Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Ötödik légióst igazolt a PVSK

Meleg Gergő sérülése miatt volt szükséges a szerződtetése.:

:

Meleg Gergő sérülése miatt szükség volt egy új igazolásra, a 27 éves, amerikai Justin Gordonnal egy évre írt alá a Pécsi VSK-VEOLIA csapata – tudatta a klub honlapja.

Mint írják, Meleg Gergő a felkészülés hajrájában sérülést szenvedett, a gyógyulása pedig várhatóan 4-6 hetet fog igénybe venni. Mivel ebben az időszakban elképesztően sűrű lesz a bajnoki program, a csapat vezetése a szakmai stábban egyetértésben úgy döntött, hogy szükséges Gergő pótlása.

A mai napon megegyeztek a 27 éves Justin Gordonnal, aki már alá is írta a teljes szezonra szóló szerződését. A 198 centi magas amerikai kosaras a vasárnapi, DEAC elleni hazai mérkőzésen már ott is lesz a Lauber Dezső Sportcsarnokban a csapattal együtt, azonban bemutatkozni a pályán csak a következő mérkőzésen fog.

– Meleg Gergő kiesése komoly érvágás számunkra – mondta el Gordon leigazolása kapcsán a gárda ügyvezetője, Bán Gábor. – Rotációs lehetőségei beszűkültek a Dragan Alekszics vezette szakmai stábunknak, ezért szükség volt az erősítésre. Justin Gordon egy nagyon sokoldalú kosaras, a kettestől a négyes posztig bárhol képes jó teljesítményre. Jelen helyzetben természetesen elsősorban magas posztokon számítunk majd rá.

Játszott már Hollandiában, Németországban, Angliában és a belga ligában is. Legutóbb közel 17 meccsenkénti pontszáma mellett 6 lepattanót is átlagolt.

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
ZsarkovBorbély LajosmaxxDallaspaprika Recent comment authors
Zsarkov
Olvasó

A legjobb, a legszuperebb, az überüber akadémia is tele van légióssal…, onnan is áthozhattak volna egy 16-nak mondott, de inkább 25 éves bárkit…

Borbély Lajos
Olvasó

Az a szép ebben az országban, hogy túl sokan néznek hülyének túl sok embert.
Egy 21 éves kiegészítő ember sérülése miatt kell az 5. légiós. Ja, persze. Aztán, ha minden csapatnál meglesz az 5, majd jönnek a rájátszásra a hatodikok is. Hajrá magyar kosárlabda…

maxx
Olvasó

Vajon jut-e még neki is egy Swift vagy osztozni kell?

Dallas
Olvasó

A Falco meccsböl nem lehet igazán kiindulni mert : a Falco nyilván jobb,a Pécs meg gyengébb,és lehet a Falco jó napot fogott ki(+ hazai pálya) a Pécs meg xar napot fogott ki( ráadásul idegenbe)de nyilván ha hajta végig a hazai ,60 lett volna a külömbség,ergó ha nem kutyaűtö a légios akkor kelleni fog szerintem.

paprika
Olvasó

Tehát: a 21 éves Meleg Gergő 1.5 hónapos kiesése miatt egy ötödik LÉGIÓS, TELJES szezonra…
Ahan, ja…
:)))

Peter Griffin
Olvasó

Mondtam én, hogy kevés lesz a 4 légiós Pécsett

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés