Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Ötvenöt évvel ezelőtti sikerre támaszkodnak Kecskeméten

Akkor a Kecskeméti Petőfi 55-54-re legyőzte a Szombathelyi Haladást.:

:

Fellegi Jenőt neve sokak számára fotográfusként ismerős, de a kosárlabda fanatikusok jól tudják, hogy ő is részese volt az 55 évvel ezelőtt elért nagy sikernek, amikor a Kecskeméti Petőfi feljutott az élvonalba. Akkor a Szombathelyi Haladást kellett legyőzniük, egy ponttal jobbnak is bizonyultak (55-54), így juthattak tovább az akkor még több selejtezőből álló kvalifikációs sorozat következő körébe.

Fellegi Jenő a mai napig lelkesen jár kosárlabda mérkőzésekre, és szurkol a kecskeméti csapat sikeréért. A vasárnapi Falco elleni meccs előtt a ktekosar.hu oldalnak nyilatkozott:

– Nagyon örülünk a régi kosaras barátokkal, hogy ilyen jól áll a KTE-Duna Aszfalt. Úgy gondolom, hogy nem egy-egy játékos hoz kiemelkedőt idén, hanem az egész csapat együtt mozog a pályán, az egységességükben rejlik a sikerük. Bízom benne, hogy ahogy anno mi is tudtunk egy ponttal nyerni a szombathelyiek ellen, úgy most Wittmann Krisztiánék is felülkerekednek! Igyekszem én is kijutni a mérkőzésre, és a lelátóról biztatni a fiúkat! Hajrá Kecskemét!

fotó: KTE Facebook

HIRDETÉS

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MarillionKovacs Recent comment authors
Marillion
Olvasó

Abszolút nem megnyugtató Kecskeméten játszani….ez most sincs másként….Bárkit vernek otthon…csak nehogy mi legyünk a következők….de bízom a csapatban Okornban ! HAJRÁ FALCO…

Kovacs
Olvasó

Micsoda cím, a közelmúltban éveken keresztül kikapni jártunk Kecskemétre……
A cím azt sugallja, hogy 55 éve kaptunk ki ott utoljára.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés