Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Pakson is nyerni tudott az Alba

Továbbra is veretlen a Fehérvár.

Atomerőmű SE - Arconic-Alba Fehérvár 80-87 (22-21, 15-23, 24-25, 19-18)

Bajnokság, 9. forduló
Paks, Atomerőmű Sportegyesület Sportcsarnok
Játékvezetők: Földházi Tamás Péter, Török Daniella, Frányó Péter (Farkas Zoltán)

Paks: Ihring 18/6, White 14, Radics 3, Nicholson 22/6, Wright 9. Csere: Dorogi 7/3, Wooten 2, Kékesi 3/3, Géringer 2.

Alba Fehérvár: Chambers 18/6, Kass 15/15, Barnett 18/3, Philmore 16/6, Dickey 13/3. Csere: Vojvoda 7/3, Balogh -, Takács Mi. -.

Chambers kosarával kezdődött a találkozó, Radics, Nicholson, Wright és White is betalált a Paksból, Philmore zárta le a futást. Dickey 4 pontjával zárkózott tovább az Alba, a két találat között White tört be nagyszerűen, Radics egy büntetőt dobott be (11-8). Ihring kettesére Kass egy hármassal válaszolt, Philmore is betalált távolról, így már a vendégek vezettek. Philmore zsákolása után Sebastjan Krasovec időt kért, Wooten egy zsákolással mutatkozott be a hazai közönségnek, Nicholson távolról célzott pontosan, majd Kass is. Nicholson tett vissza egy rontott dobást, Barnett szerezte meg első pontjait, White nehéz dobást értékesített. 22-21

 

Wright pöcizett vissza egy rontott dobást, Dorogi ziccerezett, Nicholson hármasával már 8 ponttal vezetett az ASE. Majd négy perc után sikerült pontot szereznie az Albának, Dickey csinált 2+1-es akciót, Chambers tempója után kért időt a Paks (29-26). Wright tett fel egy horgot, Kass újabb triplát dobott, Barnett egyenlített. Ihring hozta magát kihagyhatatlan helyzetbe okos sarkazással, erre Barnett válaszolt, Dickey süllyesztett el egy hármast. Ihring kettese után Kass már a negyedik tripláját dobta, Chambers gyors négy pontjával alaposan meglépett az Alba. White dobott be két büntetőt, Barnett egyet, így hét pontos előnnyel mehetett az Alba a nagyszünetre. 37-44

 

Barnett pontjaival folytatódott a játék, Wright finom mozdulattal fejezett be a túloldalon, az Alba játékosa szép ziccerrel felelt. Ihring dobott triplát, Chambers azonnal válaszolt, majd egy ziccert is feltett, miután időt kért a Paks (42-53). Dorogi tett vissza egy támadólepattanót, Nicholson szerzett négy pontot, Chambers pedig egy 2+1-et. Kékesi triplája ugrasztotta talpra a hazai közönséget, Philmore dobott be két büntetőt, Nicholson zsákolt (53-58). Barnett húzott be egy alley-oopot, Nicholson két büntetőt küldött a helyére, Chambers és Géringer váltott kosarat, Barnett távolról volt pontos. Nicholsonra továbbra sem volt válasza a vendégeknek, így időt kértek, Philmore és Barnett sietett csapata segítségére. 61-69

 

Philmore dobott egy triplát, megtette ezt Kass és Dorogi is, Vojvoda megszerezte első két pontját a mérkőzésen. Ihring tett vissza egy támadólepattanót, majd ismét ez a páros dobott 2-2 pontot, viszont az ASE-légiós egy triplát is, Alejandro Zubillaga időt kért (73-79). Vojvoda szórt be egy hármast, Ihring továbbra is remekelt, Dickey értékesítette Barnett átadását. Wright egy pontot a vonalon hagyott, White viszont 6 pontra csökkentette a differenciát. Philmore dobott be két büntetőt, White pontjai után volt esélye még közelebb zárkóznia a Paksnak, de Dickey bedobott egy büntetőt. A Paksnak innen már nem volt visszaút, így a Fehérvár megőrizte veretlenségét. 80-87

 

33 hozzászólás

33
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
25 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
MiosPapikaMilegyenazMoltenAtomic4 Recent comment authors
Mios
Olvasó

érdekes, hogy Nicholsonnak 7 fordulón keresztül nem volt csapat, pedig most sokat tesz a Paks játékához

Atomic4
Olvasó

Akkor pár tény a csapatunk idei igazolásairól (nagyjából időrendben): Kezdődött ott, hogy tavaly a szezon legjobb légiósát (D.Edwin) Gulyás Úr elzavarta, mert nem akart az utolsó helyek egyikéért bohóckodni. Utána Atkinson se volt neki elég jó, ami érthető, mert egy átlagos légiós volt Edwinhez képest. Nyáron folytatódott ott, hogy Pongó a Falco mellett ide is jött volna, de szintén Gulyás Úr túl drágának találta, ezért nem kellett neki. Vojvodával hasonlóan történt. Az új MVM fejes kifizette volna, de nekünk nem kellett, mert mindkettő túl drága. Helyette magyar poszton van egy sérült Jonesy (akit egész Paks nagyon sajnál és szeret), mellette… Olvass tovább »

Milivoj
Olvasó

Gulyás játékosnak is buta volt mint a tök, az a kérdés, ki és miért gondolta, hogy mostanra okos lett!? Honnan tudná, hogy kell egy gazdasági társaságot vezetni, hogy kell felelős pénzügyi döntéseket hozni!?

Johnson
Olvasó

Persze Vojvoda…Hanga nem akart volna jönni? Vagy a Perl Zoli? Pongó is biztos szívesen hagyta volna ki a BL-t, mindig is Paksra húzott a szíve…

Atomic4
Olvasó

Perlről nem hallottam ilyet, a másik kettő pedig 100%. Nyilván több pénzt kellett volna adni, csak a “főnökség” úgy döntött, hogy nem kellenek annyiért.

Johnson
Olvasó

Vojvodának április óta szerződése van az albával 2025 nyaráig, esetleg kivásároltuk volna? Hagyjukmár…

ReddTardált
Olvasó

Ne hagyjuk , akkor most én kerdezek a 3ev 3 alsohazert ki a felelős ? Csak mindig az edzők , nem az ő személyük a közös a ‘ sikerben’ , jó lenne már nemi önkritika arról részről is , mert kicsit gaz h ő max szurkolókkal vitázik h nem tapsolnak a csodás 1-8 hoz .

Johnson
Olvasó

Nem tudom ez most épp hogy jön a kikjöttekvolnaha játékosokhoz, de a közös szerintem a “sikerekben”, hogy ha János játszik akkor nyerünk, ha sérült akkor általában nem, így volt ez tavaly meg a tavaly előtti idényben is. Gondolom más összetételű lett volna a csapat, ha tudják nem fog játszani, de a válogatottban nyáron még játszott

ReddTardált
Olvasó

Kb ennyit vartam , nincs hibás vagyis de az edzo , mindig , meg a nézők , na sebaj meg 2 csere és bent is maradunk 😀

Johnson
Olvasó

Úgy látszik észérvekkel hiába próbálkozom, beállok melléd károgni, akkor jobban megértjük egymást 🙂

Milegyenaz
Olvasó

Pongónak a BL volt a fő szempont..azt a Falcon kívül senki nem tudta nyújtani…

Papika
Olvasó

Nem tudom, hogy mit használsz, de adhatnál belőle.???????? Kicsit túltoltad a fantáziád amikor Pongót meg Vojvodát említetted. ????????????

Wilson
Olvasó

Na de a legfontosabb kérdés..
Hová tűnt Roberts?!

Milegyenaz
Olvasó

Beteg.

Skoty
Olvasó

A cikkhez véletlenül a Sopron ZTE meccs képei kerültek..

Milivoj
Olvasó

Nem véletlen, ennyire hülyék

Molten
Olvasó

Nem az a baj, hogy elrontották. Az igazi hiba, hogy nem köszönik meg neked, hogy felhívtad rá a figyelmüket.

ReddTardált
Olvasó

Varom a napot amikor az illetékes vallalja a felelősséget ezért Pakson , de addig meg kirug majd 2-3 edzőt , és amíg ezt így mint ma szótlanul elfogadjuk ezt is érdemeljuk .

KHG
Olvasó

Konkrétan mi volt a mai játékkal a probléma? Én azt láttam, hogy tepertek a srácok, és jobban játszottunk mint eddig.

Johnson
Olvasó

Milyen választ várnál erre? Ha győzünk csendben van, ha kikapunk elsők között ekézi a vezetőséget.

ReddTardált
Olvasó

Mert ha nyerunk egy meccset az oszi szezonban dics himnuszokat kene zengeni ? Gyerekek egymás után készülünk a harmadik alsóházi szezonra !!! Ezek után Pakson annyi történik h évente kibaszunk 2-3 edzot , ha te ennek tudsz örülni és szurkolni akkor hajrá .

Johnson
Olvasó

Évente 2-3 edző? Tavaly hány edzőt “basztunk ki”?

ReddTardált
Olvasó

Kérdezem máshogy mindig az edző lesz a hibás ? hány alsóház kell még ettől a vezetéstől ,h észre vegyük h fejétől büzlik a hal , kapjunk már fejünkhöz emberek , 1-8 az állás egy top költségvetésű csapattól, ha szerintedez ok tapsolj hozzá , de nekem azért ne keljen .

ReddTardált
Olvasó

Mi a probléma ? Hat h egy top 1-6 közti költségvetésű csapat itt tart , ez nagy probléma , meg az h szerinted annak kell örülni h hajtottunk ma , bravó jar a keksz . Az a baj h senki nem vallalja felelősséget a penetráns játékert és légiós valasztasert .

Freebulletz
Olvasó

Szép volt fiúk! Külön öröm Kasi egyre jobb játéka. 5/5 tripla, nincs kérdés. Voja csendesebb napja is belefért, így is végig majd 10 volt közte végig.

Jurgilas
Olvasó

A végig majdnem 10 volt 4 is. Kass valóban extrán dobott. Hajrá ASE!

csocsa
Olvasó

Majdnem 10 volt ide is,de ha emelkedőhöz ért a fehérvári szekér,azért hárman mögé álltak megtologatni.
Bár hozzá kell tenni, hogy büntetőzésből,triplavetésből elégtelenre vizsgáztunk.
HAJRÁ ASE!!!

tormentor
Olvasó

Szigorúan a tények: új paksi centernek nem azért van pályafutása során 4 pontos átlaga, mert a paksi karrierre készült, hanem, mert ennyit tud.
(Ha Woods cseréjével – ami teljesen indokolt, csak nem így – várunk még egy hetet, akkor most az Alba nem veretlen)

stedberg
Olvasó

Továbbá ha az Albában mind az öt légiós játszik, akkor meg de. És ha a nagymamámnak pöcse volna, Vilma bácsi volna.

higgadjle
Olvasó

Akármit szedsz, adj belőle kérlek!

tormentor
Olvasó

17 perc alatt 2 pont egy bizonyítani akaró játékostól, szerinted teljesítmény?

csocsa
Olvasó

Tulajdonképpen matematikailag igazad van.Woods katasztrófa volt,Wooten ma(legalábbis) tömegszerencsétlenség.????

WestChampi
Olvasó

Nem volt igazam, tényleg csodálatos Wooten majdnem Wooldridge teljesitménye! Egyértelmű jó döntés volt a csere! Mea Culpa!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés