Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Öt csapat adja a játékosokat, ez a 17. forduló csapata

Agafonov megállíthatatlan volt; ismét van magyar játékos a top5-ben.:

:

Szombaton teljes fordulót rendeztek az A-csoportban – szokásunkhoz híven ezúttal is összeállítottuk VAL-értékek és posztok alapján a játéknap legjobb ötösét, illetve legjobb magyar csapatát.

A forduló csapata:

Warner (4) – Benke (1) – Ivosev (3) – Bruinsma (3) – Agafonov (4)

Óriási csatában, hosszabbításban győzte le a Sopron a Körmendet, ehhez pedig kellett Angelo Warner teljesítménye is. A soproniak irányítója 28 pontot jegyzett (7/13 dupla, 2/4 tripla, 8/11 büntető), amihez jött 6 lepattanó, 5 gólpassz, 1 labdaszerzés, 7 kiharcolt fault, és ezen rontott 5 eladott labdával – 41 perc alatt 31 VAL.

Hazai pályán magabiztosan verte a Szolnoki Olaj a Kaposvárt, köszönhetően a többi között Benke Szilárd 19 pontjának és 36 VAL-jának – ezzel ő lett a forduló legjobb magyarja. Duplái (8/8) ültek, triplái kevésbé (0/2), büntetői pedig felemásra (3/6) sikerültek, de a dupla-duplától csupán egyetlen (9) lepattanó választotta el. Volt 7 gólpassza, 1-1 labdaszerzése és blokkja, illetve 4 kiharcolt faultja, ehhez 36 percre volt szüksége a pályán.

Benke Szilárd a legjobb ötösbe is bekerült. Fotó: hunbasket.hu

Idegenben nyert a DEAC, a TF-et verte. Tomiszlav Ivosev a csapat második legeredményesebb játékosaként 14 pontot (2/4 dupla, 1/3 tripla, 7/7 büntető), 7 lepattanót, 4 labdaszerzést, 9 kiharcolt faultot és 3 gólpasszt tett hozzá, amin 2 eladott labdája rontott kicsit – így is 31 VAL-lal zárt, ami csapata legjobb mutatója, és ehhez alig 28 percre volt szüksége.

A Falco is nyert odahaza az ASE ellen, amihez Evan John Bruinsma 24 pontot (6/8 kettes, 2/4 hármas, 6/6 büntető) adott. Harminc (31) VAL felett zárt ő is, ami 4-4 lepattanóval és kiharcolt faulttal, 3 assziszttal és 2-2 szerzett-, illetve eladott labdával jött össze a 32 lejátszott perce alatt.

A forduló játékosát a Szegeden győzni tudó ZTE adta: Andrij Agafonovnak nem volt ellenfele a palánk alatt. Dobott 26 pontot (8/11 dupla, 0/1 tripla, 10/10 büntető), 11 lepattanóval dupla-duplát jegyzett, amire még „rátett” 7 kiharcolt faultot, 3 blokkot, 1 labdaszerzést és 2 eladott labdát – 37 perc alatt termelt 42 VAL-t, amivel abszolút az élen végzett.

A forduló magyar csapata:

Krnjajski (2) – Benke (5) – Filipovity (4) – Juhos (3) – Karahodzsics (8)

A DEAC is legyőzte a fővárosban a TF-et, de ez legkevésbé a magyar csapatba bekerülő Krnjajski Boriszon múlt. Ő maga 13 pontot tett be a közösbe (3/3 kettes, 1/4 hármas, 4/4 büntető), összesen pedig 23 VAL-lal zárt. Gólpasszból 5-öt jegyzett, ugyanennyi kiharcolt faultja volt, amihez jött még 2 lepattanó és 1 labdaszerzés a 33 játékperc alatt.

Benke Szilárd teljesítményéről már fentebb írtunk.

Nem kis meglepetésre Székesfehérvárról távozott győztesen a Jászberény, de a forduló magyar ötösébe a hazai Alba adott játékost. Filipovity Márkó küzdött becsülettel, 18 ponttal csapata legeredményesebbje volt. Lepattanókból 10-nél állt meg, ami dupla-duplát jelentett, ehhez jött 6 kiharcolt fault, amin rontott az 1 eladott labda és a 8 elhibázott dobás (7/9 kettes, 0/4 hármas, 4/6 büntető), de így is 25 VAL-ig jutott a 30 perce alatt.

Nem Juhoson múlt a szegedi bravúr. Fotó: Kuklis István/hunbasket.hu

Juhos Levente tartotta a lelket a Szedeákban, de így sem sikerült utolérni a ZTE-t a hajrában. Dobott 24 pontot (9/14 dupla, 2/5 tripla), 10 lepattanóval ő is dupla-dupláig jutott, ehhez adott még 1 kiharcolt faultot is a 3 eladott labda mellett – 36 perc alatt 24 VAL.

A KTE kikapott Pécsett: a magyar válogatott Kemal Karahodzsics 13 ponttal (4/5 dupla, 1/1 tripla, 2/4 büntető) és 27 VAL-lal próbált segíteni csapatán, de ezzel most csak annyit ért el, hogy ő is a magyar ötös tagja lett. Dupla-dupláig jutott a 10 lepattanójával, amihez 6 kiharcolt fault, 1-1 eladott- és szerzett labda, gólpassz, illetve 6 kiharcolt fault társult.

Kiemelt kép: hunbasket.hu

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
J.R.BenitezViggianoMásikVégétFújdMegsobis Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Jujj, megszidtak, megfenyegettek, mert csupa negatív dolgot írok. 🙁 🙁 Senki sem szeret engem. Brühühűűű 🙁

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Kedveskéim, ragyogó ez a színtiszta magyar ötös, Filipovittyal, Krnjajskival, Karahodzsiccsal! Perl Zolikát viszont nem találtam egyik ötösben sem, így kifárasztotta a padmelegítés Spanyolhonban? 🙁

Viggiano
Olvasó

Volt valami konkrét célod a regisztrációval? Az eddigi magasröptű hozzászólasaid alapján nem tudom eldönteni, hogy szurkolsz e bármely magyar csapatnak! Engem nem zavar, hogy fikázol mindent és mindenkit, amíg az oldal szerkeztők szerint ez így jó, addig csináld csak, de volt már arra példa, hogy átlépték a személyiségi jogra vonatkozó szabályokat, s akkor az oldal köteles volt kiadni a személyi adatokat! Ha így folytatod szerintem te is megéred! De aztán lehet tévedek, mert én csak egy soprongyi vagyok ?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Tündérkém, és meg tudnád mondani, melyik hozzászólásommal léptem túl a személyiségi jogra vonatkozó szabályokat??? 😀 😀 😀 Ná, ugye!

Viggiano
Olvasó

Szerintem nem írtam sehol, csak azt, hogy ha így folytatod, akkor meg eshet!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Oks. Meglátjuk. De azért köszike. 😉

J.R.Benitez
Olvasó

Adom minden szavad Viggiano! Az ilyen emberkéken nem szabad idegeskedni, csak nevetni. Valamint hálát adni Istennek hogy nem vagyunk egyformák….

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Idegeskedni valóban nem szabad, ne is tegyétek! Csak nyugi! A nevetés meg jót tesz az idegrendszernek, az is jó. A vasárnapi misén, lehet összefutunk. 😀

Viggiano
Olvasó

Nem idegeskedek rajtad, ahhoz te kevés vagy! Nevetni sem tudok rajtad, mert a jó poénokhoz is kell egy bizonyos intelligencia szint! Csupán annyit szerettem volna tudni, hogy miért regisztráltál! Gondolom nem csak az volt az okod, hogy név nélkül tudj trollkodni minden cikkhez!

sobis
Olvasó

Warner, Pitts, Ware a legjobb hátvèdek a ligában.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés