Connect with us

Bajnokság

Padlót fogott a Falco, Lóránt klasszisával nyert a Paks

Az ASE végig kézben tartotta a rangadót.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Atomerőmű SE 80-93 (22-24, 20-26, 21-18, 17-25)

Bajnokság, 15. forduló
Szombathely, Arena Savaria
Benczur T., Kapitány G., Söjtöry T.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: Váradi 7, Perl 18/3, Doktor 3/3, Barac 27, Keller 1. Cserék: Benke 7/3, Anderson 10, Lake 4, Kovács B. 3/3.

ASE: Kovács 12/6, Capers 11/3, Valerio-Bodon 9/3,Lóránt 32/9, Jackson 7/3. Cserék: Paige 11/3, Eilingsfeld 11/3, Kis -, Velkey, Verrasztó -.

Váradi duplájával kezdődött a mérkőzés, de Jackson könnyű triplával válaszolt rá. Megadták a mérkőzés alaphangulatát a csapatok. Újabb paksi triplával, majd Barac rontott büntetőjével folytatódott a mérkőzés. Lóránt kosara után pedig már 2-8 volt a táblán. Doktor triplája szottyant a paksi gyűrűben, az ASE azonban ragaszkodott a megszerzett előnyéhez. Két perccel a negyed vége előtt még mindig Lóránték vezettek négy ponttal. A Falco Perl kosaraival jött fel kettőre, majd Kovács Ákos és Lake is betalált. 22-24.

Fotó: ugytudjuk.hu/Vágvölgyi Bálint

Potyogtak a pontok a negyed első percében. Kovács Ákos és Kovács Benedek is triplát dobott, de Eilingsfeld is betalált távolról, amire a Falco csak duplával tudott válaszolni, folyamatosan a sárga-feketéknek kellett kapaszkodni. A vendégeknél Lóránt Péter és Kovács Ákos is jó napot fogott ki, de összességében is a paksiak játszottak jobban, a hazaiak védekezése nem akart összeállni. Paige kosara már sok volt Gasper Okornnak, 31-38-as állásnál kért időt. Lóránt triplájával tízre nőtt a paksi előny, később 36-48 és 37-50 is volt az eredményjelzőn. Barac kosarával jött vissza tízre a Falco. A negyed utolsó kosarát is ő szerezte. 42-50.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Capers büntetőivel indult a második félidő, Perl válaszolt. A válogatott alapembere saját palánkja alatt védőlepattanót is tépett, az ellentámadásból pedig Anderson talált be. Folytatta a felzárkózást a Falco,  Barac dobott be két büntetőt. 48-52. Az ASE azonban nem tört össze, a szenzációsan dobó Kovács Ákos triplájával ismét megléptek. Barac, aki a hazaiak egyik legjobbja volt szépített, Braniszlav Dzunics időt kért. Barac újabb kosarával tovább zárkózott a Falco, de Lóránt kétszer is megrázta magát. Barac büntetői ültek, de a következő támadásnál Capers könnyedén jutott át a szombathelyiek védekezésén. Keller büntetőt hibázott, az ellentámadásnál Benke védőlepattanót szedett. A szombathelyi pont elmaradt, Capers viszont betalált. Capers dobta a negyed utolsó kosarát is. 63-68.

Fotó: ugytudjuk.hu

Paige büntetőivel nőtt tovább az ASE előnye, a vasiakba Barac tartotta a lelket. Benke triplája sem tudta közelebb vinni a Falcót, hiszen Paige az ellentámadásból azonnal válaszolt. Barac büntetőit Lóránt triplája “ütötte ki”, állandósult a hat pont körüli paksi előny. Lóránt büntetőből sem hibázott, már kilenccel mentek a vendégek. A “tízet” Eilingsfeld tette közé, Gasper Okorn időt kért. A Paks a folytatásban is nagyon tudatos kosárlabdát játszott, a szombathelyieknek semmi nem sikerült. Az ASE, az utóbbi időszak gyengébb teljesítménye után, hatalmas bravúrt vitt véghez Szombathelyen, nem érdemtelenül. 80-93.

Címlapfotó: ugytudjuk.hu/Vágvölgyi Bálint

HIRDETÉS

94 hozzászólás

94
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
46 Comment threads
48 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
59 Comment authors
kormendinekjoDrazsen PetrovicsBöcskey AttilaAtomic4Roundmend Recent comment authors
Böcskey Attila
Olvasó

Mi van sárga okádék? Már az Okorn sem jó? Keller nagy húzás volt! Ezért nem tudott még középcsapatokban sem külföldön meghatározó játékos lenni. ivkovixs által mellőzött Lóránt egyedül leiskolázta a nagy filkót!

Marillion
Olvasó

Searcy helyett Keller ….most akkor elöbbre vagyunk mester?! köszönjük ez nagy igazolás volt ahogy Anderson is…nagy koponya vagy!

Atomic4
Olvasó

Shepard nélkül egész jól nézünk ki 😀

Szimba
Olvasó

És ez a Lóránt nincs benne a válogatottba! Impotens a szövetség, ha nem tud két embert kibékíteni!

szolnokbasket
Olvasó

Nem értem a Kellert fikázó hozzászólásokat!
Kifejezetten jó teljesítmény tőle, hogy bedobott 1 büntit. Nem szokása.😜

Te kretén párna! Húzzál Pista bához és kérj tőle tanácsot! Talán tud segíteni Okorn mesternek.

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Ket ennyire gyenge centerrel nem lehet bajnoksagot nyerni. Keller annyira buta es kepzetlen ehhez a jatekhoz, azon kivul, hogy magyar es hosszu a haja semmi mast nem tud felmutatni. Laket meg nem is mondom, vedekezes 0, tamadasban meg 3 centinel messzebrol veszelytelen

szolnokbasket
Olvasó

+1

szolnokbasket
Olvasó

Keller gyakorlatilag Tóth Norbi szint. Az Ő adottságaival ez a teljesítmény kabaré. Kiváncsi lennék mennyit pénzt nyal fel ezért a semmiért.

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Biztos lehetsz benne, hogy legalabb annyit, mint nalatok Cakarun

szolnokbasket
Olvasó

Cakarun fél karját nem Ákiért cserébe.

Mogyi19
Olvasó

Kicsit off:
Az új Tripla-dupla Podcastben Patai Benjámin a vendég, és szó van benne a bb1 sértődésről meg az Okorn-jótanácsról is. Csekkoljátok 😉

Marillion
Olvasó

A Meccset nem láttam ,csak az eredményt! Az esélytelennek kikiálltott ASE….Hmmm…Hoppá….és az Ákos kemény 1 pontja na ez igen! Gratuláció jár Paksra!

pirosf
Olvasó

Paksnak grat,Szombathelyre meg üzenném,nem most kell csúcsformában lenni. Fogtok ti még örülni ennek a csapatnak.
(..ööö…olvasott valaki gyalázkodó hsz-t körmendi részről a mai vereség után…?)

crazybasket
Olvasó

Dühös, csalódót és hitehagyott vagyok! Nem tudok mit írni! 1mp-ig sem vezettünk, halvérű és életlen ez a csapat! Nincs centerünk, és a Beni, Anderson visszatérésével csak gyengült! Ennyi juttot eszembe! Regényt írni meg nincs kedvem! Páli fordulat kell, hogy az olajat megcsípjük a döntőben(ha oda jutunk!), ők most nagyon egyben vannnak! Nyilván nem március elején kell toppon lenni, de ez ma nagyon kiábrándító volt, és ez nem az első…
Hajrá Falco…

Vilis79
Olvasó

Deac is nyerni fog a falco ellen, kellert megeszi Tóth Ádám.

Mendez
Olvasó

Keresztbe hosszába.
Nagyon csúnya alázás lesz kellernek úgy érzem.

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Nem láttam a meccset, de csak gratulálni tudok a Paksnak! Lóri szenzációs lehetett, de sajnos Sztolénak biztos most sem lábadt könnybe a szeme. Jól látom: Keller 1 pont?? Na neeeeee…..

JR.Benitez
Olvasó

Grat Paksra!Jött a mixem, köszi fiúk…. Én az idei aranyakat már Kapos elleni vereség után elengedtem. Erős csapatunk van, de van ami hiányzik. A vér, a gerinc, a karakter. Anélkül lesz max 2 döntőnk. Van ilyen is

Mendez
Olvasó

+1!!!!

Nuszifül
Olvasó

Csak a Keller Ákos viszi hátán ezt a Falcot!!!
Hogy mit lát benne Ivco….
🤣🤣🤣

Marillion
Olvasó

És akkor Okorn mit lát benne?

Redbid
Olvasó

Gratulálok a Paksnak, a nem várt győzelemhez!

Nem látok Falkót gyalázó körmendi hozzászólást, mint azt láthattuk a körmendi vereségeknél fordított esetben, rendszeresen az elsők közt ordenáré módon telerakott kommentek formájában!!!

Lehet a városban van a falu? 🙂

Redbid
Olvasó

Csak most látom, hogy közben igazoltatok mégegy embert, lehet azért volt zavar? Bár pontot csak az egyik szerzett 🙂 🙂 🙂

“Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: Váradi 7, Perl 18/3, Doktor 3/3, Barac 27, Keller 1. Cserék: Benke 7/3, Anderson 10, Váradi, Lake 4, Kovács B. 3/3.”

Nanate
Olvasó

Na ez azèrt van amièr a Falcot soha nem fogja senki szeretni! Ugyanis tisztelni kell az ellenfelet! A körmendi szurkolók ezt tudják,kialakult egy kultúra! Node hajrá Olaj!

SzhelY
Olvasó

Ez körmend

Nanate
Olvasó

Köszönöm Lóránt! Hajrá Olaj! Most már látom,hogy mi leszünk a bajnokok!

makelovenotwar69
Olvasó

Nem is olyan régen volt egy nagyon jó csapat Szolnokon, aztán jött egy sérüléshullám…
Talán jusson ez is eszedbe amikor ilyeneket írsz!

Artur Doki
Olvasó

Szép volt fiúk,jár a kalaplengetés!
Éreztem tegnap,hogy ha nincs Bruinsma illetve Shep,akkor lesz keresnivalónk…

Remélem,hogy nem egyszeri felláng lesz és idáig altattunk/ most kezdődik a bajnokság…)))
Lóri for prezident🏀🏀🏀
Hajrá ASE

PajtiBá
Olvasó

Ekkora bundát!!! Kíváncsi lennék néhány fogadóportál statisztikájára, vajon hányan fogadtak nagy téttel a Paksra. egész biztos nem kevesen lennének…

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Szimplán Anderson mesebeli védekezése miatt kapott ki a Falco. Nincs ebbe semmi bunda, pláne nem most.

Nanate
Olvasó

Ja,ha kikap a naffalkó az bunda! Nem! Ez van!

Zsarkov
Olvasó

Hàt ez elég meglepő eredmény, de nem kell temetni a Falcot, ez most még belefér…, mindegy, hogy első, vagy második helyről kezdik a rájátszást, bárhol, bárkit legyőzhetnek és még mindig rájuk tennék…, de a kupát nem adjuk!

Leklibajsza
Olvasó

2018-as Szolnok vagyunk.

Vulcano
Olvasó

Szerintem nem fér bele. Egy ilyen erős Olajbányásznak tálcán felkínálni az alapszalasz győzelmet nem fér bele. Ha minden, hiányzó teljesen felépülne, és pályelőnyünk lenne, én még akkor sem ülnék neki nyugodtan a döntőnek. Ne becsüld le a csapatodat. Az Olaj ebben a szezonban sokkal olajozotabban és gördülékenyebben működik, mint a Falco. Az Olaj sorra hozza a rangadókat, mi meg egy ASE-t nem tudunk verni itthon.

tormentor
Olvasó

Grat. Lórinak és a csapatnak, mondjuk hiányzott a fék. Remélem ebből tanul Báne.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

LÓRÁNT PÉTER.

pirosf
Olvasó

Nám jó ember! Nem váló csápotba!

pirosf
Olvasó

Kéémál,Áki,Balint jó ember,váló csápot!

piros710321
Olvasó

Doktor 3 pont 4 VAL, Keller 1 pont 8 VAL. Doktor fizetése a fele annak amint amit Keller kap? Csak úgy kérdezem!

csocsa
Olvasó

A beharangozóban nem voltunk valami bizakodóak ,sőt 100%-os ASE-buktára tippeltünk,ezért nem is nagyon tudom hova tenni ezt a győzelmet.Minden esetre örüljünk a meglepetésnek,gratula a csapatnak!!!
HAJRÁ ASE!!!

ReddTardált
Olvasó

No Shepard , NO CRY !!!!!!!!!

KD
Olvasó

4/24 triplával, nulla védekezéssel, irányító és center poszton betlivel nem lehet meccset nyerni. Ennél csak jobb jöhet.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Talán volt egy ellenfél is…

Heindrich
Olvasó

Nincsenek szavak 😄 Hatalmas pacsi paksra!

Jockey Ewing
Olvasó

Örömünnep! Köszönjük Paks! Hajrá OLAJ!!!

Bilbao
Olvasó

És most lesz tabellás cikk? 🙂

Milo
Olvasó

Tuti, hogy nem😄

pepperpower
Olvasó

Na végre! Bódottá! 🙂

Pedig ezert ma senki nem szolt volna, ha kikapunk, max akkor, ha nem kuzdunk rendesen.
Hajra ASE!

Ewing
Olvasó

Alba 🍼, falcos 🍼. Egyelőre ez egy jó nap! Grat Paksra!!! 🤜🤛

Mendez
Olvasó

Gratulálok a bajnoki és kupagyőzelemhez.
Nálatok jobban senki nem érdemli meg!

José "Gyilkos" Mendez
Olvasó

A Lóránt, Toth Á. páros egy-egy meccsen több VAL pontot szerzett, mint a ketchupos válogatott ikertornyok egész idényben.

Marillion
Olvasó

Ivko ébresztő! Center cseréket!!!! Tóth Ádit és Loránt Petit be a válogatottba ez egyenlő magasság…testtőmeg…és stb…! Vagy ha továbbra sem változtatsz akkor húzz a P..ba!

4.negyed
Olvasó

Lóri és Kacsa nagyon nagyot ment ma ! Le a kalappal előttük de a többiek előtt is!! Kikerült a fék a csapatból egyből ment a játék ! Szép volt fiúk !! 👏👏

Milo
Olvasó

Na innentől saját kezünkben a sorsunk. Év eleje óta mondom, hogy ez a Falco sokkal rövidebb (és gyengébb), mint a tavalyi. Erre ezt még tetézték azzal, hogy nem hoztak 5. légióst. Anderson év eleje óta nem védekezik, alsó posztra van 4játékos, abból Anderson lyuk hátul😅 Köszönjük szépen nektek, hogy meghatározó magyar játékos nélkül (na jó, vegyük ide Pongót) van esélyünk a bajnoki címre a töketlenségetek miatt. Nagy blama lenne, ha nem lennétek bajnokok és a Keller, Benke, Perl, Váradi négyessel Fiba kupázni kéne🤣 Hajrá Olaj! Jó döntő lesz. Nagy fegyvertény lesz az alapszakasz első hely, mert a másodiknak nagy eséllyel… Olvass tovább »

1959
Olvasó

Nagyon messze még a vége. Nem szabad ilyen kommenteket írni. Hajrá Olaj!

WSreborn
Olvasó

Ez még nagyon messze van, 5 forduló van még, és ne felejtsük el hogy mindettől függetlenül a Falco kurva erős és a legjobb légiósuk nem is játszott. A próféta szóljon belőled, de itt még sok kávé lecsöpög.
Mit nem adnék ha a playoffban már lehetnének nézők.

Milo
Olvasó

Semmi extrát nem írtam szerintem. Falconak brutál nehéz meccsei lesznek még az alapszakaszban. Deac, Kecskemét, Szolnok, Körmend, Alba idegenben. Azért ezek közül egyik sem könnyű. A Kecskemét is hajt a rájátszásért, az Alba hogy ne előzze meg őket a Paks is, mi meg az alapszakasz győzelemért. Ami tény már lassan, hogy az alapszakasz az “nekünk áll”. De rájátszásban minden más, azért a Falcot 3x legyőzni 5meccsből továbbra is majdnem “lehetetlen” kategóriának tűnik, de megadták nekünk erre a lehetőséget azzal, hogy nem hoztak 5. légióst, és Andersont sem cserélték. Nálam is a kupa a prioritás, egy meccsen ellehet kapni a falcot,… Olvass tovább »

Vulcano
Olvasó

De nálatok meg még nem játszott az új legiós.

Milo
Olvasó

Egy új légiós szezon közben mindig lutri. Remélem nem bomlik meg az egység a csapaton belül és erőssége lesz a csapatunknak. A szombati Pécs és a jövőheti Sopron elleni hazai meccs jó meccsek lehetnek a beépítésére a rangadók előtt.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Nem kérdés, hogy az Olajnak drukkolok, de ez most még tőled egy nagyon-nagyon (túlságosan is) önbizalommal teli, elképesztően korai jóslás. Bruinsmával kiegészülve a Falkó nagyon is nyerhet a TISZALIGETBEN. És akkor ugrik az alapszakasz 1.hely. Például.

Kissadam91
Olvasó

És persze Lóránt se kell a válogatottba mint Tóth Ádám😂😂😂😂😂

SárgaPárna
Olvasó

Azért valaki csinálhatna végre valamit a vezetőségből, ha mást nem az Okornt megkérdezhetné, hogy mi a fasz van?
Lórántnak nagyon jót tett, hogy egy teljes fesztiválszezon kimaradt a COVID miatt, és nekem személy szerint az arcocskája is jobban tetszik a legújabb szépészeti műtétje után.

4.negyed
Olvasó

Remélem a csapatodnak is lesz szépészeti műtét mert ma csúnyán pofára esett 😉

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Van baj nálad nem kicsit

Lakers in 4
Olvasó

Kedves edesanyad velemenyere lennek kivancsi az ilyesmi kommentjeid utan😘

SzhelY
Olvasó

És a szopóállarcodat felvetted?

Nanate
Olvasó

Valami komolyabb elemzèst várnèk tőled párnácska, ekkora szopás utân! Na szóval mi lett a naffalkóval????

Borden
Olvasó

Szefós gyerek, egy komoly szépészeti műtét neked is elő van irányozva, bár attól tartok, hogy ha majd arra kerül a sor, egy orvos sem mer majd nekiállni, de akkor az még csak a kisebbik bajod lesz.

Marillion
Olvasó

Személyesen nem meri megmutatni magát! Pedig jó páran kerestük vele ezt a lehetőséget! Egy senkiházi szarkeverő!

Hányinger
Olvasó

Na húgyos, Patait elengedted, most jöhet Lóránt. Az a lényeg valakit basztatni lehessen, mi húgyos?

Roundmend
Olvasó

Eleinte még el is lehetett mosolyodni pár ide-hányásodon, ,de az már nagyon-nagyon rég volt és ez már a totális demencia jele, hogy van 2-3 vezérszál amit hajtogatsz évek óta kisebb-nagyobb megfogalmazásbeli eltérésekkel. Ezt a Lóránt-féle fesztivállemezt is amióta feltetted, azóta Ő egy családos ember lett, te pedig meg még mindig ugyanúgy itt nyomorogsz az egyre satnyábbá csökevényesedett agyaddal, mert már kitalálni sem tudsz semmi újat és ezekbe a mániáidba fogsz belerohadni, miközben azok az emberek akiket hétről-hétre itt pocskondiázol, köszönik szépen jól vannak és boldogok!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Kár, hogy nem juthattál be a csarnokba, pedig CSODÁLHATTAD volna élöben Lóránt Petit!!! 😉

Drazsen Petrovics
Olvasó

Full minősítő megint, a kosárlabdához megint semmi köze. Cinizmus, gyalázkodás, gúnyolódás ez jellemzi a szerkesztésedet, kommentjeidet, hozzászólásaidat. Ez te vagy magad, csak te, a mérhetetlwn gyűlőleteddel és feszültségkeltéseddel együtt. Ehhez a sporthoz nincs közöd mégha azt is gondolod, hogy írsz is róla. Hajrà kosárlabda, sp. kommentek nélkül!

Mendez
Olvasó

Szép volt fiúk!
Az ezüst meglesz ahogy meg szokott lenni.
Szerencsés esetben kettő is!

kormendinekjo
Olvasó

SP

Stockalone
Olvasó

Gratulálok a Paksnak!
Azért az elgondolkodtató, hogy Bruinsma nélkül simán kikapunk itthon, ráadásul egy majdnem nyugdíjas Lóránt 32 pontot dob.
Anderson sebeit fél éven keresztül nyalogattuk, azért hogy 27 perc alatt 10 VAL-t szorgoskodjon össze.
Kellernek nem ez volt élete meccse, talán Lake kaphatott volna több lehetőséget.
Sajnos el kell fogadni, hogy ezzel a légiós állománnyal nem leszünk bajnokok. A Szolnok a jelek szerint sokkal egységesebb mint mi.
Remélem a fiúk rám cáfolnak a további meccseken!
Hajrá Falco!

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Paksnak a győzelemhez. Ma sokkal jobban játszottak, sokkal felkészültebbek, koncentráltabbak voltak. A Falco idei egyik leggyengébb teljesítményét láttam. Barac teljesítménye volt az egyetlen pozitívum. Ezzel a produkcióval megvan az alapszakasz második hely. Innen csoda lenne bármi más. Így már egy Szolnoki győzelemmel sem hiszem, hogy meglesz az alapszakasz első hely. Lett már bajnok a Falco második helyről, de ezzel a játékkal a döntő sem biztos. Ennél sokkal több kell!

EGYPAKSI
Olvasó

Csippa merre vagy???? Akkor leírom én: Dzunics kiégett!!!! Lóránt egy “öreg”, “sánta bulikirály”!!! Hahahahaha!!! Vagy mégsem???? Nagy Gratula a csapatnak, de legfőképpen Dzunicsnak és Lórántnak!

Csippa
Olvasó

Jelen! 🙂 Lóri ma nagyot ment, ki volt éhezve, ráadásul Stojan miatt is presztizs , h Keller volt az ellen. Jól jött ki, grat hozzá, kiváncsian várom a folytatást. Jah és persze grat Paksra 😉

Csippa
Olvasó

Jah és Lórántot sosem emlitettem, ezt hozzátenném, mindig is az egyik legjobb aktiv magyar négyesnek gondoltam, ahogy ma is…

EGYPAKSI
Olvasó

Na ez korrekt! De Bánéról is leszállhatnál…..

Csippa
Olvasó

Örünék, ha rám cáfolna, kivácsian várom a folytatást 🙂

Wilson
Olvasó

Nagy hazai pofon a Falconak, erre azért valljuk be sokan nem számítottak! Szolnok a mai győzelmével dörzsölheti a tenyerét!

Sajka
Olvasó

Húbazmeg…Ez eléggé nagy blama a Falcónak.
Okorn furcsán nyugodtan mozizta végig a meccset. Van valami gond??
Amúgy meg ez a “gyenge” Lóránt (32pont/43 VAL) (no meg Tóth Ádám) nem tudja a válogatottból kiszorítani Karahodzsic-Horti centerfenoménokat a válogatottból. 🙂

Roland
Olvasó

Keller nagyot ment😁 Bru-ha-ha.

MagyarFerenc
Vendég
MagyarFerenc

Válogatott szégyene. Filco cumi.

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Inkább olyasmi cím kellene: pofára esett az év csapata
Jó ez a Mini irányítotok, megérte rá várni. Védekezése semmi, több labdát ad el mint az Adidas.Bravó Paks.

Pbask
Olvasó

+1
Én ezt már mikor megmondtam…

Marillion
Olvasó

Okorn mester nem harap a csapat…mi a baj? Ez már nem az első eset! Legalább kaparjunk és úgy is ki lehet kapni és nem lehet kritika! Ezt az idei (főleg a légiós) játékoskeretet (tisztelet a kivételeknek) Okorn jól elkúrta nem kicsit ..nagyon! Az Andersont erőltette…ahelyett hogy cserélte volna…5.légióst nem tervezett! Keller Ákos válogatott és sajnos csak ennyit tud….ez nem center munka (csak egy egy blokk + lepattanók…a büntető vonalról meg jó ha minden második az ami beesik!…Legyünk sportszerüek amikor megállapíthatjuk már most hogy a Szolnok szépen elrobog mellettünk…(alázat… kűzdés…harcosság..stb…plusz a légiósok ősszminőségét is ősszevetve a két csapatban).. Ebből igy Szolnoki… Olvass tovább »

Pablo Escobar
Olvasó

Sajnos ez várható volt…….Lehet meg legiost igazolni? Hajra Falco🙏🙏🙏🙏💪💪💪💛🖤💛🖤

Pbask
Olvasó

Nem,a vezetőség huzott merészet,elég a 4 nekünk,meg Andersonra várunk.
Más kérdés ,sorban sérülnek le játékosaink,de biztos jó döntés volt tőlük.
Jár a taps.

Pbask
Olvasó

Anderson nélkül: kapott pontok : 60
Vele – Bruinsma : 90 ~ 100.

Megérdemelte a Paks. míg az Olaj egységesen küzd,mi random bele szarunk egyes meccsekbe.
Szégyelhetitek magatokat. Zozó-Barac-Benke(most tért vissza sérüléséből) kivételével mindenki.

Praenoricum
Olvasó

Anderson mai teljesítményével számomra megválaszolta, hogy érdemes volt-e rá várni. Extra légiós? 😀

Bozic
Olvasó

😒😒😒😒😒

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés