Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Öt új légióssal terveznek Sopronban

A vezetőség sokáig tárgyalt egy, az Egyesült Államokból hazatérő játékossal.:

:

Dénes Gábor visszavonulása után a Sopron KC szeretett volna egy meghatározó magyar kosarast szerződtetni a posztjára, ám a klub nem járt sikerrel – írja a sakc.hu. A vezetőség tárgyalt egy válogatott, korábbi csapatában kiegészítő játékosként számításba vett, feltörekvő fiatal és az Egyesült Államokból tanulmányai végeztével hazatérő játékossal egyaránt, az anyagi lehetőségeik és az ésszerűség határáig elmenve az ajánlatokkal. A kiszemeltek közül voltak akik más élvonalbeli klubot választottak és akadtak, akik a második vonalba, az NB I B-be “szegődtek el”.

Sabáli Balázs vezetőedző elmondta, így, hogy nem sikerült meghatározó magyar, a négyes és/vagy ötös poszton bevethető játékost Sopronba hozni, biztos, hogy öt idegenlégióssal vágnak neki a következő szezonnak.

Az érkezők oldalán eddig a Nyíregyházáról igazolt Fazekas Csabáról tudott beszámolni a klub. Marad Sopronban Molnár Marcell, Supola Zoltán, Takács Norbert, Buzsáki Bence, Werner Viktor és Élő Bálint.

Valószínű az is, hogy a soproniak nem fogják tudni megtartani sem Angelo Warnert, sem Bryton Lemart, és Wesley Gordont sem. A három amerikai jobb ajánlatok közül válogathat jól sikerült szezonjaik után.

fotó: sakc.hu

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
lddbippa1missfortune599Skcforevernyolcmegnyolc Recent comment authors
bippa1
Olvasó

Ebben a városban semmire nincs pénz.Az utak szarok,rendezvény nincs,a sportba nem invesztálnak,szponzort nem keresnek.Akkor mit csinál a drága polgármester?Részemről a választáskor egy szavazattal kevesebb.Minden évben új csapatot kell csinálni,kukázunk valami olcsó külföldieket,a felét lecseréljük,mert az úgy gazdaságos.Jön a szokásos kinlódunk majd a 8-ba kerülésért,pedig ez a város megérdemelne egy jobb csapatot.A szurkolók megtöltenék a csarnokot,ha lenne egy szerethető jó csapatunk.A bérletvásárlás is elgodolkodtató,mert a szarra ki kiváncsi.

ldd
Olvasó

No csak!
Mindez a Volt fesztivál után,Szájer úr és mindenható drága felesége városában?

missfortune599
Olvasó

Élő most takarítsd el magad amíg még nem látnak a szurkolók a pálya környékén és nem tudnak kinevetni téged. Ez is unalmas már, minden évben új légiósok most valami európai légiós is jöhetne.

Skcforever
Olvasó

Meglepődtem! Ja nem… Magyar persze, hogy nem jön, Sabi keze alatt nincs az a barom aki idejönne. Aki itt volt vagy nem kapott esélyt, vagy szépen leépítette, lásd Tóth Geri vagy Ruják Andris. De látom nem sikerül elszakadni attól a jól bevett hagyománytól sem, hogy új légióst hozunk, aztán meg cserélgetünk a szezon meg elúszik, biztos olcsóbb mint megtartani 1-2 légióst. Furcsa mód más csapatoknál meg tudnak tartani légióst, és más csapatok tudnak épkézláb magyarokat igazolni…. Mert azt ugye nem akarjátok majd bemagyarázni drága Sabikám meg kedves Pojbics úr, hogy nálunk a legkevesebb a pénz a bajnokságban… Innentől a szokásos,… Olvass tovább »

Skcforever
Olvasó

A vakok és gyengén látók klubjából idekeveredett mínuszt nyomogatók esetleg tudnak is írni valamit, amit rosszul írtam, ami nem felel meg a valóságnak, esetleg érvekkel, tényekkel tudják alátámasztani, hogy nem igaz amit írtam? 🙂 Vagy csak a szokásos Sabáli seggét nyaló bagázs szokásos dislike osztogató tábora tévedt ide? 😀

ldd
Olvasó

Szerintem ezt a like mizériát engedd el …

moldi56
Olvasó

Mi még ennyit sem mondhatunk el magunkról.Síri csend honol az Olajnál.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Nézd fordítva. Még senki sem jelentette be Voját, Benkét. TóthÁ=Juhos.

SopronKCfan
Olvasó

Megint 0-ról… Úgy érzem sosem lesz normális összetartó csapatunk mint másnak… Sajnos ilyen a mi szerencsénk.. Nem baj. HAJRÁ SOPRON!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés