Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Patai Benjamin felajánlotta a lemondását

“Nem láttam a kellő motivációt a játékosokban és ezért magamat kell, hogy okoljam.”:

:

Mint ismert, a Jászberényi KSE hazai pályán 68-86-ra kikapott az Oroszlánytól hazai pályán. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a hazaiak vezetőedzője, Patai Benjamin felajánlotta a lemondását.

33 hozzászólás

33
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
19 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
25 Comment authors
SzimbaHányingerTóth Lászlóhp12Columbo Recent comment authors
Szimba
Olvasó

Színvonalas playout-ra van kilátás! Mínusz X Mínusz az + !!
Mindenesetre sajnálnám a ZTE-t ha kiesne,mert ez a berény nem érdemelné meg,hogy bent maradjon(a szurkolókat tisztelem,minden meccsre kisérték a csapatukat,ők megérdemelnék az 1 osztályt)!A lebonyolítás igazságtalan,lehetőséget ad arra ,hogy csak egy hónapot vegyünk komolyan a bajnokságból!

Tóth László
Olvasó

Apa kezdődik !

hp12
Olvasó

De mi lett a vége: elfogadták ?

Columbo
Olvasó

A PATKÁNYOK MÉG NEM HAGYTÁK EL A SÜLLYEDŐ HAJÓT MÉG A CSARNOK ÉPÍTÉSBŐL VÁRJÁK AZ APRÓ PÉNZT AMI LEESIK!!!!!!

hopehely
Olvasó

A patkányok hagyják el elsőnek a süllyedő hajót, egy igazi KAPITÁNY…SOHA!!!

Bezse
Olvasó

Tudja valaki hogy kitalálták-e már a “vén hülyék” hogy mi lesz az alsó házzal? Ébresztő, csak 3 forduló van hátra!

MAFCdrukker
Olvasó

Annak tükrében lepett meg, hogy pár napja a Tripladupla podcastben még teljesen derülátó volt, azt hangoztatta, hogy jó úton járnak. Ráadásul még csak egy hét telt el a JKSE első bajnoki győzelme óta, tehát két meccs rossz tapasztalata alapján hozta meg a döntését. Kiváncsi vagyok, mi lehet a háttérben…

garcia
Olvasó

A legelők királya és a csicskái eleget szapúlták ahhoz tudatlanul, hogy inkább továbblépjen.

Bogyó82
Olvasó

Szabinak meg a többi fiatal tudatlan negatív berényi fórumozónak írnám, hogyha itt most kiesünk, akkor nincs piros csoport meg zöld csoport meg majd egy kis pihi után visszajutunk.. nem..itt akkor vége, lehúzták a rolót egy nagyon-nagyon hosszú időre!
Csak ugye nem mindenki 20 éves.. Itt azért még az idősebb korosztály is szeretne majd a közeljövőbenn is első osztályú kosár meccsre járni.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Így arc és név nélkül könnyű tudatlannak nevezni valakit, ellenben kérlek ne haragudj rám, hogy 21 évesen hosszútávon szoktam gondolkodni az élet minden területén. A JKSE 10 esztendeje immár évről évre akar túlélni, ergo egy folyamatosan növekvő lufi a klub. Itt az eredménye…

A rolót neg közel sem húznák le egy kiesés esetén, sőt… itt csak vezetőség váltás kell, és számtalan helyről megnyílnának a csapok. És akkor az idősebb korosztály is járhatna első osztályú meccsekre, és nem lennének olyan negatívak, mint amilyen elmondásod szerint én vagyok. Más kérdés, hogy az elmúlt 2 évről mégis milyen pozitívat kellene írnom ?

Hidegzuhany
Olvasó

Szerintem az a tudatlan aki tudatlannak nevez tenni akaró fiatalokat !!!

Tudodki
Olvasó

Csiki megtudja mennyit keres egy A csoportos edző, akkor elvállalja azt is a JKSE-nél a maradék hónapokra…

Viccet félretéve, az megvan már, hogy ki indul Jászberényben majd NB2-ben? Az öregfiúk Csabival Pistivel, vagy a jelenlegi csapat maradéka, akik a B csoportból is kiesnek majd?

Egy a lényeg a vezetőség síri csendben lapít… Tényleg olyanok, mint a szar a fűben!

Heindrich
Olvasó

Ez meglepett, máshol vártam lemondást…

Skcforever
Olvasó

Csak engem zavar, hogy majdnem az egész szezonra basztak rá, és a bajnokság lebonyolításában bízva azt remélték, hogy majd az utolsó hónapokban 2 playout meccsel majd megoldják? ? tudom most majd nekem jönnek a berényiek, de komolyan, szüksége van ilyen vezetőségre az első osztálynak? ? szerintem nem. Mint csapat biztos szükség van 1 Jászberényre, legalábbis sokan szeretik őket, de az elmúlt 1-2 év után nem lenne korrekt pl egy Nyíregyházával szemben ha nem lenne kiseső/feljutó. Bocsi, csak ez kijött. Pacsi

Pbask
Olvasó

Így van.
Elmond mindent ezekről a semmirekellőkről.
Lóvé a zsebbe, végét azért megnyomjuk, mintha mi sem történt volna.

Skcforever
Olvasó

Köszi, akkor nem csak nekem tűnik így. Nem fogok hazudni, korábban már leírtam, hogy szívem szerint nekem a Berény hiányozna a legkevésbé, semmi utálat, egyszerűen így érzem. Viszont ez már nem erről szól, dühítő, hogy az első osztályban ilyet meg lehet csinálni a lebonyolítás miatt, MKOSZ léphetne valamit.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Szerintem minden józan gondolkodású jászberényi egyetért Veled. Pont ugyanígy látom én is. A legjobb dolog ami történhet velünk az, hogy kiesünk és egy új vezetőség felépít egy klubot, amely nem egy lufiként üzemel az első osztályban. Erre minden lehetőség adott is, csak azt az egyetlen egy gátat kell megszüntetni. Nem hiszem el, hogy a vezetőség ebben örömét leli…

Skcforever
Olvasó

Mint feljebb leírtam, nem Berény áll a szívemhez a legközelebb, viszont kívánom nektek, hogy ez a probléma megoldódjon, minden józan ész ezt kívánja.

Motoros
Olvasó

Szépszemű, szerintem te akarsz lenni az elnök ?

Hányinger
Olvasó

Bocsi, nem figyeltem eddig! Akkor, a tehénpásztor a szépszemű!!?? ????

jolly joker
Olvasó

Igazad van ez a Berényi vezetés jó nagy pofán verést érdemelne cserben hagyták a szurkolókat és lezüllesztettek mindent a kosár körül !!!!!!!!!!

jolly joker
Olvasó

Pista anyádnak nyomd a mínuszt !!!!!

Bogyó82
Olvasó

Haggyuk már ezt a hülyeséget!!
Mi lenyomtunk 11 meccset az u 20 as csapattal és 1 légióssal!!
Szalay azt szajkózta állandóan, hogy az eredmény nem számít, csak a kosárlabda jövője.
Most meg itt rámegy mindenki a tabellára..

anonymus
Olvasó

Esetleg egy petíciót nem akarsz kezdeményezni, hogy a Berény mindenképp kiessen? Biztos sokan aláírnák itt a kommentelők között.?

Bogyó82
Olvasó

Sajnálom, hogy így alakult. A jelenlegi berényi keret nem rossz, sőt ha így állunk össze szezon elött, akkor a rájátszásért játszunk véleményem szerint. Itt sajnos előjött, hogy a fiatal edző nem tudta a nála idősebb játékosait kellöképpen motiválni.
Szerény véleményem szerint ide egy kemény kezű rutinos edző kell, akire felnéznek a játékosok.
Csak a Berény!

Pbask
Olvasó

Alapból hálátlan feladat volt egy ilyen csapatot átvenni. Játekosok,edzők jöttek-mentek, csapatkohézió nélkül semmire se lehet menni ebben a sportágban.

Egy szurkoló
Olvasó

Szép estét kívánok!Sajnos ami itt folyik Jászberényben az már nem csak a vicc katagóriát súrolja hanem mint a nyilatkozatban is elhangzik nagyon bajok vannak…Néztem a Mindigtv-n a meccset de többet nem fogom mert a családom többet ér(szurkoltam volna de minek) mint ez a nyomorult bagázs..Most komolyan.Ezért a teljesítményért még fizetnek is..Hihetetlen..Eladott labdák tömkelege plusz kihagyott 100 % ziccerek..A büntetőkről nem is beszélve..Szégyen és gyalázat..Persze ez a zsoldos banda a bajnokság végén tovább áll,a vezetőség marad..NB1/B csopi..:( 🙁

Mendez
Olvasó

Hosszúra sikerült a pályafutás!

MagyarFerenc
Vendég
MagyarFerenc

ZTE edzője is követhetné.

Zsola81
Olvasó

Helyes. El kell fogadni, aztán valahonnan leakasztani egy kemény kezű szerb edzőt, akinek lesz tekintélye. Egy ilyennel talán lenne esély a Zalaegerszeg ellen egy esetleges play out-on.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Nincs idén 2 meccses Play-out. Nagyon helyesen, teszem hozzá gyorsan.

Prophet
Olvasó

Ez a gyerek azt hiszi, hogy Playstation-ön játszik karrier módot? :DDDD

ldd
Olvasó

Korrekt.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés