Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Öt hónap után meccselt újra a Pécs

Dragan Alekszics elégedett a csapat teljesítményével.

Pécsi VSK-VEOLIA - Pécsi VSK-CARGATE 117-59 (26-20, 23-18, 32-13, 36-8)

Felkészülési mérkőzés
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

PVSK-Veolia: Demeter 6, Krivacevic 18, Lewis 23/9, Funderburk 15/6, Ruják 9/3, Rátvay T. 2, Dragasevic 15/15, Meleg 13, Budimir 16/6.

PVSK-Cargate: Mándity, Juric 5/3, Laufer 5/3, Rátvay B. 12, Bíró L. 14/3, Erdei 10/6, Lakatos, Kovecevic 2, Carev 2, Marjanovic 9/3.

A PVSK NB I/A-s és B-s csapatai egymás elleni összecsapásával kezdődött meg a felkészülési meccsek sorozata a klubnál. A találkozó után a két vezetőedző nyilatkozott a klub honlapjának.

Dragan Alekszics: Az első felkészülési mérkőzésünket játszottuk, ahol az volt a prioritás, hogy sokat fussunk és az edzéseken gyakoroltakat minél hatékonyabban alkalmazzuk. Látszott a fiúkon, hogy a megterhelő edzések miatt fáradtak voltak a lábak, de elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Sok az új játékos, és az látszik, hogy mindenki bizonyítani akar.

Rab Gyula: Egy új felállásban játszottunk, ezért látszik a fiúkon, hogy még keresik egymást a pályán. Én úgy látom, hogy elsőre elég jól mozogtak, remélem, hogy a továbbiakban is ilyen jó lesz a hozzáállásuk.

Fotó: pvsk-panthers.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés