Connect with us

Kosárlabda

Ötödik légióst igazolt az Alba

Rutinos, több poszton bevethető kosaras érkezik.:

:

Frank Turner, Ron Curry, Stacy Davis és Esa Ahmad után megvan az ötödik légiósunk, a 2020-21-es idény további szakaszában Székesfehérváron folytatja Zaid Hearst. A 27 éves kosaras amerikai és nigériai állampolgársággal is rendelkezik, Maryland államban, Bethesda városban látta meg a napvilágot, egyetemi tanulmányai során az NCAA-ben a Quinnipiac csapatában játszott négy szezonon át, 2011-től 2015-ig. A nyáron azonnal költözött Európába, a spanyol másodosztályú Oviedóban volt alapember, közel 10 pontos átlaggal, majd ugyanebben a ligában folytatta, a következő idényben az Araberri Basket Club színeiben 20,2 pontot szorgoskodott össze átlagban. A következő pontvadászat az olasz második vonalban, Rietiben találta, ahol megint nem volt adós a pontokkal (17,8), 2018 nyarán a litván élvonalbeli Nevezis-Optibet (14,9 pont) következett. Ha kicsit korábban érkezik, az Alba ellen is pályára léphetett volna a FIBA Europe Cup második csoportkörében. Hearst az elmúlt két szezont a francia második ligában érdekelt Antibes együttesében töltötte, előbb 16,2, utóbb 15,5 pontot jegyzett – írja az Alba honlapja.

– Készültünk ötödik légiós szerződtetésére, úgy tűnik, megtaláltuk a számunkra megfelelő játékost, aki illeszkedik az elképzeléseinkbe és a játékrendszerünkbe. Zaid Hearst évek óta az öreg kontinensen szerepel, tehát megfelelő tapasztalatokkal rendelkezik, ismeri az európai kosárlabdát. Több poszton – 1-es, 2-es, 3-as – is bevethető, elsősorban hátvédként képes átlag feletti teljesítményre. Jó védő és jó támadó, nem véletlenül esett rá a választásunk – mondta a klub ügyvezetője, Simon Balázs.

44 hozzászólás

44
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
38 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
22 Comment authors
SavariaHeindrichMotorosBuborkapiros710321 Recent comment authors
Savaria
Olvasó

Az Alba benyújtotta a versenykiírást módosító javaslatát, mivel ezek után egyértelmű hogy 2 labdára lesz szükségük mikor támadnak.

Heindrich
Olvasó

Van euró van szerelem

Boban
Olvasó

Nem az új srác ellen, mert nem tűnik rossznak, de nem erre van szükségünk. Esetleg ha Turnert elküldjük, akkor érthető a döntés. Magasba kellene még valaki, mert ott vagyunk iszonyat soványak.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Szerintem abszolút jó döntés ez a srác. Ha a 3 kicsiből csak egy is rosszul játszik (tegnap Turner) vagy ne adj Isten lesérül egy (Curry achillese) akkor a rangadókon már kevés az Alba. Ez a srác ezt a problémát orvosolja, plusz magas posztra ott van Ahmad, Csori, Omeneka, Davis is tud 3-5-ig bármit játszani. Oké, látom én is Csorit meg Omenekat, de darab számra ott megvagytok, lent meg nem voltatok meg. Plusz Hearst iszonyat jó védő is, majd meglátjátok.

Boban
Olvasó

Darabszámra igen. De minőségben nem. Nem alacsony poszton vagyunk kevesek, hanem fent. Davis tud hármast is játszani, és Curry-Turner-Voja-Lukács-Davis megoldja az 1-2-3 posztokat. 4-5re meg van Ahmad-Davis-Omenaka-Csori-Luka. Hát szerintem nem alacsonyban vagyunk gyengébbek. Én Turnert mondjuk elküldeném, mert tavaly legalább extra támadó volt Körmenden, idén előre is gyenge, hátul meg minősíthetetlen. Ha az ő helyére jönne Hearts és jönne még egy 4/5, akkor több mint rendben lennénk.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Azzal egyetértek, hogy Turner kuka,őt én már tavaly sem csipáztam.

Az a gond,ha hozol egy 4-5-t (ami egyébként nem volt olyan a piacon, ami valós erősítést jelentett volna) , akkor teljesen megbontja az eddigi rendszert, Davisnek lecsökkenne a játékperce jelentősen, stb. Hidd el, így jók lesztek.

Boban
Olvasó

Miért csökkenne le Davis percei? Játszhat 25 percet 4esben 5 percet hármasban. Az új gyerek 15 percet 4esben 10et 5osben Ahmad meg 30 percet 5osben. Főleg, ha esetleg lesérül Ahmad vagy Davis a rájátszásban akkor ott a vége. Értem, hogy alacsonyban is vékonyak vagyunk, de ha fent sérül le valaki akkor total KO. Az 1-2-3 még orvosolhatóbb lenne szerintem.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Turner? Tegnap 6 asziszt (a legtöbb az Albában, az összes asziszt fele az övé volt), 5 lepattanó(ő szedte a legtöbbet az Albában,178 centijével, 10 pont, 17 VAL). Amúgy lényegesen a tudása alatt játszik az Albában sokszor. Szerintem egyszerűen rossz csapatot választott. Vojvodával ők ketten nem működnek.

Boban
Olvasó

Ha nézted a tegnapi meccset, ez nem lehet komoly kérdés. A védekezéséről meg ne beszéljünk.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Értem. Bizonyára neki kellett volna Bruinsmát vagy Perlt megfognia. Logikus.

abcabc
Olvasó

Kmdi új 4esről vmi infód?

gulyasszabolcs00
Olvasó

Van. Délután jelentkezek, nagy sztori lesz. 😉

abcabc
Olvasó

Kösz,várom!😉

crazybasket
Olvasó

Szabikám, mindent is tudsz(tudunk!) Szegény Pista,meg a többi!🤣🤣 Jó lesz tényleg higyjétek el!
Coming soon..⏳

abcabc
Olvasó

Mégse jön ?

crazybasket
Olvasó

Nem az, más téma, jönni fog és nem is lesz nektek rossz sőt!

abcabc
Olvasó

Várom akkor du infót, kösz.

CSAK AZ MTE
Olvasó

És a Falco kisemberét mikor jelentik be Szabi? Amúgy a Kmdi négyes jó fogás sztem!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Hatalmas nagy blöff a Falco-s kisembered. Anderson sorsa se dőlt még el, szó sincs új légiósról jelenleg Szombathelyen.

Pbask
Olvasó

Úgy mint az,hogy Keller kb duplájáért van itt.
Kamu az is.
Körmendes sztori viszont tényleg jó lesz srácok,Pista megint kitett magáért 😀

gulyasszabolcs00
Olvasó

Pontosan.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Keller a Fő téri szökőkút miatt ment Szhelyre, ezt tudjuk. Nem is kér pénzt, megtiszteltetésnek érzi, hogy a sokszoros Magyar Kupa-döntős csapat szerelését viselheti!

milanka487
Olvasó

Olajról van valami infód Szabi?

CSAK AZ MTE
Olvasó

És mi van a Kmdi négyessel?

piros710321
Olvasó

Mert Te mindent tudsz ami Körmenden történik? Bizonyára alig várják, hogy elmondhassák Neked! Hallasz innen, onnan infókat és azt hiszed az mind igaz is!

Boban
Olvasó

Mondjuk általában jók az infói.

gulyasszabolcs00
Olvasó

“Innen, onnan ” – ezt kikérik maguknak azok akik mondják, hisz Te is nagy rajongójuk vagy, de minimum tisztelőjük. És igen, amit mondanak az igaz, kivétel nélkül.

Buborka
Olvasó

Lassan már itt az este. Délutánra ígérted a sztorit. Az egész közösség ezen a fórumon csüng, és várja a bejelentésedet. Ne kínozz már minket! 🙂

Motoros
Olvasó

Szépszemű, benned 1 jászsági falu pletykás tollfosztó csapata veszett el🧓🧑👳‍♂️👳‍♀️🧕👰

piros710321
Olvasó

Aha, mint Keller tavalyi igazolásai! Az is mind igaz volt! Sztem meg csak találgatsz, mint sokan mások. Annyi, hogy több emberrel beszélsz mint az átlag, hallasz innen-onnan valamit és néha bejön a találgatás! Olyan nagy szád volt a Kmdi négyesről is! Mikor már mindenki tudja Kmden, hogy ki lesz akkor nem nehéz mondani vmit!

fire-bird-077
Olvasó

Markoviccsal meg Milánnal kell valamit kezdeni Forrayéknak, mert nem jó nézni, ahogy kínlódnak a pályán! Szenvedés ez már mindenkinek.
Zaid Hearts viszont komoly erősítésnek tűnik!

Rózsabimbó
Olvasó

Passzoljátok le őket a zöld vagy a piros csoportba, talán kellhetnek valamelyik csapatba.

Rózsabimbó
Olvasó

Ha tegnap már Szolnokon, vagyis Lengyelországban lett volna az a bizonyos ‘hármas!, akit nagyon várnak, biztos esélyük lett volna továbbjutni a csoportból!

Hubie Brown
Olvasó

Esélyük még így is van.

moldi56
Olvasó

Már csak Szolnok nem igazolt eddig 5.légióst.

csocsa
Olvasó

Paks?

donnarumma
Olvasó

Falco?

Bozic
Olvasó

KellAir 😀

milanka487
Olvasó

Én azt gondolom hogy 4 magyar válogatott mellett Keller után egy szót sem szólhattok!
Viszont a Szolnoknak nagyon kellene egy 5. légiós, már szinte mindenhol nagy a rotáció csak nálunk nem!(Minőség)
Valaki tud valamit az Olajról mert azt tudom hogy akar de van valami hír?

Zsarkov
Olvasó

Milán! Sokan elmondták, hogy egy jó délszláv játékos, legalább másfélszer annyiba kerül, mint egy rookie és nekünk van 3 kiváló délszlávunk, akik közül Cakarunnal még a covid előtt hosszabbítottunk, Subotic pedig a pedigréje miatt annyiért jött, mintha nem lenne megszorítás, vagyis a 3 játékos majdnem annyiba kerül, mint 5 rookie…, és mivel megfontolt és tervezett gazdálkodás folyik, nincs keret új zsákbamacskára…, abban bízhatunk, hogy van amikor a kevesebb a több

milanka487
Olvasó

Ahhoz képest ez szinte biztosnak tűnik hogy igazolunk csak az a kérdés hogy kit!?

Boban
Olvasó

Nincs pénz Szolnokon. Ezt ismerjük… 😀

Rolex
Olvasó

Kicsit vakon vagy moldi..😅

moldi56
Olvasó

Miért.Látsz valakit a láthatáron? Oszd már meg velünk!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés