Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Pallai Tamás: Menni, mint a gép

Elvárások, példakép és a nagy fogás.:

:

Nem nagyon akad olyan saját nevelésű kosaras a Szolnoki Olajbányász történetében, akinek a bemutatkozása ennyire beégett a szurkolói tudatba, mint Pallai Tamásé. Az Olajbányász legfiatalabb tagja céltudatos profi, 19 évesen már többször kapott meghívót a válogatott bő keretébe, ösztöndíjjal külföldön is tanulhatott, hosszú, de egyenes út áll előtte a profi kosárlabdában.

Ez az Olajbányász nagyon jó, egységes, szerethető csapat – azt várom, hogy jobbak leszünk, mint tavaly. Mostanra világossá vált mindenki előtt, hogy milyen munkát vár el Gasper, emberileg is kijön vele mindenki, nem csak a csapattársakkal jó a kapcsolat, de az edzővel is, és ez lényeges. Kellemetlen ellenfeleknek gondolom magunkat idén, nem lesz felemelő élmény ellenünk játszani

– mondta a Szolnoki Olajbányász játékosa, Pallai Tamás, akivel a klub honlapja készített interjút.

Egyéni elvárásokról

A tavalyi év úgy jött össze, ahogy, nem sikerült igazán megmutatni magam, mielőtt mindennek keresztbe tett volna a koronavírus, idén pedig az orrtörés miatt nem lehettem még pályán – emiatt még egy darabig maszkot kell egyébként hordanom –, de most már rendben vagyok, nagyon várom, hogy újra játszhassak, mert edzéseken magabiztosabb vagyok, többet van nálam a labda is. Követelményeket nem támasztok magammal szemben, egyszerűen csak élvezni akarom a játékot, menni, mint a gép. Hiába alkotják kiemelkedő kosarasok a csapatot, érzem, hogy tudok segíteni a játékommal, hogy a pályán tudok lenni konzisztensen.

A példakép

Voja. Egyértelműen Voja. Láttam játszani, tudtam, hogy zseni, de az emberi oldalát akkor még nem ismertem, majd amikor felkerültem a nagycsapathoz, kellemes csalódást okozott, mert a csapat vezérekét volt közvetlen, normális. Ember tudott maradni, hiába ért sztárstátuszba, szerintem ez mindennél fontosabb. Én is ezt a szellemiséget szeretném továbbvinni, számomra ilyen egy igazi példakép.

A halakról

Nemrég, miután lejárt a karanténunk, fogtam egy 17 kilós pontyot, ez a csúcs, miután kiemeltem, lett is izomlázam.

 

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
makelovenotwar69RózsabimbóPbaskMendezdonnarumma Recent comment authors
Mendez
Olvasó

Voja, mint zseni meg vezér?
Khm.
Egy olasz középcsapatban elvégzett bukfenc után irány haza a megszokott 50 milla/év kellemes langyosvízbe.
Tomika, keress egy normális pèldaképet magadnak.

Pbask
Olvasó

Bukfencnek nem nevezném,lehetőséget kapott azért,a probléma az hogy akárhová megy,úgy gondolja mindenhol azt hiszik majd ő a magyar Lebron James, és a lábai elé fekszenek.Nos nem,ezt ki kell vívni. Nem volt elég tökös, hogy bizonyítson mindenkinek lassan,legnagyobb hiba hogy semmi alázat nem volt benne,és a sportág iránt. Kiskirálynak jó sok milláért ugy néz ki kifizetődöbb.

Rózsabimbó
Olvasó

Cherchez la femme.

makelovenotwar69
Olvasó

Van, aki jobban érzi magát itthon. Akármi miatt.
Hazajött és jól játszik Perl, Lóránt is, Allen meg maradt Japánban. Keller ment volna bárhová látszólag, pedig itthon is vszínűleg jól keresett.
Szóval nem értem, miért kell beleszállnod Vojába… Így döntött, az Albának megérte.
Pallai meg nagy valószínűséggel jobban ismeri Voját, mint Te, akkor dönthesse már el, hogy példakép vagy nem saját magának!!

donnarumma
Olvasó

Azért van még mit gyakorolni- a pecában, ha egy pontytól izomláza lett?

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Sok sikert – mint minden fiatal magyar tehetségnek!

Artois
Olvasó

Kell meg egy kis hus a vazra, de a mentalitas es a hozzaallas tobb mint szimpatikus!
Remeljuk berugja az ajtot iden.?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés