Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Otthon is elvégzik a munkát a Kecskemét légiósai

Cleveland Thomas rehabilitációja akadálytalanul folyik a vírushelyzet ellenére is.:

:

A KTE-Duna Aszfalt légiósai egy hónapja már saját hazájukban végzik a koronavírus veszélyhelyzet alatt az edzésmunkát, amelyet Forray Gábor és Váradi Kornél folyamatos felügyel, és iránymutatásokat adnak a játékosoknak hétről-hétre, hogyan őrizzék meg legjobb formájukat – számolt be róla a ktekosar.hu.

Az együttes két alapembere, Marko Djeraszimovics, és Kemal Karahodzsics is családjukkal vannak Szerbiában, utóbbi játékos számára a napokban ért véget a kötelező karantén, amelyet a hatóságok minden külföldről visszatérő állampolgár számára elrendeltek.

Szerbiában is komoly intézkedéseket hoztak a hatóságok: szombaton 13:00 órától egészen hétfő reggel 5:00 óráig kijárási tilalom van az egész országban.

A KTE-Duna Aszfalt ponterős játékosa, Djeraszimovics is otthon végzi az erősítő gyakorlatokat, elmondása szerint nem nagyon mozdul ki kragujevaci otthonából, csak ha nagyon muszáj. A reggeli kutyasétáltatás után a gyerekekkel foglalkozik, tanulnak és játszanak, majd jöhet a napi tréning a szakmai stáb által megküldött edzésterv alapján. Kragujevacban 100 koronavírus fertőzöttet tartanak nyilván. Az emberek ott is, mint Magyarországon, nagyon odafigyelnek egymásra, betartják a szabályokat. Így tesz Djerazsimovics és családja is, és csak ha boltba kell menni, akkor mennek az utcára.

Kemal Karahodzsics kéthetes kötelező karanténját a hatóságok meghosszabbították végül négyre, így most kedden tudott csak feleségével, és gyermekeivel találkozni Szabadkán. A mindig vidám magasember most is pozitívan nyilatkozott. Rendkívül elővigyázatosak, mindent megtesznek, hogy családjukat és környezetüket megóvják, ezért maszkot és kesztyűt is hordanak, ha mindenképpen muszáj elmenniük a városba vásárolni. A napi edzések nála is maximális profizmussal zajlanak, szintén otthon végzi az interneten keresztül előírt feladatsorokat.

A KTE-Duna Aszfalt amerikai légiósa, Cleveland Thomas miután visszaért a tengerentúlra, Atlantában töltötte egy barátjánál önkéntes karanténját, majd a két hét elteltével ő is hazautazott családjához New Orleansba. A még Kecskeméten megműtött vállának rehabilitációja akadálytalanul folyik a vírushelyzet ellenére is. Mint mondta, egyre jobb állapotban van, és bízik benne, hogy minél előbb elkezdheti az edzéseket. Mint ismeretes, zenei előadóként is tevékenykedik. Most a gyógytorna mellett szabadidejében több időt tud szentelni ezen munkásságának, így hamarosan újabb dalok láthatnak napvilágot.

Fotó: KTE Kosárlabda Klub Facebook

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés