Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Összecsaptak a soproni szurkolók az oroszlányi biztonságiakkal

Rendőrségi vizsgálat indult.

  •   :

:

Már a Komárom-Esztergom és a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrség is vizsgálja az OSE Lions – Sopron KC mérkőzés utáni összecsapást, amely a vendég szurkolók és a biztonsági szolgálat között zajlott – írja a sakc.hu.

Sajnos az Oroszlány elleni találkozót követően is zajlott egy összecsapás a szurkolóink és a helyi biztonságiak között, amelynek sérültjei is voltak. Klubunktól azt az információt kaptuk, hogy a történteket most a Komárom-Esztergom és a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrség egyaránt vizsgálja. E vizsgálatok lezárta és eredményei után, pedig várhatóan majd a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége Fegyelmi Bizottsága is tárgyalni fogja.

Fotó: Wölfinger Béla

 

  •   
16 hozzászólás

16
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
elfogult vagyokMagdi anyussoproniMimégmindigkitartunkCole Recent comment authors
elfogult vagyok
Olvasó

Köszi BB1, hogy törölted a hozzászólásom, amivel úgy tűnik állást foglaltál! Ez mem tűnik jó iránynak!

Magdi anyus
Olvasó

Eltöröm a derekatokat, ha még egyszer ilyet csináltok!

soproni
Olvasó

Sok sok éve járunk meccsekre és minden szurkolótáborban vannak tahók. Ezzel együtt szurkolóként és soproniként mélyen elítélem ezt a viselkedést ami árt a városunknak, csapatunknak. Elnézést kell kérnünk az oroszlányiaktól akik szimpatikus szurkolással voltak jelen a soproni derbin.
Hajrá SKC!

Cole
Vendég
Cole

Érthetetlen.

Viggiano
Olvasó

Nagyon jó, hogy ilyen incidensek miatt szerepelünk egyre többet a portálon! Sajnos továbbra sem látom át, hogy ez a fajta viselkedés hogyan segíti a csapatot, mert ha akkora szurkolókról van szó akkor csak ez lehet náluk az indíték?! Talán derryl említette, hogy ezellen a normális soproni szurkolók tudnának tenni valamit, amire volt is példa az elmúlt években, de ugyanúgy belénk álltak! Nem tudom már ki volt aki írta, hogy a körmendieket és szombathelyieket nyaljuk, de ez nem igaz, teljesen mindegy melyik város, ország, stb, ez akkor is teljes mértékben elítélendő! Respect azoknak a szurkolóknak, akik nem általánosítják a többi sopronit… Olvass tovább »

szurkoló
Olvasó

Ose összes hazai meccsét láttam így láttam az összes vendég szurkolótábort azt kell mondanom hogy minden mérkőzésen ha igényelték minden vendég szimpatizánsnak biztosítva volt a csarnokba való belépés kulturált körülmények közt.Voltak vérmesebbek és kevésbé vérmesek de a Sopron az más volt eljöttek kb 100-120 fő közti létszámmal és a tábor eleve két részre szakadt voltak akik családdal együtt eljöttek hogy szurkoljanak a kedvenceknek ők a mérkőzés elején leültek a szektor egyik oldalán majd a szektor másik oldalára bevonult egy csürhe akik részegen elkezdtek ugrálni a székeken ki akarták dönteni a plexit ittak mutogattak és hergeltek mindenkit.Látszott az hogy ők nem… Olvass tovább »

Cole
Vendég
Cole

Köszi a beszámolót, ebből legalább megtudhattuk, mi is történt. Sajnálatos az egész. Mi több, szégyenteljes. A biztonságiak között néha előfordulhat 1-2 “érdekes ember”, persze általánosítani nem szabad. Vannak korrekt, tisztelettudó, normális hozzáállásúak, de előfordul néha olyan köztük (Szombathelyen is volt ár eset), amelyik még hazai szurkolóval IS OK NÉLKÜL figyelmetlen/bunkó volt, mint aki szarvasmarhákat terelne. Szerencsére ez nem gyakori, meg az intelligens ember ezen túl is lép, pedig lehet, hogy nem is mindig szabadna, ha ok nélkül cseszik el a szórakozását. De az erőszak nem szabad, hogy megoldás legyen, civilizált eszközök kellenek. Azért is nagyon jó a leírásod, mert ebből… Olvass tovább »

USBkábel
Olvasó

Remélhetőleg jól agyon csapták a soproni csürhét!!!

Balage
Olvasó

Falco-szimpatizánsként védeném meg a soproniakat: ez a proletár, aljadék réteg a szomszédos falvakban él, nem helyiek. Leginkább a saját, normális “társaik” vetik meg őket!

Tom67
Olvasó

Téged kéne agyoncsapni szarházi hülyegyerek!

Dennis
Olvasó

Tom67 ezek szerint akkor te voltál az egyik.

Tom67
Olvasó

Igen ott voltam én is! Szurkolni és nem balhézni! Honnan veszi a bátorságot ez a szarházi, hogy lecsürhézi a soproni szurkolókat?

CsakÉn
Olvasó

Tom67 kékbe voltál vagy feketébe?

Tom67
Olvasó

Egyikbe sem.

Marillion
Olvasó

Na ne már….csak ne legyünk már ennyire elfogultak…mert mindenhol vannak ugyanilyen beállítottságú emberek…Szombathely…Körmend…Zalaegerszeg…Szolnok…és sorolható…de kéretik sehol sem az ilyenek miatt megbélyegezni a települések sportszerető rétegeit…

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés