Jászberényt, majdnem biztos a győzelem. Hajrá Pécs

Mexx92
Olvasó

Ti aztán nagyon szurkoltatok kussban voltatok amikor 9 ponttal mentünk. Mi akkor is nyomtuk tovább amikor mi voltunk hátrányban ez a nem mindegy. Ti nem támogatátok tovább a csapatotokat nehéz helyzetben, na ezen kellene elgondolkoznod mielőtt belénk állsz 😉

Laposvár
Olvasó

Most tényleg a két tízfős tábor veszekszik azon, hogy 2000 ember alapzaján keresztül nem hallották egymást? 😀 Nyomjátok még!

Mexx92
Olvasó

Te máshol kaparjál öcsike. Nektek ez a szezon lefőtt azzal foglalkozzál ?

Laposvár
Olvasó

Ez megint kapufa 🙂

Koops
Olvasó

Te meg mit ugatsz állandóan mindegyik csapatnak? ?
Legalább annyi legyen benned, hogy a pofádat fel vállalod melyik táborhoz tartozol?!?? Mint, hogy inkább hergeled egymás ellen a 2 csapat szurkóloit! ✌️(Laposvár barátunk 🙂 )!!!

jászberényi_seprű
Olvasó

Látom a vereségből fakadó frusztráltságod egy erős üldözési mániát hozott létre benned. A jövő pénteki vereségetek után majd az orvos viselkedése nem fog tetszeni? 🙂 Igen, mindkét oldal sportszerűen, intelligensen szurkolt, főleg Ti jászberényiek, akik percenként kurva anyáztátok a játékvezetőket, valamint az idős mamika, aki inkább áramot akart volna vezettetni a sporikkal mintsem mérkőzést. Pantelic és társai viselkedése után már meg se lepődik rajtatok az ember. A mai produkciótok egy MLSZ rendezvényen 0,5-1 milliós díjazásban részesült volna. Végre nem a kiesés elkerüléséért harcoltok és most túl magas lovon ültetek, ami csúnyán ledobott magáról titeket. Inkább örüljetek, hogy a piros csoport… Olvass tovább »

jaszberenyikse
Olvasó

Érdekes. A legnagyobb rivális klubok szurkolói sem csinálnak olyan felhasználóneveket,hogy pl. “sötétzala” vagy “mte_szopó” vagy “filkó_oboa” vagy “szoPnok” de egy pécsi vagány gyereknek sikerült összehozni egy jászberényi_seprűt. Szégyelld magad. 🙂

jászberényi_seprű
Olvasó

Látom a vereségből fakadó frusztráltságod egy erős üldözési mániát hozott létre benned. A jövő pénteki vereségetek után majd az orvos viselkedése nem fog tetszeni? 🙂 Igen, mindkét oldal sportszerűen, intelligensen szurkolt, főleg Ti jászberényiek, akik percenként anyáztátok a játékvezetőket, valamint az idős mamika, aki inkább áramot akart volna vezettetni a sporikkal mintsem mérkőzést. Pantelic és társai viselkedése után már meg se lepődik rajtatok az ember. A mai produkciótok egy MLSZ rendezvényen 0,5-1 milliós díjazásban részesült volna. Végre nem a kiesés elkerüléséért harcoltok és most túl magas lovon ültetek, ami csúnyán ledobott magáról titeket. Inkább örüljetek, hogy a piros csoport idén… Olvass tovább »

Jkse
Olvasó

Kezd nagy lenni az arc inkább ti örüljetek, hogy szerencsés az évetek!

Ironikus
Olvasó

Te mekkora kretén lehetsz a való életben is…????

panther
Olvasó

Gratulálok a fiúknak, de meg kell jegyezni, hogy ez nagyon nehéz, küzdős meccs volt, amit Taylor klasszisa és Bálint nem remélt extrái hoztak. A Jászberény is dicséretesen küzdött, ugyanakkor nem lehet szó nélkül elmenni Pantelics viselkedése mellett. Nem szoktam ilyeneket írni, de ez az ember egészen egyszerűen nem való sportpályára. Az első perctől az utolsóig végig reklamált, folyamatosan nyomást helyezett a bírókra, hergelte az ellenfelet, stb. Arról nem is beszélve, hogy egy-egy hiba után a saját (!) csapattársai fejét is 5 centiről üvöltötte le. Persze csak Rujákét, Czirbusét, Pittsnek és Alekszandrovnak már nem beszólni… Az már a játékvezetés hibája, hogy… Olvass tovább »

Laposvár
Olvasó

Már megint a csúnya bírók, brühühü… Nem unjátok még? Ti magatok írjátok, hogy 10-ből 9-et buktatok, akkor mi a szart bíróztok? A pécsi öregek már most nem bírják a sorozatterhelést, inenn is simán behúzza a Berény!

panther
Olvasó

Ja, mert a tinédzserkorú Pantelics és a teljesen kifacsart Pitts jobban bírják majd, ugye?

jb17
Olvasó

Sok játékos szeretne dobni “teljesen kifacsarva” meccsenként átlag 20 pontot.

Laposvár
Olvasó

Igen

lizapanna
Olvasó

Elöljáróban leszögezem, hogy -személyes okokból- az egész szezonban szurkoltam a Berénynek, persze a pécsi meccs azért kivétel volt…:)De amit most kedves szurkolótársaim tesztek, az elég gusztustalan, folyamatosan bírózni és centenáriumozni nem oké, ha jól tudom, a középszakaszban nem kellett minden meccset a PVSK-val játszanotok. Nekünk is nagyon jól indult a szekér, aztán egy hatalmas, mély gödörből kikeveredve most megint nagy a küzdés, az akarás. Úgy gondolom, hogy a játékosok megérdemlik mindkét csapatban a főhajtást, ha nem is megy a játék, megteszik a tőlük telhetőt. Jó volt látni a vendég szurkolótábort, igazi ki-ki meccset fogunk szerintem játszani minden alkalommal. A játékvezetés?!… Olvass tovább »

Pvsk Fanatic
Olvasó

Gratulálnom kell a csapatnak, de azért ilyen nyögve-nyelős fos meccset csapatszinten régen játszottunk, talán utoljára a TF ellen…Ha nem játszana nálunk Taylor sima 15 pontos zakó lett volna vége. Rossz volt nézni, ahogy Budimir, Ciric, Wright, Demeter, meg Pongó ma játszottak, mintha a szezon első edzőmeccsét játszottuk volna, annyira dadogott a kezükben a labda. Remélem, hogy csak a nagy tét nyomta meg őket, és ezután a győzelem után visszatérnek a megszokott játékukhoz (kivéve Wright, nála ez a megszokott sajnos…), mert Taylor nem fogja egyedül bevinni a négybe a csapatot. Bálint nem semmi, ahogy ma távolról célzott, de azért jobb lenne,… Olvass tovább »

gulyasszabolcs00
Olvasó

Rendkívül korrekt! Köszönjük!

jaszberenyikse
Olvasó

Nem láttam a meccset így nem tudom megítélni a fújást de Papp mestertől nem sokat lehetett várni. Inkább arra szeretnék kitérni,hogy az elmúlt 10 meccsünkből miért csak egyet sikerült megnyerni. Igen,sok a sérült,nem lehet normális edzésmunkát végezni de ilyen totális összeomlást nem indokol a rengeteg sérült se. Valami nem oké. Az a bizonyos lufi nagyon kidurrant,igaz több hónappal azután,ahogy jósolták itt sokan. Sajnálatos dolog ez tekintve,hogy sokkal több volt ebben a szezonban,reálisan nézve is egy bronzmeccs és mivel 6 éve játszottunk utoljára play offban nagyon szívszorító látni a szenvedést egy remek szezon végén. Egyébként gratulálok a Pécsnek,gondolom Taylorral megint nem… Olvass tovább »

jb17
Olvasó

Örülj is hogy nem láttad.

pbask
Vendég
pbask

papp kapitány jó kis cimbije az meg pécsi.
Ne lepődjetek semmin

S.Pippen
Olvasó

Jönnek a telefonok Pécsről. Sikerült felülmúlni a szerdai meccset, ordas módon elcsalták a meccset a százéveseknek. Kíváncsi leszek, bár már meg sem lepődünk…

Mexx92
Olvasó

Ember te miről beszélsz?
18-15 volt a fault arány akkor miről beszélsz? Inkább a Pantelics kutyátokra rakjatok szájkosarat mert egy kicsit kezd sok lenni belőle. Folyamatosan csak reklamál ha a játékkal törődne eredményesebbek lennétek. Gusztustalan amit művel a pályán ezzel kellene foglalkoznod nem az elcsalással. Előbb gondolkozz mielőtt hülyeségeket írogatsz. Én kint voltam a meccsen folyamatosan kaptátok a bírói hátszelet.
Kedden győzzön a jobbik.
Hajrá PVSK!

jaszberenyikse
Olvasó

Ezt hányszor kell még kifejteni,hogy Pantelics azért reklamál mert hagyják neki? Miért ne csinálná ha sokszor még célravezető is? Nyilván ha röppenne egyből a tekó akkor nem csinálná.

Kosár122
Olvasó

A fullcourt szerint 20 pécsi fault mellett 26 berényi volt… Ez a 18-15 baromság honnan jött?

Mexx92
Olvasó

Te melyik meccset nézted? ?

panther
Olvasó

Ne higgy nekik, csak szívatnak! 🙂

Amúgy meglehetősen bátor dolog úgy véleményt formálni a meccsről, bíráskodásról, hogy nem is láttad…

lizapanna
Olvasó

Nem tudom, kik hívtak, én például kint voltam a meccsen, állítom, nem így volt. Sőt!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés