Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Pallai Tamás minél jobban meghálálná a Szolnokon kapott bizalmat

A fiatal kosaras szerint megint egy jó bajnokság elé nézünk.:

:

A Szolnoki Olajbányász csapatát erősítő Pallai Tamás nyilatkozott a BB1.hu-nak. Az elmúlt idényben 23 alkalommal léphetett pályára, ami alatt 1,8 pontot átlagolt és 1 gólpasszt is kiosztott mérkőzésenként. A fiatal játékos a nemrég megnyert U20 European Challenger során is kivette részét a sikerből.

Hogyan értékelné az idén nyújtott teljesítményét mind a szezon során, mind pedig a nemzetközi tornán?

– Örültem, hogy a felnőtt csapatban az alapszakasz során játékpercekhez jutottam, de úgy gondolom, hogy teljes mértékben nem lehetek elégedett a teljesítményemmel, hiszen az idény során több sérülésem is volt, ami akadályozott a játékban. A mostani tornára szerintem már nagyjából formába tudtam lendülni. Nem vagyok teljesen elégedett a teljesítményemmel, de ez a torna pozitív visszajelzés volt számomra.

Hogyan éli meg, hogy a klub ekkora bizalmat és lehetőséget nyújt?

– Nyilván ez hatalmas megtiszteltetés illetve nagyon-nagyon hálás vagyok érte. Azt gondolom, hogy az első pillanattól kezdve hatalmas bizalmat kapok az edzőktől és a vezetőségtől is egyaránt, és óriási segítséget is, úgyhogy nyilván próbálok minél jobban élni vele és próbálom a parkettán minél jobban ezt meghálálni.

Mire számít jövőre?

– Mivel nagyjából a társaság együtt maradt és csak egy-két távozó játékosunk van a csapatból, ezért az gondolom, hogy nyilván egy jó eredményért szeretnénk és tudunk harcba szállni. Szerintem megint egy jó bajnokság elé nézünk, ahol elég kiegyensúlyozott lesz a mezőny és nagyon-nagyon nehéz lesz a végén odaérni, hogy a trófeát felemelhessük, de ez a célunk és ezért mindent meg fogunk tenni.

Fotó: olajofficial.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés