Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Parázs meccsen magabiztosan nyert, fordított a párharcban a Körmend

Henry és Mesicek is a kiállítás sorsára jutott.

Egis Körmend – MVM-OSE Lions 84-71 (27-21, 21-14, 19-14, 17-22)

Rájátszás, negyeddöntő, 3. meccs
Körmend, Városi Sportcsarnok
V.: Kapitány Gellért, Goda László, Nagy Viktor (dr. Gincsai János Péter)

Körmend: Stokes 13/3, White 18/3, Takács -, Szavics 21/6, Gordon 16. Cserék: Kenéz -, Martinez -, Ferencz 8/6, Durázi 2, Henry 6.

Oroszlány: Ihring 13/3, Mesicek 26/6, Carev 11/3, Calhoun 8/3, Molnár 4. Cserék: Ruják 2, Parrish 7/3, Dorogi -, Tóth -.

White triplájával indult a találkozó, Molnár zsákolásával válaszolt az Oroszlány (3-2). Hiába Gordon kosara, Molnár újfent üresen maradt a túloldalon. Feszült volt a találkozó, már az első negyedben volt a játékosok között egy kis szóváltás, de ami ennél is lényegesebb volt, hogy kezdett ellépni a Körmend, időt is kért Sebastjan Krasovec (12-4). White kosarával már a tíz is meglett közte, de Mesicek azonnal el tudta állítani a vérzést egy hármassal (14-7). Próbálkozott az OSE, de egyelőre minden kosárra volt reakciója a vasiaknak, így nem tudott közelebb férkőzni a vendég alakulat (23-14). A hátralevő időben érdemi változás nem történt a játék képét tekintve, magabiztos előnyt épített ki az első negyedben az Egis Körmend, de egy nagy hajrával feljött hatra az Oroszlány. 27-21.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

Henry szerzett kosarat a második negyed elején, Mesicek távolról reagált, így pedig már csak öt volt közte, igaz, erre azonnal jött öt pont a körmendiektől, visszaállt a tízpontos differencia, White egylábas középtávolija után időt pedig kért Sebastjan Krasovec (36-24). Ferencz már a második távoliját szerezte, míg a túloldalon Mesicek távoli duplája esett be, de White is jól célzott, elkezdett nyílni az olló (41-26). Bár arra is volt lehetősége a körmendieknek, hogy húsz ponttal is elmenjenek, ezen belül tudott maradni az Oroszlány, elsősorban Mesicek és Ihring ponterős játékának köszönhetően, sőt, Calhoun büntetője után már csak tizenegy volt a különbség (46-35). Gordon mindkét egypontosát a helyére küldte, ami mint végül kiderült, a félidő utolsó kosarai voltak. 48-35.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

A fordulás után Stokes és Mesicek kosaraival nyitottak a csapatok, majd előbbi még kétszer eredményes tudott lenni (54-37). Hiába próbálkoztak a vendégek, továbbra sem tudtak közelebb férkőzni, magabiztosan kosárlabdázott a Körmend, amely Stokes tripláját követően már húsz ponttal vezetett (59-39). Egy vendég időkérés után Parrish kosarára Durázi válaszolt egy zsákolással, nem tudott váltani az Oroszlány, kezdett eldőlni a találkozó (65-43). A záró etap előtt még egy kicsit tudott kozmetikázni az eredményen az OSE, de ez csak arra volt elég, hogy bejöjjenek húsz alá a vendégek. 67-49.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

A záró felvonás elején Calhoun vétett sportszerűtlen hibát, Henry büntetői mentek be (69-49). Carev és Ruják is hozzátett két-két pontot, ezúttal Antonisz Konsztantinidesz is időt kért (69-53). Gordon közelije után Parrish nehéz saroktriplát szerzett, majd Mesicek büntetői is behullottak (71-58). Jókor jött Gordon zsákolása a hazaiaknak, így meg tudták állítani a vendégek nagy felzárkózási kísérletét. Bár minden egy lapra feltéve próbált támadni az MVM-OSE Lions, innen már nem volt visszaút a vendégeknek, az Egis Körmend magabiztosan kosárlabdázva húzta be a mérkőzést, ezzel megfordítva a párharc állását. A találkozó krónikájához hozzátartozik, hogy egy meccs végi összezördülés miatt Henry és Mesicek is a kiállítás sorsára jutott, miután összeakaszkodtak. 84-71.

A párharc állása: 2-1 a Körmendnek.

Fotók: Bálizs Zsuzsa

81 hozzászólás

81
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
18 Comment threads
63 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
39 Comment authors
Körmend TáborPiros TakaróMarillionKeller Ákos CicájaOroszlanyi Banyasz Recent comment authors
Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

A youth-nak nem jutott tegnap jegy, vagy mi történt? 🤔

Keller Ákos Cicája
Olvasó

Valami köcsög felkezdte ezt a facebook csoportotokban, de honnan veszitek, hogy nem volt a Youth?

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

“Felkezdte”
Jóember, azt azért vágod, hogy, mennyire gáz manapság ez a felkérdezés, felkezdés szóhasználat? (nem, nem küldök telefonszámot, mert ez lenne a következő…és b+ mi vagyunk a nyugdíjasok)
Nos…tehát miért nem volt a youth?

PL
Olvasó

Jóember, Te most minden szarba belekötsz? Abba is, hogy itt ki milyen szót használ? 😂

A szó, hogy “felkezdte” egy általánosan használt szó, legalábbis felénk. A felkérdezéshez semmi köze.
Felkezdeni = valamit elkezd terjeszteni, pletykálni, stb.

Másik: vicces, ahogy a Youthról kérdezgetsz…ha nem válaszol, mi lesz? 🤣🤣🤣

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Semmi. Érted, ugye?

Endre
Olvasó

Te miről beszélsz megint? 😀

Piros Takaró
Olvasó

Nem csak nyugdíjasok vagytok ezek szerint, hanem balfaszok is 🙂 Neked nem édes mindegy, hogy ki milyen szavakat használ egy internetes fórumon? Ti csak szurkoljatok a kosárlabdának meg nyaljátok mindenki seggét úgy ahogy eddig is.
Ahogy egy kolléga idézte korábban: Vesszenek az árulók⚒️⛏️🛠️🔨

Körmend Tábor
Olvasó

Ott voltunk, de a gyengénlátás a korral jár.

Böcskey Attila
Olvasó

Hihetetlen, hogy néhányan mi mindent próbálnak belemagyarázni a meccsekbe. Itt az eredmény az értékmérő, a többi csak mellékzönge. Volt három meccs, amiből az elsőt jó játékkal nyert az OSE, aztán a második és harmadik meccsen jobb volt és nyert a Körmend. A kiállításról annyit, hogy Mesicek jó játékos, viszont a boksz nem része a kosárlabdának. Nem szeretném dicsérni a bírókat,de azonnal jelezték a kiállítást, jogosan. Az OSE szurkolókkal szerintem semmi gond nem volt, tanulhatnának tőlük a filkó és a Sopron dekadens tábora!

SzhelY
Olvasó

pedig ők a legnagyobbak

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Ne is dicsérd a bírókat, mert nem lenne miért…Mesicek kiállítása jogos, de ha előtte véget vet a bíró a körmendi két alattomos faultnak, akkor nincs miről beszélni. Ügyes volt, leginkább Fepu…a többi történelem.
A második meccsen a földön fekvő , labda nélküli Burns-be gyalult bele “véletlenül” a körmendi harcos, aztán tegnap csináltak egy 1-1 kiállítást Nímand vs párharc MVP között.
Három évtized nagy lemaradás, szoknunk kellene a stílust, de ezt inkább nem.

PL
Olvasó

Unalmas ez az kamu áldozati póz!
Ugy csináltok, mintha tegnapelőtt jutottatok volna fel az első vonalba….

Milyen nímand? Milyen körmendi harcos? Mivaaaan? Meg szándékos sérülés okozása?

Ember. Inkább feküdj le pihenni.

Kezd baromira unalmas lenni,az, hogy eljátszátok a mi mindenkitszeretünktisztelünk müsort, közben meg kibújik a szög a zsákból.

Picsogtok, panaszkodtok, vádaskodtok…unalmas már.

Egyébként nem értem, miért a Körmendhez méritek magatokat. Nem mi tehetünk arról, hogy 30 év után jutottatok vissza. De ha így haladunk, az is a mi hibánk lesz 😂😂😂

Marillion
Olvasó

Miért kell ilyen ellenséges lekezelő hangnemben beleállni másokba? Velünk megteszitek mert Falcosok vagyunk,de velük azért ez kissé erős! Volt véleménye elmondta…a szúrkolási kultúra: mindenkinek a saját tábora szúrkolása a NO1. ők nem a beszólás meg a balhé keresés szúrkolói!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

A zsák, meg a szög. Aha.
A feljutás első pillanatában jeleztük, hogy mindenkivel jó kapcsolatra törekszünk. Első meccs veletek. Nem mi hívtuk meg magunkat egy rekesz sörre a Kónyában. Az amúgy youth kocsma? 😉
Picsogás? Kiscsillag, az nálatok van az első meccs 38. percétől. 😁
Mi továbbra is élvezünk minden pillanatot.

Motoros
Olvasó

Az a gond kicsi vájár, hogy elhittétek mindanyian🤣.
Aztán szembejött a valóság😂.
Sirjatok,picsogjatok mint az 5 éves óvodások👶.
Nyugodjatok meg és menjetek vissza a bányába.
Ott a helyetek🦔🦔🦔🦔

pirosf
Olvasó

Módositanám úgy,hogy mindenki nyugodjon meg és menjetek vissza a Kónyába. 🙂

Nem kell itt kelteni a feszkót senkinek,felesleges.
Mindkét tábor tökéletes,úgy ahogy van,a körmendi mindig is az volt,az oroszlányi meg szintén,jól nyomták minden körmendi meccsükön.

rickipicasso
Olvasó

Ez a playoff. Nüanszok döntenek. A csapatoknak mentálisan is készen kell állnia. Mesiceket frusztrálta egész meccsen, hogy állandóan kettözték, nem volt könnyű dobása és könnyű passza sem. Elfáradt, ez jött ki a kiállítás elött. Fejben szétesett, az ököllel való ütésre, ami fejre irányul, mindegy mi az oka, nincs magyarázat. Ilyenért nem lennék meglepve, ha plussz meccsre is eltiltanák.

Dudi
Olvasó

A két kiállított játékos akkor nem játszhat pénteken?
Akkor a Körmend jobban jár… sztem.

ejjha
Olvasó

Osenak sokkal rosszabb lett a rotációja. Mindenképpen a körmend jár jobban, mert White a szlovénhoz képest egy nagy nulla. Ráadásul ahogy látszott már nem játszik az Ose centere, gondolom akkor történt valami, amikor a tv-s meccsen szándékosan rávetődött a fekvő játékosra a körmendi légiós. Mesicek hülye volt, mert felült a dumának. Valahogy a körmendi légkör átivódik a játékosokra, bár tisztelet a kivételnek. Fura, hogy mennyien utálják a körmendieket, ellenben senki sem áll ki mellettük.:D

red-black01
Olvasó

Csak egy dolog, látom te vagy az ügyeletes szakértő és megmondó gyerek:
Henry-t állították ki.😂

PL
Olvasó

Miez?
A Napsugár Óvoda homokozójában lévő vita egy kannáról, hogy ki kell mellettünk állni?
Kit érdekel ez szerinted?
Sírva fakad itt bárki, ha valakik nem állnak ki bárkiért ?

Egyébként milyen White gyengébb? Henry lett kiállítva…
Egyébként milyen szándékos sérülésokozás?

Frusztrált vagy, megértem, én is az voltam múlt szerdán, ahol teljesen megérdemelten nyertetek nálunk, de azért állj vissza 2 lábbal a földre, és egyik játékosunkra se írd azt, hogy SZÁNDÉKOSAN okozna sérülést…
Ez a megnyilvánulásod mindennek az alja….

Nekem nincs bajom az Ose szurkolókkal. Lelkesek, hangosak, sok csapat álmodhat ilyen közösségről.
Tegnap egy darab szidó rigmus nem ment egyik táborból sem a másik felé.

Sajka
Olvasó

“Nekem nincs bajom az Ose szurkolókkal. Lelkesek, hangosak, sok csapat álmodhat ilyen közösségről.”

Gondolod, hogy ez a kis senki “ejjha” nevű újonnan regisztrált provokátor Oroszlány szurkoló??
Ennek a kiscsávónak annyi a köze Oroszlányhoz, mint egy salgótajáni bányász szurkolónak.
Hagyd a fenébe…. nem ér annyit

red-black01
Olvasó

Így van.
Nem akartam feszegetni a témát, mert amúgy minek.
Ha már viszont felhoztad, ő tényleg nem OSE szurkoló.
Annyi spiritusza nincs, hogy saját csapatomról nem így írok:
“Osenak sokkal rosszabb lett a rotációja.”
“látszott már nem játszik az Ose centere”

Redbid
Olvasó

ejjha @: Mikor már majdnem vége volt a felsőháznak, a szolnokiak a második és a mi harmadik helyünk alapján vízionáltak egy Szolnok-Körmend elődöntőt, mire megkérted őket vezessék már le neked, hogy az mégis hogyan jöhet ki 🙂 🙂 🙂 Na ennyit is a te szakértésednek! Amúgy Mesicek meg semmilyen dumának nem ült fel, hanem a lepattanóharc közben Fepu vállal a hátának ütközött, ő pedig teljesen elvesztette a fejét, hiszen azonnal visszafordulva úgy lökte mellbe Feput két kézzel, hogy kisett a pályáról! Henry is azonnal reagált, neki is higgadtabban kellett volna, mert teljesen lemásolta Mesicek mellbevágóját, vagyis két teljesen jogos kiállítás… Olvass tovább »

elfogult vagyok
Olvasó

Azért azt se haddjuk ki, hogy az akció elején “valaki” (talán Henry??) Mesiceket már torkon vágta, még ha nem is szándékosan!

Motoros
Olvasó

Oké, akkor “haddjuk” ki😀.
LOL

Endre
Olvasó

Tanulj meg ìrni is közben. 🙂

Dennis
Olvasó

AZ OSE-nak ezt is tanulnia kell, 30 év előnye van ebben a Körmendnek, hogyan kell az ellenfél szurkolóit becsmérelni, a játékvezetőkre nyomást gyakorolni és provokálni az ellenfél játékosait, hogy üssenek már egyszer vissza….
Ebben a Körmend még nagyon előttünk jár!

Motoros
Olvasó

Sírjál kicsi vájár😀.
Te is elhitted,ugye?😂
LOL🤣.
BOHÓC🤡🤡🤡🤡

PL
Olvasó

Jópár éve feljutottatok. Meddig picsogtok még? Nem unalmas?

Ha kisírtad magad, akkor megnyugtatlak: nem sokáig járunk előttetek… Ebben rohamosan javultok, arcotok is szépen nől….

Ellenív
Olvasó

Gratula a Körmendnek!Boldog szülinapot Fepu,bár a két kiállitás előtt a sztárotok volt a hunyó,és mielőtt faszságot váloszolnátok nézzétek vissza.
A motorosnak üzenem:Múlt hét szerdán semmit sem írt,talán a torkán ragadt a
fájdalomtól a rím!
Nyomorúság talicskása.

Motoros
Olvasó

Téged kerestelek a bányában vakond😀🦔

Ellenív
Olvasó

Csak lefulladt a motor!

Motoros
Olvasó

🦔🦔🦔🦔

Pina_Noir
Olvasó

Szia!
Gratulálok, hogy sikerült beregisztrálnod ide és megirtad az első kommentedet. 😋

Motoros
Olvasó

Ismét elhitték a kis bányászok🤣,
Hogy újra győzhetnek a vájárok⚒️,
Madarat tolláról,🦁yit barátjáról,
Ismerszik meg az ember….👬⛏️🐦⚒️

Vesszenek az árulók⚒️⛏️🛠️🔨.

Motoros🏍️🏍️🏍️🏍️

mte7
Olvasó

Ma nem tapsoltál Ruják!
Sikerült megutáltatnod magad Körmenden,ahol tanítottak kosarazni,etettek,itattak…
5.v már 6. csapatod az Oroszlány?
Ez az Ihring is egy igazi idegbeteg,alattomos játékos..

Born2Ball
Olvasó

Nem gondolod, hogy ti Körmendiek vagytok túl önérzetesek?
A szenvedély/érzelmek a játék része, ráadásul play offban, nagyobb tétnél ez kirobbanhat az emberből.
Ez még nem azt jelenti, hogy ndm tiszteli Körmendet. Pl. Stokes is bőven lehet megosztó játékos a folyamatos trash talkkal.
Ugyan ez a ti csapatotokban is megvan, mint a többi másikban is.

mte7
Olvasó

Szép volt fiúk!!!
Boldog szülinapot FEPU!!!
Gratula…
Nagyon jól nyomtuk..
Így kell folytatni,mert Körmend a jóóóóó…

SPARTAN
Olvasó

Komolyan milyen ember(ek) az olyan, aki képes létrehozni egy tucat kamunicket abból a célból, hogy hergeljen?
Átlátszó ugyan, de a mesterkélt próbálkozás arra utal, hogy nagyobb aljasságokat is képes elkövetni.
Sajnálom, hogy idáig züllött ez az oldal.

A meccs jó volt. Az OSE egy jó csapat, nehéz ellenfél, kiérdemelték a rájátszást, nem könnyű ellenük. Nagy energiákat fognak megmozgatni otthon, hogy partiban maradjanak. Nagyon koncentráltnak kell lennünk!
Hajrá Körmend!

Kormend3
Olvasó

Buzi bb1 gerjesztitek a feszkot
Fasszopo buzik

elfogult vagyok
Olvasó

Szóval! Úgy tűnik, győzni is lehet úgy, hogy támadjuk a vesztes, vendég oldalt! Nekem nem szimpatikus, de ez magánügy!
Azért ismerjük el, hogy jobb volt ismét a Körmend! Egy rendesen fújt hazai pályaelőnyt azért szégyen lett volna, ha nem tudnak kihasználni. Mi az elején belementünk, egy rohanós dobó párbajba, ami a Körmendnek jobban megy. Ennek ellenére úgy gondolom nem vallottunk szégyent, HÁROM (ez az első teljes szezonunk) szezon után rájátszásban vagyunk, és pénteken lehet szépíteni (ha csak a sporik nem akarják lezárni a kört)!
Mindent bele, hajrá OSE!!!

Endre
Olvasó

A sporik nem érdekelnek senkit, ha neked ez hazai pálya volt akkor lehet nem nézted a meccset (főleg a 4. negyedet). A Körmend fogja lezàrni pénteken. 😉 Nektek jò nyaralàst!

elfogult vagyok
Olvasó

Szerintem … Ha “büntetlenül lehet” a pályára dobálni, minden csapatot b@…tni a kilógó mez miatt, (kivéve a Körmend, 2-3 “sztárját”), a kakaskodásnál éltetni a kiállított játékost, (Fepu volt a balhét kiváló sorozat indítója!!) és szinte folyamatosan a “feszes kontaktot” nem fújni, az nem hazai “pálya”?? Úgy tűnik, hogy aki nem Körmendi szurkoló az “csak” negatív jelzővel lehet illetni. A Körmend igazi erőssége úgy látom, hogy a lehető leg jobban megfélemlíteni a sporikat úgy, hogy ne merjenek fújni, és akkor hozható bármelyik csapat ellen bármelyik meccs! Na ennyire már Én sem vagyok elfogult! Várom a fröcsögő köpködő “hozzászólásokat”! Minél több lesz,… Olvass tovább »

Endre
Olvasó

Jòlvan, te más meccset nèztèl. Pénteken megyünk ès elődöntősként térünk haza. Addig gondold ki miért fogtok kikapni…

Senki
Olvasó

Sajnos nem tudtam megnézni a mai meccset…de hogy most egyből bíró meg stb…. Múltkor az mvm kapta meg a hazait mégse éltek vele…

Namár
Olvasó

A körmendi szurkolótábor (azaz csürhe) a magyar sport szégyene. A matek nem hazudik. Titeket mindenki utál, az Oroszlánnyal mindenki más szimpatizál. Ez a bizonyítvány, magyarázni felesleges. Válaszolni is, mert nem fogom olvasni.:)

CsakazMTE
Olvasó

Nézd már,egy újabb sárga geci

garcia
Olvasó

Az elsőtől az utolsó percig sportszerű szurkolás volt mindkét oldalon. Bár mindig ilyen lenne.

Sajka
Olvasó

Ne égesd már magad a nullkilométeres nickeddel 😃
Fixa ideád már a körmendi tábor.
Nyugodj le, igyál egy fröccsöt, az segít

SzhelY
Olvasó

hajrá Körmend ,mi vagyunk a legnagyobbak

Endre
Olvasó

Szerintem a falcot mindenki szereti! Most sem énekelték hogy tiszaparti…, meg utàlunk sz*r olajbányász.

Senki
Olvasó

Mert háttal állni mint a szőröstalpúak az olyan nyugati nem, te majom?

fekete_lista
Olvasó

1. Nem szidott senki kislányokat
2. A gyerek azt àllította, hogy neki volt a qva anyázás
3. Az anyja is ezt állította, és büszkén mondta, hogy az az ő fia

Reálisan… ment a Körmend 20-al. Voltak indulatok. Volt qva anyázás, de az ose padja felé, nem a szurkolók felé. Ha így lett volna, akkor miért nem problémáztak többen az ose ultras közül? (Full respekt nekik a szurkólásért!!! )
Amúgy feltűnően vörösek voltak a szemei és a haverjáé is fehér sapkában (nem a sírástól 😉 )

oroszlanyale
Olvasó

Ajánlom figyelmedbe hogy nézd vissza a Mindigon a történéseket. Minden tisztán kivehető. Fogalmad sincs a dolgokról és irogatod az okosaagaidat🤣

fekete_lista
Olvasó

te vagy az a fekete pólós hülye gyerek, aki ha kikap a csapata, akkor verekedni akar?!
Bátor vagy te, ezt pont Körmenden megtenni 🙂

fekete_lista
Olvasó

Amúgy meg azzal indult, hogy Henry-t szídták néhányan az ose táborból, miközben elsétált mellettük az öltözőbe (érthető). Ez nyilván sok körmendinek nem tetszett (szintén érthető).

Endre
Olvasó

Jöjjön csak, ha ez a cèlja.:) Akár otthon is pènteken, megyünk ismèt. 😉

PL
Olvasó

Félek, hogy a folyamatos erőlködéstől egyszer csak besz@rsz majd…

Ócsárolhatsz, irigykedhetsz, van egy rossz hírem: az 1728.megírt mocskolódásod után is LÉTEZNI fogunk….

pirosf
Olvasó

Mesicek miért ment a kiállitása után a klubiroda felé? Aláirni jövőre?

elfogult vagyok
Olvasó

Szerintem annál sokkal gerincesebb!

SárgaPárna
Olvasó

Na hallom a körmendi tábor ismét hozta magát… Primitívek…

CsakazMTE
Olvasó

Mivan megint nem mentél el a saját csapatot meccsére?
Ja igaz…ott is utálnak

SzhelY
Olvasó

mocskos a szád neked nem a csarnokban kéne lenned a kurva anyádat

SzhelY
Olvasó

kusba vagy paraszt, anyud el ette a telefonod?

Kendeffy Botond
Olvasó

Mi van Te úriember?

Bikiki
Olvasó

Oroszlányi szurkolók, még odaértek falco 2.negyedére!

CsakazMTE
Olvasó

Az oroszlányi szurkolók ma megmutatták hogy mennyire szurkolnak a kosárlabdának.
Végülis nem hozzájuk ment be a secu és vezettek ki egy személyt😀

oroszlanyale
Olvasó

Egy kis kiegészítés..
Azt az oroszlányi szurkolót azért vezették ki a biztonságiak, mert előtte a körmendi “páholyból” egy ott tartózkodó személy elkezdte k.rva anyázni a 15 éves kislányokat..
Ez szerintem senki értékrendjében nem fér bele!

Lions
Olvasó

Kicsit gondolkozz mielőtt írsz!Ti voltatok akik kurvázni kezdtetek,felettünk úgy hogy mentetek 20-szal!!!Privitimek vagytok ennyi!!Mi a csapatunkal foglalkoztunk végig,még – 20-nál is ennyi!!!

Pbask
Olvasó

Mennyi új nick…such wow.

CsakazMTE
Olvasó

Soha nem látott nevek

Lions
Olvasó

Attól ti még privitimek vagytok

red-black01
Olvasó

Privitim?
Erőset akartál mondani.
Akkó’ jóvan.

Kendeffy Botond
Olvasó

Privátim?

SzhelY
Olvasó

beindult az újságírok krémlye szombathelyen

Senki
Olvasó

Mvm szponzorálja…

Kendeffy Botond
Olvasó

Felébredtek a zombik.

Sebu
Olvasó

A ti szurkolótok miatt lett szólva a biztonságiaknak, mert egy fiatal lányt, aki kb. 16 éves, elhordott mindennek, ócsárolta. A testvére próbálta védeni. Ezért lett szólva a biztonságiaknak, hogy jöjjenek fel leállítani az embert,mert a tesója jogosan már nagyon mérges volt!

Natko
Olvasó

Kapitány,a kosárlabda szegyenei vagytok🤮MTE

tortajanos
Olvasó

Az eredmény alakulása
https://kepkuldes.com/image/UW4Uuq

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés